Let´s get it on!



God morgon! ♥
Idag vaknade jag med ett toppen humör! Taggade för Stockholm och resan! Idag blir det packa för fullt,har hämtat alla mina kläder som jag ska ha med mig hos älskling nu ska jag bara gå igenom resten av kläderna här hemma! Jobbigt! Städa måste också göras..ånej! Glömde bort att säga att vi mötte på en älg mamma och hennes två barn i skogen igår när vi körde med crossen. Det var fan det läskigaste som hänt mig på länge. Dom stod precis på stigen vi körde på så vi hoppa av crossen (5 meter ifrån dom ungefär) och gick lugnt baklänges för mamman såg inte glad ut! Hon stod och stirra på oss hela tiden tills vi kommit en bra dit ifrån dom och då satte vi oss på crossen och fick då köra en runt allt istället. Jaja det var slut på den hemska historian,Hörs senare Puss på er!!

Nu börjar det riktiga sommarlovet!

Äntligen slut på sommarjobbet! Det blev lite för mycket av dom söta på slutet så kände nu att jag inte klarade av mer. Barn hängde riktigt över mig,grina i timmar,busa med mig även fast jag ska nej,lekte med dom fast jag var jätte trött. Ja man måste vara med om det för att förstå känslan! Det här sommarjobbet har iaf varit det bästa! Haft 3 veckor med trevligheter,underbara barn och bästa personalerna! Kommer sakna er alla men mest personalerna Ida och Alexandra! Kanon tjejer! ♥
Nu blir det myskväll med darling! Hörs imorgon!


Beställt ett par nya skor!

Har beställt ett par nya skor, hoppas dom hinner komma innan jag far till Stockholm!




Onsdag,snart slut på det roliga!

Började dagen med att försova mig och hade huvudvärk resten av dagen,inte roligt! Har lagt mig sent varje dag så ikväll har jag lovat att det ska bli en tidig kväll! Har städat sen jag kom hem och efter maten drar vi till älsklings mormor och myser där. Nu är det bara 2 dagar kvar..ska jag skratta eller gråta?! Vill inte att det ska ta slut men vill ändå ha sommarlov! Trivs så bra på jobbet...

Hej på er!!

Kom nyss hem från jobbet som förövrigt har varit rolig! Eftersom att det här är sista veckan så kör hon extra hårt med oss! Men vi klarar oss så bra ändå. Nu börjar dagarna dra ihop sig och det är inte alls länge kvar tills vi far. Älskling funderar däremot på att göra inbakade flätor,haha va tror ni om det? Jag själv vet inte alls om det skulle passa men varför inte pröva på nått nytt,men isåfall så ska skägget bort har jag bestämt! Mamma har lovat att göra dom på honom nån gång i veckan så det ska bli kul att se! Det är ju grymt snyggt!

Bloggar jag läser!

Bloggar jag läser dagligen!

Alexandra Nilsson - Fantasifull tjej och en intressant blogg, kan inte missa ett enda blogg inlägg!
Paulina Danielsson - Tråkig blogg men gillar hennes personlighet! Stark tjej dedär!
Hugo Rosas - Grymt Rolig blogg mer än så säger jag inte!
Kenzas Zouiten - Snygg tjej med fina outfits! Annars tråkig blogg..
Ida - Härlig tjej med humor och stil!
Rosanna Charles - Verkar vara en fin och härlig tjej annars har hon en grymt rolig blogg!
Angelica Blick - Fin blogg med massa inspiration!
Jessica Lindqvist - Snygg tjej med inspiration!
Skellefteatjejer - Härlig blogg!
Sibel - Roligt liv och lite halv sliskig tjej annars är bloggen rätt intressant att läsa!


Inte så speciella och inte så många men det är dom jag gillar mest att läsa! Sen läser jag ju även mina vänners bloggar!



Ny rosett kjol!

Från lindex


Tillbaka efter en utvilad vecka!

Tjena bloggen!
Det var ett tag sen. Har jobbat för fullt och det här är äntligen sista veckan,håll ut! Nää det har faktiskt varit underbart att jobba där! Kommer sakna dom otroligt mycket, allihopa!
.
Det var planerat att dra till Stockholm nu på fredag men var tvungen att boka om till nästa tisdag istället, för mamma,bror och hans vänner ska också med! Men ju mer desto roligare! Det är inte säkert men vi funderar på att dra till reggae-festivalen! Gud va grymt det skulle ha varit! Men man ska ju inte hoppas på för mycket! Hörde från nån att det kosta ungefär 1000kr att gå in. Och då avstår jag nog! Lönen ska ju gå till shopping och nöje! Det var ju synd att man missa Pridefestivalen det här året menmen. Nu i veckan blir det jobba,blogga och packa för fulla muggar! Blir borta i fyra veckor och tror nog inte att jag kommer blogga så värst mycket i Stockholm. Men ett inlägg per dag ska nog inte skada!

En veckas paus behövs!

Nu tar jag en paus från bloggandet så ses vi om en vecka! Vill hinna njuta av Skellefteå innan jag dra till Stockholm,plus att jag jobbar hela veckan så det blir stressigt! Lägger in en skön låt innan jag försvinner för en veckas paus! Puss på er alla ♥

Kanon resa!






Salusand är ju mest känt för att ha stora vågor men dom två första dagarna så var det inte alls så stora så vi tänkte ju direkt att dom bara hittat på det där. Tills idag då vi gick ner till stranden för att ta ett sista dopp innan vi for och då upptäcker vi att det är jätte stora vågor! Minst sagt utomlandsvågor! Gud vad vi badade! Hade så himla kul! Så längre ut vi gick så större var vågorna! Det var ju livsfarligt för alla småbarn som badade där! Fick ju panik då det kom en stor våg och jag tittade alltid till vars älskling var så att han inte drunknat eller nått men så klart så ska ju han låtsas att han är död,så han ligger där på havet och vågorna bara dunstar över honom och han gör inget! Jag fick ju PANIK och börja vända och skaka på honom men tillslut så gav han upp och visade att han levde. Jaa han gjorde så varje gång det var en stor våg och alla flög,fick panik varje gång. Hade iaf jätte roligt! Nästa år är vi tillbaka där i minst två veckor hoppas jag! Längtar redan! Btw bilderna är från dom två första dagarna,batteriet tog slut sista dagen..

Hemma från Salusand!

Roligare camping-resa får man leta efter!!!
  • Sol varje dag!
  • Badat varje dag, fast idag bada vi i stora vågor innan vi for! Det var helt klart roligast men samtidigt hemskt!!
  • Proppat med folk vid stranden!
  • Beachcafè på kvällen,varje dag! Dansband,och massa bra musik med härligt folk!
  • Frågetävling på fredagen med puttekihl!
  • Haft hur roligt som helst med jonathans familj, till och med kommit dom närmare!
  • Spelat kort,grillat,spelat fotboll,hoppa studsmatta vid stranden osv!
  • Haft helt underbart med älskling!! En kanon-resa att minnas tillsammans, Plus på det!!
  • Sovit i bilen varje dag!
  • Volleyboll vid stranden,hur mysigt som helst! Men dock var den upptagen nästan hela tiden:)
  • Mini golf vid kiosken!
  • Fanns bara surt äckligt drickvatten som man fick ta vid campingen så vi alla föredrog att inte dricka det. Men läsk hade vi!
  • Suttit ute på kvällen och haft mysigt vid bordet!
  • Övik på hemvägen,där vi stanna av vid burgerking för käk!

Salusand imorgon!

Dagen på jobbet gick så himla fort, måste bero på att jag hade skit roligt idag! Nu är vi hos älskling och idag har vi gjort lite allt möjligt, klippt gräset, spelat fotboll, gått till älsklings mormor(det är långt enligt mig) och tillbaka, Ätit mumsiga jordgubbar och nu strax ska vi bada! Jaa en lång dag men samtidigt så har timmarna gått så snabbt, nu är jag helt döööd,sliten,trött,har lite ont i huvudet av all solen, är ledsen för att jag bränt mig på låret när vi satt ute på dagis,är irriterad på alla mygg och insekter!
Imorgon kl 10 åker vi iväg och campar med älsklings familj i Salusand till på söndag natt tror jag, ska bli riktigt nice! Vi tar med datorn såklart. Puss så länge!
Bilder från campingen.

23 grader varmt!

Hej på er mina fina bloggläsare!
Idag på jobbet så har vi haft jätte roligt! Känner verkligen att jag börjar komma in i det nu. Jag trivs redan så himla bra och skulle lätt kunna tänka mig jobba som dagis fröken. Jag älskar verkligen barn och dom på jobbet är ju för underbara! Har ritat minst 10 teckningar till barnen och lekt så jag är helt slut i kroppen! Det har även varit en väldigt varm dag idag så vi har väll alla njutit och svettas mycket eller iaf jag:)






Ginatricot!

Har inte lagt mig än,sitter på datorn och är helt pigg! Hade en trevlig dag på jobbet,orkar inte förklara exakt vad jag gjort idag men vi har väll mest tagit det lugnt. Tänkte bara visa vad jag köpt sen måste jag säga godnatt till er för nu ska det sovas!♥

En svart body - 149kr

Och en vit body - 149kr

Ett rosa linne utan axelband - 79kr

Sommarjobbat idag!

Hej på er!

Idag började jag som sagt sommarjobba! Det var jätte roligt! Men fick mig bara två timmars sömn inatt eftersom att jag vänt helt på dygnet. Var helt knäckt på jobbet! Drack minst 6 koppar kaffe för att hålla mig vaken. Personalerna och praktikanterna var jätte trevliga så det känns skönt! Barnen var helt vilda,sprang hit och dit men var hur gulliga som helst!
Jag och mamma har haft en spa-dag tillsammans idag,Vi började med ansiktsmask och slutade med fotbad! Nu känner jag mig som värsta skönheten! Men det varar nog inte länge haha:)









Lite kortfattat hur mitt liv kommer se ut!

  • Börjar sommarjobba imorgon,kanske knappt orkar blogga under den tiden(alltså i tre veckor)
  • Stockholm samma dag som jag slutar jobba, alltså 30 Juli. Kommer vara där tills skolan börjar tror jag.
  • Skolan börjar den 24 augusti..livet bli som vanligt. Plugg,plugg,plugg!
  • Vid höst nångång flyttar jag och älskling förmodligen till en egen lägenhet! Om allt blir som planerat.
  • Vid jul sticker vi tillbaka till stockholm, hoppas jag!
Det är planerna än så länge, mycket att se framemot!

New shoes and dress!


 

Tacooos!!!


Nu ska jag och älskling äta tacos sen blir det myskväll! Kommer bli myspysigt! Jag älskar dig baby!
Vi hörs efter maten då ska jag visa er mina nya skor! Grymt snygga!


Lördag

Från igår då vi åkte en karusell. Den snurrade minst 100 varv innan den sluta. Fyfan va man var yr då man gick av! Idag skulle vi egentligen på kalas men det blev inge av. Förlåt Tobias! Du får din present sen de vet du:) GRATTIS PÅ 15-ÅRSDAGEN IAF!!

Bara härligt!

Hallåhallå!

Jag har legat vid solen hela morgonen! Så himla underbart! ♥ Nu håller jag på dö ut,måste bada!! Någon som har lust att busa i vattnet med mig? hör av dig! Nu är det mat som gäller sen fixa saker till helgen. Tjing!



Open your eyes!

Hejsan!
Sitter och chillar med älskling,min bror och hans kompisar hemma hos oss. Mamma är borta så vi har det jätte gött här! :) Vi hörs imorgon för nu måste jag be min bror sänka volymen!!

Puss och kram ♥


Stadsfesten!

Hejhej! Blev en tväris på stan med mamma idag. Gud vad jobbigt det är med massa folk,jag blir så himla stressad fast det är så himla roligt att det är festival i stan! Sitter och funderar på om jag ska in på lördag på kvällen..om det nu är någon som ens har tänkt att gå in. Det kommer säkert bli en massa härligt drag då E-type kommer spela vid tolv slaget på lördag..vill inte missa det=) Det är ba så synd att det är så sjukt dyrt att gå in..Jaja nu ska jag hoppa in i duschen. PUSS på er!
Sånt här gillar vi! Go E-type!!

TISDAG



Hejhej
idag har jag inte gjort så mkt mer än att städat mitt rum,sagt åt en flicka som försöker få nosen min katt och en annan katt att bråka,nördat x-box,sätt på the nootbook,duscha osv. Varför känns livet så tråkigt då vädret är dåligt? Tror nog inte att det bara är jag som känner så. Jaja imorgon börjar stadsfesten..ska man dit eller inte? Har inga pengar till åkband,mat eller nått. Vi får se helt enkelt. Nu är älskling här,tack och lov! PUSS♥


Nytt i garderoben!

Från både tidigare och senaste!


Vit blus från Lindex 199kr

Svart playsuit från HM 199kr

Svart klänning från Ginatricot 299kr

Svart/vit linne från HM 99 kr

Vitt linne 99 kr

Svart genomskinlig tröja 99kr

Vitt linne från Ginatricot

Stora brillor från HM


LoveLoveLove

Hejsan!

Igår blev det en lugn kväll här hemma hos mig med min älskade mamma och pojkvännen. Vi såg the grugdes 3 och myste med chips och dipp,gjorde även en lite make over på mamma. Sminkade henne,valde kläder till henne osv. Tog lite bilder på henne också. Fick inte visa bilderna för att hon inte vill vara med i min blogg...Här är iaf lite bilder som jag snodde från oss igår som ja fick lägga ut♥


Grillat till middag!


For hem till mig runt 4 tiden och började fixa middagen! Mamma ligger sjuk i sängen så vi tänkte överraska henne och grilla kyckling och kött så det var ju bara att sätta igång..Älskling är ju värsta kocken! Förstår inte hur han alltid lyckas med alla maträtter..Nu sitter vi iaf här mätta som fan! Är jätte dålig i magen och känner mig också forfarande bakis..hur kommer det sig? Jaja det går väll över snart,hoppas jag! Hade tänkt visa er vad jag köpt men vet inte om jag orkar..kanske imorgon Nu ska jag och älskling bada! kramkram♥





WIHOOOO

Hejhej!
Hade så fullt upp igår så jag hann inte blogga så mkt..men vi drog iaf hem till älskling och där började jag fixa mig osv, medans jag gjorde det så hämtade älskling upp Elias och därefter drog vi till Emelies inflyttningsfest! Hade sjukt jävla roligt! Har aldrig haft så roligt på länge!! Massa härligt folk som dansa,skratta och var så himla trevliga! Tack Emelie för en himla bra fest! Nu taggar vi nästa helg, då festivalen är!
Idag har jag spytt och när inge vidare bra...är bakis som den! Jaja mor min vill ha datorn nu så vi hörs när vi hörs! PUSSS♥


Ny plattång!


Min gamla!                                           Min nya!


Det var kortslutning i min gamla plattång? haha det tog ett tag för mig att fatta när proppar gick här och där att det berodde på min plattång...


What will it take!

Märkeskläder eller secondhand?
Märkeskläder

Mac eller PC?
Vad menar du? PC?

Liknar du en kändis?
Folk har sagt det men jag själv så vet jag inte.

Bästa låten i världen?
Finns så mkt men måste nog säga Mary J - stronger. Hon har så sjukt bra sångröst! Får rysningar...

Är det ok med vita lögner?
NEJ varför ljuga?

Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?
Haha typ Wipe out!

Hur många timmar sover du per natt?
Kollade inte precis på klockan när ja somna.

Favoritsåpa alt. dokusåpa?
Big brother såklart!

Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
African food! MUMS

Vilket intryck gör du på andra?
Ingen aning..?

Det här vill jag bli när jag blir stor
Rik, fröken Sverige, stylist, psykolog.

Detta skulle jag vilja prova på
Vara med i Idol!

Den här personen skulle jag vilja kasta en tårta i ansiktet på...
Min bror!

Det här får mig att bli alldeles vansinnig...
Lögner, falska människor osv. 

Vilken egenskap vill du helst se hos andra?
Omtänksam.

Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
Josefinbäver (inte för att jag va mobbad utan för att vi tyckte det var ett fint namn till mig), Schosi, Jossan, kossan. 

Hur var du som barn?
Blyg och söt!

Vad tycker du om fildelning?
Haha borde jag bry mig?

Varför bloggar du?
För att det är sjukt roligt!

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
Jo,fast, eller det beror på. 

Har du funnit Harmoni i ditt liv?
Nej inte det.

Hur ofta lagar du mat hemma?
Sällan

Vad skulle du göra med ett friår?
Resa, njuta av livet! Göra så mkt som möjligt!

Hur svarar du i telefonen?
HALLÅ

Är du pinsam på fyllan?
Ojaaaaaaaaaaaaa

Hur ser folk dig?
Busig,snäll,tystlåten osv.

Värsta känslan?
Otrohet

När grät du senast?
Var ett tag sen.

Är du vidskeplig?
Vafan är de?

Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
Skulle vilja att tiden var som förrut, fast älskling som pojkvän.

Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?
OHNo

Vart går din drömresa?
Florida!!

Vem är ditt drömragg?
Chontè ♥

När blir man vuxen?
Då man krystat ut ett barn.

Vill du säga förlåt till någon?
Till älskling,för att jag sitter här vid datorn istället för att pussa på han..

Vem är din hjälte?
min mama är min hero!

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
Lycklig ofc!

Vad är lycka?
Då man älskar och känner sig älskad.
Vilka personer beundrar du?
min storebror!

Vem var din första kärlek?
Min nuvarande pojkvän. 

Vem har makten i ditt liv?
JAG

Har du någon dold talang?
Nej

Har du mobbat någon?
ja tyvärr..

Vilket djur skulle du vilja vara?
Katt - för man är fri och får mat på fat!

Har du någon fobi?
Trasan, alla insekter, illaluktande människor, handikappade... 

Vad är det pinsammaste du gjort ?
Tog en okänd person i handen och insåg sen att det inte var min mamma...haha

Har du snattat någon gång?
Haha ung och dum har väll alla varit..

Jag dör, så bra! ♥


Brownie!

Hejhej! Har legat vid solen hela dagen,glömde till och med bort att äta! Ser på 101 dalmatiner nu,medans jag väntar på att älskling ska komma hem från jobbet. Ikväll har vi inga planer så det blir nog bara att mysa framför tvn eller nått sånt men imorgon är vi iaf bjudna på Emelies inflyttningsfest så det blir roligt! Nu kurrar magen,puss puss! Ha en trevlig kväll♥


Från imorse: Min lilla pluttie sovde så sött,kunde inte
låta bli att ta kort!


RSS 2.0