Dansa pausa!

Solen skiner och humöret är på topp! Ska bara ta det lugnt ikväll, dra ner till älven, fiska..ja kvällen är ung och man vet aldrig hur den slutar haha. Ha en toppen kväll allihopa!


Gumsan!

På skolan..

Jag lovade att jag skulle börja blogga igen och jag ljög inte för er så tro inte det. Jag har bara haft fullt upp med plugget. Hela den här veckan kommer jag göra 5 prov..och två redovisningar, så jag hoppas ni förstår. Snart..snart är det sommar och även studenten. Längtar ihjäl mig! Men ska försöka fokusera på plugget nu och inte drömma mig bort. Hade!
Sitter på fotolektionen nu så därför lägger jag upp en bild från datorn som jag har gjort helt själv:)

Grattis mamma!

Idag fyller min mamma 46år! Låter gammalt men jag börjar förstå nu att åldern bara är en siffra för trots att man är 50 år så kan man se ut och vara som 30 så livet är inte över då man är 40 år som många tror. Det blir va man gör det till. Ska fara hem till mamma och gratta henne då älskling kommer hem från praktiken.

Grattis åter igen! Du är guldvärd mamma!! ♥



Vårdcentralen

Hej!
har saknat att kunna skriva av sig så nu låter jag bloggen fortsätta. Kom nyss hem från vårdcentralen. Har varit och kollat en tand för igår så lostna min fyllning som jag fått för ett år sen så dom ska fylla i där igen om en veckan. Idag så kollade dom bara och det såg inte bra ut. Här får ni en bild...Tydligen så hade det kommit mat in i roten trots att jag försökt undervika att tugga på den sidan.

RSS 2.0