Helgen!

Hej!!
Sitter här skit trött och sliten efter dagens aktiviteter. I fredags så blev det grilla i en grillstuga till sent på natten. I lördags så var vi på födelsedagsfesten på sjungande, det var jätte kul och goood mat! Idag så for vi på boda borg med linus och janina och var bäst av alla där...kan säga att dom nya banerna var ju inte dom lättaste..men vi lyckades klara några iaf. Det var iaf jätte roligt och skulle lätt vilja fara dit igen hehe. Efter maten så for vi till jonathans mormor och spela bingo sen såg vi tre trappor upp med robert gustavsson som huvudroll och han spelar tre roller. Värd att se!!
God natt, sov så gott!

Bild från då vi var på skansen! Orkar inte leta nån speciell bild så de fick bli den här...kanske inte passar till inlägget men visst är dom söta?

Thank god it's friday!!


Hallå det var ett tag sen..Sitter på skolan och har psykologi men slutar snart. Har haft mycket att göra och har inte orkat sitta vid datorn så hoppas ni förstår. Har pluggat och pluggat och igår var vi på kören..haha nu ser ni säkert ut som ett frågetecken..haha har kanske tänkt att börja en gospel kör i stan men frågan är bara om jag kommer ha nå tid för fritid. Igår så blev ja upp hämtad av sara som skjutsade oss till kören. Där sjöng vi och spelade lite pingis uppe på vinden? Ikväll så blir det boda borg med janina och linus sen grilla med några vänner. På lördagen så är vi bjudna på födelsedagsfest på sjungande dalen..hoppas det blir kul! Tre rätters middag också, ser framemot det! Sen på söndagen så blir det plugga NKB. Puss ha det bra så hörs vi när vi hörs! ♥

Tips om hur man får större ögon!

För er som vill ha större ögon kan ju läsa detta tips. Jag kör inte på nått av de här eftersom att jag redan har stora ögon. Men ville bara tipsa om det till er som verkligen vill ha det.
,
Använd en fransförlängande mascara eller lösögonfransar – ju längre dina fransar är, desto större ser dina ögon ut.

Applicera lite
ljust guldfärgad ögonskugga längs de inre ögonvråna för att få en öppnare blick.

Lägg en vit eller cremefärgad eyeliner innanför de nedre fransarna för att få ögonvitorna att se större ut.

Om dina ögon sitter tätt ihop, lägg en kajallinje omkring de yttre ögonvrårna och låt linjen fortsätta en bit utåt. Det får ögonen att se ut som att de sitter längre ifrån varandra.

Använd ögonskuggor
i ljusa nyanser, men lägg gärna en mörkare skugga längs globlinjen och upp mot brynbenet.
Twiggy som har så stora och vackra ögon!

Godmorgon!

God morgon!
Har man lust att stiga upp när termometern visar -0,7. Jag har då inte det. Vad ska man ha för jacka,kläder..shit ja orkar inte. Har ingen mittemellan jacka, antingen höst eller vinterjacka. Känns ju helt fel att komma med dunjackan redan. Jaja nu ska jag sluta klaga och börja göra mig ordning för dans första lektionen sen samhälls, har jätte kort dag måndagar och fredagar, passar ju perfekt just så här i början och slutet på helgen! Ha en bra skoldag.
/josefin

Söndag!!

Idag har vi varit i nordanå och vitberget och busat med janina,linus och rickard. Tanken var att vi skulle till boda borg men det blir nästa helg istället. Nu sitter vi barnvakt ett tag till jonathans små syskon..ser på tv och äter godis. Senare blir det nog basket. Ha en bra kväll!

Stolt faster!

Här har vi då lilla älskade malcolm! ♥

Bowlingcompaniet!

God morgon!
Igår for vi och bowlade med linus och janina...det var mycket trevligt!! Jag låg först hela tiden tills i slutet då linus drog över mig och vann men det var ju ändå kul att komma tvåa. Janina kom trea och jonathan kom sist..men det var han värd, annars vinner han alltid i bowling. Kamerna gick följa med.

Let me know what you want from me!

Hej!
Har haft fullt upp i dag..så har inte hunnit uppdatera. Mitt rum är skinande rent nu..gud så skönt och sova i natt! Jag älskar när rummet är städat...sover så mycke bättre. Igår så firade vi rejält till sent på natten. Idag fick jag ta smällen...men var inte så värst bakis..minns bara inte vad som hände igår haha..mest ångest för det. Jag ska gå och äta nu. Ha en bra lördags kväll kära läsare!!


Ett barn har fötts!

Bäbisen kom inatt kl 5!! Malcom ska han heta och just nu finns det inge finare än de namnet! Vi älskar dig och längtar efter dig plutten! Välkommen till världen malcom ♥
Ikväll ska det firas! Fram med vinet!
-


BÄBISEN KOMMER SNART!!

Gud va roligt!!! Mamma pratar med min storebror just nu och hans sambo steffi har börjat få värkar,vilket betyder att det är dags snart!!!! Hon är gravid om jag nu inte har berättat det för er, så jag ska bli faster igen, kan ju inte bli bättre! Min storebror är helt uppspelt så mamma måste lugna ner han lite haha. Pluttis dags att komma ut nu, vi längtar efter dig ♥


Och jag fick just veta att det är en kille, precis vad jag hoppats på!

Torsdag - fotolektion!

Hejsan!
Sitter i datasalen på skolan och har fotolektion. Jag kollar igenom lite bilder och rensar det som inte ska vara kvar. Har lite bilder från fotolektioner som jag kan dela med mig av.
Sista bilden tog jag förra gången..häftig va!




----------------


Dags att sova!

Har hållt på med projektjobbet lite..letat och funderat, sen har jag bara tagit det lungt här hemma hos mamma med lite varmt te på sidan om. Har nyss tagit ett otroligt skönt och välbehövt bad. Ska lägga mig och sova snart..saknat min säng,min garderob,mitt smink och allt annat. God natt, sov gott!
min lycka är din,din lycka är min

Ännu mer sjuk!

Kom nyss hem så nu sitter jag här i soffan och snorar! Jag är jätte tät i näsan och jag känner ingen lukt...kul. Snart ska vi dra igång en film men vi väntar på några som ska joina oss..känner nästan bara för att sova för att mitt huvud mår inte så bra just nu för att jag drar in snor hela tiden. Jaja ska gå på toa nu och snyta mig hehe...ha en bra söndag allihopa!


Minnen!!

Haha gud så mycket minnen som dök upp när man hitta dom här låtarna! Alltså shit va tiden går fort...nästan för fort. Jag minns när jag stod och dansa i mitt rum framför spegeln och lyssna E.M.M.A och tyckte att jag var jätte snygg. Jag har verkligen fått vara barn när jag var liten...har haft den bästa barndomen man kan få. Min favorit var Bubbles haha. Hoppas nå minnen dyker upp för er också..enjoy!

StorStädning...!

God morgon!
Har varit vaken sen halv 11 och städat,diskat och sånt. Sitter här svettig och dunkar musik..kan inte städa utan musik. Inatt kommer janina och linus hem, jejj har saknat dom! När vi städat klart ska vi fara till Jonathans mormor för att jonathan ska hjälpa dom med deras bil sen stannar vi där för att äta,spela bingo och mysa med dom resten av kvällen sen cyklar vi hem till mig..ska bli skönt att komma hem till älskade mamma och kissarna. Måste fortsätta nu, puss och kram!


Jejj,lördag!

Lördag idag, gud så härligt att inte var bakis! Idag har jag lagat mat och diskat, så jag har haft en glad pojkvän idag! Nu ska jag sminka mig sen kommer några lugna puckar hit sen får vi se vars kvällen tar oss. Ha en bra lördag allihopa!! puss/josefin

Fade into darkness!

Fredag!! Gud så skönt att de är helg. Dagarna går som ett tåg på tågrälls...alltså jävligt fort! Ikväll är det toxic som man inte ska till för att man är fattigast i världen...kul liv. Jonathan håller på att laga mat medans jag sitter här och dunkar musik och taggar nått som inte ens kommer hända. Hoppas iaf att ni som ska dit kommer ha det förjävla roligt och hälsa Alex Moreno från mig så är du jätte gullig. Puss på er!

Kvällsmys!




Nu har vi lagt Marängvispen i ugnen! Snart kommer två karlar hit och ser film med oss. Mys!

Foto lektion/bilder!










Thats allright!

Hej!

Har just ätit middag, jonathan lagade sin speciella maträtt, den han gör bäst - Nudlar med steckt ägg! Riktigt gott va det! Har sjukt ont i magen och har haft de hela dagen, tur att skolsyster finns annars hade jag inte klarat av skoldagen. Idag prata jag med några lärare för att höra vad jag ska göra för att få upp mina betyg så nu har jag två bokade tider. PLUGG!! Hoppas nån kommer hit och umgås lite snart annars somnar jag. Ha det bra mina underbara läsare! Kramkram

Time will tell!

Jag är så himla taggad på att gå ut skolan!!
Snart har man en lägenhet - Jonathan hinner fylla år - Alla högtider - Projektarbetet - Jobbet osv!
Nu ska jag plugga som bara den och se till att mina betyg blir bättre än någonsin och klarar jag det kommer jag gå ut och känna mig stolt, de vet jag! Efter gymnasiet så åker jag till Paris sen danmark med tre andra kompisar om planen blir som planerat! Hur underbart kommer inte det bli?! Har redan min lilla spargris så den går till det och blir det nåt utöver så ska de gå till körkortet. Nu är det bara skolan man ska orka med..men det kommer gå fort..hoppas jag! Skulle inte förvåna mig om jag tuppar av nån dag för att jag pluggar för mycket för ja ska ta skolan på högsta allvar nu annars sitter jag där sen med dåliga betyg..och det förstör för dig hela livet ut.


Idol nu!!!


Haha hoppas man får se nån sånn här rolig människa ikväll på idol!

Dystert väder!

Idag for jag halv sjuk till skolan men det gick ganska bra fast på dansen så blev jag lite yr så jag satt mig ner ett tag. Efter det hade vi bara en lektion där vi lekte en ''lek'' sen sluta vi så det var en skön dag. Kände mig bara lite halv naken utan smink. Nu ska vi iväg och handla på ICA sen laga mat sen plugga och så kommer mina dagar se ut framöver. Ska fara iväg nu puss!

Hemma från skolan

Hej!
,
Idag har jag varit hemma från skolan...mådde en aning dåligt! Tror det är febern som luras. Just nu svettas jag och imorse frös jag fast jonathan tyckte jag var varm. Idag har jag bara pluggat och pluggat sen även sätt en serie på internet. Just nu håller jag på att fundera på vad jag ska göra för projekt men det går inte framåt. Nu ska vi se idol sen ska jag hoppa i duschen för imorgon måste jag till skolan. Kram!

A New Day!

God dag folket!
Somnade som en stock igår natt, runt 2. Känner mig så dum och tråkig som alltid somnar i soffan då vi har nån här men jag hoppas dom inte blev arg vilket jag inte tror heller. Och det värsta var ju i förrgår då jag låg och stöna i sömnen enligt jonathan..sen igår så prata jag också i sömnen och var tydligen skit arg. Haha jag är lite rolig ibland...varje dag så får jag alltid höra nått nytt att jag typ kasta mitt ben upp mot väggen och tryckte ut jonathan allt va jag kunde haha. Man får ju sig alltid ett gott skratt på morgonen så det är kul...mindre kul är ju att man själv inte minns det.
Idag så är vi iaf bjudna på middag hos jonathans mormor sen ska vi förmodligen stanna för att spela lite bingo lotto med dom för det var ju så länge sen. Sen blir det hem och plugga matte!

Gokväll folket!

Tjenare allihopa!
.
Väntar in två av jonathans vänner som kommer strax. Det blir att ta det lungt ikväll också, vilket inte jag ville men min vilja går nästan aldrig igenom. Vi ska spela poker hela kvällen, jonathans vän har ett bärbart pokerbord så då vet ni vad jag gör ikväll. Kanske inte det roligaste men det känns ändå skönt att bara vara hemma..när man lika gärna varit nykter en helg så kan man lika gärna fortsätta så..det känns ändå som att det kommer bli så för vi måste ha alla pengar till lägenheten plus att det ekar lite i min plånbok så jag skulle ändå ha ångest imorgon haha. Ha en bra kväll alla ni som läser! ♥



Good feeling!

God morgon!
Har just fikat klart så nu sitter jag här mätt och dunkar skön musik! Jag är jävligt sugen på fest ikväll men jag tror inte min partner känner desssamma. Igår såg vi filmen paul som var skit rolig! Det blev mycke skratt igår kväll. Den rekomenderas starkt! Jag ska nog gå och ställa mig i duschen nu, har svettas i sinne inatt. Förkylningen verkar försvinna redan?? Den kanske bara luras lite med mig. Jaja måste logga ut från bloggen nu..Massa pussar och kramar!

Hold your head up high!

Hej påer! Hoppas ni har en mysig fredag för det har vi! Vi sitter och fetar oss i soffan med vänner, levande ljus, spelar lite spel och skrattar åt varandras skämt. Tyvärr så är det som vanligt bara killar vi är med så har en aning tråkigt men ska strax liva upp med lite girl power och äga i 360!! Haha lät en aning töntigt men så ska det bli. Puss och en bra kväll allihop!! ♥

FREDAG

Fredag!!!! Jejj! Sitter i mysiga kläder,dricker varm nyponsoppa och ser på tv. Livet är allt härligt ibland. Har blivit förkyld så det passade perfekt att helgen kom så lämpligt. Ikväll ska min mamma ha en liten fest hemma med massa folk,god mat och allt sånt där så vi ska dit en sväng sen får vi se om det är roligt för då stannar vi annars far vi tillbaka hit och drar hit nå folk och ser på nån bra film.



Bilder jag tagit idag på fotolektionen!





Torsdag snart fredag

Hejhej!
.

Har gjort mig hemmastadd hemma hos janina och linus lägenhet ensam ikväll och sätt på lite True talent. Jonathan har varit i stan en sväng med sina kompisar men kom hem ganska snabbt. Så vi hann cykla ner till ICA för att handla lite. Nu har vi poppat lite popcorn och ska spela lite spel och mysa nu, hörs när vi hörs!♥


Foto Lektion!

Sitter just nu på foto lektionen och kollar igenom lite bilder som jag tagit och här hitta jag en väldigt rolig bild som jag har tagit!

RSS 2.0