Skellefteå lyser upp!

ska jag boka eller inte? vi får tänka på det ett tag till. Saken är den att det kanske blir fira jul och även nyårs i stockholm, men vill inte lämna bubben här helt ensam. Hur som haver så blir det iaf julhandla imorgon..jag älskar det! Sen i helgen händer det förvånansvärt ingenting, hoppas jag. Jag tror jag kommer tappa hår pga hur mycket jag stressar i mitt liv. Idag så har vi bara legat hemma och tagit det lugnt så imorgon är jag nog utvilad på skolan. Måste bara påpecka att dom fixat himla fin belysning inne i stan där jag bor. Har laddat ner en julkalender så nu ska jag tända nå ljus och mysa till det. Simma lungt!






Första advent!! Och snö...

Hejsan just nu så mobil bloggar jag för första gången. Idag har vi varit på skyltsöndan och på solbacken för att stor handla. Nu ska vi fara hem till Janina o Linus för lite första advents mys. Dricka lite glögg och äta pepparkaka med äldelost ,mums! Ha en mysig kväll alla.






Skyltsöndag!

God morgon!
går hjälpte vi janina och linus att flytta och vi blev klar igår vid 17.00..vi hann allt på några timmar..med 40 trappsteg ner från deras lägnehet till utgång så kan ni nog förstå hur mycket det värker i mina lår idag. Vi gick minst upp och ner 20gånger var plus att man alltid bar på nått tungt varje gång. Deras nya lägenhet är jätte fin och stor för att vara en 2a. Hur som haver så drog vi till en fest efter allt bärande, där några tog en öl å så sen for vi upp på krysset för lite nattkäk. Idag är det skyltsöndag..gud vad roligt..också ska man passa på att julhandla lite och såklart köpa knäck!


Hittade en bild på mig,jonathan och nån kille från sommar..jag tror inte jag förstod hur brun jag VAR
Älskar det.

Until we bleed!

Hejsan!
Saknat mig? visste väl det. Har sååå mkt att göra men väldigt liten arbetskraft! Tyvär så blir det uppdateringar ibland då jag har tid. Till helgen ska vi bara ta det lugnt och hjälpa Janina o Linus att flytta. Dom ska flytta från hamn till urs..Fråga mig inte om jag är glad för det kan ni som känner mig nog förstå. Hur som haver så sitter jag på skolan och skriver på en fördjupnings uppgift om nån revolution. Historia är inte min bästa sida om jag säger det så. Hejdå kära barn hoppas ni får en bra dag!



Fotopic

Har foto lektion nu...det är därför jag uppdaterar hela tiden...har så himla tråkigt...vill bara att det ska bli HELG!
Här har ni lite bilder på mig från fotolektioner.

När man älskar sina katter mer än allt!


Hej,hejdå!

Det var ett tag sen! Jag har haft mycket att göra på sistone...min bror och dom kom förra veckan, vi har tränat varje dag, planerat inför Jonathans födelsedag och massa plugga, nationella och jaa jag orkar inte!
Idag fyller iaf min underbara Jonathan år! 18 dessutom! Yejj! Händer mycket roligt i helgen,taggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



Grattis pluttis ♥

Im so far behind, that I think im first!

Igår for vi och fira Denise som fyllde år, sen for vi in till stan och köpte "lite" grejer till halloween sen hämta linus på gymmet sen en sväng in på coop sen hem till janina och såg en skräckfilm. Blev även bjuden på middag där, lätt godaste jag ätit! Strax ska vi in till stan och fixa andra saker som måste göras till halloween, även hämta upp en hund janina ska vara hundvakt till. Ska också träna i stan idag sen hem till mig så vi hörs nog imorgon. Jaja nu har jag jävligt bråttom! Ha en bra dag allihopa♥

¨
Lillgumman ♥

2011-11-01

Blir helt lycklig av att vakna upp till solen och inse att de faktiskt är skönt ute. Idag ska vi kila in till stan och fynda nån halloween dress sen stannar vi och tränar i stan. Mys!



RSS 2.0