bara äckligt!

äckligt väder idag oxå..,få ändå se mot ljusare dagar och tänka posetivt:) har just nu långt hål,Och ja måste nog kila till konsum nu och köpa grädde och daim till franskan som börjar halv 3! efter skolan så måste jag till stan och köpa nått.,hoppas bara att någon mer ska dit så ja får lite sällskap där:) måste nu dra, puss! världens underbaraste<3!

Underbart väder!!

alltså jag kan inte sluta njuta av vädret! ,de är så underbart att sommaren snart är här.Man kan ju nästan tro att det redan är sommar? Har faktiskt hunnit sola lite grann idag. Har inte solat nå mer och helgen är snart slut:(, fast ja har hunnit gått på stan,varit med folk, myst med älskling och faktiskt nog så har jag färgat håret,blev väll sådär..inte direkt överlycklig över hur det blev och det får ni inte heller veta. Kan bara säga så här....(RÖTT) blev de.. fyller faktiskt år på onsdag=D, hoppas att ni visst det`? plus så kommer broshan,steffi och lilla gullmarley,längtar fruktansvärt mycket! och en annan sak som händer i veckan är ju att det är valborgs på torsdag, alltså efter min födelsedag,kan det bli roligare? tror faktiskt inte det. ska duscha nu,puss har det bra!

right round.

Har bestämt mig nu,och den här färgen blir det:) förvåndad? nog visste väll ni att jag inte skulle våga färga det guldbrunt när jag aldrig gjort det nån gång. Men det får bli till sommaren,Det lovar ja! . erkänn att den är grymt snygg. får nu säga god natt för nu så ska jag sova (gott),ett tips gör det du med PUSS

amazing days.

sitter och funderar på vilken färg jag ska färga imorgon, är så himla less på mitt hår och min färg. Antingen så vill jag färga det mörk rött lr typ guld brunt/ljus. själv tycker jag att jag borde pröva guld brunt men är lite tveksam på att det skulle passa mig. Men man måste ju pröva för att se resultatet. Jag är inte säkert på att jag vågar chansa så förvänta er inte att jag kommer till skolan med guld brunt hår för man vet aldrig om jag nu skulle våga det=) Iaf vaknade jag typ 7 idag,fick panik för min buss till hamn gick tio i 8..,fast först så vaknade jag halv 6 som alltid men jag råkade blunda lite så jag försovde mig rejält. Har nu bestämt att jag ska lägga mig tidigt varje dag och ta en dusch innan jag ska sova så jag slipper stressa och bli förbanad varje dag för att jag inte hinner allt på morgon. blev på bättre humör efter ett tag på skolan,då jag kom på att det var skit bra väder..och självklart så solade vi hehe. blev säkert LITE brun. Här har ni den fula färgen som jag har just nu. nu ska jag gå ut så har det bra,puss!

live for nothing or die for something.

vädret är helt underbart! känns nästan som en sommardag=D solade med brudarna på skolan idag,vi liksom stekte på taket,Fett skönt! inte länge kvar nu till det är sommarlov,för efter den här veckan så är det bara 7 skolveckor kvar,HÄRLIGT!!!! . här ser ni jag som ligger och steker under sanden på sommarn heh=D ska ut till solen nu,skriver ikv PUSS.

here we go girls!

humöret är på topp,kan det bli bättre? Man kan ju säga så här att livet är förkort för att negga! så varför inte ba leva livet? & Skoldagen gick skit bra,inte så mycket gjort där eftersom att jag har ett långt håltimme..iaf då man kom tillbaka till skolan så hade man franska och där åt vi lite kladdkaka,fast jag gillar ju inte chocklad men det var iaf värligt trevligt. Vi har ju faktiskt bestämt att varje tisdag på franskan så ska en i gruppen ta med sig nå gott och nästa gång är det jag, ånej...jag har ingen aning vad jag ska ta med mig men nått gott få det bli. iaf så blir det att vara med älskling ikv troja. aja ska typ äta mat nu,har det bra puss. Snacka om roliga killar där! TA EN TITT.

there you go darling!

precis tagit en dusch och rummet är helt städat,gud så skönt allt känns just nu. om ni undrar varför jag inte skrivit i blogg så är det för att jag inte orkat,men de får bli lite så där ibland. Idag så var det iaf skola igen..inte så roligt men det är inte länge kvar tills sommarlovet..och det längtar man ju inte liite till!! sportlovet har varit underbart med sol och värme och det spenderade jag mest med älskling,det kan ju inte bli bättre=) dagarna drar sig mer och mer mot valborgs,roligt kommer man då ha! får ju bara hoppas på en snöfri valborgs,men innan det så borde det väll vara borta? på skolan fick man då träffa flickorna som man inte sätt under lovet,men de va då roligt,dock så for jag hem efter 3 lektion pga jag hade fruktansvärt ont över allt och jag svettades t.o.m så det va ju febern de. Ikväll så blir det nog vara inne så att man blir frisk och kry så att jag kan träffa älskling imorgon. får se väll se vad man hittar på nu här hemma,en sak är säkert en kväll framför tv blir det vilket som hellst . ska iaf se ''Ballar av stål'' kl 21.55 och det blir nog också ''spårlös'' 21.00 på fyran. Amen nu ska jag dra mig vidare, vill bara tillägga att Nazanin Gustavsson blir 16 idag! Ett stort grattis till gumman. tjing!

I´m a hustla, get it?!

HOT OR WHAT??? . . Okej skit nu har jag suttit vid datorn hela kvällen och klockan är redan halv 9. Jag som har jätte mycket att göra,SHIT måste kila nu!!! SEE YAH, puuuss:* . kommer bara en bra låt här, NJUTda!

RSS 2.0