Life is beautiful. Just fill it, With love,joy & Peace !

Fick mig inte upp ur sängen imorse. Mår fortfarande uselt men krigade mig upp och satt mig vid datorn för lite plugg till imorgon. Hoppas ni andra mår fint. Älskling kom hem nyss, älskar han så djupt mycket. Snart blir det lasange sen efter maten ska jag vila och senare blir det att ta ett bad med pojkvännen. Känner mig inte direkt så jätte fräsch efter två dagars liggande. Ha en fortsatt trevlig dag!!

sjuk josefin..

Feber..

Har feber och mår väldigt dåligt. Idag har jag bara legat inne i mitt rum och sovit medans älskling har varit ute och kört skoter,blivit bjuden på renskav mm och spelat bingo med hans mormor. Känner mig jätte slö i hela kroppen och har tagit 5 alvedoner idag. Ja vi får hoppas att jag är kry till imorgon så jag kan fara på skolan för vi har ändå så pass kort dag imorgon. Slutar 1 så det blir väl skola sen hem och sova. Nu ska jag lägga mig i sängen och se en film. Tror knappast att jag kommer få nå sömn ikväll eftersom att jag sovit hela dagen. Men ska jag vara ärlig så känner jag mig jätte trött. Jaja gud va jag babblar. Sov gott allihopa!



you will be dancing all night

Hellu!

Har varit ute och åkt skoter hela dagen! Vi drog iväg 11 och kom hem nyss. Frusna fötter och kall rumpa. Gud så skönt. Nu är man jätte hungrig och till middag väntas det något jätte gott! Ikväll blir det fiesta så jag måste börja tagga lite känner jag. Ska dra igång nå musik,fixa mig och vänta in älskling som är ute och övningskör.
Ha en underbar lördag gott folk! ♥





Grattis lillgumman!

Idag blir Natalie hela 4 år! Stor tjejen! Och redan har hon fått större tissar än mig...haha
Kalas efter skolan!




Life isn´t about waiting for the storm to pass...it´s about learning to dance in the rain

Har pluggat som ett as hela dagen och vilat lite hehe. Men jag känner att det är ett evigt pluggande. Längtar så att jag håller på att spricka till Studenten! Har kollat runt lite efter en studentklänning men har ännu inte funnit den rätta. Annars så skulle jag vilja ha min studentmössa nu...så man får lite feeling för det här med studenten.

Har fått besök av denna pingla!

Fick även låna hennes tutte. Så snällt! Nu ska vi se filmen hopp! Puss ♥

Har fotolektion nu!

Vi får lära oss om kelvintal och stilebent osv. Just nu har vi typ ingenting att göra och det är ganska skönt! Är jätte trött och hängig trots att jag är väldigt utvilad. Kanske är det en lite förkylning på gång. Det hoppas jag då inte, för det orkar jag inte nu!  Hungrig är jag också..hörde att det var nått äckligt. Skönt iaf att vi bara har en lektion kvar. Ha en bra dag allesammans!

312640_10150975033685157_662970156_21878767_757553657_n.jpg


Fin middag!

Idag är vi bjudna på fin middag klockan fem. Rotmos med fläsklägg, har aldrig ätit det så det ska bli intressant. Sen blir det att ta ett glas vin eller två. Måste fixa mig och packa för sen ska vi hem till mig. Det har hänt en rolig sak hemma hos mig. Ni får veta mera nån annan dag. Puss ha en bra och mysig söndag! ♥



Behöver eran hjälp!

Hemma från en skoter tur med några. Råkade bränna mig på avgasröret med fingret så det svider som fan! Sitter och dunkar musik nu och taggar till...eh jag vet inte vad. Grilla ikväll för det blev inge igår då vi inte fick igång jontes skoter förrän runt 11 nån gång. Tänkte också fråga er om det är någon av er som vet vems katt det här är? Vi påstår att hon har varit ute i några månader för hon är jätte spinkig. Man kan känna revbenen på henne. Han bodde utanför ICA i skelleftehamn i en låda. Just nu tar Jonathans mammas jobbarkompis hand om henne. Börja nästan gråta då jag fick höra det här. Usch stackars katten. Den var ju riktigt söt..synd bara att jag redan har fyra katter hehe. Jaja kommentera om ni vet!

Fish a la josefin!

Den här matträtten lagade jag helt själv! Inge recept eller nått. Ja som ni ser är det potatis med ungssteckt lax. På sidan om har jag gjort en sås, skärt upp gurkskivor och paprika. Jag tycker om när maten ser fin ut men givetvis måste den smaka gott också, vilken den också gjorde.
Laxen är doppad i kesella och kryddad med persilja, lite salt, citronpeppar, vitlökskrydda och några droppar av citron.
Såsen är gjord av kesella, dill, några droppar av citron, vitlökskrydda och lite persilja.

Älskade fredag!

Så skönt med helg!! Kom väldigt lämpligt..Ikväll blir det att grilla och ta det hyfsat lungt till skillnad från mina senaste helger. Känner att det blivit lite för mycket festa och alldelens för lite mys. Man blir ju så tärd sen när man börjar skolan så den här helgen blir det bara att vila ut och mysa. Nu ska vi gå ut och gå till garaget. Ha en bra kväll!!!

Kvällsfika!

Jag borde typ skaffa mig en matblogg haha! Har jätte mycket bra tips på mat och för och efterrätter. Ska nog göra en kategori om det. Nu sitter jag iaf och äter kvällis som ni ser på bilden. Stort glas Jucie med en macka med kaviar och ägg. Gödis!

Don´t ever change yourself to impress someone!

Fick ett sms idag att mitt packet som jag beställt har kommit. Gud va glad jag blev! Ska strax hämta upp det på ICA, väntar bara på pojkvännen. Gud vad jag längtat efter de. Ska blir kul att se hur dom fungerar i verkligheten! Kan visa bilder imorgon.
Ikväll blir de förmodlingen skridskor, om vi har tur. Imorgon har man sovmorgon så jag ska utnyttja det med att göra nått lite roligare än att plugga. Egentligen borde jag det för vi har läxa i historia till imorgon. Åh va jag älskar historia. Jaja, ha en trevlig kväll allihopa!

mobiluppdatering : historia är jätte tråkigt!!

Mobilbloggar för andra gången. De är kul och mycke lättare än att starta datorn och vänta sen uppdatera. Att uppdatera här ifrån går snabbt och är jätte lätt :-) har historia nu och som vanligt är de jätte tråkigt. Varför ska man lära sig saker som man knappt kommer ha nytta av i framtiden. De är ju inte precis som att jag måste veta vem som erövra tyskland eller vem som kriga med vem när jag skaffar jobb. Ursäkta att jag är så uttråkad. Ha en bra dag !!

This is your life. Do what you love and do it often!

tröttt....skulle kunna somna när som helst. Kan det bli kväll snart så man kan få sova. Hade världens längsta skoldag i mitt liv. halv 9 - kvart i 5. Får man ens ha så lång skoldag? Gjorde ett prov med några 2or i slutet på dagen...och dom hade mycket kvar av provet och jag gick före dom så dom måste ju ha suttit där till nån gång över 5. Ojoj! Jaja hur som haver så ska vi dra i gång en rulle sen mysa. Idag känner jag bara för att ta det lungt! Kanske ta en skotertur så tiden går fortare.



Coffee!!

God morgon..eller ska jag säga god dag! Dricker lite kaffe och ser en film. Idag ska man passa på och njuta av sista lediga dagen innan skolan börjar om igen. Kände att en film på dagen skulle sitta fint. Sen ska vi hem till mig..känns som evigheter sen så det ska bli hur skönt som helst. Mamma är hemma från stockholm så det känns ännu bättre.

REAL STEEL!

Kom nyss hem efter att ha haft en jätte mysig kväll hos Janina. Maten var supersuper god! Efter middagen så såg vi Real Steel! Den var jävligt bra!! Ni måste se den..om ni nu gillar robotar. Snart blir det sängen..för det är skola i övermorgon..not good! Sov gott allihopa!

Bjuden på middag!

Vi blir strax upp hämtade. Vi är nämligen bjuden på middag. Potatisgratäng och kött, gödis!


God natt på er!


Lirat lite hockey!


Nu är man hemma efter att ha varit och spelat hockey. Svettig,trött och mysig tjej. Det blir nog ett bad lite senare hoppas jag. Janina och linus kommer förbi hit lite senare. Kul kul!
Just nu är pojkvännen ute och fixar nått på skotern med några vänner och jag sitter inne och dricker vatten i mängder. Ska nog gå ute till dom nu.
Puss och kram!



Turkiet!!


Sitter och kollar runt på olika hotell i turkiet. Planen är att resa till Turkiet med pojkvännen och ett par till. Först blir det jobba lite i sommar sen i slutet på sommaren så blir det turkiet. Tagga! Bästa sättet är väl att gå till ticket och prata lite med dom. Någon som vill rekomendera något bra hotell i turkiet? Någon som varit där?
Vi ska dra och käka på en restaurang nu sen blir det skridsskor! Ha det bäst!!

It´s the little things that makes life big!


God morgon!
Tro det eller ej..jag vakna för en halvtimma sen. Det är inte bra nu när skolan snart börjar om. Hade verkligen en awesome kväll igår!! Det var meningen att vi skulle gå ut men vi hade så roligt att förfesten blev själva festen och efterfesten! yejj. Kom hem runt 5 nån gång. Idag mår jag som jag mår men det var det värt det. Nu ska jag snyta mig sen börja fixa mig inför dagens bravader. Ha det gött!

Ses i dimman!

We´re going to have an awesome night! Hope you get it too! / josefin och marilyn



I can’t look, I’m so blind, Lost my heart, I lost my mind without you



EVERYDAY!

God morgon! 
Sitter och trycker i mig M&Ms och dricker energy dryck. Min frukost och jag rekomenderar den starkt! Har fått tillbaka våran arbetsdator som var på lagning. Så himla skönt. Har inte vaknat till liv än så jag försöker göra allt för att bli piggare. Musiken gör skillnad men inte energy drycken..konstigt. Ni får ha en bra dag allihopa!


God natt!

Puh!
Hemma efter en hel dag i Piteå där det blev massa shopping till mig och pojkvännen. Fan så mycket mer rea dom har om man gemför med vad vi har i skellefteå. Sen svängde in på dollarstore och efter det blev det raka vägen till Luleå där vi käkade på dyr restaurang och gick runt på stan. Runt 5 så hämta vi upp jonathans mormor och hennes man på flygplatsen i Luleå sen hem till dom i skellefteå och nu är vi hemma hos jonathan. Skönt. Känns som att man åkt bil hela dagen. Är jätte trött. Vi ska bada nu sen blir det sängen. Kramkram! ♥

Bilder från i helgen!

Packningen, En väska till och två påsar till.

Alkohol för en vecka typ...
Grillning utanför
Skotrarna
Vi tog skotrarna och for på kvällen förbi en skola som var öppen och där spela vi pingis och kasta pil.
Här bodde vi!
Ännu mer grillning när vi kom hem:)
Pojkvännen redo för äventyr!
Jag konsentrar mig på ett spel som jag försöker vinna i för er som undrar.
Brumbrum...Jag som kör!
Jag och älskling
Ute på äventyr hela dagen!!!
Gör mig redo för nyårs och väntar in killarna som är ute och kör!!
Alkoholen på kylning;D
NYÅRS!! Vi lekte lekar som pennan i flaskan och ritatomte fortast osv. Hade jätte roligt!
Tuta!!!
Raketerna!!
12slaget - Fick inga bra bilder på raketerna..
Skål!!!!
MOI
Sista skoter turen innan vi skulle hem.

Årsresumé 2011

ÅRET 2011:

Hur har året 2011 varit för dig? Mycket bättre än alla andra år!
Bättre än förra året? jaa lätt
Har du träffat några nya vänner? jaa faktiskt
Någonting du aldrig kommer glömma från 2011? Stockholmsresan!!
Har du flyttat under år 2011? Nej det blir väl i år får vi hoppas
Har du druckit alkohol? jaa i mängder
Har du kysst en främling? näe eller beror på hur man ser det

KÄRLEK:
Hur har din kärlek varit 2011? Jätte bra!
Har du varit kär? Ja jag är kär
Har du sagt jag älskar dig till någon? Ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Jaa
Har du haft sex någon gång under året? Jaa
Har du haft ett hemligt förhållande? Haha näe

SORG&HÄMD:
Har någon i din närhet tagit självmord? Nejnejtack för det
Har någon i din släkt avlidit? Nej
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? kanske
Har du varit i slagsmål? nejnej

PERSONLIGT:
Har du gjort någonting du ångrar? näe faktiskt inte
Har du skämt ut dig? Kan inte komma på nått nu men säkert
Har du ljugit för en vän? Nej men om jag gjort det så har det vairt om nå litet
Har du varit ute en hel natt? Jaa
Har du blivit tagen av polisen? jaa
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Jaa
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? Jaa

VÄNSKAP:
Har du träffat nya vänner? Ja några
Har du förlorat en vän? Jaa
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Jaa
Har du gått bakom ryggen på en vän? Nej håller inte på med sånt
Har du ljugit för en bästavän? Nej
Har du haft en relation med en vän? Näe

ÖVRIGT:
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Tatuerat mig
Höll du några av dina nyårslöften? Näe det tror jag inte eller en kanske
Vilka länder/städer besökte du? Stockholm, umeå, luleå och några städer till.
Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? Lägenhet, körkort och en utomlands resa
Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 18 augusti..fyfan
Vad var din största framgång 2011? Har tagit skolan på mer allvar nu. duktig flicka!
Största misstaget? En sak som hände i stockholm..
Har du varit sjuk eller skadat dig? stuckade fingret igår...så jaa
Bästa köpet? Inget jag kommer på nu..
Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, skor, smink, alkohol osv

Gjorde någonting dig riktigt glad? jaa, min pojkvän gjorde en fin sak i somras till mig
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare!

Vad önskar du att du gjort mer? Varit mer vaksam och spontan
Vad önskar du att du gjort mindre? Druckit alkohol
Hur tillbringade du julen? Hos pojkvännen
Blev du kär i år? nej var redan de
Bästa boken du läste i år? Läser inte
Största musikaliska upptäckten? mångaaaa
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? skit snygga skor
Något du önskade dig men inte fick? Mobil
Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Festa och åt tre rätters
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? mer roliga tillfällen, kunde varit mer spontan osv
Hur skulle du beskriva din stil år 2011? I början av året var den fin men nu så passar ordet slappt bättre
Vad fick dig att må bra? Min pojkvän,mamma,katterna,familjen,vänner och pojkvännens familj.
Vem saknade du? Några
De bästa nya människorna du träffade? Natha,Dora osv och Denise.

Hemma från kåtaselet!

Hej nu är man hemma och det är ett nytt år. Det här året ska bli det bästa och det tror jag nog att det kommer bli eftersom att man går ut skolan och slipper att tänka på att plugga varje dag. Nu är det bara ungefär 6 månader i skolan kvar och nog orkar man kämpa lite till. Det var jätte roligt i kåtaselet! Att vi körde skoter varje dag var nog det bästa och det sämsta var nog att det var så fruktansvärt kallt där!!! Annars så var det ett riktigt äventyr..skulle lätt kunna stanna där i en vecka till, allt var så mysigt där! Ha massor med bilder som jag lägger in i kväll eller imorgon. Jag är jätte trött nu så hoppas på en lugn kväll i kväll. Planen är att fara till jonas och se en film i hans filmrum med biostolar och projektor. Mys! Ha en mysig kväll allihopa!


Träffade även på en massa söta renar på vägen flera gånger under färden dit.
-Bild google

RSS 2.0