tjatja

Imorgon tar jag ut min lön som numera finns på en check! Känns underbart! Sitter just nu och fikar med darling, hårdmacka med leverpastej och salt gurka..finns inge godare till kvällsfika!! Imorgon har vi en lång dag på skolan men man får väl helt enkelt se framemot den. Nämen nu har jag faktiskt uppdaterat mig lite så det får räcka för idag,nu blir det sova!



Kramkram♥



längtar till hösten!

Hej på er bloggläsare!
kom hem från stockholm i lördags,har haft det underbart!! Idag var min första skoldag och det sög ju! Vi hade in-spark på 1orna idag,det vart faktiskt någolunda lyckat enligt mig!
-
förlåt för att jag suger på att blogga ibland men sånt får ni leva med..har faktiskt funderat på att sluta blogga hela och hållet bara för att det tar för mycket på min fritid och mitt förhållande. Ja vet att jag är överdriven men sånn är jag! Men jag fortsätter blogga nu i en veckan sen får vi se om jag ger upp med blogg eller driver den vidare. Idag drog vi iaf hem till mig efter skolan och åt god middag sen tog vi bussen till älskling runt 10. Nu hade vi tänkt lägga oss i sängen och mysa eller nått sånt. Hörs imorgon efter en sliten lång dag på skolan. PUSS!♥

Solen gör en glad på nå sätt!

Har nu städat och röjt undan lite här så mamma och dom kan komma hit i en fin och ren lägenhet! Igår blev det inga uppdateringar pga att vi var för upptagna med annat. Vi drog till Vällingby och shoppade en hel del sen drog vi och åt på Mc-donalds,haha det var länge sen! Men gott var det! Idag ska jag och älskling åka till gamla stan och titta lite på alla gamla hus,älskling har ju aldrig varit där så det ska bli roligt för han att se det. Nää nu ska jag stänga ner datorn. puss på er! ♥♥

farsters älskling!


Brorsan och dom kom hem igår natt så idag har det varit fullrulle!
Har haft fullt upp med att busa med gullan hela dagen! Hon vägrar låta mig gå nånstans..så då kan ni nog förstå att jag inte kunnat sitta nått vid datorn förrän nu eftersom att hon just nu sover! Hon har blivit sjukt stor sen sist jag såg henne och bara mer och mer charmig den lillplutten
Jag och älskling har inte fått en ända stund tsm idag så vi har nu tänkt att ta en promenad och sedan ta ett bad tsm!
Så vi får höras imorgon! Puss på er!♥

Over and out!

Åh snacka om fint väder det kommer vara nu i veckan..eller så inte! Fan va tråkigt alltså! Alla här i Stockholm börjar skolan imorgon..va ska man själv hitta på här då!? Får nog sitta och fota allt jag köpt här så man har nått att skriva om...men det får bli senare idag eller nån gång framöver! Senare om regnet lugnar ner sig så drar vi nog till kista galleria..jag kan inte sitta inne en hel dag blir typ galen!
Ska kila nu, skriver då jag har nått att skriva om annars kommer jag bara sitta och skriva om allt och ingenting..alltså onödiga saker..sånt som ni inte vill läsa..sånt som jag egentligen inte bör skriva här osv, så vi skippar det.
PUSSPUSSPUSS! ♥

Veckans väder i Stockholm!

Jasii....vad ska man säga?

Sweet dreams!

Oj sorry att jag glömde uppdatera när vi kom hem! Ni kan vara lugna,vi kom hem oskadda! Vi tog ett bad direkt vi kom hem så hann inte tänka på bloggen förrän nu hhe. Jaja ska göra lite tee sen lägga oss och se en film. Sweet dreams! ♥


In the dark!

puh...efter 5 timmar är vi äntligen färdiga! Nu har jag och älskling tänkt att ta en lång promenad här i blackeberg..hemskt men trevligt! Om jag inte uppdaterat innan kl 12 så är vi förmodligen döda..so call the cops then! Puss och kraaaaaam

Till min underbara Jonathan!

I don't know how to explain this, It will be very difficult but I will give it a try anyway!

Vill att alla ska veta vad jag känner för dig älskling! Du är världens finaste i mina ögon. Vi har haft det väldigt tufft i vårt förhållande men ändå så har vi fortfarande varandra kvar och det är för att vi älskar varandra så mkt! Skulle aldrig klara mig utan dig. Du betyder mer än något annat för mig! Vi säger för alltid men vi tar varje dag som den kommer och hoppas på ett föralltid! Kärlek för mig är att bli älskad och känna sig älskad och kärlek för mig är även då man trivs med varandra och kan spendera alla sina timmar med en utan att bli less.  Vår kärlek som vi har går verkligen inte förklara, den är så himla underbar på alla sätt! Blir så himla varm om kroppen då jag tänker på det! Har alltid haft dig att luta mot då jag varit ledsen och desamma med dig. Kvällarna vi legat och grina med varandra,så underbart att jag har dig. Känner igen mig så mkt i dig,kan säga allt till dig och du förstår alltid. Vi är så lika på nått sätt! Älskar att skratta med dig..det blir bara roligare! Jag vet att du älskar mig över ditt hela hjärta och det är så underbart att veta att vi älskar varandra och att det bara är mig du vill ha. Om jag kunde skulle jag ge dig allt du önskar! Hoppas att du inte tvivlar på min kärlek och att det bara är dig jag vill ha och INGEN annan..tänk på de älskling och glöm aldrig det!!



And all my life, baby, baby, I've prayed for someone like you,
And I thank God that I, that I finally found you, baby
All my life I've prayed for someone like you
And I hope that you feel the same way too
Yes, I pray that you do love me

You're all that I ever known 
When you smile, on my face, all I see is a glow
You turned my life around 
You picked me up when I was down
You're all that I ever known 
When you smile on your face all I see is a glow
You picked me up when I was down
You're all that I ever known 
When you smile on your face all I see is a glow
You picked me up when I was down 
And I hope that you feel the same way too
Yes I pray that you do love me too

Tar tag i mitt liv på allvar!

Blir inge bada för vår del...älskling är så himla tråkig! bajs på han alltså haha. Jaja nu har jag satt på skön party musik på högsta volym! Dags att sätta igång med städningen då. Ölburkar överallt,kläder och allt ni kan tänka er ligger överallt..till och med på bordet hitta jag. Det här är fan i mig illa! Hoppas inte storebror läser det här blogg inlägget haha.

Alltså har gått och tänkt på en sak...jag är så himla lat av mig! Alltså jag menar det! Det finns nog ingen latare än mig. Fattar inte varför jag inte väger mer än 100 kg. Jag orkar aldrig städa mitt eget rum när jag är hemma,tvättar aldrig själv,diskar aldrig, tar aldrig tag på träningen eller nått. Stackars älskling som kommer bo med mig...haha jaja nu måste jag ta tag i mitt liv. Jag har ett år kvar till vuxen livet..alltså jag menar jag kan inte hålla på så här! Förlåt för det här inlägget men jag var tvungen! Puss på er♥

Miss u my pussycat!

FAN!
vaknade nyss och upptäcker att det är fint väder ute! Men shit då har man alltså sovit bort halva dagen då..åh! Ska väcka älskling nu så springer vi iväg mot tåget direkt! Jag älskar att bada och jag får inte missa fin värmen! Då vi kommer hem får vi ta tag i allt jobb,tvätta,städa osv!


Pusss och kraaam!

Taggad på livet♥

Vi tog ett glas för mycket igår vilket gjorde kvällen lite annorlunda haha! ;)
Nu sitter vi iaf i soffan och myser lite med varandra! Vi saknar faktiskt Skellefteå och alla fina och underbara människor där! Inget kommer någonsin vara bättre än Stockholm men Skellefteå har faktiskt också sina fördelar!
onsdag kommer Steffi,broshan och lilla marley hem från spanien! Längtar så mkt efter att få träffa marley!! Sen så kommer även mamma,pojkvännen hennes,broshan och hans kompis hit i helgen! Vi ska ut med båten då,gud så härligt det kommer bli! Jag uppdaterar lite senare om jag orkar Puss på er!
måste man alltid vara så seriös på bilder!?

Can I be the one!

Nu har vi stor städat och fixat hela lägenheten. Vi har även hunnit trycka ner lite god middag som älsklingen min gjort! Nu väntar vi in Nathalie och dom! Kan ni komma nu..jag är så jävla taggad på the voice! Sitter här och smuttar på mitt vin..haha ingen mer än jag som gillar det? Jaja nu ska jag återigen gå och ställa mig framför spegeln som ja nu gjort i mer än 2 timmar!less!
Ska stänga ner datorn nu, ni får ha en underbar kväll ikväll det är ju trots allt sista veckan innan skolan börjar ♥ 
PUSSSS

Bilder från igår!



The voice!!! ♥

Jag och älskling håller på att kolla lägenheter internet just nu! Än så länge har vi hittat en fin 2:a i Skelleftehamn! Den är hur fin som helst! Vi båda är så taggad så vi sitter och planerar hur det ska se ut och allting, haha jaja nog om det!
Ikväll kommer Nathalie och alla hennes kompisar hit sen drar vi vidare mot The voice!!! TAGGA Taio Cruz ♥



Då kör vi igen då!

Fick ett sms från nathalie där det stod: Fest i Skarpnäck ikväll, ring mig!!! Haha jaa då festar vi ikväll igen då! Kommer vara helt död när jag kommer hem till skellefteå! Gud så mkt dom festar här alltså! Jaja nu ska vi dra och bada i fridhemsplan...bästa badplatsen enligt mig! Puss skriver imorgon♥ Ha en bra dag allihopa!



Baddags!

Godmorgon på er!

Har sovit så himla gott inatt! Har haft älsklingen som kliat mig på ryggen och masserat mina fötter hela morgonen. Underbart säger jag bara! ♥
Idag är det varmt ute,funderar på att dra till fridhemsplan och bada och ha en liten picknick men det återstår att se. Ikväll är det iaf fest igen fast på kungsträgården. Gubben är lite otaggad men inte jag,skulle lätt köra en kväll till för vi ska ju orka festa i helgen också då the voice ska spela! Alltså florida,lazee,seanbanan och massa andra!


I love it!

Idag har vi bara tagit det lugnt! Vi är så himla slitna efter igår! Nu hade vi tänkt hälla upp lite chips och mysa i soffan framför en film! Kändes väldigt mysigt! Vi hörs imorgon pusspusspuss!


Hahah underbart!

God morgon!
Vaknade nyss,de är illa! Måste säga att det beror på att vi kom hem kl 6 på morgonen! Älskling ligger fortfarande och sover,måste väcka han snart! Hade hur roligt som helst igår!! ♥
Bortsätt från att när vi skulle hem blev det knas,älskling planka in i bussen så vakterna kom och ''kasta'' ut han sen stod dom och käfta i en halv timme typ sen sa dom till oss att dra därifrån,alltså vi fick inte vara vid t-centralen annars skulle dom ringa polisen haha och vi fick inte heller åka nå mer buss så dom hade alltså tänkt att vi skulle hem ända till Blackeberg vars vi bor från stan! haha aldrig! Vi gick och köpte oss en korv sen tog vi bussen ändå;D
Det är fint väder idag,måste bada!

No other one!

Shoppade inte bara en jacka idag,de fick bli två tunna koftor också!
Nu drar vi ut och äter sen vidare till ung08! Puss på er! ♥

UNG08!!

Vaken,fixade och redo att dra till ung08!! Ska först förbi några affärer måste ha en ny jacka och älskling en ny keps. Brorsan for till spanien i natt så nu är vi ensamma här! Ikväll blir det fest i Bagarmossen med Nathalies vänner! Tagga! Och Jeanne du måste följa annars drar jag fan dig dit haha!! Puss pådig!♥
Btw har ni hört den här grymma låten?

Så här trötta är vi just nu!!




HAHA klockren älskling!

Memorises never die!

Gud va tiden flyr förbi! Känns som igår då det alltid var Jag,nazanin,sara,sandra,hannah,mirre och julia! Sovde hos Sara varje natt,tog mat från henne utan att fråga. Vi spela in massa roliga videos som man sen kunde sitta och skratta åt i flera minuter! Sovde under Saras studsmatta,bada nakna om nätterna. Lekte att vi var lejon i Sandras hall och tyckte det va skit kul! Då vi busringde hos Sandra till ridhuset och låtsas att jag var nån gammal störd gumma som hette Sigrid hahah. Gud så himla roligt man haft som liten! Jag hoppas att jag aldrig glömmer er och hur roligt vi haft! Satt och tänkte på det nyss då jag och älskling spela in en rolig video som vi sen satt och skratta åt! Om det är nån av er som har kvar dom där filmerna, Snälla skicka dom!!!!

Dance and sweep!

Hej sötnosar!
Idag har vi bara tagit det lugnt! Man blir så jävla sliten av att bo här i Stockholm. Vars man än ska så måste man gå långt som fan för att komma dit! Vi var ju som sagt i kista galleria igår. Shoppade massor och åt där men vi hittade inte ut när det stängde haha och för det andra så fanns det nästan inga killaffärer där,och det ska vara sveriges största shoppinggalleria?..haha visst! Vi virra runt där skit länge för att hitta en butik. Jaja har lovat älskling att vi ska dra till topstreetwar imorgon,om vi nu hittar det haha. På tisdag är det ung08 är taggad som fan!!! Kan visa senare vad jag köpt här än så länge,men nu ska jag och älskling ta ett bad. Puss så länge!




Grattis Janina!!!!

Grattis19-års dagen honey! ♥
Hoppas du får en underbar kväll med massa fina vänner! Förlåt för att vi inte är och firar dig,jag lovar vi köper nått fint här till dig! Puss på dig!

Life sweet!

Den här låten dunkas 24/7 på brosans högtalare! Snacka om att man är less den nu!

Har städat och tvättat lite åt brosan idag så han kan åka iväg till spanien på tisdag i lugn och ro! Hoppas han litar på oss nu,att vi inte river ner lägenheten medans han är borta haha. Älskling är i duschen nu och jag håller på att fixa mig lite. Ska strax ta tåget till vällingby och därefter ta bussen in till kista galleria och shoppa lite inför ikväll. Behöver ett par nya skor som man kan i hela natten utan att få ont. Pallar inte klackar ikväll! Det blir festa med Nathalie,jeanne osv ikväll! Hoppas på en kung kväll!♥

If that´s ok with you!

Tjenare! ♥
Har inte haft tid till att sitta vid datorn. Vi har rört oss hela dagen och aldrig fått oss en lugn stud förän nu. 
På morgonen drog vi och shoppa en massa, efter det drog vi och bada på en fin badstrand i minst 5 timmar sen kom broshan och hämta oss,sen duschen och fixa oss. Efter det drog vi på en restaurang och käkade middag sen vandra lite runt stan. Kom hem nu,helt döda och trötta! Nu ska vi dra igång filmen Echo=D
Få se om jag skriver imorgon,PUSS OCH KRAM

Nu är vi i Stockholm!

Hejhej bloggen!
Var framme runt 8,tog tåget in till bror sen somnade vi helt slitna på sängen. Vaknade nyss upp och märker att det fortfarande regnar..vad ska man då göra? Vi hade iaf tänkt dra ner till Monaco och käka lite senare,då vi piggnat till! Sov så himla dåligt inatt..det var nån jävel i liggvagnen som släppte sig hela tiden..Väldigt trevligt! Nu ska vi dunka lite musik och fira att vi är här! Btw syrran är också här! Jaja Puss på er ♥
Älskar hur mysigt och fint det är om kvällarna i Stockholm!

På tåget mot Stockholm!!


Sitter just nu i tåget och är nu i Vännäs,vi har alltså åkt i ca 1 och en halv timma. Ganska drygt men det funkar! Vi har stressat hela dagen och gud va vi är slitna just nu! Har spelat lite kort och käkat lite mat som vi tagit med oss. Tänkte bara uppdatera lite så ni vet vars jag är:) Det är beräknat att vi är framme 8.45 så jag skriver väll förmodligen då! PUSS PÅ ER!!!! ♥
(ursäkta texten,det är nått fel på bloggen)


Two days left!

Två dagar kvar...can´t wait! Trost att vi var tvungen att boka om så åker jag och älskling själv till Stockholm. Dom andra kommer senare! Vi tar liggvagn på tåget dit upp men det bli säkert bra! Idag blir det stor städa här hemma hos älskling,tvätta och packa hans stuff! Kommer nog inte hinna sitta nått vid datorn innan vi far. Men jag lovar att uppdatera så fort vi åker och då vi sitter på tåget! Pusspusspuss!

love

RSS 2.0