Morsdag♥

Hejhej! Kom just på att det var morsdag idag och jag har inte ens köpt en present eller sagt grattis till mamma. Gud vilken dålig dotter jag är haha. Nämen jag måste springa ner och köpa en ros eller nått nu. Jag älskar min mamma av hela mitt hjärta och hon är verkligen värd guld! Jaja vi hörs senare Puss och ha en bra! ♥


Missing you!

Åh gud vad jag saknar min bror,hans tjej och lilla marley! ♥ Alltid lika roligt då dom kommer ner hit eftersom att dom bor så långt bort som stockholm..
Dom kmr hit den 10 juni då min bror christoffer tar studenten och då blir det lokalfest och massa andra trevligheter,det blir säker så att vi kmr åka upp med dom till stockholm då dom åker tillbaka:)



One step at time

Förlåt för min dåliga uppdatering,jag lovar den kommer bli mycket bättre på sommarlovet! Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt då. Det har varit så himla mycket på sistone,plugg,skolan,söker sommarjobb och massa mer. Nu har jag landat och försöker samla mig. Ikväll händer det inte så mycket fast vi får se. Älskling vill festa men jag vill bara slappa. Vi ska iaf dra till älsklings mormor igen(vi var där igår också)och kratta färdigt allt.



trööött

Nu har jag suttit här vid datorn sen kl 10 då vi kom hem från jonathans mormor där vi åt glass och fick två presenter som hon köpt i Turkiet till mig eftersom att dom nyss kommit hem därifrån. Fick ett armband och ett linne. Hans mormor är så himla söt och snäll. Tycker verkligen om henne! Jaja tillbaka till varför jag suttit vid datorn tills nu är för att jag skrivit klart på kommunikations arbetet som ska lämnas in imorgon. Tur att vi har sovmorgon till 20 över 1 imorgon annars hade jag varit dööd imorgon som egentligen skulle måsta vakna halv 6.. Jaaja nu ska vi sätta igång en film och sen susa.
PUSS OCH KRAM sweet dreams!



JAG ÄLSKAR DIG!!! ♥

Sunny day!

Det blev ingen glass på bergsbyn..men vi får ta det någon annan gång då älskling mår lite bättre! ♥Han ligger och vilar så sött just nu. Efter vi ätit ska vi dra till hans mormor och kratta..och tjäna lite cash! Hoppas solen håller länge idag!≈


Söndag

Dunkar Justin Bieber - love me! Så jävla skön! Idag blir det solbacken och en fet glass på bergsbyn : )
Nu måste jag skynda mig innan dom far utan oss..Puss´Puss hörs senare!



Myskväll:)

Ikväll blir det myskväll med älskling och hans lillebror. Var nyss och köpte godis på alba, nu ska vi ba ladda hem någon bra film..men vilken. Funderar på att dra igång någon rolig barnfilm typ som draktränaren. Har hört att den är bra:) Jaja måste bara säga att jag blivit jätte brun..såg värsta randen idag! bra att jag hann för nu kommer det va dåligt väder hela veckan..

Puss så länge!


gud vilken kväll!

Hejhej! Kom nyss hem från akuten med älskling och hans mamma. Har varit där sen kl 20.00 så jag är helt döööd och sliten i kroppen nu!! Har suttit och vänta på akuten i miljontals år känns det som..
Älskling kom hem haltandes och hade massa sår på benen efter att ha hoppat i en ramp idag...Han kunde knappt stå på benen nästan så det blev akuten dirr! Inget var brutit eller stukat MEN det kan vara något annat. Imorgon ska dom höra av sig om det är något allvarligt eftersom att dom tog massa röntgen bilder och sånt och skicka det till något ''proffs''. Men vi får hoppas att det inte är något!


NU SKA JAG SOVA!! HOJ

puuh!

Har legat och pressat i solen tsm med nazanin hela dagen! Och äntligen tycks det bli någon skillnad=D Det blev nere vid älven i stan den här gången,mycket folk var ju där så de va ju trevligt! En glass och en dricka passade bra så vi sprang in till ck och köpte oss varsinn:)
Nu sitter jag helt ensam hos älskling,han är och kör cross som vanligt så jag ska sätta igång lite musik och pressa lite till inför ikväll!

Hörs sen!


Sommarlåt!

Måste bara lägga ut den här innan jag går. Får verkligen sommar känsla av den!




Riktiga ting!

Hejhej! Gud vilket underbart väder det är..och ändå sitter jag inne,haha näe jag ska faktiskt ut nu till grabbarnagrus som står där ute och grillar. Vi kom alldelens nyss hem,har varit på solbacken ända sen vi sluta skolan till nu. Handlat flera kassar med mat! Nu har vi proppfullt i frysen och kylen..juste med tanke på det så får vi helt nya imorgon,tack och lov för det eftersom att handtaget på kylen nästan är trasig. 
Efter vi ätit ska jag och älskling cykla till hamn och spendera resten av kvällen där:)

Sommarväder!

Hallå! Igår kväll blev det en ute kväll med kubb,öl och musik. Mycket trevligt! Idag får vi se vad som händer men ikväll så är planerna att vara barnvakt. Gubben är just nu och kör cross någonstans så jag får unna mig själv i några timmar, ska nog lägga mig i solen och läsa någon skvaller tidning för man vill ju inte missa detta sommarväder nu på våren!



Omg!

God morgon!
Har just tittat klart på tyra&bellas show där kissie var gäst igår kväll! Haha om ni har missat det så gå in på deras hemsida (nyheter24) och se det för det var det värt! Har aldrig skrattat så mycket i mitt liv! Tycker att det var starkt gjort av tyra och bella som fick ta så mycket skit från henne! Har jätte mycke åsikter om showen men jag orkar inte ta det här,ni får bedömma själva..tror nog ändå att alla tänker samma sak.

Nu ska jag hoppa in i duschen,skriver senare! Puss..♥

"Sweet"

Oj vilken kvääll:) rolig var den iaf!! Först grillat med robin och nazanin hemma här,mysmys! Sen moppe till Emelies fest:) Trevligt att man träffa på Erika och tobbe osv!
-bäst att jag skriver i morgon så att jag inte gör bort mig.
Lägger in lite bilder från ikväll!
PUSS OCH KRAM!



Mina nästa köp!


Så jävla bra nazanin!


Har tråkigt!

Du är tillsammans med- Jonathan Eriksson
Och varför det- för att jag älskar han så jävla mkt!
Har han fått något smeknamn av dig- älskling,gubben,snutti,plutti osv..
När blev ni tillsammans- för ungefär 2 år och några månader sedan.
Hur täffades ni- Kåken 
Kände ni varandra innan ni blev ihop - Nej,visst bara vem han var.
Hur gammal är han- 16 snart 17
Älskar du honom- Om jag gör! ♥
Har du roligt med honom- Jaa, alltid!
Skulle du kunna bo med honom- Självklart!
Beskriv honom med tre ord- Omtänksam,rolig och min!
Har du gjort ett sugmärke på honom- haha jo förut!
Hur länge tror du ni kommer vara tillsammans- för alltid hoppas jag!
Får han dig att skratta- Oja
Säg ett ord hur du känner för honom- kärlek
Vad för slags filmer ser ni på ihop- allt möjligt
Får du fjärilar i magen när du ser honom- jadå
Vad är det finaste du fått av honom- han är det finaste jag har!
Har ni samma humor- haha vi båda har dålig humor så..
Planerar ni framtiden ihop- självklart!
Skulle han bli en bra pappa- Det tror jag nog!
Vad gjorde ni senast ni träffades- pussas ♥
Vad gör han när han inte är med dig- saknar mig såklart!
Är du svartsjuk på andra tjejer- nädå.
Har ni bråkat nångång- har väll alla!
Har ni haft ett uppehåll i erat förhållande- Jo
Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst- 2 veckor typ
Har ni samma åsikter om saker- ja
Vem håller i fjärrkontrollen- Jag?
Går ni ut ofta- näe
Har ni samma musiksmak- Joo faktiskt.
Är hans familj trevlig- Jaa mycket!
Är han romantisk- Alltid!
Stöttar han dig med dina drömmar och mål- Självklart!
Har han någon fobi- Näe tror inte det.
Gillar han sport- onej
Är han en djurvän- Han älskar hundar..
Kan han sjunga- Ja men han vill helst hålla de för sig själv:)
Spelar han nått instrument- Gills guitar hero?
Kan han laga mat- Jaa han är jätte duktig!!
Är han envis- Lika envis som jag..
Tycker han om att resa- Litegran tror jag.
Vad gjorde han som fick dig att skratta sist- minns faktiskt inte
Vad är det sötaste han sa sist- Han säger så fina grej hela tiden så jag minns inte..

helg!!

Hejsan!
Är ledig imorgon från skolan pga nån anledning och det känns ju hur skönt som helst! Imorgon fyller mor min år eller rättare sagt idag eftersom att klockan är över tolv. GRATTIS MAMMA! ♥♥ Det blir iaf att grilla och äta massa gott hela helgen!
Jag och älskling ska kanske vara barnvakt imorgon så det blir inte festa för våran del men på lördag blir det grilla och äta gott med trevligt folk! Har hört att det ska vara bra jätte bra väder i helgen men det återstår att se!
Nu ska jag och älskling krypa ner i sängen. Tyvärr är inte älskling ledig imorgon så jag blir ensam hela morgonen..=(
Sovgott!
Idag blir du 44 år..svårt att tro!! Jag älskar dig mamma!

Those days!

Haha kommer du ihåg nazanin? Det gör iaf jag! Gud vad roligt man hade på den tiden. Har minst 200 bilder på oss från förrut. Vi satt då aldrig stilla det kan jag lova er!

Ja äntligen!

Nu har dom äntligen kommit,alltså resten av mina saker som jag beställde, däremot min nya väska! Kan säga att jag är mycket glad just nu! Har väntat och längtat och nu är dom äntligen här! Jaja nu ska jag sluta tjata om det.
Ska äta nu,skriver senare!

Nu är dom mina!


Natti natti

Hejhej, känner mig fortfarande lite sjuk men det går nog över efter ett bad eller vad tror ni? Hade iaf tänkt ta ett bad med älskling sen får vi se hur jag mår men det blir nog skolan vilket som helst! Har varit borta allt för mycket och det är inte alls länge kvar till sommarlovet så varför inte kämpa dom sista 4-5 veckorna! Har fått upp tvn så det blir film sen sova efter badet. Sov gott,hörs imorgon! PUSS



I dont anderstand!

Jag tror jag håller på att bli sjuk..eller så är det nått jävla sick med mig. Har ont i hela kropp plus så fryser jag typ när det är 25 grader i rummet. Skumt. Har legat i sängen och degat hela dagen och sätt minst fem filmer! Har iaf fått ut lite skratt i varje film så det är bra. Imorgon är det skolan så det blir lägga sig tidigt ikväll.

yum yum!

Är det någon mer än jag som har förälskat sig i dom här skorna?

2 maj

God morgon!
Herregud vilken seg morgon det har varit. Är helt slut i kroppen och vill bara lägga mig i ide när det är sånt här sunkigt väder! Ska tydligen vara sånt här väder hela veckan..
Igår blev det iaf en lugnkväll för mig och älskling. Köpte lite chips och godis och drog igång en film. Kvällen var inte alls så planerat för att vi skulle dra och grilla igår kväll också men jag mådde inte bra så vi stanna hemma.
Idag ska vi äntligen få hit stor tvn och kenny är snäll idag så han ska he upp den också. Gud så skönt det kommer bli eftersom att vi just nu ser film från datorn!
Nu ska vi fika puss så länge.

Tack sandrah!

Kolla vilken fin kläning jag fick av Jonathans moster! Passar perfekt till sommaren och sitter jätte bra på mig. Är inte så mycket into orange men den här klänning var jätte fin så färgen spelar nog ingen roll längre:)
 
Dåliga bilder..I know!

Lördag!

God morgon på er!
Har nyss fikat och nu vill jag göra nått roligt..men typiskt då att det fortfarande ska vara dåligt väder.
Hade iaf jätte roligt igår med massa pojkar! Jag drack inte så mycket igår och det var nog bäst så..hade ändå roligt! Skratta i sinne och hade det jätte trevligt. Vi drog upp till skogen och grilla men lyckades inte få till en bra eld haha. Tur att vi hade en som kämpade för den medans vi alla andra ba stod och skratta! Jaja vad ska man göra idag då? Vill inte slösa bort lördagen..men jag tror nog att det blir stanna inne ändå, är helt sliten i kroppen eftersom att vi kom hem 3 nån gång..och plus så var man typ som en istapp när man komme hem.

RSS 2.0