bara bra!

Hej bloggen,förlåt för att jag skriver så sällan,men jag är verkligen så himla sliten om dagarna så jag orkar aldrig sätta mig och skriva ett inlägg. Då jag sitter på datorn så blir det oftas alltid att jag kikar in på andras bloggar,men jag orkar typ aldrig skriva på min egen...väldigt skumt. Måste få lite ändringar på det,eller hur?!

skoldagen gick väl ganska bra eftersom att jag var tvungen att fara från den kring 12 för att jag hade tandläkar tid idag kl 1. Men ja träffade iaf upp älskling då jag väntade på bussen,Tur att han kom för han är så snäll som följde mig till tändläkarn. Jag är ju LIIIVRÄDD för dom ! Särskilt borren som låter så sjukt mycket! Det blev så att vi satt oss också på sibylla och käkade:) Tog självklart ett skrov ju!

Nu sitter jag hos älskling och väntar på att han ska bli klar med vår special milkshake! Sen blir det raka vägen hem till mig för jag måste sova hemma ikväll.


Måste ju få he ut min ilska på nått sätt!!

Alltså jag är så himla less på min bror. Han tror att han är bättre än allt och alla och vet allt. Fattar inte hur jag orkat stå ut med han i alla 16åren..Klarar inte ett år till. Hoppas helt serriöst att han flyttar hemifrån snart! Han är fan 18 och klarar sig själv som han tror. ÅHH !

Förlåt för det här inlägget,men är verkligen så himla arg på honOm just nu. Mer än så säger jag inte, Lite för personligt för att skrivas ner här.



han kanske må se oskyldig ut,Men det är han verkligen inte!



Skola

Hejhej!

skola idag,och jag känner mig verkligen så himla skolless just nu.
En lång hel vecka framför oss! åh killl me!

aja nu ska jag sätta på mig varma kläder,för att det är så jävla kallt på skolan!
Puss har det bra!



Jag saknar verkligen mitt bruna hår..

I like it!!

Blev jätte sugen på att köpa dom! Ska jag ?





Söndagar...

Hejhej,allt bra?=)
Med mig är det super,förutom att det är söndag..och jag hatar söndagar.

Igår kväll blev det festa,ganska trevligt, haha!
& Idag ska jag förmodligen stääda mitt stökiga rum. Det är så sjukt stökigt,fattar inte själv hur jag lyckas.

=S=S=S=S

Godmorgon på er!

Vaknade som vanligt väldigt tidigt. För tidigt för mig iaf. Som sagt så steg jag upp halv 10.  Var jätte pigg och kan nu inte somna om.  Jajah iaf så har jag hört att det skulle bli 18 grader idag! Låter hur bra som helst!!=D Det har varit för kallt på sistone! Nu vill man verkligen bara fara utomlands!




TA MIG DIT!!

Fredagsmys!

Äntligen fredag,Fan vad jag har längtat! Blir ingen fest ikväll,ska istället ha en liten myskväll med älskling. Det blir fett nice. Är så pass trött så miss josefin vill bara ta det lugnt, Vart så galet förra helgen ju!
Chips har vi och ska förmodligen leta upp en bra film att se på,men då är frågan. Vilken film ska vi se?:)
jaja nu ska jag gå. Har det bra Pussochkram!

♥ Loverboy!

Sticker till älskling nu.

Näe nu ger jag upp och sticker till älskling istället! Han får hjälpa mig:*

Jag skriver senare,Pusspuss!!




Hjälp Mig?!

Nån som kan komma hit och hjälpa mig=)? Har fastnat på en uppgift,och fattar ingenting!
Ibland är jag skiit bra på matte,och ibland suger jag mer än någonsin. Matte suger  ,det är en sak som är säkert! Tyckte helt ärligt att matte var roligt förrut. Liksom nu fattar jag inte alls hur jag kunna tycka det. ÅHH I Hate it!



Pluggaaaaaaaa

Åh nej ,kom just på att jag har matte prov på tisdag..neeeej!
Måste plugga nuu!!!
hörs snart,om jah inte tagit mitt liv:)!



NEVER GIVE UP BABY

Hej Bloggen!

Slutade 4 idag så jag är rätt sliten just nu. Stannade på stan ett tag och tog bussen hem 5 så sen dess har jag väll bara lagt mig ner och tagit det lungt. Var störtt hungrig så mat har jag fått i mig också! Tacos,min favorit!

Skoldagen har iaf varit ganska nice. Förutom att vi slutade 4 då.


Haha bruden där är Inte lugn vill ja lova=D

Idol på fyran!

Nu Börjar Idol!
Slå igång tvn och tryck på fyran för det ska då jag göra nu:*

PUSSAR



''Oh shit vilken brud''


hejhej,la just på luren med älskling. Han kommer strax,YEah ♥
Blev aboslut inte alls som jag tänkt mig idag. Var liksom tvungen att fara till skolan ändå. Läraren hade ring min mamma och dom hade prata och allt, så mamma hade sagt hur allting var så hon tvingade mig till skolan tillslut. Har iaf fått mitt busskort nu! SKÖÖÖNT
Ikväll blir det iaf mysa med älskling. Det var tyåp 2 dagar sen vi träffas fast det känns som en evighet!






Snart är mitt busskort fixat!

Är hemma idag pga inge busskort och har inga pengar att betala 60 kronor per dag. Hell no
Har iaf fixat det där med busskort,tror jag:) Mamma ringde och sa att nån snott det,men i själva verket är det jag som tappat bort det,sååå tsssss med det! Mamma tror att det är någon som snott det  också så säg inget haha!
Fixar allt imorgon tror jag:)



Nu blir det fika > Städa > duscha > plugga >He igång en film och låta tiden rulla på:)

Skriver senare=D är så jävla glad!


=DDDDDDDDDDD

Mitt smink är snart slut..

Måste köpa ny maskara,puder,foundation,eyeliner och ALLT!



Roll down

Förlåt för att jag är så himla upprörd,men allt är åt helvette just nu. Jag svär.

Allt är så sjukt jobbigt just nu!

MÅSTE


* Leta mitt busskort!!
* Baka till föräldra mötet imorgon..
* Plugga som bara den.

orkar inte med stress..







allt är åt helvete!!

Har tappat bort mitt jävla busskort!! Måste betala 300kr för ett nytt fucking skolkort.
varför????????????????????????????????????????????????????????????????????
Jag måste ha tappat det i lördags eller nått! Har iaf letat över allt...





Slut på helgen...

Åh nej nu är det slut på helgen och vi har en lång vecka framför oss..alltså jag orkar inte! Hade iaf riktigt roligt igår !
Men nu ska jag iaf sova eller börja göra mig redo för säng dags. Blir spyfärdig då jag tänker på skolveckan,Har prov på onsdag och jag ligger jätte långt bak. Måste plugga som fan imorgon!

Ska dra mig från datorn nu så att inte älsklingen min ruttnar här bredvid mig. Skriver imorgon puss:*

SWEET DREAMS!

Städa hela dagen,åhnej..

Idag blir det städa hela dagen=( För Ikväll drar vi här ifrån hans moster för dom kommer hem på natten så vi försöker göra det jätte fint här och överraska dom lite. Tur att vi har musik igång annars skulle jag inte klara det här. Jag hatar att städa,de är en sak som är säkert! Dom har så jävla mkt djur så det är håååår över allt!! euw förstår inte hur jag klarat av det en hel vecka..längtar faktiskt lite hem men vill ändå vara kvar här för man börjar ju trivas här nu:)

Men nu ska jag hjälpa älskling lite så jag skriver sen,PUssåkram!



Ikväll blir det fjesta!!

Dunkar musik och kör igång järnet! Huset för oss själva och dricka i massor! PERFEKT ,vi hörs ikväll,PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSAR

Idol suger..right?

Är så sjukt mätt just nu! Ätit massa chips och godis så nu är jag mätt och belåten. Nu ska jag sova för ja är grymt trött och sliten. Idol sög förutom en kille som var helt klockren,turk var han dessutom!Tittade lite runt på idol 2008,Hittade en skit pinsam kille som sjunger om en coca cola...(Pinsamt!)Alltså gud hur kan man lura sig själv och tro att man är bra på att sjunga när man liksom låter värre än en fiskmås...Jag fattar inte. Dom tycker själv att dom är duktiga men isf kan dom inte ha bra musiksmak om dom gillar sånn musik,haha=D tkr bara att det var så jävla roligt! Han skämmer riktigt mycket ut sig! Förlåt men ja kan inte sluta skratta åt dig...bögjävel

Ska se Idol nu!

Nu
ska
jag
se
idol
Skriver
sen:*

Yehå

Dåligt!
  • Skoldagen var lång och jobbig!
  • vår svenska lärare är skit jobbig och störande
  • Jobbiga lektitioner!
  • Ont i ryggen.
  • Förkyld,snorig och allt möjligt
  • Massa läxor
  • Städat hela huset
Bra!
  • God lunch,pizza(mums!)
  • Myskväll ikväll
  • Idol på tv
  • Massage idag,av nazanin
  • Har Marshmallows och chips att smaska på ikväll=D
  • Fredag imorgon!!!

129kr!


Torsdag = snart fredag

Hejhej,jag är så sjukt trött,slö och lat. Orkar inte med skolan idag,fast måste ändå dit. Har varit för mycket frånvarande från skolan.. Dags att skärpa dig nu tycker jag! älskling har farit så det är bara jag här,men ja drar snart ja med. Min buss går typ 20 i 9 så ja borde göra mig iordning nu! Låång idag har vi iaf så jag kommer vara helt sliten när ja kommer hem men ska försöka orka skriva ändå och lägga in lite fina pictures=)
Puss seeyah:*



Jag kan det där med paint!

God natt!

nu ska jag sova så de så! inge mer snack om de=)
vi höres imorgon för nu ska jag lägga mig i deras sköna säng!
puss

TUFFT!



Jag har på mig världens grymmaste tröja! Och den tillhör nämligen min älskling :$

Blev typ sugen att köpa en,bara för att;)
Den är så himla mysig!

Länge sen va?

Tror det var sen i fredags jag skriv sist. Har inte orkat skriva,tråkig jag är alltså! Nä ja ska tänka på att skriva ändå även fast jag är hur lat som helst. Vill ju inte tappa mina kära läsare:)

Nu sitter vi iaf hundvakt..riktigt skönt att ha ett hus för sig själv i en vecka! Dom lämnade dock 200kr + 6 colaflaskor + 3 ciggpack + sprit;D
So Nice!


We love musik!

Alltså finns det nån som Älskar musik lika mycket som jag? Tror knappast det! Nämen jag skojja. Jag kan iaf inte förklara hur mycket jag älskar musik. Skulle aldrig kunna leva utan det!! Måste minst höra på musik 3 ggr om dagen annars blir jag knäpp. Kan man tänka sig att jag gillar all musik? Det gör jag faktiskt! Älskar alllt från tecno till punk.
Jag har typ dunkat all sorts musik ända sen i morse. stackars familjen Eriksson som alltid måste stå ut med hög musik då jag är här;D

Alltså jag är ganska konstig då det gäller musik. Jag kan liksom älska vissa delar av en låt och då blir jag helt galen i den delen och då måste jag spela den om och om och typ alla som jag känner tycker att det är fett jobbigt att höra en låt om och om hela tiden. Och det förstår jag haha.
Jag har också vissa perioder som jag känner att jag vill lyssna på reggae, och ibland punk osv. Just nu så är jag, Into Tecno! Det gör mig helt galen! Haha ni förstår.


I Musik!

I feel it

God morgon eller rättare sagt god dag, för mig iaf. Vaknade tidigt idag med,runt 9 tiden tror jag..riktigt läskigt att man vaknar tidigt även fast man somnar sent. Jag som brukar sova så länge på helgen typ till 2 på dagen. Idag måste jag hem till mig för min mor saknar mig och jag spenderar för mycket tid här än hemma hos mig..Imorgon ska iaf jag och älskling sitta hundvakt hos hans mosters hund så då måste vi vara där en hel vecka haha men det går säkert bra:)



Rufsigt hår;)

Lördag

Hej bloggen!

Alltså ikväll är jag och älskling ensama hemma här i hans hus och vad ska man då hitta på egentligen? Nu väntar jag på att han ska komma för han är på affären och köper olja till chicken mcnuggetsen som vi ska äta med pomfrites yum yum,Kanske inte världens nuttigaste men nån gång tycker jag att man förtjänar det. Har fått tillbaka apititen nu=D

Oj nu ska jag kila för nu har han kommit,hörs ikväll!:*:*


begravning sen party..vilken kombination!

Hejhej har inte kunnat skriva nått igår. Först for vi ju till begravningen,och självklart kunde inte jag hålla mig från tårarna..Det var så sorgligt att se mina kusiner så ledsna. Efter begravningen så for vi till en annan kyrka i piteå om ni undra och där fikade vi,prata och lite såntdär som en minnesstund. Efter allting så brummade vi hem till skellefteå och det tog typ 1 h så jag var inte hemma förän kl 6 för allt slutade 5 så jag hade JÄTTE bråttom! Älskling hade inte kommit med skivorna för jag var ansvarig för dom och jag var helt gråtfärdig i ansiktet och allt! Men allt kom iaf på sin plats då jag tog bussen kl halv 9 och inte nog med det den bussen gick sönder så man fick vänta i 20 min för att den dom skulle skicka alltså den närmaste bussen för att hämta alla..åh gud så mycket som kan hända på en dag. Jag komme iaf tillslut till klassfesten och alla var igång förutom jag men ja kom till dimman jag med tillslut. Det var iaf jätte trevligt hela kvällen! Det slutade med att vi drog till Max som alltid..ville inte men var tvungen att dra med klungan.

Nu ligger jag i älsklings säng och vaknade för 2 timmar sen..tro det eller ej. Har problem att sova länge då jag verkligen vill det. Nu hoppas jag att älskling kan vakna snart för jag står inte ut att sitta här inne,det verkar vara dövarmt ute!!



Ska till begravning kl halv 11

Idag blir det ingen skola för mig heller. Ska till begravning kl halv 11 och då ger det inget att jag far till skolan för vi har typ sovmorgon till halv 10 nått. Vaknade nyss och känner mig fortfarande sjuk men det är iaf bättre än igår. Har haft elementet på högsta grad och druckigt tee ett par antal gånger..så jag har svettas som bara den i natt men det är bara posetivt för jag svettas ju bort förkylningen då.

Varför jag ska till begravning är för att min kusin har dött ;(Hoppas att man kan hålla sig från tårarna,är så känslig för sånna tillfällen:$


Nu sitter jag iaf och tuggar ner en macka så det är det första jag äter sen i onsdags för jag har inte kunnat äta eller nått..allt känns så himla äkligt och jag vill bara spy. Tur att jag får i mig lite mat iaf.
Nu måste jag välja kläder och dom ska självklart vara i svart. Och ska hinna fixa mig och allt,hur ska jag hinna det på 1 och en halv timma..Hatar stress!

Have to go..Pussokram

sjuk igen..

Ligger i sängen med ett varmt täcke ovan på mig..jag är så sjuk att jag inte orkar gå upp! Har druckigt tee 2 ggr idag för jag har varit vaken sen klockan halv 7 och har inte kunnat somna om för att jag har sånn kraftig förkylning..Jag hoppas verkligen inte att det är svininfluensan! Jag vill inte dö än:( nämen nu ska jag inte tänka så där..det kommer gå jätte bra. Men jag har ett till problem..imorgon har vi klassfesten och jag vet inte ens om jag kan gå dit för då smittar jag ju alla..suck,Helvetets jävla förkylning,varför måste du komma då man har saker planerat!! ÅH

SYMTOMERNA PÅ SVININFLUENSAN!

Feber

Luftvägsproblem som snuva och hosta   ( det har jag)

Ont i halsen ( det har jag!)

Andra kroppsliga symtom som:

Ont i kroppen ( det har jag)

Sjukdomskänsla

Huvudvärk

Om du fryser  ( det har jag)

Trötthet  ( det har jag)

* Kräkningar eller diarré tillsammans med infuensan.

 


Angåenge klassfesten på fredag

Nu är det sovdag..och jag vill så gärna att det ska bli helgen inte för att det händer nå jätte roligt men för att man slipper skolan,slippa vakna tidigt och slippa tänkta på att sova tidigt.. Iaf så har vi en så kallad klassfest på fredag. Ser väl inte så mycket i det,vi flesta i klassen kommer förmodligen att dricka och resten får väl unna sig själva och dricka lite cola eller så. Imorgon ska iaf jag och en kompis fara och köpa godis,chip och massa gosaker till klassfesten så jag hoppas att alla i klassen tar med sig pengar till oss imorgon för annars ställer vi fan in festen!:) Ingen verkar ju inte ens vilja ha fest! Är det bara vi som ska engagera oss? Hell no. Festen kommer ändå suga för alla vill att vi ska lyssna på typ aqua musik och spela spel? Alltså hallå vars kommer ni ifråN? Vet ni inget om fester eller? Det är fan inget kalas om ni tror det? ååh nu ska jag  sluta hetsa upp mig och sova,
Pussar!

to good to be true

ey whatz up?
Allt lungt med er?=) Med mig är det bra,sitter på kennys dator alltså min pojkväns låtsas pappa. Väntar på att 
han ska komma och köra oss till mig och tillbaka för jag måste hämta en massa kläder och min plattång som är hemma hos mig för ja har i princip ingenting här och ja måste ha min plattång imorgon! Iaf så tänkte vi ha lite mysigt ikväll. Alltså göra milkshake och mysa till en film eller så,visst låter det bra?:)

Hittade en bättre bild här på älsklings tattoo på datorn!
Snart är det ju min tur;) WHIIO



Sova nu!

Nu ska jag sova, thats it! Tidigt men det är ju bara bra! Imorgon är en ny skoldag..suck! Lång dag också..iaf så kommer ja inte skriva på morgonen imorgon för jag kommer säkert ha jätte bråttom för jag börjar halv 9 och tar bussen 10 i 8.. Nu vet ni det:)

Pussochkram ! Sovgott alla!


liten och töt.

Top of the world!



Anderstorpsfjortisar!!!!


Give into me

Hejhej bloggen!


väntar på mat för jag är liksom fett hungrig alltså! vad det blir till middag vet jag inte men hoppas på nå gott!
For på stan en tväris efter skolan och hittade en as fin tunika! Den ska jag ha till klassfesten hoppas jag! Nu har jag iaf tagit på mig en skön t-shirt,alltid musigt! & älsklingspojken kommer snart,jiipii! my loverboy♥  Få se vad vi hittar på för roligt ikväll:)
aja vi höres sen pusspuss!


Mot skolan!

Nu är det väldigt bråttom! Bussen går om nån minut men man vet aldrig när den är här,det kan tex stå utanför mig nu,nämen det hoppas jag verkligen inte! Får se om jag hinner med den. Har iaf laddat min mobil med massa bra musik! Men vi höres när jag kommer hem , PUSSAR!

Godnatt!

Nu ska jag lägga mig i min sköna säng och sova! Har städat rummet och hunnit duscha till och med:) Känner mig helt trött nu och det ska bli så skönt att sova, och jag måste också hinna mysa lite med älskling innan jag somnar tycker jag.

Jaja sov gott nu då! Kisses ♥

Blip

Hejhej ! ♥ , sitter och spelar lite blip med min älskling! Ni som inte vet vad det är så är det ett online spel,som man spelar mot andra okända people. Weird liksom
Tänk att det verkligen finns folk som nördar framför sånt där. Usch blir redan less då jag ser det,men eftersom att jag äger älskling lite extra så blev det lite roligt för att han blir så arg då jag vinner;) okej jag ska nog inte säga så mycket,själv är jag också en dålig förlorare kan man säga!



Den där tjejen ska då föreställa mig som ni ser.
Jag äger alla i G5!!

Top model på trean!

Top model 12 börjar nu på trean! Missa det inte!
Ska sätta mig och nörda framför tv nu,massa bra där! Det är nog det bästa med söndagar,att det alltid finns nå bra på tvn! Har också lite godis att naffsa i ,Perfect


I'll keep you my dirty littel secret

Hade inte tid att uppdatera imorse. hade så mkt att göra men nu är ja på plats igen! Hittade en grymt fin ring ! Most have it!

Någon som vet vars man hittar en exakt sånn här ring?



Festa eller inte festa?

Sitter och funderar om ja ska festa eller inte? att det ska vara så svårt att välja. Helt klart väljer man festa,men när det verkligen känns som att man inte vill slösa pengar på alkohol så känns det som att man inte pallar festa,även fast det är alltid lika roligt! Men ikväll drar det mer mot No Drinking tonight.



Min dolda musikstil!


Lördag!!

Godmorgon !

vaknade kl halv 9 idag,och kunde inte somna om..,har iaf just fika cornflakes och en macka. De kan man kalla en bra frukost tycker ja!
Idag blir det kanske vara med Nazanin, och lovisa som jag inte träffat på flera månader! ska blir trevligt!
Får se om det bara bli vi eller fler:) hoppas på fler!

nu ska jag nog ta en dusch,hörs sen!:*



guess what?

tro det eller ej. Nu går jag och lägger mig! Är faktiskt ovanligt trött så då är det väl lika bra att lägga sig och sova. Ska ju egentligen sova 8-9 timmar varje natt. Men jag sover docka bara 5-4 timmar. Det kanske är därför jag alltid är så trött på dagarna och sover direkt jag kommer hem från skolan. Not good! Nu blir det andra rutiner. Sova tidigt och koncentrera mig i skolan! Låter helt bra! Nu såg jag att ''Day after tomorrow'' va på 6an. Have to see it! Får aldrig nog av den! Sen blir det iaf sova!



Söt liten flicka!

Hej bloggen!

Idag kom det fram en liten flicka till mig när jag gick till bussen. Gissa va hon sa?

(först stod hon och tittade på mig i typ 2minuter sen efter all längtan vågade hon cykla fram och prata med mig)

-eh hej, va heter du?
* Josefin :)
-Okej va fint. Jag tycker att du är jätte fin!
* hhaha aw tack!
- Hur gammal är du?
* 16, Hur gammal är du då? :)
- okej jag är bara 7år
* Haha Okej
- Vill du vara med mig nån gång??
* Haha alltså jag är ju mycket äldre än dig. Du kanske borde vara med någon i din egen ålder:)?

Hon hade tydligen ingen kompis att vara med. Stackars flicka!


Haha kan ni tänka er att en sånn liten ficka vågade komma fram till mig. T.o.m ge mig en komplimang.. Jag tror nog aldrig att jag skulle våga det då jag var i den åldern. Jag var ju livrädd för alla stora ungdomarna!

Skolblogga

Hejhej är just nu på skolan,och sitter på deras dator så jag tänkt bara uppdatera lite här:)
har egentligen inget att skriva men aja har nyss haft ett låångt hål! fett drygt
Börja om 5 i 3. Ska gå nu pussssssssssssie

Nu vill jag sova!

Är så grymt trött. Har hållit på med min kompis blogg men är dock inte klar med den helt, Men får fortsätta med den imorgon för nu är jag skit trött och orkar inte sitta på datorn längre. Ikväll har jag bara chillat ute med några:) trevliiig? jaadå
Inge mer tjat nu för nu ska jag sova!

pusspuss:*

För underbara?!



Snälla jag behöver verkligen er hjälp! Vet liksom inte vilken jag ska köpa?
Och snälla ni vågar komentera!! :)

Dags att erkänna sanningen

Nu blir ni säkert livrädda med tanken på min rubrik,but dont worry. Jag har liksom bara lite jobbigt med att pressa med själv och skriva varje dag. Även fast jag försöker så blir det aldrig som jag vill. Och eftersom att jag har så mycket att göra just nu,alltså nu när skolan börjat och så,så kan jag verkligen inte tänka mer på bloggen än skolan. Skolan är viktigare för mig! Och det kommer självklart före nästan allt. Har jag lite tid över och tänker på bloggen så kommer jag självklart att uppdatera ett inlägg. Jag vill verkligen inte sluta blogga,bara tänka lite mer på lite annat. Och inte ha så jävla mycket ångest för att jag tex inte har skrivit idag eller så. Men jag ska göra allt för att det iaf ska kunna uppdateras ett inlägg om dagen. Visst låter det iaf lite bättre,än nothing.
Men nu vet ni det och hoppas att ni inte blev allt för ledsna:)..


RSS 2.0