hejs!

Håller på att rensa ur min garderob,har så mycke skit som jag inte kommer använda mer! Har nästan tömt mer än halva garderoben,plus att jag har massa kläder hos älskling fast det är mest dom jag använder. Men det känns iaf skönt nu när allt är fint i garderoben! Resten går antingen till tradera eller slängs:) Har också börjat packa lite till stockholm,joo jag vet jag är så jävla peppad så måste börja nu! Men måste skynda mig nu,ska en tväris till hamn! Puss på er! ♥

Skulle döda för detta ansikte!


Strike back!




Gud vilket fint sommarväder det är! Har bara njutit av den hela dagen. Efter maten hade vi tänkt fara hem till mig,min mamma saknar mig ju! Sen får vi se vad som händer. Ska höra med bror om han har lust att spela fotboll ikv;)


GODIS

Fan va härligt det är med sommar!! Kan inte få nog av den! Sitter här och hoppas på att älskling kan läsa mina tankar just nu. Han är vid Ica och jag vill ha godis! Det var så himla länge sen jag åt det så jag förtjänar en fetgodis påse! Haha!

Give me some more!


Älskling
kom nyss hem så snart blire middag,är hungrig som en björn! Har varit och solat nere vid älven idag med nazanin men det blev inte allt för lyckat,flugor över allt! Så det var ju inte så trevligt..men vi drog och köpte oss en slush på alba sen drog vi hem:) Tagga imorgon med kanon väder!



It feel so good!

Hej på er!
Har varit upptagen hela dagen men nu har vi landat så just nu sitter vi och fikar och ska snart lägga oss och se en film sen sova eftersom att älskling jobbar imorgon! Hade tänkt dra och bada imorgon med nazi om hon nu dykter upp haha! Jaja nu skriker älskling att jag ska lägga ner datorn..Pusspuss sovgott allihopa!



Jag har verkligen världens bästa pojkvän! Jag älskar dig så sjukt mycket älskling! ♥

Till värsta biten då!



Dock satt vi ute hela kvällen,frågan är ju hur fan det kommit ölbrukar hit?!


Midsommardagen

God morgon! 

Imorse när jag vakna trodde jag helt seriöst att jag skulle spy,har aldrig mått så jävla dåligt efter en vild kväll! Har tryckt i mig lite frukost så nu mår jag bättre. Haha det är fan inte värt att festa om man mår såhär dagen efter..Hade hur roligt som helst igår men känner att det verkligen inte var värt det. Kan berätta lite kortfattat hur kvällen såg ut. Det började med att folket kom vid 6 tiden då gjorde vi iordning grillen,satte oss och åt sen satte vi igång musik,skratta,hoppa studsmatta och hade det mysigt,sen drog alla lite här och var så då drog vi också iväg,sen kom vi hem runt 3-4 och la oss direkt i sängen. Jaa så såg kvällen ut. Hoppas att ni alla andra också hade en bra midsommar!



 

MIDSOMMAR

Tänkte bara önska er en trevlig midsommar allihopa! Njut av sommarvärmen för det ska vi göra! Ska göra ordning allting nu så jag kommer inte ha tid att skriva nått mer idag för runt fem kommer alla hit och grillar sen drar vi iväg på en fest! Kram på er!


hundvakt!

nu sitter vi hundvakt hos älsklings moster. Gud vad jobbiga hundar dom har...näe jag skojja bara Sandhra, dom är jätte söta och snälla! Vi har iaf tagit en lång promenad med hundarna så nu är dom nog jätte trötta:) Vi satte oss även vid en lekpark och tönta oss lite haha! Nu sitter vi och myser framför tvn och har just spelat guitar hero,älskling är ju grym på det så det ger inget för mig att ens försöka! Nu hade jag tänkt tvinga älskling i säng om han kan dra sig från det där spelet nån gång!!




Utan smink!

Idag hade jag inge smink alls eftersom att jag solat hela dagen,så jag skulle ju inte bli brunare om jag hade smink så jag skippade det idag och körde på helt naturligt. Ovanligt för att vara mig men jag måste fan ta tag i det nån gång så nu tänkt jag visa er hur jag ser ut just nu UTAN smink! Hädanefter så kommer jag vara stolt över mig själv att jag gjort det här!






Sunshine!

Runt 2 tiden kom nazanin hit och då drog vi förbi konsum och köpte en dricka sen la vi oss på kanotudden. Blev inge bada som vi planerat men doppade fötterna osv. Vi låg där i ca 3-4 timmar så gissa om jag är brun nu!!=D Lyckliga jag! Jaja nu håller älskling på att slav jobba här för mammas blommor för att vi ska få ihop nå lappar,borde nog hjälpa han nu Puss Puss!

Här kommer bilder från dagen!








Gosh vad härligt det är ute!

Hej på er!

Har myst ute i solen med älskling sen kl 10. Lyssnat på musik och fikat frukost ute. RIKTIGT HÄRTLIGT väder måste jag säga. Nu ska jag hälla upp ett fotbad till mig,skrubba fötterna osv. Behövs verkligen! Sen ikväll drar vi till älsklins moster och kommer då bli där hela helgen för att dom drar iväg med husvagnen så vi ska sitta hundvakt,men det blir nog nice!


Ut och gå!

Har varit hos jonathans mormor idag för att hon fyllde år! Vi åt smörgåstårta och vanlig tårta,mycket gott! Nu ska jag dra ute och gå med älskling. Man måste ju röra på fläsket då man ätit så mycket som vi gjort idag ha ha. Hörs när vi hörs! Puss!



Sol!

God morgon!
Idag har jag legat och solat därför blev det inte förän nu jag uppdaterat..tyvärr så blåste det väldigt mycket men jag tror ändå att jag fått lite färg. Jag la en filt på gräset,läste tidning och njöt av underbara solen! Idag ska jag och älskling fixa lite inför midsommar..Sen har han lovat mig att vi ska bada i havet idag=D

förresten har ni sett musikvideon Kissie medverkar i? Hahaha….. [Här]



Bilder från picknicken med klassen!

Bättre sent än aldrig;)



Sådär nu är man hemma igen!

Nu är vi hemma hos mig igen! Det är så himla skönt att komma hem när man varit borta och att träffa min kära mor som jag saknat så mkt!
Idag promenerade jag och nazanin till ursviken och tillbaka efter det drog vi förbi alba och satte oss vid älven. Vid 5 kom älskling hem från jobbet och då satte vi oss direkt på crossen och brummade hem till mig så nu sitter jag här och myser med min efterlängtade katt nosen medans älskling ligger och vilar så sött bredvid mig:)

Powerwalk!





God morgon på er!


Vaknade för exakt en timma sen,faktiskt inte alls illa för att vara mig som aldrig kan sova längre än 10 på dagarna. Idag hade jag och Nazanin tänkt ta en lite powerwalk. Jag får väll se om hon dykter upp snart eftersom vi planerat att dra vid 2. Senare får vi se vad som händer men har inget planerat än så länge. Imorgon ska det iaf bli kanon väder har jag hört! Nämen nu måste jag skynda mig Puss och kram!


21 juni

Hallå på er!

Idag blev vädret inte alls som jag hoppas på men sällskapet var iaf bättre! Vid 12 tiden knackade det på dörren och precis vad jag ville så var det Nazanin som kom på besök! Vi har väll varit lite över allt här i hamn. Var nära på att ta ett dopp på kallholmen men vi ångrade oss vid sista sekunden. Lika bra det,är ju fortfarande sjuk och jag får absolut inte vara sjuk till helgen då det blir massa trevligheter,det är ju trots allt midsommar då! Längtar!


Ja äntligen sol!


..fast undra hur länge den varar på himlen? Jag som så gärna vill ligga och sola idag! Vaknade 9 idag och fikade med älskling sen drog han iväg och jobba..FAN va tråkigt det är att vara ensam hemma..vill inte se film,vill inte göra nått annat än att sola! Det känns som att det var sjukt länge sen ja gjorde det plus att jag börjar tappa min sol brunafärg! Jaja jag får vänta och se hur vädret blir,måste hur som helst vänta tills solen kickar fram på andra sidan på altanen. Nazanin snälla kom och mys med mig i solen! Jag behöver ditt sällskap=D Jaja nu ska jag dunka musik! Ha en bra dag:*






Beslutsångest!


Bild från förra sommarn: Min vanliga hårfärg!

Jag är så himla less på mitt svarta hår eller jag är faktiskt less på allt svart! Svarta kläder,svarta skor,svart hår. Jaa jag kan hålla på hur länge som helst just nu! Jag vill prova något nytt! Jag som egentligen älskar färger! Men den här gången ska jag INTE färga mitt hår blont..haha det var tider det och tur att dom är över och att jag insett hur fult det egentligen var på mig:) Förstår inte er som tyckte det var snyggt på mig..jag dör nästan då jag tänker tillbaka! Jaja jag hade iaf tänkt mig mer ljust brunt den här gången eller nå ljusbruna slingor i brunt hår.  Vad säger ni,visst låtar det nice? Jag tycker jag passar som bäst i mitt ljusbruna hår. Har egentligen brunt hår fast mer åt ljusbruna hållet. Vill inte ha min vanliga färg utan mer stark färg därför ska jag dra till frisören så snarast som möjligt.

Nu ska jag och älskling mysa till en film puss!









Min nya favorit!


SJUKT GRYM LÅT!!!

shakedown!

Hejhej ligger i sängen forfarande och ser ''Center stage turn it up''. Orkar inte stiga upp när det är sånt här väder men jag vet att jag måste för att älsklings föräldrar ska ha fest här ikväll eller fest och fest men typ grillparty så jag kan ju inte ligga här och dega om det blir grillat till middag:D Ikväll får vi se vad som händer men kommer inte att festa om vädret ser ut så här iaf. Jaja måste se klart filmen nu sen får jag ta tag i sminkningen. Tjaao!




JOYPEAK!

God morgon!

Älskling for nyss och jobba så nu sitter jag här och funderar hur jag ska kunna få tag på Nazanin när jag varken har telefon eller mobil i närheten. Vi hade tänkt dra och jobbajoypeak idag men känner verkligen inte suger för det. Kändes inte roligt att stå i störegnet och fläta små barn när man hostar som ett jävla as och knappt hör någonting på ena örat. Vi hade tänkt dra vi 10 tiden men jag skippar det nog och kommer lite senare om regnet försvinner och en sol dyker upp men det tvivlar jag på. Hörde att det kommer vara dubbelt roligt i år så tveka inte på att fara dit och kolla iaf:) Om du ser det hära inlägget Nazanin så släng en kommentar tack,så jag vet att du sätt det!


"Been there... done that."

Hejsaan!

Börjar faktiskt känna mig lite friskare nu! Var ju inne hela dagen igår så det kan ju bero på det. Nu hostar jag mest. Idag hade vi kanske tänkt hitta på nått med Janina och hennes gäng om man säger så:) Måste ju passa på eftersom att hon är här i skellefteå och har till och med tagit körkortet! Väldigt duktigt Janina! Just nu sitter jag och älskling och dunkar musik och sjunger med till alla låtar, Det kanske inte låtar bra eller är bra för min hals men det är roligt;)





SJUK

God morgon!

Igår festade vi till 6-7 på morgonen! Det är nog rekord på länge för mig! Hade grymt trevligt! Men nu sitter jag här och är ännu mer sjuk,jäätte kul! Tack vare färden hem imorse som tog evigheter! Idag ska jag försöka bli frisk så jag stannar inne idag tror jag. Det är nog bäst så om man vill bli frisk. Har iaf hostmedicinen,mitt teè och näsprayet bredvid mig så jag klarar mig!


Jordbävning!!!

Alltså shit så jävla hemskt!!! Har aldrig varit med om nått liknande,sitter just nu och skakar..Jag tror fan helt säkert på att jorden kommer gå under 2012..
Nu ska vi supa skallen av oss på myrängen! Måste ju passa på och leva livet...Puss på alla jag älskar! ♥


Feel good!

Sådär nu har dom farit..saknar dom redan! Jag och älskling hade tänkt dra till han nu eftersom att vi varit här i nästan två veckor. Ikväll ska vi försöka dra ihop nå folk och hitta på nått! Jaja måste skynda mig nu,Puss & kram! ♥

Jävla sjukdom

God morgon!
Vaknade och var helt tät i näsan. Kan inte ens andas helt och känner ingen lukt! Jätte kul att man blir sjuk just i början av sommarlovet! Great Nu kommer jag säkert vara sjuk i två veckor som jag alltid är när jag blir sjuk=(
Idag far brorsan och dom hem till Stockholm..fan va tråkigt!! Men vi kommer upp till dom snart! Vi ska äta grillat till middag och göra något roligt innan dom far eftersom att planet går kl 7 ikväll.




OHBOY!

Hej bloggen!

Idag vaknade jag hur glad som helst! Vet inte varför,men livet känns så härligt just nu! Idag får vi se hur vi bär oss åt eftersom att det nyss visade sig vara regn. Igår blev det iaf en lugn kväll med familjen,vi såg the green zone. Den var väl helt OK. Ska busa lite med Marley nu! ♥ - ha en bra dag folket!!!

Juste Nosen har varit med i en katfight! Hon har ett stort sår på örat..:(




Glassiit!

Det blev inge lilleputtelandet idag för att vi hörde att de skulle regna så vi tar det imorgon istället. Men vi for iaf och käkade glass på bergsbynkiosken eftersom att dom aldrig ätit sånna där stora glassar! Vi tryckte iaf ner allt vi orka sen drog vi oss vidare för att köpa chips,ostbogar osv,för ikväll blir det filmkväll med familjen, KAN fan inte bli bättre när man är så här sliten efter gårdagen:) Nu ska jag hjälpa broshan med maten, haha det blir en sen middag. Hörs sen:*



Studentfesten!

Ja det var det! Hade grymt jävla roligt! Vi var ca 40-50 pers in den här lilla lägenheten men ju mer desto bättre tycker jag;) God mat och härligt folk! Alla dansa och hade det bäst! Folket börja dra sig vid 2-3 tiden och då vare dags för oss här hemma att röja undan..alltså den värsta biten! Chips,mat,dricka,ölbrukar och allt möjligt låg på marken. Fy det var inte roligt men det var det värt!

Idag ska vi hyra en bil och dra till lillaputtelandet för Marleys skull men det blir nog roligt! Det var jätte länge sen jag var där,måste ha varit sju år sedan eller nått. Jag lägger in lite bilder från kvällen sen måste jag dra mig här ifrån! PUSS


Night goes on!

Kvällen har spenderats med familjen osv! En väldigt lyckad dag enligt mig fast imorgon väntar en ännu bättre dag med massa trevligheter här hemma. Vi håller på just nu och plocka fram det sista till festen så vi slipper stressa imorgon! Får se om jag hinner blogga imorgon men jag ska försöka slita mig från allt jobb innan festen. Just nu är broshan och röjer i stan på nån fest,hoppas att han har det skit roligt! Det är ju trots allt ett minne för livet:)


Ska dra mig från datorn nu, Ha en bra kväll! ♥





Student bilder!


Så det får räcka! Hoppas att du hade roligt broshan! ♥

Grattis världens finaste storebror!♥

Hejhej!
Idag har vi spenderat hela dagen på moröbacke där min bror tog studenten! Fan vilken härlig känsla det måste ha varit! Nu väntar vi in han eftersom att han just nu är och åker med traktorn över stan! Han kommer säkert vara as packad då han kommer hem men vi ska iaf äta tårta och grilla då och imorgon är studentfesten här hemma,TAGGA!
Nu ska jag vara social, syrran är ju här också! =D Jag lägger in alla bilder senare för jag orkar inte ladda upp alla nu! Puss!



Så jävla sjukt!

MINST 150 DOG NÄR STORMEN AGATHA SLOG TILL I CENTRALAMERIKA

Ovädret Agatha lämnade förödande spår när det svepte över Centralamerika i helgen.

I Guatemala City öppnade sig marken och svalde ett trevåningshus.


Woo boost

Hej bloggen!
Håller på att städa för fullt här hemma! Snart kommer broshan, hans tjej och marley. Dom sitter i flyget just nu så dom lär vara här om en timma!
Gud vilket fint väder det är idag! Äntligen får man lite sommarkänsla!
♥♥

SOMMARLOV!!!!!!!

JAAA! Nu har vi äntligen sommarlov! Känner mig så jävla taggad på livet just nu!
Efter avslutningen så drog vi iväg till Bonstan med klassen och hade en lite picknick! ♥ Mycket trevligt var det! For förbi stan tvärt och köpte ett par jeansshorts innan jag drog mig hemåt!


Nu blir det äta,duscha och senare ikväll blir det kubb,öl och grilla med folket! Puss så länge!!!!!!!



Last day!

HEEEEJ!
Idag hade vi vår sista dag på skolan bortsätt från avslutningen imorgon! Jag är så jävla glad att det snart är sommarlov! Vi fick iaf veta våra betyg idag och dom blev precis som jag förväntat mig. Blev en snabbis förbi stan också och där köpte jag en vit tunika (orkar inte visa) :) Nu ska vi äta skriver senare,PUSS! ♥


Sommarjobb!

Idag fick jag veta att jag har ett sommarjobb i sommar! Gud vilken lättnad jag fick eftersom att jag hade planerat att kratta och klippa gräser för att tjäna nån slant!

Det ringde iaf i mobilen på skolan idag och där svara någon kvinna,vet inte vem det var men hon sa iaf att jag skulle få jobba på fritids på ursviksskolan! Självklart tackade jag JA! För för det första så älskar jag barn så det ska bli jätte roligt att jobba där och för det andra så bor jag jätte nära fritidset så det blir inte långt att gå inte :) Det blir andra perioden så det var ju lite synd eftersom att älskling jobbar första och då kommer vi bara ha tre-fyra veckors sommarlov tsm. Men så blir det! Nu ska vi bada Puss på er!


Let it roll!

Idag var det jätte onödigt att fara till skolan eftersom att man inte hade några lektioner och skulle istället bara vara där för att se på när 3orna gjorde saker. Vi drog iaf vid 12 tiden in till stan och där gick jag en stund på stan. Fick med mig hem ett par shorts! Grymt snygga enligt mig!

Sitter nu här vid tvn och tuggar på keso,så sjukt gott! Finns det inge bra på tvn ikväll gott folk?


200 kr på Vero Moda!


Sveriges nationaldag!

Hejhej!
Kom nyss hem efter en låång promenad med nazanin,vi gick ända till ursviken från hamn och dessutom i en snabb takt! Är helt slut nu men det känns alltid lika bra efter man gått ut och gått!

Igår var vi lite över allt i stan och festade,såg på crusingen,hängde på frasses,domusparkeringen osv. Haha det var lite kul för att älskling var ju helt uppspelt varje gång en gammal bil körde förbi haha, eftersom att han älskar sånna. Hade iaf grymt roligt igår!
Kvällen kunde fan inte bli bättre!♥


Watch out!

Nazanin ring mig då du ser det här! Det är ganska viktigt!

Vill ha till sommaren!




Lördag.

God morgon på er!

Idag hade jag hoppas på finare väder men det lutar åt molnigt. Har nyss fikat klart så vi får se vad som händer idag. Vill ta mitt första dopp men det blir nog inge av med det,för det är säkert svinkallt i vattnet! Ikväll är det Sk-fest på kyrkholmen men vet inte om vi ska dra dit eftersom att jag har hört att man måste va med på brännboll där. Kände inte suget för det..men vi får se.




All summer long!


Sådär nu är vi tillbaka igen! Det var så himla kallt och det blåser så fruktansvärt mycket. Jag fick iaf upp en liten fisk. Kände mig faktiskt stolt när jag fick upp den men jag varit så jävla rädd så jag gav älskling spöet,haha. Nu hade vi tänkt hälla upp lite chips och spela nått roligt spel tillsammans! Men först hade jag tänkt visa er det jag köpte i tisdags.


En av strumpbyxorna jag köpte med något konstig mönster!


Och här är dom andra,med leopardmönster!


Fiska blir det!

Sådär nu har man tryckt ner massor med tacos! Ikväll hade vi tänkt att bara ta det lungt tills nazanin ringer och säger att vi ska dra och fiska med dom..så vi får se hur det går! Hatar alla mygg och insekter som sitter och tuggar på en medans man står där i evigheter och ens fått en fisk..inte riktigt min grej men vi far iaf för sällskapets skull!
Skriver när jag kommer tillbaka,puss så länge!


Tacos!

Nu ska jag och älskling sätta igång med middagen! Vi blir ensamma idag eftersom att älsklings föräldrar är borta. Blir säkert hur mysigt som helst och gooood middag blir det också....självklart tacos!
Hörs sen!♥


HELG

Hejsan!

Kom alldelens nyss hem från stan där jag bla varit på ungdomsmottagningen,shoppat och käkat på frasses med Nazanin,mycket trevligt! Med mig fick jag hem en kavaj och shorts. Ett bra köp enligt mig!




Dessa bilder får duga!


Bra josefin,bra!

Hallåhallå!
Idag vaknade jag kl 10! Var så himla arg på mig själv att jag försov mig och att jag inte kunde sova inatt även fast det inte var mitt fel! Missade skolan också eftersom att vi bara hade en lektion idag och att jag svek min grupp på engelskan är inte heller något jag är stolt över! Men så blev det iaf..
Nu hade jag tänkt börja fixa mig, ska dra till skolan där musikarna ska ha sin sista uppvisning:)
Puss så länge!


03.00!

GUD,JAG KAN INTE SOVA!! Vad är felet..känner mig jätte pigg och rastlös vid den här tiden. Är det normalt? Känner mig en aning stressed till att sova eftersom att min väckarklocka ringer om ca 2 och en halv timma!
Åhhh..


Snart sommarlov!

Hejhej, nu är det inte länge kvar till sommarlovet! känns som att det nyss var grått och snöstorm ute. Vi får sommarlov nästa onsdag och i veckan har vi inte gjort nått på lektionerna förutom att alla varit rädd att någon 3a ska kasta en vattenballong på en. Tur att man inte fick någon på sig..hade isånnafall farit hem. Aldrig att ja skulle stanna på skolan om jag blivit träffad haha!

Nämen det är faktiskt kul att det händer något hemskt på skolan för första gången..tycker det är kul att vara rädd men jävlar vad jag ska kasta på 1orna när jag går i 3an,fyfan! nä nu ska vi inte vara sån. Sitter här och gör ingenting..älskling ligger och vilar måste väcka han snart!





Behöver ett bad!

Nu ska jag och älskling hoppa in i badet! Hörs imorgon, puss och sov gott!


1 juni

Har just sätt klart desperata hemmafruar,gud så bra det är! Idag efter skolan drog vi förbi stan och med mig fick jag hem ett linne,två strumpbyxor och en buister bh,mycket snyggt! Har inte tagit kort på det för att jag inte har haft tid och ork. Kan visa er vad jag köpte för typ två veckor sen istället.


Väska från hm 250 kr eller nått sånt.
Skor från hm 99 kr
Löshår 150 kr tror jag.








RSS 2.0