Långt inlägg!

Hejsan! Förlåt för att jag är så usel på att uppdatera nu för tiden..jag hinner helt enkelt inte med att sitta vid datorn. Har iaf tänkt berätta hur min helg blev förra helgen eftersom att ni säkert inte har en aning hur den såg ut. Det blev iaf förfest hemma hos Nazanin och robin där vi båda fixade oss och hade det trevligt. Sedan fick vi skjuts till Norrhammar där Sk-festen hölls,Vi Hade jätte trevligt och alla var hur gulliga som helst! Vid 11 tiden var vi tvugna att dra eftersom att vi egentligen skulle vara hos Emelie vid 10 men vi fick iaf skjuts av Sara och Toni:)
Nazanin och robin stannade hemma så jag och älskling drog dit iaf men när vi kom till Emelie så hade typ hälften av folket dragit så vi och några till drog hem till Carro där det var fest också. Hade hur roligt som helst!! Träffade Janina och det var ju ett tag sen men vi var iaf där till kring 4-5 tiden då vi var så knall att vi typ knappt kunde stå på benen,men det var iaf min helg och den blev Jätte lyckad enligt mig!

Den här helgen har iprincip var jätte lugn. Men det behövdes verkligen! Har bara myst och haft det jätte trevligt med älskling! Hade tänkt vara med Nazanin och alla dom men det blev tillslut att jag stannade hemma med gubben. Igår for vi till Sandra och Jimmy eftersom Jimmy fyllde år och där bjöds det på jätte god mat och trevligt folk! Idag så håller alla i huset på att städa för att min bror,hans tjej och lilla Marley kommer hit från Stockholm och det ska bli jätte roligt! Vi har saknat dom så mycket så vi alla är typ helt galna här hemma:) 

Nu ska jag hoppa in i duschen, puss på er!!


bror och lilla marley!

Jag älskar dig pappa!

Idag för 8 år sedan var dagen du dog men du lever i mig föralltid pappa det ska du veta! Ville bara säga att jag älskar dig och att jag saknar dig! Hoppas du har det bra där uppe Pappa!♥
Världens finaste och underbaraste pappa! ♥

FREDAG!!!!!!!!

ÄNTLIGEN FREDAG!!!!!!!!!!

Den här helgen är i princip helt full bokad. Har nyss varit på solbacken med mamma och bror,så nu är kylen proppfull! Senare kommer älskling och myser ♥ Imorgon måste vi upp vanlig skoltid..eftersom att vi ska dra iväg med skotern 8 för att Burkarkuppen börjar 9..så det ser jag verkligen inte framemot..Så det blir lägga sig tidigt ikväll. Men efter kuppen som slutar 1 så drar vi hem och då kommer jag förmodligen duscha och fixa mig lite inför kvällen för kl 4 måste jag vara hos Nazanin där förfesten är,senare vid 7,8 tiden så drar vi till SPSK festen och är där en stund. Senare kommer det bästa, alltså Emelies 18års fest, där vi kommer att spenderar resten av kvällen hos!! Jaa nu vet ni hur min helg ser ut,ganska så fullbokad:)


Grind or die!

Hejhej bloggläsare! Sitter hos älskling nu,ska snart dra ut och köra skoter till hans moster, senare blir det plugga stenhårt för imorgon har vi mutligredovisning..Inte kul, men det är bara att bita ihop.
Har fixat allt nu inför helgen! börjar faktiskt bli lite peppad nu. På fredagen så blir det nog grilla och bara ta det lungt. På lördagen så är det klassfest fast innan de så blir det förfest hos jesper senare sticker vi till klassfesten och chillar där ett tag sen får vi hämtning och far mot Emelies 18 års fest! är nog mest taggad för den! Menmen det blir nog roligt på klassfesten också:)

Hörs senare!



GULLUNGE

Min fina älskling!

Måndag

Hejsan! kom nyss hem från en lång dag på skolan,men känns ändå skönt att man klarat av en dag i veckan och att det typ ''bara'' är fyra dagar kvar till helgen:)  Jag hade en underbart mysig kväll igår med älskling! Jag älskar dig gubben!

Nu väntar maten ,PussPuss!♥

Lill Al-fadji

Haha sjukt roligt!


Ha en bra Alla hjärtansdag allihopa!

Gud vilket fint väder det är idag. Perfekt allahjärtans dag! Känner nästan för att ställa en stol på balkongen och sola haha:) Älskling är just nu och tar skoterkörkoret,håller tummarna för han! Senare när han kommer hem ska vi dra och grilla korv till middag! Underbart!
Ska kila nu,Puss så länge!


What a wonderful world!

To die for!

Lördag

Hejhej sitter här hos älskling,medans han är i stan på körkortslektioner,hoppas det går bra för imorgon tar han körkortet! Alltså skoterkörkortet:) Igår blev det mysigkväll med älskling,precis vad som behövdes♥ Så vi får väl se hur kvällen blir ikväll,hoppas på något roligt. Typ grilla eller något sådant. Orkar inte festa ikväll eftersom att hela nästa helg är bokad med fester..


PLAY- You wanna be famous


Fredag idag!



Känns underbart bortsätt från att Pumba och timon dog idag! ''Jaa jag vet att jag är känslig för bara några katter'',men för mig så är dom inte bara några katter utan Jag älskar dom! Men det jobbigast var ju att dom blev dödad utan någon andledning. Enligt mig så tycker jag att person som bestämde att dom skulle dö var självisk och måste ha varit jävligt känslokall som person! jaja nu är dom döda,går inte göra någonting åt det,så jag ska sluta lipa för det..
Tillbaka till att det är fredag idag! Känner inte för att göra så mycket ikväll så jag hoppas det blir en lugn och fridfull kväll med massa mys med älskling! Blir iaf tacos till middag..hoppas det får mig att må lite bättre iaf.



R.I.P

Hoppas ni har det bra i himlen nu! Förlåt för att jag inte hann göra någonting åt det....
Önskar bara att en viss person tänkte för vad hon gjorde...


Världens finaste katt,pumba dog idag...


Timon,Katten till vänster dog också idag...och som tur var så fick den till vänster leva!


Love u ♥

One time

hejhej! förlåt att jag inte uppdaterat något på sistone men jag har varit så himla upptagen med annat,det är inte för ens nu jag har tid till att sätta mig ner här vid datorn. Nu sitter jag iaf här hos älskling och väntar på han. Han är nämligen i stan och shoppar lite så medans han är där så ska jag dra igång ''Lilla Jönssonligan'' det var fan ett bra tag sen man såg den! Sen så har jag lovat mig själv att hitta ett par bra vinterskor så jag slipper frysa varje gång jag går ut.

Hörs sen,Puss♥






Onsdag!

Hejhej! Snart trosdag! Herregud vad dagarna går fort! Skolan gick iaf bra och däremot franska provet också. Imorgon ska vi göra nån uppsatstävlig så vi får se hur det går,sen har vi också kommunikations prov fast det lär nog inte vara så svårt. Ja det har varit en hel del prov/läxor i veckan..så jag ser framemot helgen som också blir en dag längre eftersom att det är k-dag på måndag:)

Nu blir det sova! Hörs imorgon.


PUSSAR

Natti!

Nu kl 10 kommer Alexandra och Amir visas på tvrutan på tv8..haha ska blir roligt att se. Annars får jag väl säga god natt för det blir sängen direkt efter!

PussKram





0700987259

Mitt nya nr för er som vill veta! LÄGG DET PÅ MINNET FÖR JAG KAN DE INTE UTAN TILL!

I will!

Hejhej! Kom typ nyss alldelens hem från skolan,har varit så himla trött hela dagen och somnade t.o.m på bussen och höll nästan på att missa min busshållsplats. Nu är jag hos älskling och vi har just tryckt ner oss varsin macka för att lugna ner våra stört hungriga magar som kurrar efter Tacos som vi får senare till middag=)

Nu ska jag plugga franska senare blir det förmodligen tv och mys! ♥

hörs när vi hörs!



RSS 2.0