MÅNDAG"

Har haft en helt underbar helg med massa skoterföra och bus! Igår kväll kom min underbara bror med barnen till Skellefteå. Två veckor av massa bäbismys! ♥
Sitter på fotolektionen och äter en blodapelsin. Slutar 1 idag så det känns bäst!




Lördag

Idag har det varit en sånn där bra dag. Vi har varit barnvakt och tjänat 300kr. Lätt värt pengarna för vi hade jätte roligt. Älskar att spendera tid min pojkväns syskon. Dom är helt underbara!
Senare ikväll blir det festa..(hatar att säga det). Och imorgon är det en speciell dag!
Har lite bråttom så jag får avrunda inlägget med att säga..Ha en underbar lördag!



Skruttiglottokupong

Kom nyss hem. Ska upp skit tidigt imorgon...ser inte framemot det. Måste sova nu. God natt!

Blott en dag, ett ögonblick i sänder........

Ibland liksom hejdar sig tiden ett slag och någonting alldeles oväntat sker. Världen förändrar sig varje dag,men ibland blir den aldrig densamma mer. Idag är det 10 år sedan du lämnade oss men du kommer alltid leva kvar inom oss. Vi vet att du finns runt omkring oss och du är oerhört saknad!
Vi har varit till hans grav idag. Det var helt sjukt mycket snö på graven så vi var tvugna att ta bort snö med händerna men det gick bra. Vi tände ljus och lämnade en stor bukett med blommor. Vi älskar dig pappa!
Nu ska vi mysa med familjen, äta tre rätters och se två filmer som jag laddat ner. ♥


Världens gladaste och finaste!

När man minst anar det...

Tack fina älskling!!!! Du gör mig så himla lycklig ♥


Ny nattklubb öppnar i stan

Den 24 februari slår The Nova upp dörrarna.

Den fina dagen!

Jag och min pojkvän har inte planerat nått speciellt, förutom en god middag tillsammans. Räcker gott och väl för mig. Har skrivit en liten romantisk dikt till min älskling och ska även göra en till min mamma. Det här är en dag för dig att få uttrycka dina känslor för nån och visa hur mycket du uppskattar personer runt omkring dig. Så försök visa extra mycke kärlek till dom du älskar. Ha en fortsatt bra alla hjärtans dag. ♥

God natt!

Har haft en härlig och mysig helg. Nu väntas en veckas skolarbete och plugg i sinne. Avslutade söndagen med ett varmt skumbad och en ansiktsmask. Ska dricka min ProViva och se ett avsnitt av DH sen sova.
God natt allihopa! ♥

Rip:(

En legendarisk sångröst har tystnat. Whitney Houston är död, 48 år gammal. Sångstjärnan avled på ett hotellrum i Beverly Hills i Los Angeles. Dödsorsaken är inte klarlagd.
Whitney Houston uppträdde under American music award i november 2009. Foto: Matt Sayles / Scanpix.
"Whitney Houston var den största sångerska jag någonsin har hört, och hon kommer verkligen att bli saknad"

Big brother tillbaka igen!

Den 19 februari drar big brother igång igen på tv11. Jag är mer än taggad!! 8 dagar kvar..nästa söndag kl 21.00. Glöm inte att titta!! Jag är mest nyfiken på vilka som har kommit med.

Dröm sött

God natt!

Ska gå och lägga mig i sängen nu med min älskling och se wallander. Jag har en lite sovmorgon imorgon och slutar tidigt men efter skolan blir det lite projektjobb skulle jag tro. Förkylningen ligger kvar men jag börjar känna att hostan sakta börjar avta. Längtar så sjukt mycket till jag blir helt frisk. Har hela tiden ont i tinningen och huvudet. Maten jag äter får jag inte ens njuta av för känner knappt nån smak. Stackars mamma som gjorde jätte god middag idag, åt tre tuggor sen fick jag för mig att lämna maten. Hade ingen aptit för maten. Får inte njuta av mammas goda mat..buhuh! Hoppas ni andra är friska iaf. Har hittills bara smittat 4 st:)
Sov gott ♥


Snorig och söt.

Hej!
Har gått och blivit snuvig,hostig,slemmig,snorig,kusig osv. Inte roligt alls! Man får ju sånn fruktansvärd huvudvärk när man ständigt drar in snoret. Hatar att snyta mig för att jag inte vet hur man gör, men det förstod ni nog. Imorgon har jag en jätte värd skoldag. En lektion..en tråkig lektion dessutom, så det blir stiga upp vanlig tid, sminka mig, ta bussen, gå till lektionen, åka hem, ta bort sminket sen sova till 12. Nu ska jag gå och bada..älskar att bada då jag är sjuk. Allt slem försvinner men kommer tillbaka direkt jag går upp i badet. Sköönt för studen iaf. Näe nu ska jag gå och göra det som ska göras så jag avslutar inlägget med ett par heta skor. Tyvärr för dyra för mig. Puss!!

Mys!

Åkte hem till mig direkt efter skolan och har stor städat mitt rum. Nu är det så fint! Har också möblerat om lite i tvrummet och köket. Det blir party hemma hos mig på lördag så det är därför. Kom just hem till pojkvännen och nu ska jag bädda mig ner med en ansiktsmask och ladda hem massor med musik till festen. Sen när älskling kommer hem från hans kompis blir det bada och vårda mitt hår lite. Ha det så jätte bra så hörs vi imorgon!

!!

Ligger och myser under täcket! Det är till och med kallt inne i huset...burr
Snart kommer janina och hämtar upp oss sen vidare mot stan för att posta två paket på posten. yea, tjäna lite cash. Får se vad som händer senare. Har ingen lust att plugga så nej det ska jag inte göra.



Got to go!

Varför är det så förbannat jävla kallt! Det går ju knappt vara ute i 1 minut. Vi fick sluta lite tidigare idag men missade bussen så nu sitter jag vid en dator och väntar på att 5 i bussen ska komma. Imorgon vill jag ha täckbyxor..kändes lockande men njaa vi får se. Hur som haver så höll man ett tal idag. Tyvärr ett tråkigt tal. Handlade om att djur drömmer. Intressant va? Kan göra ett video inlägg så ni kan få lyssna? Eller så inte. Är lite irriterad och stressad för att jag ska hinna med så mycket idag. Jag ska in på partaj och köpa en present till pojkvännens kompis, jag ska in på apoteket för att köpa en sak till mig själv, Jag ska förbi stadium för att kolla om mitt paket kommit, jag ska hem till mig och hämta min internet dosa, jag ska ta bussen hem till pojkvännen, jag ska äta, jag ska plugga, jag ska sova. Ja så är det!
Näe nu måste jag skynda mig. Ha en fortsatt trevlig dag allihopa!


RSS 2.0