Idag är det min dag - 18år!!!!!!!

Jag vill bara tacka alla som grattat mig idag!! Ni är så söta allihopa ♥
Just nu håller min underbara familj på att fixa middagen,tårtan och till det har mamma gjort en god drink med frukter,lite alkohol och dricka i tror jag. Idag har jag stressat som fan runt och fixat lite sen även hämtat ut ett paket med ett sommar linne. Helt underbart fint, kan visa den nån gång. Sen vill jag även tacka alla som gjort något för mig och gett mig paket, allt värmer i mitt lilla hjärta. Det här är helt klart en av dom bästa födelsedagarna av mina 18år. haha juste jag har köpt cigg idag, var jätte nervös av någon anledning, sitter här nu och skrattar för mig själv hur fjålligt det där lät.
Fick jätte jätte bra presenter, det är helt sjukt hur underbar min familj är! Jag tror inte mamma vill inse att jag blivit 18år för hon har köpt ballonger och blåst upp dom och hängt upp dom utanför dörren. Känner mig mer som 9 än 18år just nu. Åh gulliga mamma, jag kommer aldrig växa ifrån dig.
-
Nu ska vi äta grillat som min kära pojkvän lagat till oss. Hörs imorgon:)


Reklam är bra!

Såg nyss på reklamen att dom ska öppna en affär i morgon med skor som heter skohuset! Billigt och bra varumärken tydligen. Ska iaf bli roligt att kika in. Dom har även en hemsida,http://shop.skohusetsverige.se/
Skohuset

Bort med tråkiga saker och fram med färger och sommarkläder.

idag ska jag få mycket gjort hemma. just nu är jag på skolan och väntar in en svenska lektion. Efter skolan ska jag direkt hem och börja rensa bort alla vinter kläder(koftor osv) och lägga undan dom tills sommarn är över. Dom tar så fruktansvärt mycke plats i min lilla garderob. Sen ska jag rensa hela garderoben och lägga ut lite kläder som jag inte vill ha kvar på tradera och tjäna lite sommar pengar. Det känns skönt att få saker gjort innan sommaren, alltså tjäna pengar,fixa rummet,boka inför saker,fixa balkongen och gården osv. Festivalinträdet är iaf bokat och klart, vi blir där fredag och lördag.
Juste! på fredag fyller jag år....oooh happy day! 18år och känner mig som 7. Vill faktiskt inte bli äldre än så här. På fredag händer de inte så mycket förutom tårta,mys, restaurang och presenter:). På lördag är det valbords och då blir det fira min födelsedag med att bjuda hem lite vänner för att grilla,spela kubb och mysa med musik sen vidare till en fest.
-
Jag kan endast uppdatera på skolan då jag är hemma hos mig för vi har inget internet. Puss/josefin

Rodney har åkt...

Såg nyss att rodney åkte. gud va tråkigt, han var precis som katerina, som gjorde bb värt att titta på. Nu kommer det inte hända ett skit i bigbrother, de som är kvar gör ju inte ett skit längre. Rodney var alltid den som hitta på bus och flörta med alla men näe nu blir det inge mer guppande täcken i bb. Madelene borde däremot ha åkt! Ska se avsnittet senare för nu ska vi gå ut och förmodligen hjälpa kenny med altanen som ska rivas för att bygga en större.
Puss /josefin

Påskägg

Vaknade av hög hårdrocks musik som spelades på altan vilket är precis bredvid vårat rum. De brukar vara jag eller älskling som brukar dunka men inte idag inte. Två ägg låg iaf utanför våran dörr när vi vakna :)
Tack svärmor ♥. Hemma är jag tydligen för stor för påskägg. Kan man verkligen bli de? jag är iaf hel nöjd nu så puss hörs senare / josefin

Söndag morgon!

God morgon!
idag mår jag som jag förtjänar. Det blev en mycket rolig kväll med lite för mycke alkohol för min del. Kvällen slutade med att jag och älskling busade på hemvägen och kapplöpte hem, jag vann såklart och låste ut han så han råkade knacka lite hårt på dörren så fönstret på dörren gick sönder. Idag när vi vaknar ska vi då måsta förklara hela historian så att hans föräldrar inte tror något annat. Nu ska jag lägga mig bredvid älskling och sova lite till så jag vaknar pigg och nykter och förmodligen törstig, vad ska man då hälla i sig(parasit vatten?).

god natt!♥

stressigt inlägg om gårkvällen,dagen och kvällen!

idag har vi varit och firat sandra(jonathans moster) som fyllt år. Hon bjöd på god middag och efterrätt, cheascake och glass, mumma.
nu ska vi köra två dagars, alltså vi festade igår också och kom hem 4 på natten sen imorse sov vi till 3 hehe. dock känner jag inte för att köra en dag till men har man sagt att man ska komma ska man väl ändå pallra sig dit hur döande man än är. ses i dimman! ♥


(allt hår på en sida och lipgloss)

Glad påsk!

Glad påsk alla min bloggläsare!
hoppas ni får en bra påskhelg och att ni unnar er med inte allt för mycke påskgodis och sen att ni skickar ut era små syskon/barn eller er själva ut för att säga bus eller godis. Det är en sak man inte får missa. Jag gick varje dag som liten då det var påsk och tiggde godis och det var ju så roligt att klä ut sig. jag skulle lätt göra det igen om det var ''Okej'' för vuxna att också göra det haha.
till middag ska vi äta grillat hos älskling sen hem till mig för att mysa med lite annat gott som mamma lagat..så jag ska se till att inte äta mig allt för fet för det är ju lätt hänt på den här helgen.
nu måste vi kliva upp och börja fixa gården(det är en order!) med familjen johansson.
Puss/josefin

myskväll!

just nu har jag och älskling gjort mysigt i hans rum. Tänt lite ljus och laddat med vindruvor och krabsticks och på tvn har vi barnyard som vi sätt 5 gånger i rad. tro det eller ej vi myser till barnfilmer hha. vi hörs lite senare puss/josefin

torsdag


God morgon!
vaknade egentligen för två timmar sen men kunde inte somna om. Det måste vara nått fel på mig för jag har vaknat runt 9-10 varje dag i säkert två veckor och det är inte likt mig. Jag ska snart väcka sömntutan som ligger och susar bredvid mig sen ska vi fika sen får vi se om jag följer med till stan med nazanin. Jag hade faktiskt hoppas på bättre väder än det här menmen jag klagar inte..
hörs sen puss/ josefin

Grattis på 18-års dagen bästavän!

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller nazanin 18 år!!
HURA HURA HURA HUUUURAAAAAAA!!!!!!
Gratttis gumman, nu äntligen är dagen kommen! Ha en jävligt underbar dag och hoppas du får jätte bra presenter.
jag älskar dig

im so happy, im so glad!

jag är så glad så att jag inte kan sluta le!
anledning till det:
  • min ekomoni ser bra ut
  • vi har fixat så att man kan logga in på nelly igen
  • jag fyller 18 år om exakt 10 dagar (9 med imorgon)
  • kvällsvädret är mysigt
  • jag har beställt fina sommar kläder som kommer snart
  • skorna jag vill ha ska jag få!
och lite andra privat saker som går bra.
puss hörs imorgon /josefin

suntun!

Idag har de varit en fin dag så jag och nazanin hade tänkt cykla till stan och sola på suntun men efter 100 meter så upptäkte jag att jag hade punka på mitt däck så då var det bara att vända om vilket var riktigt tråkigt för det är ju inte varje dag man känner för att cykla till stan och sola sen cykla tillbaka hem igen. det blev iaf att ta bussen istället men nu är man iaf ett snäppt brunare så det är ju en fördel. ikväll lutar det åt grillning utanför nazanin och robin med vänner och spela kubb. mysmys
,
här har ni en bild på min pojkväns söta lilla syster ♥
puss/josefin

your love is my love!

För mig är du så mycket mer än bara kärlek.

toarulle toarulle!

tack alla ni som röstat på madde och katti. det var dags för tråkiga annie att äntligen få gå ut ur huset och tittarna röstade helt rätt. nu kommer hon förmodligen leta upp patrik som en jävla starker haha, hon måste bara inse att han inte vill ha henne. jag har inte sätt dagens avsnitt men jag såg på hemsidan vem som fick lämna ikväll. hade tänkt säga lite vad jag tycker om alla som är kvar i huset. vi börjar med...
Martin
En väldigt fin kille som verkar tycka om humor men han söker för mycke bekräftelse där inne eftersom att han inte får så mycket som han säkert brukar få utanför. sista meningen om han.......Han är jävligt snygg!

Simon
Verkar vara en jobbig kille som pratar lite för lugnt och segt annars är han en kille som verkligen förstår verkligheten där inne. han är en vän som alla killar borde ha.
Sara
Lite för tveksam i vissa situationer. hon är skit snygg men borde ta lite mer utmaningar och borde verkligen se till att det händer nått mellan hon och martin...vi har tröttnat på att det aldrig händer nått.

Katerina
En tjatig och skrikig kvinna som inte kan vara tyst, det gillar vi men det kan bli lite för mycket av de rätt ofta. Annars är hon en väldigt smart kvinna som kan sin grej. Hon är en vinnare i mina ögon, jag kan inte förklara varför...hon bara e de.

Sonia
Hon tror ibland är hon är nått vilket kan leda till att få en bitch stämpel men som jag har uppfattat henne så verkar hon vara en väldigt härlig, omtänksam och väldigt rolig person. Gullig är hon också. Borde stå lite mer ut och synas mer.
Peter
Väldigt jobbig och tjatig gubbe som borde åka ut. Tyvär peter du har inte lyckats få mig på din sida. Jag tycker att du klagar allt för mycket och för ofta. Du tror att du är nått större än vad du egentligen är och tar lätt på sig rollen som att bestämma över saker vilket jag tycker är dåligt.
Rodney
Jag tycker inte om han. Han är raka motsattsen till den kille jag skulle falla för. Usch! Han tror att han är smart och kan trixet att få en tjej att falla för han men han har nog en liten skruv lös i huvudet. Men jag börjar se små förändringar i honom vilket är bra för innerst inne är han en liten mamma pojke.
Kristian
Mesig kille som ser förjävlig ut. Hans hår och hans mun går inte beskriva med ord hur fult det ser ut men annars så kan han vara rolig och hitta på lite små bus med rodney och det gillar jag!
Madelene
Sitter mycket för sig själv eller är mest ensam och tycker om närhet vilket är gulligt men borde inte ha tagit så mycke plats när hon komme in i bb. Annars tycker jag att hon är väldigt lugn och snäll men borde ligga med rodney så han slutar tjata om det.
Gurkan
Han är så go och fin. En vinnare i mina ögon också för att han är så snäll och söt mot alla. Han leder i bigbrother som en värdig kung. Fortsätt i samma taktik!

Wake up, right now

God morgon!
är ni lika pigga som mig? har varit vaken sen två timmar tillbaka och inte nog med det, jag är väldigt rastlös och jonathan ligger och snarkar bredvid mig så vad ska man då göra. vill inte väcka han eftersom han förmodligen är dötrött för att vi kom hem 4 igår natt. såklart fick jag min vilja igenom efter lite tjat och ''skrik'' hehe ironi. vad ska man hitta på idag då?

Tonight on the floor!

idag är jag så jävla sugen på att festa, jag tror inte att jag varit så här partysugen på ett långt tag. jag hoppas det blir party ikväll annars vet jag inte vad jag gör..livet suger utan party, menar inte drickat utan sällskapet och känslan då musiken är igång och alla är trevliga och glada, finns det något bättre?
snart ska vi äta och sen får vi se om jag får min vilja igenom eller inte, återkommer om det blir fest. Puss/josefin



you got to show me love

God dag mina underbara läsare!

när jag vaknade imorse upptäkte jag att att det var nå fel på mitt öga, jag var svullen i högra ögat så när jag kom till skolan gick jag till skolsyster direkt och hon sa att jag hade fått en vagel i under ögat, jag hade jävligt tur för vageln brukar oftast komma på  ögatlocket och då ser det rent ut sagt förjävligt ut så lycky me att den inte hamnade där.
Idag är jag och jonathan bjudna på grillat hemma hos hans mormor! sommar känsla med grillat till middag! ;)
,
hörs senare med lite bättre uppdateringar, puss/josefin


älskar solen!

idag är det jätte fint väder och det betyder att jag måste vara ute annars känner jag att jag slösat bort en solig dag på att sitta inne. snart ska vi cykla till skelleftehamn och hämta lite saker sen får vi se vart cykelturen tar vägen.
Puss hörs imorgon/ josefin

.♥


Solig dag!

idag är en perfekt dag för att njuta av finvädret ute. vi har sagt hejdå till skotern och flyttat den till ett garage, rummet ska även fixas lite till innan jag kan säga att allt är klart. sen börjar jag se att snön snart är borta på bakgården och att gräset börjar visas och det är ju underbart för det betyder att sommaren snart är här. när jag kom hem från skolan så gjorde jag en liten budget på alla inkomster och utgifter som kommer till sommaren och det såg rätt så bra ut om jag nu får sommarjobbet. nu ska vi köra cross till jonathans mormor för en kopp kaffe och hälsa lite på dom. puss/ josefin
- förresten förlåt att jag inte publicerat några bilder på mig i min blogg på sistone, det kommer förändringar snart, jag lovar! :)


den här fina bilden på mig och älskling har jag ritat på paint.

sovmorgon!

idag har vi bad på skolan men så kom jag på att min bikini är borta och min andra är från 9an och säkert för liten också. Så det blir inge bad från min sida om jag inte lånar en baddräkt från badhuset men det blir nog inge av så då börjar jag istället 13.35, det är sista lektionen och då har vi ett prov som jag läst på jätte många gånger men förstår ändå ingenting. ska fixa håret nu! puss/ josefin

Skellefteåfestivalen 30 juni!

Alla dom här vill vi höra men tyvärr har man inte alltid råd med det man vill göra så torsdag är utesluten!
Torsdag spelar:
22.30 – 00.00 Hammerfall

Fredag spelar:
21.30 – 22.15Erik Hassle
22.45 – 23.25Rebecca & Fiona
23.30 – 00.45Robyn
Lördag spelar:
13.00 - 14.15Eric Saade
22.00 – 23.00Timbuktu & Damn
23.45 – 00.45Mustasch
Dagarna vi bestämt oss för att köra på.
fredag och lördag
1/3 - 23/6 (kl. 18.00)
Vuxen 550 sek
Ungdom 400 sek
Stadsfesten

just a good night kiss!

nu har äntligen vännerna farit, inge illa menat men jag är jätte trött efter att ha varit vaken sen kl 9.30 och det är väldigt tidigt för oss om man säger så. det blev inge grillat till middag så istället ställde jag mig i köket och lagade en jätte god middag som bestod av kyckling filé, ris, potatisbollar, en god sallad och vitlösbröd. medans jag lagade maten stod jonathan och hans vänner utanför och lagade crossen så jag kände mig faktiskt som en jävla hemmafru som lagar mat till karlarna. hans kompisar stannade till middag så det blev mycke jobb i köket för mig. senare mot kvällen drog killarna och köpte snask som vi sedan satt och drällde i oss till en film, sen fick vi även besök av inte mindre än nazanin och robin som stannade tills nu.
ska lägga mig i sängen och pussa lite på pojkvännen nu. puss! /josefin

I have the time of my life!

kära nån vilket fint väder det är idag. sitter på altan och har solat sen klockan 11 i morse. brun har jag blivit också, inte bara i ansiktet utan även på magen och armarna. har redan tackat vädergudarna för detta väder. det känns som sommar då det inte blåser. juste jag har glömt berätta att jag fått en cross av jonathan och just nu håller han på att fixa bromsarna som inte fungerar. ska bli roligt att lära mig köra i sommar hehe.. det är så härligt att se killar jobba medans man själv sitter och njuter av solen, haha nä nu var jag dum. har även igång rixfm på högvolym. 1h utan reklam så det passade perfekt! till middag hoppas vi att vi får grilla men vi måste fråga om lov först. jonathans föräldrar är borta idag så det är därför vi njuter av ensamheten utanför huset utan en massa busande syskon :) .
skriver senare puss /josefin

friluftsdagen

igår hade vi friluftsdag där jag valde att promenera och köra friskis &svettis. jag kan ju börja med att säga att det känns i hela kroppen idag och har känt mig fruktansvärt stel i benen hela dagen. Vi gick 1 mil igår och jag och nazanin gick med ledarna som gick först hela vägen med högt tempo dessutom...resten av folket var kanske en halv kilometer bort, men mest stolt är jag över att vi jag inte stannade nån gång under den milen. sen gick vi till en stuga där rektorn och lärarna stod och grilla hamburgare  till oss som kämpade hela milen. grymt jobbat! sen hade vi friskis och svettis med ett proffs och det var jätte roligt men riktigt jobbigt! som sagt idag har jag träningsvärk och går helst ingen annanstans än till toan men nu var det planer för myskväll med vänner så what to do.
puss/josefin

kära bb

hallå från lägenheten!
ikväll väntas god middag hemma hos jonathans far. min mage har aldrig kurrat mer än vad den gör nu..
från och med idag så är det en vecka sen jag såg big brother och jag tror inte jag kommer klara mig längre om inte jag får se det ikväll. känns som att jag missat alla avsnitt och lite till. Min vinnare är Katerina! ibörjan så tyckte jag att hon var jobbig nu älskar jag henne. utan henne skulle inte bb vara roligt längre. hon gör drama: - attration för killarna - tjejerna irriterade och är helt enkelt en intressant person. Förutom katerina hejjar jag på martin sen gurkan sen sara!
imorgon är det friluftsdag och jag valde att promenera sen friskis och svettis, hoppas bara att vädret är på min sida :)
puss/josefin
Big Brother

Måndag

hemma hos mig går det en förkylning som aldrig verkar vilja försvinna. den har pågått nu i ungefär 2 veckor och igår kom den till mig så jag har legat hemma med min sjuka mamma och haft det underbart. idag har det även hänt lite andra saker, vi planerar en fest för min födelsedag och vi har även fått en lägenhet om två veckor som vi ska få provbo i tills över sommaren. sen såg jag också att Vanessa i bb har åkt ut, ja vad ska man säga, skönt eller tråkigt? jag skulle säga tråkigt men ändå skönt, tror inte att man kommer sakna henne eftersom att hon inte syndes så mycket. nä nu ska jag och jonathan kanske fara och hälsa på hans pappa.
puss /josefin

01:03

hej!
tänkte uppdatera mig litegrann eftersom att det hänt lite grejer. idag så kom min bror hem från stockholm, han stannade ju kvar då mamma kom hem. Han berättade iaf att vår största bror vunnit pengar på att han satsade på skellefteaik igår. han må ju ha tur. nu ber vi bara till gudarna att han skickar lite pengar till sin underbara lillasyster. jag vinner aldrig på spel, kanske för att jag har tur i kärlek som man brukar säga. imorgon ska robin(min bästaväns pojkvän) ha födelsedagsfest så det ska bli roligt, innan det så blir det äta ut på restaurang om det blir så.
Med detta sagt så kan jag nu lägga mig lugnt i min säng och sova. Godnatt!

RSS 2.0