Trött morgon!

God morgon!
Jag har inte sovit en blund inatt. Varför? Jo för att killarna får för sig att vaka så vi har spelat spela hela natten. Vi slutade spela nyss för att jag vart övertrött och förstörde allt. Hehe. Jag är inte rolig att vara med då jag är övertrött. Skrattar åt allt, kan inte sitta stilla och pratar i munnen på andra. Har druckit fyra koppar kaffe idag och det har inte hjälpt ett skit. När värmen börjar komma ska vi ta våra gummibåtar och fara ut till havs. Vi hade tänkt ligga och flyta  i havet med nå cider och öl men planeringen våran var inte den bästa så vi kör utan idag. 
 

Tack för maten

Älskling passar verkligen som kok. Han gör alltid gudomlig mat och vet alltid hur det ska kryddas för att bli gott. Jag önskar att jag hade den talangen. NU ska vi börja dra oss härifrån. Juste nu har jag åter igen fixat internet och nu har vi ett bra internet som inte sviker i första taget. Kommer blogga varje dag, eller så fort jag har tid. KUL va!
Ha en fortsatt bra dag allihopa! 
 
 

Måndag - Ny vecka..

..skönt faktiskt.
Helgen bestod av typ bara fest och Pdol! Eller inte bara de då, för igår så åkte vi vattenskoter, fyfan så roligt!! Vi åkte även gummitbåt och bada hela dagen. På kvällen blev det några cider och öl till 4 på natten. Mycket skojj!
Idag så vaknade vi upp 11 och sov några timmar extra för att vädret inte var som vi tänkt. Idag ska vi förbi jonathans mormor och se wallander som går på tvn och hämta hem några tallrikar som vi fått av dom. Jonathans syster är på besök så vi snackar lite skit och ser tv. Jonathan står i köket, där han hör hemma. Nu är maten klar så ska stänga ner datorn. Det blir kyckling filee, sås och sallad.


You cant handle the truth

Nu äntligen har mamma fixat oss internet så nu kan jag uppdatera. Har den minsta datorn så det är lite svårt att se texten men det går bra ändå. Sommaren hitills har varit bra. Har hunnit bada massor, åkt båt och hitta på äventyr. Just nu myser jag och älskling i lägenheten. Spelar kort, lyssnar på musik och njuter av varandras närvaro. Jag älskar min baby så mycket och det inser jag bara mer nu efter vi flyttat ihop. Om ett tag så kommer jonathans kompis förbi och då ska vi lira lite tennis på planen här utanför. Imorgon ska vi stor städa lägenheten och handla på solbacken. Uppdaterar mera imorgon. Puss!

HERREGUD!

Fick ett samtal just efter inlägget innan om att det brann i våran lägenhet. Fick panik och sprang fortare än någonsin med jonathans lillasyster i handen till våran lägenhet. Allt var ett missförstånd om att det var våran lägenhet för när vi kom fram upptäkte vi att det var i porten bredvid. Ni kan nog inte fatta hur paniken våran var. Mitt hjärta dunkade i en hög takt. Lättnaden vi fick när vi såg att det inte var våran lägenhet går inte beskriva med ord. Allt jag hade i tankarna just den stunden jag fick veta att det brann var mina katter. FYFAN för våran vän som ringde oss. Haha. Är så glad att det inte var våran lägenhet. Tycker synd om personen som åkte därifrån skadad och att hela hans lägenhet blev förstörd. Ett väldigt viktigt tips är att alltid titta till spisen så att den är stängd och alltid dra ut plattongen osv.
Nu är vi tillbaka hos jonathans mamma och ska mysa framför en film innan det är läggdags för dom. Puss!

Länk till händelsen - http://norran.se/2012/07/skelleftehamn/brand-i-skelleftehamn/

Lördag

Ursäkta min dåliga uppdatering! Hela veckan har varit fullbokad och har inte fixat internet i lägenheten än. Folk som säger att det är svårt att flytta hemifrån, kan ta sig. Hihi. Det har gått jätte bra! Än så länge haha. Igår hade vi en inflyttningsfest som slutade med ett kvällsdopp i örviken. Nu sitter vi barnvakt till dom bästa så det är därför jag kan uppdatera. Jag längtar faktiskt redan hem till mitt place. Trivs så himla bra! Vi fick föresten flytta redan i söndags så imorgon har vi bott där i en vecka.
Det blev lite snabbt sådär, hoppas det dög. Hörs när jag har tillgång till internet. PUSS alla!!

Mobilblogga - wihoo

Vi fick lägenheten!! Vi flyttar till veckan.
Vi firade de med några glas champange och vin! Nu ska vi sova. Puss!

Dreams take us forward and memories take us back

Det har varit en bra dag idag! Varm sol, trevliga personer och många glada miner. Ska inte tråka ut er genom att berätta vad jag gjort idag för helt ärligt så har jag inte gjort så mycket mer än att strosa runt i Ursviken och Skehamn och sätt en film med några. Jag och baby har kollat på en lägenhet idag. Den var fin och helt värd priset. Hyresvärden ska ge oss beskedet imorgon. Alltså om vi får bo där eller inte. Vi hoppas såklart på ett JA för vi är jävligt intresserade! Ska sova nu så att det snabbt blir FREDAG! 

Love josefin

 


Allt du kan föreställa dig är verkligt!

Drömde världens finaste dröm imorse! Har gått och burit på drömmen hela dagen så har mått så gott hela tiden. Idag har jag hämtat ut ett paket på posten, blivit bjuden på god middag hos jontes farmor och myst hos jontes syrra. Trevlug dag!! Är hemma nu och ska mysa med modern min. Puss på er och god natt!

Årets första dopp i havet!

Idag kom broder,flickvännen och barnen hit på besök. Jätte mysigt!! Idag tog jag även mitt första dopp i havet. Inte direkt så mysigt för det var svin kallt men jag doppa mig iaf sen rusa jag in i bilen och satt där resten av tiden. Myggen var även på hugget så nu klias det för fullt. Har även varit på stan en sväng med pojkvännen. Idag var det hans tur att få shoppa. Ska strax lägga mig så jag orkar upp imorgon. Natti natti!

Snabb update!

Lite snabbt här då. Sorry för min dåliga uppdatering, har haft fullt upp med flytten!
NU har vi Landat! Vi är äntligen klara med flytten. Har sagt hejdå till vår gamla lägenhet och helt plötsligt dök massa minnen upp. Har så många fina minnen därifrån, även konstiga, roliga och hemska! Idag har vi kastat allt skräp på soptippen, varit i Kåge, köpt en ny soffa och burit resten av sakerna från lägenheten. Som sagt nu är vi äntligen klara och just nu är jag i mammas nya lägenhet och njuter i hennes nya fina soffa. Imorgon får vi besök. Jag längtar!!
God natt allihopa!

RSS 2.0