Nu far vi! Ses på festivalen!


Blus med luva!

Nu har man duschat klart och känner sig någolunda fräsh..hoppas de finns en dusch på campingen eller i husvagnen annars måste jag duscha på vitbergsbadet varje dag. Tänkte visa en till blus som jag inte visat er än..den är lite ovanlig för den har även en luva men den är ändå fin på sitt sätt.

God dagens!

Sitter och käkar mellanmål, Cappuccino(så jävla gott!) och två rostade mackor med philadelphia,salami och gurka..så sjukt gott! Senaste tiden har jag käkat de varje morgon och jag blir aldrig less på det. Har packat färdigt men väntar på älskling som har slutat jobba just, har ingen aning när vi ska till campingen eller hur vi ska ta dit sakerna, hoppas jonathan kommer med något vettigt förslag. Husvagnen är redan kört dit men högtalarna,maten,alkoholen och sånt måste också fraktas! Campingen är på vitberget så det kanske blir bada imorgon på dagen men hörde att de skulle bli regn på lördag och halvtaskigt väder på fredag..men gud så roligt att måsta stå under ett paraply hela kvällen! Sitter också och funderar om man ska ha klackar eller gladiator skor, vill inte behöva sätta mig ner hela tiden pga att man har ont i foten men samtidigt vill man vara fin och då måste man lida pin. Ni lär väll se hur de blir, idag blir de iaf plattaskor punkt slut. Ska hoppa i duschen nu hörs efter de ♥

Stadsfesten Juni 29, 2011

Igår for vi förbi stadsfesten med marley för att hon skulle få åka karuseller och sånt. De blev väldigt många karuseller till slut..hon gav sig inte. Första karusellen hon åkte med mig satt hon sur och ville inte ens kolla ut sen andra gick de jätte bra och efter några till satt hon och skratta och ville bara åka mer och mer sen fanns de bara en biljett kvar så då var hon tvungen att åka själv och de var inte alls roligt,hon kunde inte bestämma sig vilken hon ville åka och han som sätter ett kryss på bandet hade redan gjort de. Lite fult att en vuxen ska behöva betala för att åka med sitt barn..de är ju inte precis som att man tycker att de är roligt, man gör de ju för att barnet är så pass liten. Jaja skit samma! Sen for vi en sväng till jontes pappa och dom sa hejdå osv, sen for vi och grilla och kom hem lite sent. Idag har vi mycket att göra under dagen, ska även se till att skrapa färdigt så jag får mig nån slant sen ordna lite saker. Jag,jonathan och hans kompisar har fått låna en husvagn som vi ska förkröka i, dunka musik,spela kort och sova i under hela stadfesten peridoden, alltså från idag till på söndag. Festa tre dagar i rad kan inte vara så nyttigt, har aldrig gjort de! Vi har också tredagars för att jonathan så gärna vill se hammarfall som spelar idag. Jag taggar nog mest för att åka karuseller! Weeho! Jag kan inte sova så nu ska jag packa och sen gå på konsum för att köpa mat för hela helgen. Puss/josefin
Förra året satt jag och nazanin i den här karusellen.

Sol, vind och vatten!

God natt på er!
Imorgon ska jag försöka vända tillbaka dygnet, de funkar inte såhär! Får ingen sömn eftersom att jag vaknar 12. Solen är redan uppe och den är varm också så jag missar redan en solchans(vad nu de betyder). Bad imorgon?? Många pussar och kramar/josefin

Pyssla hemma!

Jag älskar att pyssla,designa och grejja på och äntligen har jag tagit tag i det. Har börjat göra om saker jag inte tycker om så mycke till något modernare och finare. Det är hur lätt som helst, man måste bara sätta sig ner och klippa och hålla på sen KLART och du blir lika nöjd som när du köper ett nytt plagg. Har även klippt i massa gamla jeans som jag nu har till shorts!


Ett halsband med en duk med paljetter av nått slag. Mycket vakert!


Ett örhänge med en diamant som själva boll och hängandes en fjäder och kedja. Jätte fint!


En helt vanlig tröja som snart fick bli en modern tröja.

Rita upp ett kors på ett papper som du sedan ska lägga mellan framsidan på tröjan och bak. Mitt kors blev snett och konstigt, se till att göra de noggrannare!


Det blir lättare att rita på tröjan då, utan massa oraka linjer. Men se bara till att korset är rakt. Man kan också om man är rädd för att göra utanför, sätta fast tejp runt hela korset.

Använd Artline 120 som är permanent och garanterat hållbart.

KLART!!




Ser pengarna framför mig!"

Idag har de varit en tuff och svettig dag! Har skrapat en bod i flera timmar och min arm höll på att gå av några gånger, så tur att jag har lite muskler på armarna mina annars hade de gått illa. Fick hjälp av jonathan men för de mesta latade han sig och stod och kollade på..inte så värst trevligt. Det är jag som måste tjäna pengar och jonathans styvfar har hittat ett perfekt jobb till mig eller är det verkligen nått för mig? Kommer ha träningsvärk i mina ben och armar imorgon. Jag förstår inte hur folk vill jobba med sånt, de tog flera minuter för mig att bara göra två plankor, gissa då hur lång tid hela boden kommer ta? Har en sida kvar som tur är sen får vi se om jag måste fortsätta på deras hus men de återstår att se. Dom ska om ni inte förstår måla om deras hus. Imorgon är jag förmodligen i farten igen om jag måste annars så tar jag gärna en solardag istället. Efter skrapet kom min bror och hämtade oss och vi for till stan en sväng till Erik sen in på Shell för en korv var. Är det imorgon skellefteåfestivalen börjar? Har ingen aning!  Ska visa i nästa inlägg vad jag hittat för rolig sysselsatt grej:)

Ny blus som är ovanligt fin!

Denna skönhet bar jag på idag och inte alls dyr var den heller!

00:14

Nu har jonathan somnat och jag ska ta ett skönhetsbad och skrubba hela mig. Sen lägga mig också och se 27 dresses med lite chips i en skål. Har tänt lite ljus och satt igång svag fin musik..så gör vi alltid hemma hos mig. Det är så mysigt att somna till svag lugn musik. Pussar, hörs imorgon med förhoppningvis ett bra väder. Sleep tight! ♥


Fotsmycken är så fint!

Har fyra stycken fotsmycken,men ska inhandla många mer! Det är så himla fint!
Första smycket!
Andra smycket!

Tredje smycket!

Fjärde smycket!

Mitt nya armband!

Jag säger bara så här...Den är mycket snyggare i verkligheten!

Välkommen till mitt rum!


Har massor med saker så mitt rum kan lätt se stökigt ut men så här ser de iaf ut just nu.


Min säng

Min klädhängare

NÅGRA av mina skor

Min pappas hörna ♥
Sidan som jag proppat med saker, två byrå ligger på golvet som inte hamna på bild
Massa nagellack och brillorna upphängt i en galge.

Några till skor, resten befinner sig just nu på mammas hylla, har inge plats för fler och två är hos mina vänninor.

En hylla med lite gosaker

Jonathans klädhängare, sen har han även två lådor med hans saker.
 Sen har jag även en träningscykel i mitt rum som jag inte tog kort på och lite andra oviktiga saker.

We are the children of the future!

Goddagens!
Allt bra med er? Med mig är de toppen..mycket hes men de känns ändå okej. Har solat lite och känner att jag håller på att bränna mig på högra armen. Måste köpa caring sun lotion om jag ska fortsätt sola nå mer..vill inte hålla på och flagna. Idag är de full rulle här hemma. Storebror och steffi är fortfarande här och marley busar med katterna. Älskling är i duschen och mamma ligger ute i solen och bara tar de lugnt. Musiken är på högsta volym..såklart reggae. Ingen annan musik får mig att må så här bra! Förresten snart ska vi flytta, eller min mamma ska flytta till egen lägenhet..vi har ju blivit så stora allihopa så jag och min storebror christoffer ska flytta hemifrån på riktigt. Egentligen vill jag inte de, men de är dags nu. Jag känner mig redo, de är så jobbigt att pendla mellan älskling och mig hela tiden så vi letar för fullt..har hittat en som vi snart ska titta på. Jag börjar trean nu och sen när jag går ut flyttar jag och älskling till stockholm och innan de måste ju vi ha provat att se hur de funkar att bo ihop. Christoffer hittar inge jobb här så han letar också i stockholm. Jag längtar så mycket att jag håller på att spricka. Det har alltid varit min dröm att flytta till Stockholm, jag trivs där. Jag hatar skog och älskar stan,shoppa,folk och den postitiva enegin som människorna ger en. Juste vi har också fått internet nu eller vi har nån box som man stoppar in ett telenor kort och då får alla i lägenheten internet..kungkungkungkung!

2007 - Jag säger läänge sen!

Hittade jätte fina fjortis bilder på mig sen 2007..känns som de var igår jag stod där vid spegeln och posa och försökte med alla miner. Haha titta och njut!




Söndag natt till måndag morgon!


God kväll mina kära vänner!
.
Ovanligt att jag skriver så här sent? eh näääe! Samma misstakes som igår..sov till halv 2 idag..snacka om att jag vänt hela dygnet upp och ner! Men har faktiskt en bra anledningen den här gången...jonathan börja jobba om exakt 1 timma och 40 minuter. Han skulle annars försova sig så jag kan väll sitta uppe med han. Har längtat jätte mycket till att se filmer, sånna här tonårsfilmer/dansfilmer..ååh imorgon eller då jonathan har farit ska jag dra igång en sån film och mysa med mig själv. Sen förmodligen sova en blund och upp för att sola om det nu blir bra väder. Mamma hade tydligen hört att de skulle bli bra väder imorgon så jag håller mig till hennes ord. SMHI kan man inte lita på! Idag har vi grillat lamm(vilken skamm) nere vid älven och vi kom hem runt 1 i natt. Det blev ruskigt kyligt mot slutet och jag bar lite tunnare kläder än vad jag hade velat ha på mig just då. Botningen mot min förkylning går sådär...har som sagt gjort vattenkoket som jag så fint kallar de, sen har jag bara skitit i allt annat. Köpte halstabletter idag som redan är uppsugna så min hals känns ganska okej just nu frågan är bara hur den kommer bli när jag vaknar sen och har slut tabletter. Men en förkylning måste ha sin process så jag låter de bara ske och hoppas att den är över snart. Ska iaf se till att bära varmare kläder vid kyliga kvällar!

Galet galet!!

God morgon!
Här vakas det för fullt...hela huset! Eller kanske inte. Jag och älskling kan inte sova så vi har bestämt oss för att vaka men just nu har han svikit mig för han ligger på soffan och halvsover..Vi kanske inte håller vad vi lovat, för mina ögon ser konstiga saker, de runt om mig gungar..väldigt läskigt! Har nog med att jag har ont i huvudet och sitter här och snorar istället för att gå och snyta mig.
,
Tänkte bara skriva en mening som inte har med inlägget att göra utan för att jag ska komma ihåg de senare i livet. Låt ögonen blunda för ni har ingen aning om vad de handlar om och ni kommer aldrig veta de heller.
- Nu är det slut på allt skit! Du ska få de mycket bättre, jag lovar. Ska göra allt för att du ska må bra igen! Du måste sluta med de du gör, du kommer inte komma nån vart om inte till helvetet!
.
Vi hörs senare under dagen. Ingenting har hänt mig utan några personer som jag bara vill väl :)Pussar! /josefin

BARNVAKT!


Jag tror jag dör! Har ett helt dagis här med massa små barn! Fyra små barn är jag barnvakt till. Marley,jeff,sean och natalie. Vi har varit ute i lekparken och lekt i sanden och hoppat studsmatta och jonathan hade vattenkrig med dom. Nu kom jag ihåg anledningen till varför jag inte vill jobba på dagis! Det kan vara mysigt ibland men jobbigt i längden. Jag är sjukare än en gammal gubbe! Kan knappt prata, det låter som att mitt stämband är kapat. Måste anstränga mig för att få nått sagt. Snart ska vi köpa lördags godis och mysa framför en barnfilm. Ska bli så skönt när alla barn är trötta. Puss hörs imorgon om jag får mig upp ur sängen! /josefin


Hur du blir av med förkylningen fortast!

Ni ska få ett tips på hur man kan blir frisk snabbare. Jag ska köra på 5an när jag skrivit klart och hoppas jag min sjukdom bara håller i två dagar, annars brukar jag vara sjuk i minst 3 veckor och så får de inte bli!! Hemligheten med att bota förkylning är att svettas så mycket som möjligt för då ska tydligen sjukdomen försvinna med svettet.
,
1. När du sover ha på högsta värmen i rummet och låt svettet rinna om de kommer nå.
2. Bada så ofta du kan eller duscha med hög värme.
3. Gör te på morgonen och kvällen, kamomill-te hjälper bäst!  - inge socker men honung funkar skit bra!
4. Ät en hel vitlöksklufta, det kommer bli starkt som fan men de ger nytta så pröva iaf.
5. Koka upp vatten i en stor kastrull och lägg huvudet ovanför kastrullen när de börjat koka. Sen lägger du en torr handduk över huvudet så att du blir instängd med kastrullen i ångan. Svårt att förklara men hoppas ni förstod. Det kommer att få dig att svettas jätte mycket! Här har vi bästa bilden för min förklarning.
6. Sen ska ju tydligen lite sprit eller whisky hjälpa men de är inte värt de.
7. Håll dig hela tiden varm,du får gärna ta på dig överdrivet med kläder,men så länge du håller dig varm så klarar du dig.
8. Värm upp en värmekudde och lägg den på halsen.
9. Smörj Vicks Vaporub över hela halsen, jag har de nu. Vicks halstabletter funkar också bra. Tänk på att tvätta händerna direkt efter (viktigt).
10. Sist men inte minst! Snyt dig när de känns snorigt, dra inte in skiten!! Annars funkar väll nässpray, jag kör på Otrivin.

Från den ena dagen till den andra.

Näe nu får de räcka med att försöka sova! God morgon förresten, har gått och blivit förjävla sjuk! Det är ju ett under att inte älskling vaknat än för när jag hostar låter de värre än ett jetplan..jag lovar. Igår blev de några glas vin, kanske lite för mycket men de var trevligt! Vi spela kubb och lyssna på musik, de blev ingen kooakaka eller smågrisarna men vi hade de gött ändå. Jag kan inte förstå hur jag kan ha blivit sjuk!? De bara small till och nu sitter jag här från den ena dagen till den andra sjuk. Jag känner varken lukt eller smak så jag funderar på att spendera hela dagen i sängen med hög värme på elementet. Fan, jag ska sitta barnvakt idag..äsch marley är så söt så att hon knappt kan bli jobbig ♥


Lets go all night baby!

Hejsan ♥
.
Hoppas ni har en kung midsommar. Snart är middagen serverad, tre rätters. Förrätten är Skalröra med bröd och middagen består av grillat och efterrätten tårta! Mumms! Näe nu ska fortsätta, ha en fortsatt trevlig midsommar!!!

I found myself - When I found you

Hallåhallå!
Idag har man hållt igång med fix och trix inför midsommar. Vaknade rätt sent idag, kring halv 2 faktiskt så jag känner mig pigg som en mört. Kom nyss hem från jonathans mormor som har fyllt år, hon ville inte säga siffran men vi säger att hon fyllde 35år ;) Fick en tårtbit och ett fint sällskap med trevligt gäng från jonathans släkt. Efter inlägget ska jag och älskling ut och fixa en midsommarstång och krans som vi ska ha här utanför. Ingen midsommar utan midsommarstång! Älskling är ledig imorgon så de känns underbart! Ett bad står också på listan! Hörs imorgon mina underbara finaste läsare! /josefin
Min fina lilla solstråle!

Sliten efter en dag på Leos lekland!

Hej på er alla!
Idag har jag varit på Leos med marley och familjen. Fick inte sitta still en ända sekund för marley så jag har varit lika aktiv som marley idag och hon är fortfarande helt sprallig medans jag sitter här och känner mig påriktigt döande. När jag kom hem satt en gullig natalie och jonathan och väntade på mig så vi lekte lite sen var de dags för henne att fara hem så nu har halva familjen farit till solbacken och handlat lite och jag och jonathan sitter på varsin dator och chattar lite. Ska snart ta ifrån han datorn och istället sätta oss i ett skön bad med lite ljus och pussar. Hörs imorgon! Snart midsommar jejejeje! :D
/josefin

take it or leave it you better believe it!


Hejsan!
,
Har haft en myskväll med familjen ikväll och inte nog med de så har de annars varit en jätte bra dag. Känner mig så utvilad i kroppen och humöret är ovanligt nog alltid på topp. Kanske beror på att att de är sommar och att de finns massor med roliga saker att göra. Imorgon funderar vi alla på att vara lite spontan och dra till Stockholm. Storebror har hyrt en bil eftersom att dom flög hit och bilen drar tydligen skit lite bensin så vi får se om mamma är lika på som vi. Isåfall kör vi dit och hämtar lite kläder som dom ska ha på midsommar och sen tillbaka samma dag eller nästa. Skulle varit skit ballt! Jag älskar stockholm så för mig är de som att fara utomlands, om inte bättre! På midsommar får vi stor främmande från stockholm så de blir kung!!

Mysigt att sova till ljudet av regn!

Hello sunshines!
har ni sovit gott eller rättare sagt sover ni gott? Själv kan jag som vanligt inte sova..älskling jobbar och bröderna sitter uppe och snackar så vad ska man göra, min kropp vill sova men inte järnan :) Jag hatar att sova själv eftersom att jag är så pass van att ha en mysig jonathan bredvid mig varje gång jag somnar. Jag gör ett andra försök då jag skrivit klart. Juste jag har ju inte berättat hur lördagskvällen blev! Vi hade skit roligt hela kvällen, mamma dansa och var allmänt glad hela kvällen så det känns bra. Kvällen var för henne och hon säger att hon hade jätte roligt så en mer lyckad kväll kunde man inte ha. Roligaste under kvällen var då alla gick upp på dansgolvet och skulle utgå efter djs dans, de var skit roligt. Ingen kunde nog hålla igen mungiporna från att le eller skratta:)
Tråkigt blev det efteråt då alla for och vi fick stå och damsuga,skura och diska allt. Kom inte hem förän kl 4, halv 5 nån gång. Tack ni som stannade kvar och hjälpte oss att städa, det betyder mycket! Utan er hade vi nog inte kommit hem förän kl 6...nu ska josefin få hennes skönhetssömn, Pussar!/josefin

Dans and Sweep!

Nu är det inte länge kvar tills vi drar igång festen! Är taggad till hundra och tillbaka. Dj finns på plats och maten är strax klar. Det har varit en sjukt stressig dag, men det är säkert värt det! Jag ska strax ta en dusch och börja fixa mig...har inte kommit på än vad jag ska ha på mig men det löser sig hoppas jag. Näe nu har jag inte mer tid till att sitta här så, Ha en jävligt trevlig kväll för det ska vi ha! Massor med pussar och kramar/josefin

Städ i hela huset!!

Puuuh!

Har hållt igång hela dagen...och äntligen satt mig ner för att vila. Har knappt hunnit äta något på hela dagen heller. De är sant! Snart kommer hela lägenheten skina eller kanske inte men gott luktar det iaf. Ska snart damtorka fönsterborden och sen faktiskt börja fixa mig. Runt 22 ikväll är min storebror och dom framme i Skellefteå och då ska vi förbi lokalen för att inreda och lämna så mycket som möjligt där så det slipper bli så stressigt imorgon. Sen ska vi käka grillat, haha nä nu luras jag, vi kommer förmodligen äta innan vi far till lokalen men hur som helst så blir det en sen middag men den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge.
Ha en bra kväll allihopa, PUSS! /josefin

Gamla bilder från sthlm då vi äter africanfood. Godare från man leta efter!!



I only wanna be with you!

Nu far vi hem till mig och hjälper mamma med att baka och sånt. Sen måste jag städa mitt rum för imorgon kommer min bror och dom! Yeeajh! Hörs förmodligen imorgon eller på lördag, har som sagt inget internet hemma. Ha det bra,puss/josefin

Nytt,nyare,nyast!

Herregud! Ska nog aldrig mer lova er någonting...de var väldigt jobbigt att ta kort och hålla på. :)
.
Ett linne med fina detalger. Sitter lite konstigt vid halsen men annars jätte fin.


En strand jumpsuit men går även ha till vardags. Jätte skön!
Party klänning med en arm. Väldigt snygg!
En svart jumpsuit. Helt underbart snygg!
Ett linne med fransar ner till.

Nähe nu kan man inte sova igen!

God morgon på er alla!
Jag har börjat få in en dålig vana. Att vakna tidigt varje dag. Min älskling har farit på jobbet så just nu ligger jag och fantiserar mig bort mot varmare dagar. Garderoben är full och mitt humör är alltid på topp så det kan nog inte bli bättre än så här. Man har mycket att se framemot..det känns som att livet bara flyter på..så underbart! Juste jag ska ju bli faster igen..för andra gången och hur underbart är inte det? Jag längtar jätte jätte mycket..hoppas på en pojke. Ni kan ju läsa min brors sambos blogg som faktiskt brukar vara rolig att läsa, då hon uppdaterar som bäst - http://vadvardetsteffisa.blogg.se/index.html. Jag ska dra igång en film nu och försöka sova nån timma sen lovar jag er att lägga ut bilder på lite av de jag nyligen köpt. Adiós!
.

Godnatt!

Idag har vi fiskat och grillat korv! Ingen höjdare direkt men vad gör de om hundra år. Så dålig! Kl är 23.27 just nu och vi ska faktiskt sova nu, tro de eller ej..först se lite film och mysa men vi båda är så pass trötta så jag tror nog att vi kommer att somna direkt. Så...Godnatt på er alla mina fina läsare!

2011-06-15

Idag fick vi lite sol och värme...men hade varit ännu bättre med 28 + som vi hade för några dagar sen! Då hade jag förmodligen legat ute och solat men idag har jag gjort annat än de.
,
Snart ska vi äta korv med bröö, inte direkt min favorit men de funkar:) Jag har varit jätte duktig och sparat pengar i snart en och en halv månad och nu börjar spargrisarna bli riktigt fulla..jag som varken har sommarjobb eller nån inkomst kommer ändå ha pengar i sommar, de känns riktigt bra! För första gången i hela mitt liv har jag gjort något jävligt bra! Även fast jag haft lite småkris med pengar har jag ändå inte rört den, har varit nära men ändå inte gjort de. Det känns bäst!!

Today im happy!

Hejsan!
Det gick jätte bra hos tandläkarn, hade inga hål men jag har tydligen(enligt dom) under ett helt år svalt fel och på så sätt har min lilla tand som ni säkert ser på bilden i förra inlägget blivit lite sne...så jag fick ett sväljschema som jag måste följa varje dag i tre veckor och då kanske den lutar sig åt rätt håll. Har inte kunnat sova nått idag som jag gärna hade velat för jag har hjälp mamma med att baka och fixa småsaker till festen hon har på LÖRDAG!! Sen har jag också städat i marleys lekrum som såg ut som ja vet int vad...de tog många timmar men de var de värt för jag fick några lappar för de. Min bror,tjejen och marley kommer aningen imorgon eller på fredag, vi får se. Men rummet blev jätte fint och mysigt(gjorde om de lite). Nu ska jag och min älskling mysa lite, saknar han om dagarna när han jobbar så måste passa på nu..♥
Pussen!

VÅRDCENTRALEN

Hej! Vad gör jag vaken den här tiden - jo jag ska nämligen till vårdcentralen och kolla tänderna, har fått tid idag kl 9 så jag ska börja fixa mig så småningom. Efter de ska jag ta bussen till Okq8 och hämta ut ett packet sen gå hem till mig för att ta min cykel och cykla hem hit och sova igen..fast kl säkerligen har slagit 12..jag ska sova ändå! Iaf en eller två timmar. Sovde två timmar igår natt pga att jag inte kunde sova och sen for älskling kl 6 till jobbet så då ville absolut inte ögonen blunda, men de blev iaf två timmars sömn runt 9 till 11. Nu ska jag inte uttråka er allt för mycket, Tjiling!

bilder på katterna!

Bilder på tussie!

&
,
Cocos!
minou var tyvärr inte med på nå bilder jag hade.

Bigbrothers deltagare - bloggare!

Hej på er allihopa!

Jag tänkte vara jätte gullig och tipsa er om dessa bigbrother bloggare! Jag är ett äkte bb fan så jag gör vad som helst för att få fortsätta följa dom så gott de går. Nu ska ni som älskar bbs deltagare också få fortsätta följa dom på deras bloggar, här har ni alla dom som har en blogg än så länge, vi får hoppas att simon också startar en snart så vi kan följa hans roliga miljonnär liv. Puss /josefin
.
Sonia - www.finest.se/soniakamau
http://www.finest.se/vanessalopez
http://rozas.se/
http://www.finest.se/nicky-sthlm
http://finest.se/Madelenestigsjoo
http://rodneydasilva.se/
JESSICA - http://jagvillligga.blogspot.com/
http://www.nattstad.se/nellaaa
http://mysassy.blogg.se/ & http://sassy.spotlife.se/
Katerina - http://jartat.se/?page_id=409
Peter - fotohemsida - http://orrmyr.se/
Sonia - www.finest.se/soniakamau
Vanessa - http://www.finest.se/vanessalopez
Roza - http://rozas.se/
Nicky - http://www.finest.se/nicky-sthlm
Madelene - http://finest.se/Madelenestigsjoo
Rodney - http://rodneydasilva.se/
Jessica - http://jagvillligga.blogspot.com/
Minella - http://www.nattstad.se/nellaaa
Sara - http://mysassy.blogg.se/ & http://sassy.spotlife.se/
Katerina - http://jartat.se/?page_id=409
Peter - fotohemsida - http://orrmyr.se/
Marisol http://www.finest.se/Marisol
Cilla - http://cilladomstad.blogspot.com/
Tobias - http://rekatochklart.se/blogg/Holms/

Söndag

God morgon!
Vaknade upp hos Janina och linus,  vi sovde här med joacim. Idag är man en aning sliten i kroppen. Är hungrig som en gris och törstig som en ökenråtta. Igår firade vi Linus, han fyller 23 på måndag. Vi blev några stycken utanför dom, satte igång musik med datorn och med jontes högtalare. Snart ska vi dra oss hem och steka ägg..gud så gott. Vart tog finvädret vägen? Vi som hade tänkt bada idag och allt...jaja sommarvärmen får ju inte komma allt för fort för då tar den ju slut snabbare. Ska klä på mig nu..ligger i underkläder i deras soffan hehe. Puss på er/josefin

Love the life you live!

Hejsan!!!!
Igår drog vi och bada med linus och janina, de var skit skojj! Vi lekte sälar och var allmänt störda men vi blir så när vi är vi fyra..bara att acceptera. Idag vakna jag halv 7 och vi blev hämtade vid 8 sen for vi raka vägen till piteå där vi såg janinas student och shoppa. Fick hem två klänningar, ett linne, ett par skor och lite klämmor. Vid 4 kom dom brummandes tillbax från flaket. Dyngraka och trevliga. Sen for vi till janinas moster och käkade tårta och efter de till Dallas och käka. Nu sitter vi hemma hos mig, mamma ville att vi skulle grilla så jag kommer nog vara ganska så mätt efter allt. Inte nog med detta, en tårta har mamma också gjort för att jag har sommarlov. Jag känner redan att jag inte kommer må så bra ikväll, kanske spy? Efter vi har proppat i oss all mat så blir vi upphämtade för att ta ett dopp i örviken med vännerna. Hoppas bara att myggen inte är framme än. Igår blev jag biten nästan över allt, till och med på pannan? Juste, jag ser ut som en pepparkaka, helt serriöst, det var så sjukt varmt idag att jag trodde att jag skulle dö, påriktigt!!!
Ha en trevlig dag! Puss/josefin
Skolavslutningen i 9an!                           ^(där är jag)

Sommarlov!!

Idag var de ganska svalt och kallt..jämfört med igår. Nu har jag sommarlov på riktigt och de känns super!!! Sommaren är kort men den har mycket att erbjuda:D
  • Studenten för janina imorgon
  • På lördag firar vi Linus födelsedag med en överraskningsfest
  • Den 18 juni har mamma sin födelsedags fest!!
  • Stadsfesten - skellefteåfestivalen
  • Sonisphere festivalen (kanske) med älskling och hans vän
  • Reggaefestivalen med familjen och älskling. Kommer bli grymt
  • Gbg (kanske) med mamma eller med jontes familj, vi har inte bestämt oss än. Båda ska dit..
  • Fara till jontes mormors stuga och ha de nice
  • Stockholm och bo hos broder och ha minst lika roligt som förra året!
  • Kanske ung 08 med natalie i stockholm
  • Trästocksfestivalen om vi är i skellefteå då.
  • Kanske åka jontes morfarsbåt(han har en likadan som kungen) lite häftigt faktiskt.
-
Detta ser bra ut men man vet aldrig om nått vänder, hoppas iaf att sommaren ser exakt ut såhär!
Puss/josefin

torsdag morgon

Ursäkta förra inlägget, har varvat ner nu och ska dra igång my sisters keeper..hoppas den är bra! Hörs sen,puss/josefin

hemskheter!

Hej,har vaknat på liiiiite fel sida idag.
Jag ska bara ta ut lite ilska här på bloggen så titta bort!
FAAAAAAAAAAAAAN,KNULLA,SNIPP
A,HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Min sista lektion idag innan sommarlov och vad gör jag joooo missar bussen sen när jag väl vaknat till får jag inte igång min plattång, MINA plattånger heller inte mer än några månader!! Har iinte råd till nån ny just nu! Har försökt att tejpa runt den för att den är lite glapp men inte går de inte!! Varför ska dettta hända miiiiiiiiiiig!
nazanin kommentera här om du fortfarande vill bada för jag är då sugen!

Jag just nu!!


Onsdag,ett steg närmare sommarlov!

varför finns mygg? Dom gör att de finns något negativt med sommaren! Jag har redan fått säkert 10 myggbett och de är inte roligt, kliar som fan! Imorgon har jag en lektion, ska försöka göra klart nått prov där sen sluta jag! På fredag ska jag se janinas student,wihoo och förmodligen shoppa lite. Studenten är i piteå så de blir lite nytt folk man kommer se, sen blir de party! På lördag också så jag kör redan järnet. Måste fira in sommarlovet såklart. Sen på måndag börjar jonathan jobba så då blir de förmodligen häng på bryggan med nazanin! Nu ska vi bada sen susa..börjar 08.00..puss/josefin
,
Det här är Cocos som chillar framför tvn bredvid jonathan, en av mina älskade kattungar!

Jag dör, så varmt!

Hejsan!
Jag har nästan sommarlov,egentligen är de två dagar kvar men jag tycker att de låter bättre sådär plus att vi inte gör ett skit på skolan, idag spelade vi vollyboll,kubb,hade tipsrunda sen käka vi glass med klassen. Mycket härligt ute,hade trott att vädret skulle bli annat än så här varmt för jag bar t-shirt och mjuckisbyxor..höll på att ta livet av mig själv men jag löste de med lite uppvikningar här och där. Har just blivit erbjuden att fara och bada i örviken men min pojkvän tror att de är för kallt. puuh tjoller! Sen ska vi dra ut med båten en sväng,jeejee! Puss/Josefin

Vi höjer Sveriges flagga idag!

Hejsanhejsan!
De var ett tag sen..eller kankse inte. Men iaf så har jag inte gjort så mycke, igår spela vi lite bingo och vi vann som vanligt ingenting sen for vi hem till jonte och såg bigbrother final och simon vann! Lätt förstjänt! Men hade hoppas på martin men simon förtjänade den bättre. Jag blev så rörd av att se han så glad..äntligen vann han i nått. Jag hade kallakårar hela finalen. Allt var underbart, men nu undrar jag vad jag ska hitta på varje kväll då jag är sugen på lite bb..känns sorligt att de är slut men så är det. Jag hoppas iaf att martin och sara blir tillsammans annars kommer jag ångra mig att jag hejade på han. Nu ska jag fara och köpa lite kött för idag är de sveriges nationaldag sen ska jag göra en välkommsinformation på facebook för mammas fest som är snart. Pussar/josefin

Jag är ett tvättäkta fan av bigbrother!

De är klara för final i Big Brother 2011. Foto: Daniel Ohlsson/TV11

HEJA Martin, se till att vinna nu!!!!!!!!!

Du är ett tvättäkta fan!

(20% av alla som gjort testet)Det finns inte många som kan slå dig på fingrarna när det gäller Big Brother 2011-kunskap. När någon frågar vad Martin heter i efternamn svarar du med att rabbla upp hans fullständiga namn och personnummer och du kan ordagrant återge alla grodor som hoppat ur Rodneys mun. All cred till dig, med det börjar bli dags att städa bort alla energidrycksburkar runt datorn, ta en dusch, sätta på dig solglasögonen och gå ut en sväng. Det är nämligen sommar nu! Skaffa en hobby och ring en vän, du kan behöva lite stöd, risken är nämligen att det blir lite tomt när du inte kan se Big Brother dygnet runt. Tusen tack för att du har tittat och vi hoppas att vi ses snart igen!

Testa de ni också om ni nu tittar på bigbrother.
Tryck på länken - http://www.bigbrother.se/1.2158765

Modell för en dag!

tjena bloggen!
Idag har jag varit med om nått jävligt skojj, faktiskt de roligaste jag gjort i mitt liv! Var modell för en dag i umeå. Vi vaknade 10 imorse, kom på att jag var tvungen att ha med mig 3 ombyten så vi tog crossen och körde snabbt till mig och valde kläder. Blev hämtade kl 11 av janina och linus..var osminkad som man skulle vara och mitt hår var oplattat. 1 och en halv timmas lång bilresa, käka frulle i bilen och målade naglarna. Vi kom fram i umeå runt halv 1, leta som en dåre efter studion vi skulle till, hittade platsen efter en kvart. Janina hade fått för sig att de hette Stureplan haha så vi letade på kartan vars stureplan låg men hittade inget, de fanns bara en stureplan och den låg i sthlm så till slut ringer janina till studion och frågar vad de hette och dom sa Vasaplan..haha gud va vi reta henne efter de. Vi checkade in 1 och fick vänta i säkert en timma, de var så många där men som tur var bjöd dom på kaffe och chilinötter. Sen var de iaf min tur, jag var först. Blev sminkad av en makeup artist som var jätte snäll och gullig.
,
Då jag var klar var de då jonathans tur och han var tvungen att ha smink också..lite fundation bara. Sen gick jag och fixa håret och bytte om till första outfiten och gick in efter ett tag i studion. Blev tillsagd hur jag skulle stå och ha mina händer. Det var grymt roligt!! Kände mig som en modell påriktigt! När alla var färdiga så gick vi till ett rum där en kvinna visade alla bilder på oss fyra och alla blev skit fina men tyvärr så köpte jag bara fyra bilder, de var så jävla dyrt! 1 bild kosta 360kr och 60 bilder(alla vi tog var) kosta 1799kr så de fick bli fyra jätte fina bilder. Hade iaf grymt jävla roligt!! Har aldrig i hela mitt liv haft så roligt som vi hade idag. Vi sovde i bilen påvägen hem, helt döda var vi. En heldag i studion. Är ju fortfarande bakis sen igår..skulle fan inte ha druckit igår...har varit spyfärdig under hela dagen. Smart josefin smart! Kom hem kl 7 och snart ska mamma på crucingen med hennes vänner så jag ska sminka henne sen ska jag och älskling mysaaa, de va faktiskt länge sen vi bara höll om varandra och pussas. Ni kommer få se bilderna nån dag framöver. Puss /josefin

Armbandet jag fick av jontes mormor!

Jontes söta mormor hade handlat massor med armband i turkiet och jag fick välja ett jag ville ha. Valde det här armbandet..kan ett armband bli snyggare än den här?
Turkos med orange är så jävla snyggt!



Lättar lite på mitt hjärta!

Vissa dagar när man mår toppen så brukar jag tänka efter...tänka lite på pappa och vilka människor jag har runt omkring mig. Jag är så fruktansvärt glad över att jag har en sånn otroligt fin familj. Jag önska att min pappa hade levt då hade han varit så stolt och glad, de är han säkert nu också! Två av mina syskon har jätte fina barn. Min syster har två stycken...och ena barnet fick äran att heta Chris efter min pappa Christer..hur fint är inte de då? Sen min storebror har ett barn men väntar ett till som kommer i september ♥. Vi har en sånn bra sammanhållning i min familj..alla ligger på samma nivå, kan prata om allt mellan himmel och jord utan att nån blir arg. Bråkar vi så blir vi alltid vänner efter nån timma..vi älskar varandra så mycket så vi klarar inte att vara arg på varandra. Vi skrattar och har jätte roligt tillsammans! Jag kunde inte ha fått en bättre familj...sen min pojkvän som anpassar sig så bra till min busiga familj som gör lite busiga saker, han kommer så bra överens med alla i min familj, främst min mamma. Dom sitter och pratar, skrattar, retar mig och skrattar åt mig..visst det är jobbigt ibland men så länge dom umgås och har kul så är jag glad. Jag älskar er alla, är så lyckligt lottad som har er! Sen har jag världens bästa vän som får mig alltid att må så bra och det kommer jag vara evigt tacksam för. Har man hållt ihop i 18år, alltså hela livet så är det verkligen en äkta vän. Jag vet att du alltid kommer att finnas för mig och det är en fin känsla.
Nu råkade de komma en liten tår och det är en glädje tår...allt som jag skrivit nu kommer från hjärtat! Jag vill bara skrika ut, allt vad jag kan att - jag älskar er!!!

Solen är tillbaka för att stanna..hoppas jag!

Hejsan!
igår satt vi barnvakt till natalie och alle, vi spela lite spel, skratta åt roliga klipp, gjorde mat till dom sen cykla vi ner till alba och åt kul glass sen fick dom en klubba. Dom blev upphämtade lite senare så vi drog vidare till jontes mormor som kommit hem från turkiet. vi fick massor med roliga och praktiska saker som dom köpt där. Idag så ska min cross lakas om (ful färg på den just nu) sen händer inte så mycket men på kvällen är vi ett gäng som ska grilla, dricka och fiska..de har som blivit en rolig syssla nu då sommarn börjat. vi har sammanlagt fått upp 8 fiskar på två kvällar...vi var där igår också, kom dit kl 12 på natten - blev stoppade av polisen - dom undra en massa och trodde säkert att vi skulle göra annat än fiska..de var ju tydligen för sent för att göra de då. vi kom iaf hem halv 4 och jag somnade inte förrän halv 7 på morgon...
.
Här har ni lite bilder på pinglan natalie som jag sminkade och stylade för en vecka sen. Hon är söt så att man bara vill äta upp henne!

Jag kan köra cross!!

(bild taget från google men den liknar min fiddy ganska så exakt)
,

(Ungefär såhär såg min gamla fiddy ut men den behövdes fixas lite så jag har en ny nu)
Någon som vill köpa? Nazanin va säger du ;)? 500kr? VI körandes i skogen kan inte sluta annat än en olycka haha.
.
Haha rubriken stämmer korrekt! Idag har jag tränat på att köra cross och det känns underbart! Var jätte rädd i början och fick panik...gasade i sinne. Men det slutade tillslut med att jag kunde köra. Det är knepigt de där med att gasa,växla och hålla in den där jävla kopplingen. Har fått till de där ganska bra nu, är inte fulllärd helt ännu. Men man fick värsta adrenalinkicken när man körde, de var hur skönt som helst. Nu är älskling och hämtar en grej hos hans polare sen ska jag få köra lite till. Imorgon ska vi köra till gokartracet, får se hur det slutar...jonathan kör sin stora cross och jag med min fiddy hhah. Ska nog inte se så fint ut men skiiiit samma de är kuuuuul.
Pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss, nu är vi lediga från skolan till på tisdag(happy!)


RSS 2.0