OMG

haha hur fan kan man låta sitt eget barn dansa så där?! Jag tycker det är lite för dirty dance för att vara i doms ålder! Stackars barn...



God morgon!

Idag är vi lediga,fan va skönt! Vaknade nyss eller för kanske en halv timma sen. Det här måste faktiskt vara första gången på länge jag vaknar så här sent,det var hur skönt som helst att för en gång skull få sova ut!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer men ska iaf börja dagen med att duscha mitt slitna hår så vi hörs sen puss!


Unstoppable


Fan va jag älskar er!

Im back!

Ja ,då var två presenter köpt...hm hur många har vi nu kvar? Det var iaf fullt med folk på stan men trevligt.
På vägen hem drog vi förbi santana och köpte oss pizza och skrov,muuums:) Har nyss tryckt ner mig den,så nu är jag prottmätt! Ikväll drar vi iaf hem till mig och umgås lite med min mamma!


Bara 7 kvar..plus älskling då,haha fan va stålar det kommer att gå!

1:a advent

Idag är det skyltsöndag,så det blir att dra till stan då! Har just tryckt ner mig fika och nu ska jag fixa mig så att jag inte behöver stressa sen,men det kändes väldigt jobbigt men men måste dit så nu ska jag dra mig från datorn men skriver då jag kommer hem:)

Ha en bra dag! /josefin




Want them!

Blir nog en lugn kväll med massa mys!

hallå gott folk!

Ikväll blir det nog att ta det lugnt med lite chips och lite annat gott. Vi ska snart iväg och köpa det men inte riktigt än. Ikväll känner vi bara för att bara ta det lugnt,alltså typ ta ett bad,mysa,tända ljus osv,visst låtar det mysigt:) Imorgon är det skyltsöndag,så det blir nog upp till stan då,får ju inte missa tomtarna och renarna haha! Och sen blir det också att julhandla. Men nu ska jag lägga undan datorn så vi hörs imorgon! Ha en trevlig kväll alltihop:*


LOVE OF MY LIFE!

You know I want you baby




Kan inte sova.....

God morgon! om ni undrar varför jag är uppe nu så är det för att älskling skulle vara på öppethus på kaplan idag och han for just men nu kan jag inte somna om..Men jag ska nog sätta igång en film om han nu har nå bra:)
Gårkvällen blev ju som den blev men det var iaf trevligt till en viss början sen börja det spåra ur för folk men men sånt händer! Ikväll hoppas jag på att ta det lugnt men man vet ju aldrig. Jaja ska dra nu,skriver senare! Puss /josefin


Rock this party!

TJENARE!

Nu drar vi iväg! Fan va härligt,känns som att kvällen kommer bli hur bra som helst!

Och ni som hela tiden håller på att ringa och fråga om jag vill knulla!
SNÄLLA SLUTA! Jag har pojkvän,låt mig vara!



dancing the stress away!

Haha tyvärr så vill jag inte dela med mig utav dom bästa men dom här är också bra!




ARMAND VAN HELDEN - MY MY MY





MICHAEL MIND - LOVE´S GONNA GET YOU




DAVID GUETTA - MEMORIES


Mjaaaaaao

Som sagt så blir det festa ikväll! Sitter och dunkar lite skön musik,kan lägga ut lite senare så att ni också kan liva upp stämingen. För det funkar alltid lika bra för mig..blir alltid partysugen då jag hör på partymusik! LOVE IT


Tänkte visa er ett par skor som jag verkligen gillar men problemet är att man blir så himla lång i dom men vad gör man inte för skönheten!

Party outfits!


Om ni undrar var dom här underbara klänningarna finns så hittar ni dom på Nelly.com!

Veckan är över!

Hejsaaaaaaan!
Äntligen är veckan över,fan va skönt:) Sitter hos älskling nu och suger på en god godis=D Ikväll blir det FESTA!! så ska hoppa i duscha snart men nu måste jag gå från datorn så älskling kan sluta tjata på att jag alltid sitter.
PUSSIE!





Sitter också och funderar på om jag ska köpa Sandras skor eller inte?
Är iaf fett sugen. Dom är ju assnygga!

Update: franskan

Tjatja!

just nu har jag franska..haha ja vi håller på med något project. Vi är nog snart klara,ska bara sätta upp alla papper på väggen sen är vi klara! Skönt!

Jaja Ikväll blir det iaf festa skulle jag tro! Fan va jag längtar tills skoldagen är över. Men nu måste jag gå innan min franskalärare flippar ur :)

PUSSochKRAM /josefin

SNART HELG!

Idag är det torsdag vilket betyder att det snart är fredag!!!! Fan vad jag längtar!

Nu är det iaf skola som gäller vilket är mindre roligt,men ska iaf försöka hålla ut till kl 16.00 för då slutar vi...
Jag hinner inte ta bussen som går 08.40 för att jag inte är riktigt klar så jag tar 09.00 bussen men jag lär inte bli allt försenad tror jag.

Men nu ska jag göra det som behöver göras så
PUSSOCHKRAM!


gammal bild på min sötnos!

Onsdag

Hejsan!

Idag hade vi en dansdag eller vad man nu ska kalla det. Vi dansade iaf hela förmiddan med fordons/spid. Faktiskt ganska roligt men blev jätte jobbigt efter en timma. Har jätte mycket träningsveck i benen haha eftersom att vi inte fick sätta oss ner på 3hela timmar. Iaf så är det skönt att det här är över,det var verkligen inte något jag skulle vilja göra om igen.


nu ska jag dra,pusspuss!

Facebook quiz



Stämmer verklingen in på mig. JAG hatar då folk kommer med nya fina skor
och själv har man sina gamla vanliga..
haha usch sånt hatar jag,fast blir ju självklart glad för deras skull:)

ÄLSKAR SKOR!!


Världens bästa mama!

Jag har helt serriöst världens bästa mamma! Fan va du har ställt upp för mig hela livet. Jag bara älskar dig så jävla mycket! Tack för att du alltid funnits där för mig!


Jag har världens snyggaste,finaste och bästa mamma i hela världen!

Sjukling

Hejhej!

Idag blev det ingen skola för mig pga att jag typ har 38graders feber så nu sitter jag här hemma helt ensam och lyssnar på musik,men vad mer kan man egentligen göra när man är sjuk?..,fan va tråkigt de är!

Jaja lägger iaf ut en Jätte skönt låt här! Den är så jävla härlig på nått sätt..

Ozzy Osbourne - Mama I'm Coming Home




kan man tänka sig att jag faktiskt också gillar sånn här musik? ..haha det
trodde ni inte om mig va;D

Till dig Nazanin!

Om du inte har varit och kickat in på din blogg,så tycker jag verkligen att du ska göra det! Har en överrasking åt dig där:)




M å n d a g

Hellu!

Skolan gick jätte bra! Efter lunch skulle jag och min forumspel grupp visa upp ett forumspel för klassen. Det gick jätte bra för oss! Även för jessica:) tycker då jag! Slutade iaf 2 idag så jag kom nyss hem och nu sitter jag här svin hungrig och maten är inte klar..

Idag blir det plugg eller ska iaf göra klart min Novell som inte är riktigt klar sen blir det nog att fara till gubben.
Ska göra en macka nu så att magen kan sluta skrika efter mat,Skriver senare! Puss.



Riktigt fin bild på Leona Lewis!

Damn

DAGENS SNYGGASTE KLÄNNING!





F R E D A G !

äntligen fredag! Fan vad jag längtat. Ikväll blir det bara att ta det lungt,är så himla trött och slut i kroppen plus att jag har jävligt ont i magen. Som tur var så är det idol ikväll så det blir förmodligen att mysa framför tvn med godis och massa annat gott!
Har nyss städat mitt rum jätte fint och tänt massa doft ljus så när älskling kommer så kommer han nog att tappa hakan för så här fint har mitt rum nog aldrig sätt ut på flera år! haha. Nu ska jag hoppa in i duschen PUSSAR!

Ha en bra kväll! /josefin




Önskelista!

Ni har säkert slutat med önskelistor och sånt men det har inte jag! Jag tycker det är väldigt bra med tanke på att personen kanske inte vet vad du vill ha och särskilt till föräldrar som köper saker du inte ens ville ha! De har hänt mig flera gånger så Ja därför tycker jag att det är bra att göra en så att man får det man vill ha. Jag har iaf gjort en här som ni kan få se. Kanske inte världens roligast önskelista men det är iaf vad jag vill ha till julen!


*Smink Ska det stå,orkar inte ändra*

Inte så värst mycket men jag kan inte komma på något mer som jag önskar mig till julen just nu!


Inte länge kvar till julen!

Skolan gick bra..men va sjukt trött efter 7 timmar på skolan! Plus att vi slutade 16.00. Skönt att det är fredag imorgon för just nu känner jag verkligen hur mycket jag behöver helg!

Alltså är det bara jag eller längtar ni också lika mycket till julafton och att julhandla till nära och kära! Åh gud va jag längtar till det!. Det är en sån härlig känsla med julen, tycker inte ni det?: ) Julpynta fint i huset och tända ljus som påminner om julen! Haha ja ni förstår nog hur mycket jag längtar nu.
Jag har redan gjort en lista på vad jag vill ha och vad jag ska köpa till andra, haha!


Update:skolan

Hejhej bloggläsare!

Sitter på skolansdator alltså i datarummet med Nazanin,vi har haft två en och en halv timmes hål för att vi inte hade nån svenska idag,men vi börjar om typ 20. Har forumspel sen slutar vi!
Vi sitter iaf och dunkar Down med Jay sean! jaja nu ska vi dra PUSS /josefin


Hur som helst

God morgon!

Sitter och funderar på vilken tid vi egentligen börjar idag? Jag har en tanke om att vi börjar halv 10 men är inte riktigt säker men jag tar iaf 20 i 9 bussen. Vi har världens längta dag idag..vi går nämligen till 16.00 idag..och sista lektionen är forumspel! åh hur ska jag orka denna dag?
Jaja nu ska jag dra PUSSPUSS! /josefin


Sådär!

Sådär,den här får duga tills vidare! Tryck på F5 om du inte ser min nya design!

Nu ska vi fika sen blir det dums i säng eller sova kommer det nog inte bli men iaf mysa lite för sånt hinner vi aldrig med på dagarna..har så himla mycket att plugga till jämt! Jaja vi hörs  imorgon!

Natti natti! ♥ /josefin


I dont know but I just Love it!

älsklings present!

Hade tänkt visa er vad jag köpte till min älskling♥ 


Först då jag såg den,såg den väldigt gay ut! Men nu var den faktiskt jävligt Nice,Särskilt på!

Dags att byta design!

Nu sitter jag hos älskling,och han sitter nere med släkten. Han har just öppnat hans present från mig och han blev jätte glad!..sa han iaf:)

Måste plugga lite till imorgon men jag glömde boken hemma hos mig..FAN! Funderar också på om jag ska byta design för jag himla less på min tråkiga design..Man måste ju ha en fin design annars har man ingen lust att uppdatera så jag börja tro att det är därför jag uppdaterat så lite på sistone..eller vad tror ni?
Ska försöka byta den idag om jag hinner.
Har iaf hittat ett till par SKIT SNYGGA mocka skor..alltså finns det något mer jag villl ha än ett par sånna här just nu..skulle nog inte tro det!

Onsdag!

Nu sticker jag till älskling som fyller 16år idag=D
GRATTIS ÄLSKLING!!♥

Hörs senare!


Godnatt!

Näe nu ska jag lägga mig och sova med älskling. Och föresten så fyller älskling 16år imorgon,äntligen säger jag bara. Det ska nog inte vara så roligt att fylla år så här sent på året men iaf så blir det gratta han imorgon och ge hans present,fast jag glömde den hemma så jag får kila förbi hemma imorgon och hämta den:)


DAGENS SNYGGASTE OUTFIT!




Nelly!



JAG VILL HA MOCKASKOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lång dag!

Hej bloggläsare!

Idag hade vi en låååång skoldag med bara jobbiga lektioner. Efter skolan drog jag,nazanin och gabban till Stöd...haha bara för att se hur det är och det är alltid värt att kunna plugga och samtidigt få hjälp med det man behöver ha hjälp med. Men iaf så tog min ork slut kl 3,jag pallade inge mer. Kände mig trött och helt slut i huvudet. Kan inte fokusera då..Så vi alla dra hem tillslut. Sen har jag pluggat hela dagen,för imorgon har vi mattetest,kommer gå hur dåligt som helst men whatever. Sen på torsdag har vi prov i Människan...har knappt börjat plugga till det..aja vi får väl se hur allt går.


M Å N D A G

Hallåhallå !

Idag hade vi sovmorgon till 10 och slutade dagen vid två idag. Så dagen har varit skit bra! Efter skolan så blev det gymma för mig och Nazanin. Det var för jävligt jobbigt! Är helt slut i kroppen nu! Känner att det blir en lung kväll ikväll. Orkar knappt ta mig till älskling idag. Han får isåfall komma till mig också får vi ha en tvmyskväll. För jag hörde att det va ''En mamma till en mördare'' Ikväll=D Fan va bra!
Juste jag for ju på stan efter vi gymmade och jag hitta massa fint! Men jag köpte inget för mina sista slantar ska gå till älsklings födelsedagspresent! För min älskling fyller nämligen år på onsdag!!♥ Jag har ju redan köpt en present till han men känner för att köpa något mer..men vet inte vad. Men man hittar väll nått:)
KOM med förslag om ni vet nått bra för en kille!



Kan inte förklara hur mycket jag älskar dig baby!
Om jag kunde skulle jag ge dig hela världen!♥
Ingen kan NÅGONSIN komma upp till din nivå!

4 minuters kola !

Ska göra 4 minuters kola nu, enkelt och jätte GOTT! :)

Här har ni receptet om ni också är godissugen som jag just nu.

4 minuters kola en snabb och enkel kola att göra när man är godissugen!

1 dl socker
4 msk smör/margarin
4 msk sirap
1 msk kakao

Blanda att ingrediensser i kastrull koka upp.
sänk värmen till medelvärme i 4 min.
häll upp på bakplåtspapper, låt svalna. skär ut fyrkanter ca 3*3 cm

väldigt bra för laktosintoleranta byt bara ut smöret till laktosfritt smör.
funkar lika bra


Kommer då se ut så här, om man gör rätt!

What will it take

tjenaretjennare!

Har lite bråttom så jag gör det här inlägget kortfattat och klart. Håller på att städa älsklings rum och sedan drar vi vidare till mig och har en liten myskväll med min mamma. Blir säkert jätte mysigt! ♥ Vi tar bussen kl 20.00 så vi har ganska jätte bråttom för jag måste hinna fixa mig lite också. Jag och älskling har busat lite väl mycket så sängen fick sig en jätte stor sprika vid kanten..haha.

Iaf så kom vi hem vid 2 nångång igår natt . Hade faktiskt jätte roligt! Har nog aldrig skrattat så mycket..iaf inte på länge!:) Men nu ska jag försöka dra mig från datorn,så att vi kan komma oss här ifrån nångång.

MASSA PUSSAR!!!! ♥ /Josefin


HEY HO LETS GO!

Snart drar vi till Robin och Nazanins lägenhet där vi kommer att festa,köra ölspelat och ha jätte trevligt! Får se om man drar till krogen senare,får hoppas på det! Dunkar nu musik och peppar upp mig själv inför ikväll så att jag inte sitter och deppar pga min stora knöl i käften på mig..låter hemsk och det är hemsk!! Ska titta upp vad det kan vara så snarast som möjligt! Men nu ska vi börja röra på oss. Ni får ha en trevligt kväll PUSSAR ♥




H&M NEWS!



Det jag mest vill ha till julen!



Dom här skorna till Julklapp vore inte fel!

Lady Gaga - bad romance


ÄNTLIGEN FREDAG!

Fan va snabbt veckan har gått! Har inte hunnit med dagarna. Hade glömt bort att det var fredag! Nu är jag skiit glad=D  Min dag kommer iaf blir hur bra som helst! Först kommer det massa främmande som kommer äta här så då blir det goomiddag! Senare ikväll drar jag till älskling och vi har hela huset för oss själv,FAN VA NICE! Men vet fortfarande inte om jag bara vill ha det lungt med älskling eller festa, fast förra helgen festade ju jag också! Men whatever får iaf inte bli förmycket. Imorgon blir det iaf krogen kanske. Haha tro det eller ej men så är det=D Fatta hur glad jag är. Nu ska jag ta en skönhets dusch och vara lite extra fin till ikväll,PUSSochKRAM!! /josefin








Sweet dreams!

Hej bloggläsare!

Sitter och fikar när jag egentligen borde ligga och sova nu! Hann inte äta middag så det fick bli en rejäl kvällsfika.
Imorgon har vi ingen sovmorgon så ska lägga mig direkt efter det här inlägget. Hinner inte duscha hårt ikväll heller. Det får se ut som det gör imorgon..måste sova! Det är viktigare än utseendet! Har liksom börjat fatta det nu.
Iaf så har jag franska imorgon plus franska läxa som jag faktiskt pluggat till! Har kämpat hela veckan så jag känner mig fett stolt över mig själv!
Nä nu har jag fikat klart så ska börja röra mig mot sängen nu! PUSSAR/josefin



Fatta så brun jag var!! ta mig tillbaka till sommaren..

Vad ska jag ta mig till?!

Har missat bussen ett par antal gånger på gymnasiet. Hade lovat att skärpa mig och komma i tid osv men så händer det här: Jag fösöker fixa mig men har fått ögoninflamation trojag. Ena ögat är iaf litet och det andra stort..Jag får inte på mascara på ögoat för att mitt öga svider hela tiden och så kommer tårarna och sminket förstörs. Mitt öga är nu åt helvete men har iaf gjort det bästa av situationen. Fick tillslut på mig lite smik men känner att det saftas i ögonen. Men iaf så var det här anlednigen till att jag missade bussen igen! Vad ska jag ta mig till? Jag hade verkligen inte planera att komma försent men ändå ska det alltid gå åt pip svängen för mig!! åh nu är jag inte på bra humör! Det här humöret kommer att göra så att skolan kommer att SUGA idag!

Är det värt att lägga sig och sova nu?

Nu undra jag om jag ska lägga mig eller inte? Är lite trött och det är alltid värt att gå och lägga sig tidigt så att man slipper att somna på bussen påvägen hem som idag. Känns lite för tidigt att sova nu,känns som man missar en massa men man gör ju inte det. jaja iaf så måste vi fika nu och börja göra oss i ordning för kvällen och sen kan vi ju bara ligga i sängen,mysa och ta det lungt,det var ju ett tag sen. Har ju inte hunnit mysa nått med älskling på hela veckan för man har ju bara varit inriktad till läxorna. Så nu ska jag lägga lite extra mycket tid på honom och mysa galet med han!

Kram!/josefin



Gamla bilder!


Söta jag,3 år trorjag.


Min bror som var så himla gullig som liten!


Jag och min kusin Evelina på julafton. För några år sedan.


Min Kära pappa,min bror och min största bror ♥

Söta kusinhannah och brorchristoffer!

Haha risiga jag och min bror för måånga år sedan!

Haha sköna hängmattan hos hannah !

Bror och hannah!

Kusin Emil och bror!

Not good!

Hej bloggen!

Jag vet att jag har varit en usel bloggare på senaste tiden,har inte haft tid att blogga för att det har varit så himla mycket man ska göra från skolan. Idag är jag inte heller fri från det,utan jag måste fortsätta med min uppsats som inte är mycket kvar av,sen ska jag skriva klart en annan uppsats som typ är klar. Sen är jag fri...eller neeeeeej! just har ju franskaläxa och måste plugga matte. JAA ni förstår väl nu varför jag är så upptagen att jag inte hinner blogga.
Nu ska jag börja få det här bortgjort,Sen kommer Jonathanälskling och myser!! Han som lyser upp min dag♥♥



TISDAG

Ikväll har jag i princip inte gjort någonting förutom att plugga i sinne! Är inte riktigt färdig så jag hoppas jag får fortsätta med min uppsats imorgon. Sen har jag också sätt desperata hemmafruar som alltid är lika bra varje gång!

Nu ska jag duscha sen hoppa ner i älsklings säng med älskling, GOD NATT:*



En av dom finaste jag vet!



00:44 have to sleep

Tjoho bloggläsare!
Har nyss tagit en dusch som minst tog 40 minuter och nu titta jag på klockan och märkte att den är kvart i 1 haha fan jag har ju skola imorgon och ska upp om ca 5 timmar!! Ska bara göra detta onödiga inlägg innan jag lägger mig och berätta hur min kväll har sätt ut. Har typ inte gjort så mycket förutom att jag och älskling haft en lite myskväll med min kära mamma! Vi såg ''ett päron till farsa'' som faktiskt var bra! Nu ska vi sova,är faktiskt sjukt trött!

Natti Natti!


Rihanna talar ut!

Publicerar hela intervjun med Rihanna där hon pratar ut om misshandeln och Chris Brown.






Hot or not!?



HOT!

Tänk om det vore så!?

Snyggt eller vad tycker ni?;)


FARSDAG






Ni har väl inte glömt att det är fars dag idag? Jag hoppas att alla pussar på sina pappor extra mycket idag.
Jag skulle ge min pappa hela världen om det gick. Jag älskar han jätte mycket men tyvärr så är han död så jag kan inte gratta han. men får se om man tar sig upp till hans grav iaf.

Break it of!

God morgon! eller vad man nu ska säga:)

Är bakis som fan! Och har jätte ont i kroppen och huvudet..Men hade iaf jätte roligt igår, fick dock inte oss iväg förrän 10 tiden men vi förfestade lite här så innan vi drog så va man ju redan lite knall. Vi komme typ hem vid 3 tiden och hemvägen var inte alls rolig..det var kallt och vi var tvungen att släpa med oss cyklarna fast som tur var så följde en kille oss hem och hjälpte oss att ta en.

Vaknade faktiskt väldigt tidigt idag som jag verkligen inte trodde jag skulle. Kan inte heller somna om så man får väl spara det till ikväll så att man är trött då.
Idag blir det PIZZA till middag med familjen Eriksson,Det kan nog behövas=D




Time to partyyy!

Ikväll blir det Party! Dunkar musik på högsta volym och dansar smått! Nu är partysuget på högsta grad!
Känns som att inget kan stoppa kvällen från att bli dålig! Hörs lite senare innan vi drar=D


PUSS och KRAM!!!!



Snööön som vi längtat efter!

Äntligen har den riktiga snön kommit! hoppas den håller kvar så att man kan dra ut skotern snart=D fan så roligt!

Har just fikat och nu sitter vi och dunkar partymusik redan nu på morgon, lika bra att he upp party suget redan nu på morgon så att man inte sitter och deppar och tänker på att det kommer vara snö nu ikväll då man festar. Nu ska vi dra ut och leka i snön,haha nä nu skojjas jag, vi ska bara tvärt ut. PUSSOCHKRAM!



LIFE SWEET!

Hej bloggläsare!

Ikväll har jag bara tagit det lungt. Det är så himla kallt ute så vi har stannat inne hela kvällen men känner inte alls att jag slösat bort tid från helgen för jag och älskling har ändå haft det jätte mysigt ikväll. Vi har Busat,myst,sätt idol och dunkat musik! Men nu har vi jagat upp oss alldelens för mycket så nu ska vi dra igång en film och bara ta det lungt resten av kvällen. Har inte sätt klart ''Johan falk'' så vi funderar på om vi ska dra igång den eller se någon lite hemskare. Själv vill ja se något jätte hemsk men älskling vill se klart johan falk filmen men jag tyckte inte att den var så himla speciell men vi har ju som sagt inte sätt klart den än så den kanske blir bättre sen för alla säger ju att den är så bra men själv såg den dööö tråkig ut! Men vi får se.

Imorgon blir det iaf festa skulle jag tro. Så vi får hoppas på bättre väder imorgon för just nu snöar/regnar det..inte alls roligt på en helg:/

Ha en bra kväll,Pussar!!






Bjuder på den här låten! HÖJ volymen och dunka den håååååååååååååååårt!!!

ITS FRIDAY!

Hej bloggen!

Idag är jag så jävla glad för det är fredag!!!! Just kan inget bli bättre för vi slutar nämligen 20 över 12=D
Vi hade tydligen ingen LPL lektion idag så. Jaja iaf så ska vi träna idag så jag blir ändå ett litet tag längre på skolan men va gör det då man ändå bara ska träna vilket jag tycker är roligt!
Nu måste jag skyynda mig för jag missade första bussen,hehe som vanligt då. PUSSIE




Overknee stövlar är det ända jag vill ha just nu!!


Så här såg min dag ut

  • Vaknade kl halv 6
  • missade bussen två ggr
  • hade sovmorgon till 20 över 10
  • fick pizza till lunch
  • lång dag..till 4
  • hade forumspel sista lektionen,då man är som tröttast!
Nu väntar jag på maten..om det ens blir nån mat här i huset!? Mamma jobbar och min bror bryr sig inte om att han måste laga mat. Så jag har nog inget annat val än att ställa mig framför spisen och laga det enklaste man kan göra.
Kanske nudlar? visst låter det som ett lätt altenativ?:) Jag tror nog att de få bli de till middag idag!


Puss,ha de bra så länge!


Prov i matte imorgon!

Ska springa ner till konsum nu och köpa en hårinpackning sen ska jag hem och plugga matte i sinne! Efter allt detta kommer älsklingen,Tur att jag har nått att se framemot iaf!

Så ser min kväll ut! skriver senare,Pusspusspusspusspusspuss:*


Något jag vill ha nu!

Get down!

Get down get down get down!!

fattar inte vad det är men jag är jävla partysugen!! Någon som vill festa i helgen!? Im on it!


Blev smittad i stockholm..!

Hej bloggen!

Nu sitter jag här i Skellefteå och verkligen ogillar det! Jag måste nog säga att jag hade hur roligt som helst där uppe i Stockholm!! Jag längtar så jävla mycket tillbaks! Man inser verkligen hur jävla tråkigt det är här i SKellefteå när man är i Stockholm! Jag kan nog lova er att inte jag blir kvar här i skiten då jag går ut skolan:)

Hade en jätte rolig helg med jätte fint folk,Jag ska nog inte berätta så mycket hära men det blev iaf en utklädningsfest som jag verkligen inte hade förväntat mig nu på halloween:) tyvärr nog så hade jag för mycket annat att tänka på än att ta kort. Men ni överlever nog.

En lite rolig sak måste jag berätta er att jag blev smittade av magsjuka från min bror hans tjej och hela deras släkt som komme på besök en dag,dom hade iaf just blivit av med magsjukan och vi trodde ju knappast att vi skulle bli smittade för jag har inte så lätt att få magsjuka...det måste nog ha varit ett eller två år sedan. Men iaf när vi skulle fara hem så började jag känna först hur min mage började burrla,men jag trodde det bara va för att jag va lite åksjuk men när jag komme hem så sprang jag direkt till toan och spydde och spydde..så har inte varit på skolan varken idag eller igår. HAHA fattar inte varför jag fick för mig att berätta hela historian men nu vet ni iaf:)

Ska ta mig nått att äta för min mage ropar på mat efter att ha spytt ett par antal ggr..


RSS 2.0