One sweet day!

God morgon eller god dag föresten!

Det blev trots min trötthet att vi festa igår. Det var väl nice ändå! Innan det var vi och körde mamma till helloween party i stan och hämtade henne vid 2. Hon måste ju också få ha roligt på halloween. Men gud va många som var på station, jag längtar så himla mycket tills det är min tur att gå in där. 5 månader kvar och det lär väl gå fort om man inte tänker på det så mkt. Jaja nu svamlar jag. Ska snart ta bussen till jobbet. Ska vara där halv 5 och det slutar 11 så jag är hemma kring halv 12 och då ska jag hoppa av bussen och gå direkt mot en till fest där älskling väntar på mig. Hur ska jag orka festa igen? hmm..Jag får väl klura ut den frågan då jag är på jobbet. Sitter här vid datorn och sjunger jätte högt till alla låtar. Älskling är jätte irriterad på mig just nu men jag älskar han med:)
'

FREDAG!

Jag kom just på att jag kanske inte kan festa i helgen. Ska jobba imorgon och ikväll orkar jag knappt plus att festen vi ska till är imorgon. Jätte trevligt att man ska måste börja festa kl 11 på kvällen imorgon när man kommit hem från jobbet och är trött och sliten och när alla redan haft kul och kanske ska börja avrunda kvällen eller dra ut på krogen. ÅH! varför denna helg? Snälla Maria ring och säg att det inte blir nå jobb imorgon...:/
Jag som har planerat så mycket och allt. Det suger..
Nu ska vi dra till älsklings mormor och Loa som kom hem från egyptien igår kväll, trevligt trevligt! Sen hem till mig där mitt nya löshår ligger och väntar på mig ♥
Nu har man iaf höstlov i en vecka, underbart!!

Sagan om prinsen och grodan!

Jo det började med att jag följde Julia till kåken(fritidsgården i skehamn) för att hon inte hade nån att fara dit med. Det var typ 3:e gången jag var där så jag kände knappt någon skelleftehamnare då. Pinsamt var det. Men vi satt oss iaf och spela singstar och sen efter en halvtimma kom jonathan och alla hans kompisar och satt sig vid oss och lyssna på när vi sjöng. Så blyg som jag var så slutade jag sjunga och gav micken till nån av hans kompisar. Jag satt då där i soffan och såg att någon satt och kolla på mig, det var alltså jonathan. Jag tänkte inte så mycket på det utan bara kolla bort och föll för hans kompis istället som var så snygg enligt mig. Inget speciellt hände den kvällen.
'
Nästa dag satt jag mig vid datorn och såg att han addat mig. Jonathan alltså. ''Fyfan va ful han var'' tänkte jag då. Berättade till julia att han addat mig och fråga vem han var av dom där killarna. Hon sa att dom varit på G och att han är jätte konstig typ. Så jag tänkte inte mer på det. Varje gång jag loggade in på apberget så hade han kommenterat en av mina bilder typ ''söt du är'' osv. Tyckte att han var lite konstig som aldrig slutade kommentera. Men jag kände mig ändå lite rörd av alla fina kommenterar han skrev till mig. Så vi börja skriva med varandra varje dag på msn och apberget.
'
Efter en månad börja han skicka hjärtan till mig och jag tyckte så klart att det var lite skumt med tanken på att vi inte kände varandra men vi bestämde iaf att ses men det blev aldrig av, vi båda var så blyga att vi knappt vågade vara med varandra ensamma. Så jag tjatade och tjatade på nazanin att hon skulle följa mig dit för jag började gilla han väldigt mycke men hon ville aldrig följa. Ända gången vi sågs var ute då vi hälsade på varandra och pratade lite sen följde han även helt själv med oss tjejer till hannah men for typ lika snabbt som vi kom.
'
Nu hade det gått nästan ett år och alla började klaga på att vi aldrig sågs och att vi var så fjantiga osvosv. Folk tyckte att vi skulle ge upp men vi gav oss inte. Vi tyckte så mycket om varandra. En dag tog jag tag i det hela, bestämde mig för att fara dit och den här gången ville nazza följa så vi tog bussen till han och stod utanför hans balkong och ropa på han. Han blev ju så klart chockad men kom ut tillslut. Vi gick in till han och myste i hans säng medans nazza satt sig vid hans dator.
Åh det var verkligen så underbart att vi äntligen låg där tsm i HANS säng tänkte jag. Jag var lycklig som låg i hans famn. Han kände väll desamma.
'
Nu idag har vi nästan varit tsm i 4 år. Man kan ju tycka att det är lite väl länge men jag säger bara såhär, det här är bara början på vårt liv tsm.

Hans egenskaper: Snäll,omtänksam,ganska djup,jordnära,känslig, envis, stort temperament,trevlig mot alla,busig.
Hans bra egenskaper enligt mig: Laga mat, bra på visa känslor, städa, ta hand om mig, säga ifrån, alltid glad.
Hans sämre egenskaper: Direkt det går dåligt ger han upp, lätt irriterad.
Jag ser inget dåligt med denna underbara människa! Han är allt jag önskat mig ♥
Det är väl det här som hållt  ihop oss så länge. Vi båda är så jävla lika, busiga, knäppa, konstiga och allt sånt där. Jag är lycklig med dig och det är dig jag vill vara med resten av mitt liv. Jag älskar dig jonathan!!

bunny outfit

Just nu ligger jag i sängen helt dööd. Gud vad sliten jag känner mig. Skulle nog lätt kunna sova nu. Äter vaniljglass med lakritssås,mums säger jag bara! Älskling är just nu hos en kompis för att hämta en sak så jag har nu en halv/timmes ensamhet och den brukar oftast bestå av dator eller tv. Måste ju passa på att sitta vid datorn för när han kommer så ska vi bada (IGEN) och sen förmodligen se tv om det är nått bra där såklart. Fick veta idag att jag jobbar ensam på lördag..hur ska detta gå? Hoppas jag får ta med gabban. Btw gabban jag har inte frågat än,jag gör det imorgon. Känner på mig att jag ändå kommer att få ett nej..men det är värt att fråga iaf.
'
For idag efter skolan och leta en halloween dress till helgen och nästa och jag hitta en perfekt kanin outfit! 300kr! värt? jaaaaa. Hoppas nazanin också kör på den:)
Den ser ungefär ut så där men jag kommer absolut köra med svarta leggings!


ONSDAG

Sitter och pluggar här hos älskling. Vi kom nyss hem hit så jag har just börjat men jag upptäckte nyss att jag har borta min engelska bok så just nu sitter jag inne på glosboken.se, väldigt trevligt...Jag är mer än säker på att det kommer att gå jätte dåligt på provet.
'
Efteresten så gick det jätte bra igår på jobbet. Vi jobbar på folketspark för er som är nyfikna. Det var nån slags fest där för alla inom restaurang branschen i skellefteå, så vi servera drinkar och mat i stora lass. Musik,dans, roligt (show) band och glada miner. Mitt bord vart jätte onyktra...tror jag gav dom lite FÖR mycke alkohol. Nä men jag ser framemot lördag då vi jobbar igen. Då kommer ''fin folket'' (Have to be good). Jag har nu träningsvärk och ont i fötterna sen igår. Men det är bara att bita ihop..
'
Nä nu stänger ja ner datorn för ett härligt bad med älskling. Vi älskar att bada om ni inte redan har förstått det :)

Jobbig veckan!

Den här veckan kommer att vara ett helvete! Massa plugg varje dag och jag som redan ligger nog efter. Imorgon börjar man jobba för första gången på riktigt med nazanin. Börjar kl 19.00 och slutar kl 23 eller 24, jag vet inte än. Alltså hur ska man hinna och hur ska man orka? Jaa man känner verkligen nu hur man börjar inta vuxenlivet. Tufft men ganska skönt ändå. För eller senare så är det dags och det är bra att man tar tag i det redan nu :)
Ska lägga mig i sängen nu med underbara älskling som ligger och väntar på mig. Hörs imorgon ♥

Sommaren 2010

Det här var helt klart den bästa sommaren av alla mina år! Jag hann mad massor!
  • Skolavslutningsträff med klassen på bondstan.
Vi fikade och hade det bara jävligt mysigt i solen!
  • Salusand med älskling familj.
Det måste göras om! Hade hur roligt som helst. Det skulle ta en evighet att berätta. Vi bada i stora vågor,festa,spela fotboll och mycket mer.
  • MASSA gillkvällar med grabbarna.
Har haft massa mysiga kvällar i myrängen med boys! Och även ibland annat folk. Iaf det bästa!
  • Fest i mängder! Varje helg skulle ja tro.
Fest,fest,fest,fest vad mer finns det att säga. En helg mer full än den andra.
  • Stockholm med älskling, den bästa sthlms resan hittills! ♥
Gud vad jag längtar till nästa sommar! Den här gången utomland med dig älskling. Stockholms
resan var iaf helt underbar. Träffa Massa nytt folk och hade roligt varje dag. Var det 3 veckor eller 4?
Vi kunde vakna upp en morgon och undra vilken dag det var,haha.
  • Träffat massa med nya människor! Gått på massa okända hemmafester också.
Följde Nathalie osv på massa skumma som roliga fester. Något alla garanterat vill vara med om!
  • Varit på Skelleftefestivalen, ung08 och massa andra okända festivaler i sthlm.
Jaa vad ska man säga. Festivaler som festivaler. Lika galna över allt!
  • Min bror tog studenten så det det blev en stor fest hemma hos mig.
En härlig dag med trevligt folk och massa skratt! Hög musik och dans!
  • Solat och badat mer än vad hade förväntat mig.
Nästan varje dag for jag och nazanin och sola på olika platser. Köpte glass och njöt av solen. Det har även
varit massa bad, varje dag i sthlm.
  • Många långa mysiga promenader på nätterna.
Jaa vi har minst gått 20 promenader i sommar, långa var dom också! Men det gillar vi.
  • Broshan, steffi och marley flög hit till skellefteå för att hälsa på oss,även syrran kom med hennes barn.
Lika roligt varje gång dom hälsar på. Dom livar upp stämningen hemma hos oss och fullt blir det också men mysigt.
  • Jag och mamma umgås massor! ♥
Vi har umgåst varje gång jag varit hemma. Lagat god mat tsm,''spa dag'' med varandra, solat tsm,mysiga kvällar hemma med chips osv. Underbart,underbart!
  • Många olyckor och bråk inträffade, nämner inte här.
Ojojoj säger jag bara. Ni vill säkert veta men jag kan tyvärr inte berätta. Säger bara ''Polispolis potatis gris'' inge mer än så :)
Ja det var nästan allt skulle jag tro. Har säkert glömt massor men det här var på ett ungefär vad jag gjort i sommar. Den bästa sommaren om jag säger så.

Vilken lättnad!!

Juste glömde berätta hur det gick på ungdomsmottagningen i fredags. Var där utan nazanin den här gången men jag tog tag i det ändå och for dit. Först prata vi om allt och ingenting. Sen fick jag sätta mig i ''den där stolen'' Gud va obehagligt det var att ligga där naken och låta nån okänd person peta i en osv. Ja ni vill inte ens veta hur det gick till. Det var nog det värsta jag varit med om, och jag lovar er att det inte alls var pinsamt i slutet då jag for därifrån. Allt kändes så jävla skönt att det var gjort! Och jag rekommendera er alla att fara dit. Det tycker jag nästan alla ska göra minst en gång. Jag tog även massa prover, hit och dit. Och allt såg bra ut faktiskt. Tog ett till prov som jag kommer få veta om jag har det förrän om två veckor. Så jag ska dit igen då men jag är inte alls orolig den här gången för det är väldigt liten risk att jag har det. Men nu är jag så jävla stolt över mig själv som vågade allt det där. Jaja nu har jag delat med mig nog om mitt liv. Men som sagt FAR DIT OCH KOLLA ER!

klädhängare!

Perfekt, då har man en klädhängare i sitt rum. Det man alltid velat ha men aldrig tagit tag i det och köpt det.
En sån här men inte riktigt likadan.

Jag ser det snöar Jag ser det snöar!

Hej på er!
Jag och älskling har just kopplat in hans nya högtalare. Gud vad bra det låter just nu! Äntligen kan man dunka med hög bas. Haha men nu blev vi ju sugna på att festa..men det blir inge av. Vi båda är pank! Våra sista pengar till till hans mor som fyller år idag,GRATTIS STYVMOR ♥.
Gud vad glad hon blev för presenten :) Men det är ju bra!
Blev tacos till middag och snart en god tårta. Livet är allt bra ibland!
världens snyggaste!!

Torsdag

Internet här hemma har slutat fungera så jag sitter just nu på mammas dator för att hon har comviq surf. Imorgon är det redan fredag och inte mer än det, jag ska till ungdomsmottagningen för att undersökas också. Men jag var dit idag men jag kom en dag för tidigt tydligen. Men gud vad nervös jag var! Det är inte roligt det där..Ska hoppa in i duschen nu sen paradis hotel! Pussen.
'


Se it in your eyes!

God kväll!
Har haft lite annat roligt för mig under dagen så hann inte blogga. Nu måste jag även skynda mig för jag sitter på min storebrors dator och han blir inte glad om han ser det. Imorgon har jag tid hos ungdomsmottagningen på morgonen. Nervös? Yes I am!! Hoppas det går bra iaf.
fredag fyller älsklings mamma år så vi har världens bästa plan för henne i helgen. Hoppas hon blir glad! Hela helgen är bara för henne! Får se om man är sugen på fest på fredag för i sånna fall hinner vi nog med det också eftersom att det är på kvällen. Nej nu kommer han. Puss hörs imorgon!


Hörs imorgon för nu ska jag bege mig till soffan!

Men gud va roligt att statistiken på min blogg har stigit! Man undrar ju vad som hände? Kanske för att jag uppdaterat mycket idag? Hoppas iaf att det stannar så här,gud var roligt! Idag är det perfekt för en tvkväll för det är bara bra pogram idag.
  • Nu: I form med anna anka.
  • 21.00: Desperate housewives.
  • 22.00: bartenderskolan
  • 23.30: paradis hotel
Kan inte bli bättre!


Sunes sommar!

Nu äntligen ska jag krypa ner till sängs igen för att se Sunes sommar. haha en klassiker! Jag har pluggat färdigt för just nu känner jag, få köra extra hårt ikväll istället. Pussen.

Poncho!

Har himla tråkigt så just nu sitter jag och kollar igenom olika hemsidor efter massa poncho man kan ha till vinter. Det är så himla fint med såna. Jag älskar dom och vill ha minst 4 st till vinter.
'




Dessa måste jag bara ha!!!


Tom på ord..

Alltså ni måste bara se den här! Shit är den sann eller har dom bara mixat ihop nått? Säg att den inte är sann..

Stannar hemma idag.

Jag är så himla snuvig och mår pyton! Så jag stannar nog hemma en dag till. Jag orkar inte snora omkring på skolan och hosta som om jag hade en hårboll i min mun. Istället ska jag försöka plugga ikapp allt jag ligger bakom med sen kanske dra igång nån film. Kan då inte sova det är en sak som är säker. Vaknade minst 10 gånger i natt pga jag inte kunde andas. nä usch. Jag uppdaterar senare för nu ska jag stänga av plattången och tvätta bort allt smink igen. Puss.

Life is a highway!

Vaknade 10 idag och sen dess har vi inte gjort så mycket. Har vandrat runt lite här i bureå, vi vet själva inte vars allting ligger. Har alltid tyckt att bure är litet men jag kanske hade fel. Vi ska iaf bara mysa ikväll,blev inge mys igår för att vi båda var så jävla slitna så vi slockna vid 11 tror jag så idag blir det mys framför en film men innan det ska vi gå ut med hundarna och bada om nu älskling kan sluta spela x-box nångång! Puss uppdaterar senare! ♥



I bureå!

Idag på jobbet var det stressigt men inte lika stressigt som igår,gud alltså det var inte ens lite roligt.. Skönt att praktiken är slut och att skolan börjar om som vanligt på måndag. Har smått saknat skolan faktiskt. Nu befinner jag och älskling hos hans moster där vi kommer spendera vår helg. Vi är hundvakt åt dom här söta djuren(se bild) medans dom är och ser volbeat i luleå. Vi är inte alls avunsjuka, nejnej..:/
Jaja nu ska vi laga god middag.
Puss på er!


Och deras katt som jag inte har på bild..

Helt dööööd

Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Dagen på jobbet var tungt. Vi hade massor att göra. Springa fram och tillbaka hela tiden. Sluta 3 som vanligt. Snälla personaler där faktiskt! Idag har jag,älskling,nathalie och jenny varit förbi förrådet och rensat allt och ingenting kan man säga. Massa skit som älskling sparat bara för att typ. Iaf så var vi dit för att vi ska stå på loppisen här i hamn nu på söndag så vi satt priser på det som ska säljas och slängde resten. skönt. Sen var vi även förbi älsklings mormor och sa hejdå eftersom dom åker till Egypten imorgon. Hoppas dom har det underbart! Nä nu ska vi mysa.
Pussen. ♥

Hemma nu!

Andra dagen på viking och det gick väll ganska bra! Idag hade vi dock inte så mycket att göra så det blev mest slöa vid baren,ganska nice det med. Annars har vi väl kommit ganska bra överrens med personalerna där. Det jobbigaste är nog att dom pratar turkiska med varandra hela tiden. Man förstår ju nada. Menmen 3 dagar kvar och det kommer gå fort! Idag var det proppat med folk på restaurangen så det var roligt! Tog med mig hem lite mat därifrån till älskling,hoppas han blir glad nu när han kommer hem och märker att han har en låda full med mat :)

En bild från i början av sommaren. ♥


Je t´aime!


399 kr på Scorett!

datorn vill inte samarbeta så det fick bli en bild från din sko men dom ser ungefär likadana ut ändå.

Första dagen på restaurang viking.


Sådär nu var man hemma efter en ganska så intressant dag på Viking. Jag trivs som fisken i vattnet och alla är super trevliga och goa. Det bästa med dagen var nog att vi fick börja halv 11 och även fick lunch buffé till lunch! Ser framemot imorgon hur den kommer se ut. Idag blev det mest fixa borden,duka,vika tvätt,städa och ta all disk från borden. Efter jobbet blev det även en sväng förbi stan med nazanin. Köpte ett par väl behövda skor som jag kommer visa i ett annat inlägg.

Söndag!

Just nu ligger jag här i sängen och myser framför Adam&Eva och väntar på att älskling och killarna ska bli klara med moppen i garaget. När dom är klara så ska vi säkert sova pga älskling måste upp 6 imorgon för att han börjar 7, själv börjar jag 9 men har tid hos vårdcentralen kvart över 8 så jag blir lite sen men hälsan går före. Nä vi höras imorgon. God natt!

Jag vill ha!

'

Info om mitt liv just nu!

Hallå!
Vaknade kring 9 idag,kändes inte så bra eftersom att det är sista dagen man fick sova ut innan provveckan börjar. Har inte berättat vars jag ska vara än men det blir på Viking tillsammans med nazanin. Hoppas på en rolig vecka men det är tveksamt. Kommer iaf jobba med dessa människor.
Imorgon har jag även tid hos vårdcentralen för att jag ska ta bort ett födelsemärke som har blivit svart, är jätte nervös men det går nog bra ska jag se! Måste även till sjukhuset för att kolla om jag fått en annan sak. Kan tyvärr inte berätta det här. Det kan vara väldigt allvarligt men jag kan säga att om jag nu har det så måste jag opereras snarast! Har gråtit och allt så nu är jag nog redo för att ta bort det! Kan inte annat än att hoppas att det inte är nå allvarligt!

Datorn är fixad!

Dator är nu äntligen fixad! Så himla skönt. Men har lovat mig själv att inte sitta så ofta som jag gjorde förut. Igår blev det bara myspys hemma hos älskling.
Idag skulle vi måste stiga upp 7 för att vi skulle till Klutmark och se dragracing med trevligt folk men idag när larmet ringde kände vi verkligen inte för att dra dit och som vanligt så ångrar vi oss när vi vaknar. Nu sitter vi iaf ensamma hos älskling och väntar tills vi ska fara tills hans momor och mysa med dom! ♥

Onsdag

(ända bilden jag hitta på mammas dator)
Jag och min bror som ni ser.



'
förlåt för att jag inte uppdaterat mig men jag har haft lite svårt att hitta nån dator att sitta på, för våran dator är på lagning. Det har varit svårt utan dator men ändå ganska skönt. Älskling har inte klagat på mig för att jag sitter vid dator och jag har inte heller haft så ont i huvudet för att jag suttit för mycket vid datorn och ansträngt ögonen för att se nått.
Har inte gjort så speciellt mycket. I fredags så blev det en liten mysig grillfest utanför Andreas och på lördag gick jag på stan sen på söndag tog vi det bara lugnt. Har nu festat 6 helger i rad nu så nästa helg ska vi göra annat har jag bestämt!
'
Ska kila nu kram! ♥

Hemskt!

Idag när vi gick till stan från skolan upptäckte vi en död katt vid sidan av vägen. Ogud va he mskt det var! Ögonen var utploppade och munnen var öppen. Kunde inte hålla tårarna borta. Det var fan det värsta jag varit med om. Jag älskar katter,har en själv som jag älskar mer än nått annat! Kunde inte sluta tänkta att ''tänk om det där va min katt''usch det var inge roligt! Men jag är hur glad som helst att vi hitta den. Dumma jävel som bara lämnat den vid sidan av vägen! Säger inte att den personen som körde på den ska men man kan ju tänka på att sakta ner då man ser nå djur vid sidan av vägen utifall att den skulle bli rädd och springer över eller vad som helst. Underbara klassen som stannade av för att försöka ringa polisen! ♥
Men nu glömmer vi det här! Det är för känsligt ämne för mig. Sitter och pussar på min fina kissekatt! love u nosen!!

Så otroligt fin röst!


Hejja Alice!! ♥

RSS 2.0