1års kalas för Livia

Livias 1års firande vart så lyckad. Hon fyllde år på fredag 3/5. Alina vaknade som tur var före Livia vilket typ aldrig händer..men det hände då. Vi gick ner och jag gjorde en bananpannkaka som tårtabotten med smootie i mitten och grädde och jordgubbar på. Vi gick upp med två presenter och tårtan i handen och väcke henne med en födelsesång. Hon vaknade gnällde men blev sedan på bättre humör då jag plockat upp henne och Alina hjälpt henne att öppna paketen. Hon fick en pusselplatta med djur på och en enhörning. Tidigare dagarna innan fick hon även en trehjulningscykel som man kan styra åt henne. Hon var mycket nöjd. Vi gick ner och hon och Alina fick dela på tårtan. Dom åt upp nästan allt. Dagen rullade på och jag stor städade. Kl 17:00 kom hela Jonathans släkt och vi firade mig och Livia. Vi bjöd på hamburgare och pommes. Livia fick massa roliga presenter som en vagn, en båt med djur som låter, en bröd rost med tilbehör, pussel och ett flygplan man kan dra. Jag fick även några presenter. Hela dagen blev mycket lyckat. Dagen efter kl 13 hade vi ett barnkalas med släkt från min sida och en massa vänner. Livia fick ett babblarkalas så vi dekorerade med babblar ballonger, vimplar, plasttallrikar/servetter och alla figurer i babblarna. Det blev dans, lekar och skattjakt som avslutning. Mycket lyckat kalas. Livia bjöd på underhållning och gick ett steg helt själv. 











Livias personlighet

Mammig, kramgo, pussig, klängig, smått gnällig i perioder. När hon är på bra humör leker hon och utforskar saker och ställen. Älskar att leka med Alina. Hon skriker av glädje när dom busar med varandra. Är väldigt blyg mot människor. Det tar en stund innan hon känner sig bekväm. Hon förstår massor, tex vars är katten, tavlan, pappa, mamma, Alina, vatten, lampa, namnam, näsan, örat, ögat, kinden, huvudet, håret, munnen, mormor, blomman, leka, väggen, knacka, klappa, foten, tutten, brösten och handen. Säkert nått mer.
Hon älskar när man kittlar henne med magen och under armen. Hon har ramlat två ggr från våran säng, aldrig nån annanstans. Första gången fick hon ett stort blå märke på höger panna och andra gången gick det jätte bra. Inge gråt, bara chock och lite gnäll. Hon var 11månader vid andra gången. Efter den händelsen har hon lärt sig att inte hålla sig vid kanten av höjder. Hon går jätte bra med gåstol men stiger inte självmant upp och går. Vågar inte så stå själv.





RSS 2.0