Dag 30 - Så ser jag på min framtid

När jag går ut gymnasiet vill jag plugga vidare som designer i Stockholm. Jag och älskling ska även flytta dit om allt blir som planerat då vi går ut. Jag vill också kunna ha tid till att resa runt lite överallt innan jag börjar jobba på riktigt. Sen när jag känner mig redo och har fått ett jobb så ska jag börja spara pengar till senare i livet. När vi levt livet och känner för att skaffa mer barn än ett (vilket blir inte förren jag är 29år). Då vill vi flytta till Norrköping till ett stort hus där vi kan bilda en stor familj med tre barn, två hundar och min katt nosen om hon lever. Btw hon är gravid!!!
'
Sen när vi blir gamla ska vi lämna barnen som nu blivit vuxna för att flytta till florida och fortsätta leva som unga..hehe.
Här har då huset vi vill bo i när vi är 60år?

Dag 29 - Mina ambitioner

Har faktiskt ingen aning vad ambitioner är överhuvudtaget för nått. Men jag antar att det har nått med dina planer och mål i livet kanske? men det låter ju inte så vettigt med tanken på att i nästa inlägg så ska jag skriva om min framtid?


Tyvärr läsare jag måste hoppa över den här frågan. Och är för trött för att leta upp vad det är för nått på google.
Imorgon är det nyårs! Jag är taggad till tusen! Kommer sova gott inatt PUSSEN

Dag 28 - Det här saknar jag

Vet inte riktigt vad jag saknar faktiskt..men om jag nu tänker extra långt så måste det nog vara tiden allt var roligt. Man blev aldrig ledsen/sårad och man hade alltid roligt. Alltså tiden då jag var med nazanin,julia,sara,hannah,sandra och mirre. Gud så roligt vi hade tillsammans,det är helt sjukt! Vi var som oslagbara vänner. Hade roligt varje sekund! Bråkade aldrig,förutom tjafs och diskutioner. Om man skulle kunna spola tillbaka tiden så skulle jag lätt vilja göra det,och ändå ha min älskling i mitt liv.
Det roliga var nog att alla vi tjejer sovde över nästan varje kväll hemma hos sara och där kände man sig alltid hemma. Tog mat i kylen när man ville, Paxade sovplats för att ligga bäst, Busade runt i hela huset,spelade ingen roll vars sara var för ingen var som med varandra där. Alla var överallt i huset och hitta på bus. Ja gud det var tider det! Tror nog alla saknar tiden...tyvärr så har alla glidit ifrån varandra genom åren vilket jag tycker är synd men sånt är livet och jag kommer aldrig glömma er oavsett nya vänner! Tack för tiden tjejer ♥



Dag 27 - Min favorit plats

....är så klart hemma framför min spegel som dom flesta redan vet och även framför datorn! Inte så roliga platser men det är där jag trivs som bäst! Spenderar mest min tid framför spegeln,nä nu överdriv jag men varje gång jag ser en spegel så måste jag titta tvärt. Har jag en sjukdom då?
Sen trivs jag också i badet och i en bil(i framsätet). Och på bryggan och framför elden och framför tvn och på stranden och i sängen osv osv. Kan hålla på i flera timmar.

Dag 26 - Mina rädslor

  • Jag är livrädd för sjukhus bara för att det luktar så himla äckligt där och tanken på att den finns massa sjuka där gör mig illamående.
  • Handikapp och gamlingar...
Förlåt för att jag är konstig,ja är medvetande om det...men jag kan inte rå för mina rädslor..:/
  • ALLA Små kryp!
  • Trasor!!
  • Att jag ska bli sjuk och dö..
  • Att nån av mina nära och kära ska dö.

Dag 25 - 5 favorit saker

  1. Min nya säng som jag fick i julklapp, Gud va skön!
  2. Min klädhängare som jag älskar, mkt lättare att hitta kläder.
  3. Min skohylla där det ryms inte så många skor men den är ändå fin.
  4. Min nya lila ljusslinga som jag fynda på rusta idag.
  5. Tre hyllor som sitter fast i varandra(svårt att förklara)där jag har mina värmegrejer.
Det var det. Har inte tagit kort så det får duga såhär.

Dag 24(GOD JUL!!!!!!) - Det här får mig att gråta

  • Då jag tänker tillbaka på min pappa och tiden med han.
  • Då nån dör...(hatar det!)
  • Då jag ser nån sorlig film..
  • Då jag blir överlycklig!
  • Då jag ibland gör mig jätte illa och blir rädd...Hatar sjukhuset så det är de som gör mig rädd!!
  • Då jag är sårad(alla blir väll det nån gång),Alltså menar då nått dåligt händer!

Uppdate: Den här julen var den bästa!

Dag 23 - Det här får mig må bättre

Kärlek gör alltid en lycklig så det får mig alltid må bättre. Då tex min pojkvän förklarar vad han känner för mig,då min mamma säger hur mycket hon älskar mig,då mina kompisar förklarar hur mycket jag betyder för dom osv. Sen blir jag också glad då man får en liten kommentar för nått och då jag shoppar nått. Sen blir jag även glad då jag får resa någonstans. Min vänn nazanin får mig alltid att må bättre,vad skulle jag göra utan henne! Jag blir glad då jag får lätta på hjärtat genom att sjunga högt till någon låt eller bara sjunga nått. Musik får mig också att må bättre,eller iaf partymusik. Sommaren också men det får nog inte bara mig på bättre humor och Sist men inte minst då jag tränar,då jag kämpar och samtidigt få he ut sin ilska genom att göra mitt bästa och lite till. Sen då man tränat klart är man så glad att man kämpat ett helt pass.

Det var allt för mig. Puss nu far vi till solbacken!
Kan ni fatta? Det är bara en dag kvar till jul!!!

Dag 22 - Det här upprör mig

  • Folk som har svårt med sitt beteende och håller på att skrika hela tiden
  • attitydproblem,säger dumma saker utan att tänka sig för
  • Att vissa barn knappt får mat på bordet och har varken säng eller kläder
  • Äckliga snuskgubbar som håller på med minderåringar och tittar äckligt på en
  • IDIOTER
  • Människor som bara pratar om sig själv
  • Dom som tror att dom är bättre än andra
  • Krig och mobbing
  • Barn som får cancer eller någon allvarlig sjukdom
  • Killar som tror att dom kan få vem dom vill
  • Lögner,falska människor
  • Brott över huvudtaget
Ja skulle kunna fortsätta i evigheter,men det här är det jag mest blir upprörd av!
För att göra det hela lite mer allvarligt så lägger jag upp den här bilden från google.



Dag 21 - Old times

Måste först bara skriva en sak.....JULLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kungkungkung
-
Då jag tänker tillbaka så har jag haft helt underbart i mitt liv! Var busig som den förrut! Ville alltid hitta på bus med mina vänner och jag kunde aldrig vara serriös. Jag var tvungen att skämta hela tiden..för att jag ville att alla skulle skratta så jag var väll den roliga om man nu ska säga det så,tyvärr är jag inte lika rolig längre eller ibland men inte som förrut. Med mig hade man aldrig tråkigt. Busplinga,spejade,busringde,bråka med folk,lekte lekar,var med killar,smygrökte,smygfesta och det var runt 12-14års åldern...men nu ska jag gå ännu längre bak då jag var ca 8 år. Lekte med barbie tills jag var 12?,körde pocimon med storebror i sängen,lekte affär hela tiden,gjorde massa trix och bus. Jaa jag har gjort allt man kan tänka sig som liten..sen när jag blev lite äldre så var inte det där så roligt längre då blev det andra saker man ville testa irl. Alltså det jag sa där uppe. Haha nu blev den här texten lite rörig men jag har lite bråttom så jag skriver som en took.

Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden

Dag 20 - Den här månaden

Så här ser min månad ut!
21 - Skola(Dundercupen),Städa mitt rum,baka allt som finns kvar att göra.
22 - Skola(Dundercupen,alltså innebandycup på skolan), Storebror,steffi och marley kommer!!
23 - Danföredopparedan,städa,städa,städa,fix och trix. Solbacken och handla med familjen. Min syster och hennes familj kommer!
24 - JULAFTON!!!
25 - Fest för Marley har fyllt år, Hyrt lokal och det blir festa.
26 - Ta det lugn, unna mig med att pyssla med mina paket jag fått på julen.
27 - Vila, Stan och shoppa massor på rean.
28 - Säkert mysa med hela familjen..
29 - Handla mat och fixa till nyårs.
30 - Oplanerad dag?
31 - Studebidraget kommer och det blir nyårs!!!!!!!!!!!! 2011
Kan den bli bättre?

Dag 19 - Detta ångrar jag

Det finns mycket jag ångrar här i livet med dom flesta är för personliga så jag delar helst inte med mig av dom. Men nån kan jag väl plocka ut. Det här blir svårt...hmm. Jag kan säga vissa saker men inte för allvarliga.
Jag ångrar att jag:
  • Mobbat och varit allmänt dum i huvudet med vissa.
  • Sagt taskiga saker till folk och sårat dom.
  • Pussas med fel killar.
  • Att jag aldrig sagt hur mycket jag uppskattar folk och mist dom.
  • Aldrig tänkt på konsekvenserna eller känslorna innan jag gjort saker.

Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Kunde inte skriva igår för att jag var på bröllopsparty, mycket mycket fint och trevligt! Synd bara att nån snodde kameran våran..Sen blev vi hämtade av älsklings syster runt 12.00 och drog till örviken och letade en hundjävel som hade smitit så det var massor som letade den. Medans alla gick ut och letade i skogen satt jag kvar i bilen och dunkade högmusik..haha hatar snöö så jag håller mig helst undan den. Vi eller dom letade till 4 på natten sen for vi hem till Janina och drack kaffe sen drog vi till älsklings pappa och hälsade på, där mös vi med chip och popcorn sen for vi runt 5 hem till mig och slocknade inte förrän 9 på morgonen.
-
Har inte haft så speciellt roliga födelsedagar, Antingen var det förra året eller därpå men älskling hade överraskat mig med att hans föräldrar var borta också gjorde god mat,tände ljus och laddade upp efter maten med chips,godis och allt sånt och satte igång en film, sen gjorde vi upp ett härligt bad med ljus. Sen hade han även en present, skor såklart. Det lät väl som en hyfsat bra födelsedag, iaf en dag man uppskattar! ♥

Dag 17 - Mitt favoritminne

Ligger här på soffan med gubben och skiftar mellan filmen Elf på trean och notbook på tv4plus, bästa filmen jag vet.
'
Mitt favoritminne är då jag,bror,grane,wille,mamma och hennes x var i Göteborg. Galet var det och roligt blev det. Gick ut på krogen för första gången, gick på liseberg och åkte allt. Shoppade massor och stylade killarna. Festade utanför lägenheten vi bodde varje kväll. Tog ut högtalarna och dunkade hög musik. Träffade på massa med tjejer som vi var med och festade med på ''stan''. Gick upp till en lägenhet som hade fest och det var roligt att se hur göteborgare festar. Snaps snaps snaps och Taggade till hundra. Det var grymt roligt. Resan dit och hem vill vi inte ens prata om. Åkte i en skåpbil hela vägen och varmt blev det!! ( Utan tröja och utan byxor ) tur att vi bytte bil i Umeå till en buss. Det är helt klart ett favoritminne!! Kommer aldrig glömma..Det som hände i Göteborg fick nog stanna där.

Dag 16 - Min första kyss

Berättar lite om min annorlunda dag först. Började med att försova mig som jag nu gjort varje dag på en vecka.
Hade roliga lektioner på skolan som bestod av att titta på redovisningar,äta en korv på coop(blodpuddning på skolan idag) sen såg vi film där jag somnade hela tiden sen lekte vi lekar med klassen. Sen på väg hem i bussen somnade jag och vaknade upp vid  5 stationer från där var jag bor så det var ju bara att vandra men påvägen hem så fann jag en buss och sprang till en busshållsplats(just in time). När jag kom hem somnade jag också så snacka om att jag är SKOLTRÖTT!
Jaja tillbaka till min första kyss;
-----
Det var en ljuvlig dag på dagis då jag,Cornelia,hennes bror,min bror och Mikael lekte i kuddrummet. Jag och Mikael hade en liten crush i varandra så vi busade lite och kastade kuddar på varandra. Sen satte han sig i en dragspelstunneln eller vad man nu ska kalla det. Ni vet en sånn här som man kan krypa in i och hålla på. Jaja iaf så bad han mig att jag skulle sätta mig där (han är två år äldre än mig) och jag gjorde det. Sen gav han mig en lite snabb kyss på mun och samtidigt som vi pussas så drog min bror och cornelias bror ner tunneln och skrattade åt oss. Inte roligt..men det var iaf min första kyss och det roliga med det är att jag faktiskt minns allting!

Dag 15 - Mina drömmar

Mina drömmar är att:
  • Resa jorden runt
  • Skaffa familj när jag är 24 och få friska barn
  • Bli designer,stylist eller psykolog och tjäna massor med cash.
  • Jobba iaf minst en gång utomlands
  • Bo utomlands i minst ett år
  • Bygga ett stort hus i Senegal som alla mina släktingar kan bo i
  • Gifta mig när jag är ungefär 35 år
  • Jag och älskling ska ha ett bra liv tillsammans
  • Mamma ska må bra,vara frisk,ha ett bra liv och leva tills hon blir minst 85år
  • Mina syskon ska ha det bra och bo bra
  • Jag går ut med bra betyg då jag tar studenten
  • Jag ska alltid må bra och vara frisk
  • Ingen ska behöva vara ensam och leva i svält
  • Det blir fred på jorden
Det jag vill mest i livet är att jag och mina nära och kära ska vara friska och må bra.

Dag 14 - Mina fem favorit klädesplagg

1. För att den är så himla mysig och varm nu på vintern då det är så himla kallt.
2. För att jag passar så bra i vitt, och den är så himla fin bara.
3. För att den är så jävla snygg på.
4. För att den sitter perfekt och är jätte snyggt att ha på sommaren.
5. En tröja som jag inte hittar bild på och är inte hemma så jag får lägga in den då jag är hemma och kan ta kort på den.
-
Ja det var det, har egentligen mer som favorit men kommer inte på några nu, är som sagt inte hemma så jag hitta lite kläder som jag uppdaterat här i bloggen. Lättade lite på minnet,hade glömt bort att dom här finns i min garderob. Sånt älskar jag.

Dag 13 - Den här veckan

Sådär nu har jag kommit ikapp datumet och kan nu ta det lungt med ett inlägg per dag. Gud vad roligt det var att göra det här men dock jobbigt. Iaf ett till inlägg ska jag uppdatera innan läggdags.
Den här veckan ser ut såhär:
Har inget intressant liv så förvänta er inte nått roligt under dagarna.
'
Måndag: Lucia, skola, stan kanske, hämta ut älsklings julklapp, plugga, sova
Tisdag: Skola, hem, äta,Baka knäck till julen?, sova
Onsdag: Skola(prov), hem till mig, äta, sova
Torsdag: Skola, Baka hemma hos mig, äta, sova
Fredag: Skola, stan, hem, festa?, sova gott.
Lördag: Solbacken, tagga julen, mysa med mama, sova.
Söndag: Bingo och beck hemma hos ''mormor och loa''

Dag 12 - I min handväska

Det här är min väska:
I den har jag en
Bok (och penna)
Hårspray

Tidning

Sminkväskan

Älsklings plånbok,har lånat den för att jag inte har nån.

Oftast får plattången också åka med,eftersom att jag pendlar mellan älskling och mig.

Tamponger



Dag 11 - Mina syskon

Har tresyskon, vi börjar med:

Christoffer som är 19år som bor hemma med mig och mamma. Han är världens underbaraste. Han har en stor del av mig för han betyder väldigt mycket för mig. Vi har en relation som inga andra syskon har, vi har alltid lekt tillsammans, haft samma kompisar, varit med varandra hela tiden, busat osv. Många ser upp till han för att dom tycker att han är cool men i självaverket så är han en gullebjörn som är hur snäll som helst! Han vill alltid att jag ska vara med han väl då jag är hemma. Sitta i hans rum och lyssna på hans beat som han gör själv. Inte så trevligt,men vad gör man inte för sin bror. Jag älskar dig bror!!

Beskriv han med tre ord: Mycket snäll, Omtänksam och busig.

Min andra bror hette John men har bytt namn för att han tyckte att John var en fult namn eller nått. Nu har han bytt till min mammas brors namn och hans andra namn Seydou. Mycket fint. Kallar han fortfarande John, för han kommer alltid var en John för mig.
Han är väldigt väldigt omtänksam och bryr sig mycket om andra. Bor i stockholm med sin familj. Har en tjej vi namn Steffi och ett barn Marley. Han älskar oss jätte mycket och det gör vi med. Han är lite som pappa, tycker att man ska förtjäna saken för att få den och såklart förtjänar vi alltid saker för att vi typ nästan alltid får det av han. Han är en sånn som gillar äventyr så då vi kommer och hälsar på så hittar vi alltid på saker, mycket roligt! Jag älskar dig!!

Beskriv han med 3 ord: Jätte omtänksam,mycket social och kärleksfull.

Min stora syster har också bytt namn, först hette hon Elin, nu heter hon Jessie. Säger ändå Elin. Vi har inte samma mamma,bara pappa men hon säger mamma till min mamma så För mig så spelar det ingen roll, hon betyder lika mycket som mina andra syskon. Hon har alltid funnits där för oss och hon är väldigt trevlig. Hon bor i Robertsfors så det är svårt att ta sig dit ensam. Hon brukar oftast komma och hälsa på oss med hennes barn vid namn, Chris (som hon tog från min pappa Christer) och Junior. Mycket söta. Hon har även kille som heter Johan,han är mycket trevlig. Jag älskar dig Elin!!

Beskriv hon med 3 ord: Mycket Snäll,trevlig och ansvarsfull.

JAG ÄLSKAR ER!!!!


Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

På söndagar kör jag oftast på mysoutfits, alltså dansbyxor och en vanligtröja eller nått. Lät väldigt bekvämt och det är det är det.Har på mig det idag för att vi ska spendera kvällen hos mormor och loa som jag kallar dom. Har inte på mig något märkvärdigt egentligen så jag har inte orkat ta kort från min kamera eller webben. Ni fattar nog vad jag har på mig. Så en google bild få duga just nu.

Ungefär Sånna här byxor fast svarta på bild 1, Och en sånn tröja som Kenza har på bild 2.


Dag 09 - Speciellt datum

Såklart då jag och min nuvarande pojkvän blev tillsammans. Dagen då jag och han låg i hans säng och bara möös hela natten lång. Två småttingar som låg där och små pussas och kramas. Riktigt sött då jag tänker tillbaka. ÅH va jag vill tillbaka till den dagen. Jag var jätte nervös och ville bara vända om hem igen men den dagen tog jag ett stort steg! Är jätte glad att jag gjorde det för annars så hade jag kanske inte suttit här hemma hos min älskling just nu. Jag har iaf hittat den perfekta mannen i mitt liv, säger inte att vi kommer vara tillsammans för alltid men man kan ju iaf hoppas och försöka så länge det går.

Kommer inte på nått till speciellt datum och jag orkar verkligen inte berätta mer om första träffen med älskling, den är så uttjatad. Har skrivit 9 inlägg redan på en dag och långa är dom. Är sliten i ögat mitt nu och väldigt prillig för att jag är trött så jag ska nog lägga mig i sängen nu med personen som gör mig lyckligast i världen. ♥
Pussen.

Dag 08 - På mitt sminkbord

Har inget sminkbord men jag har en stor byrå låda fullt med smink så jag kan skiva lite om vad jag har i min sminkväska istället.
Jätte dåliga bilder man jag har varken ork eller lust att sitta och fota allt med kameran så det få bli webben.
'
Min sminkväska
I den har jag:

Det här är det jag behöver dagligen eller till fest(alltid bra att ha med sig).
'
Till vänster har vi borstar och bredvid dom har vi längst ner en rouge och över en brun ögonskugga.
I mitten har vi vanligt puder och över en svart ögonskugga, bredvid det har vi rött läppstift och under den en foundation.
Till höger har vi två mascaror,en concealer och en eyeliner.

Inget speciellt men det duger för mig! :)

Dag 07 - Min bästavän

Känner att just nu när man börjar vandra till vuxen livet så tar man ingen speciell som bästa vän. Tar alla mina kompisar som min bästavän isåfall men en favorit har man ju alltid och såklart är det nazanin. Henne har jag känt i hela mitt liv. Vi har alltid varit tätt med varandra. Varit med om det ena och det andra så vi känner varandra VÄL! Alla minnen med henne, oj oj oj säger jag bara. OM ni bara visste! Nä men vi har haft det helt underbart tillsammans. Alla stockholms resor, alla galna kvällar, första pojkvännen skaffade vi tillsammans. Ja nästan allt har vi gjort tillsammans. Tyvärr så glider man ifrån varandra då man blir lite större, men nog tror jag ändå att vi kommer känna varandra hela livet ut. Vi träffas ju trots allt varje dag på skolan eftersom att vi går samma klass sen så hittar man ibland på nått på dagarna eller helgen då man har tid så jag nöjer mig med det. Litar på henne till nästan 100% och ja jag kan säga allt till henne och då menar jag allt. Vi har samma humor så vi kan sitta och skratta åt nästan ingenting men själv så vi precis vad det är vi skrattar åt. Jaa ni förstår inte, det är väldigt svårt att förstå våran humor. Hon är iaf en del av mig och kommer förmodligen alltid vara det.  ♥



Dag 06 - Min dag

Haha jag känner att jag börjar komma ikapp datumet nu:)
Min dag har varit pretty good! Började dagen med att jag tog bussen kl 20 i 8 till skolan eller VUX där jag går kursen Naturkunskap därefter vandra jag och nazanin till skolan, kallt som fan men det var bara att bita ihop. På skolan hade vi hål så vi spendera hålet så klart framför datorn, tiden gick snabbt så halv 11 gick vi till lunchen och åt kottletter som smaka apelsin och potatis, inte så värst gott. Kl 12.00 så hade vi vår andra lektion Samhällskunskap, där prata vi om kriminalitet till 12.55 då vi sluta.
.
Åkte in till stan och mötte upp älskling->bussen hem till honom. Där lekte vi med Natalie (hans lilla syster) till 3 då vi for till solbaken med hans familj och shoppade på Rusta(fick hem 4 paket), Jula och Ica Maxi. Kom hem runt 5 och åt tacos sen pynta vi granen deras och la alla julklappar under den sen såg vi Wolverine med farsgubben Kenny och lillbrosan Alle sen har vi degat här. Just nu läser älskling Kalle anka(ja han har inte växt ifrån det) och jag sitter här och försöker göra klart alla inlägg, få se hur många till jag orkar. Håller på att ladda ner en film och till de har vi chip,dipp och krabstik(min favorit).
JA det var min dag det!

På bilden: Älskling, alle och natalie ♥

Dag 05 - Vad är kärlek?



Kärlek för mig är då det pirrar i ens kropp och man hela tiden vill vara nära den personen man är kär i. Hela världen kretsar runt den personen och du vill spendera all din tid med honom. Sakna den varje sekund du lämnar personen och du blir aldrig nästan aldrig less på personen. Du känner dig trygg och bekväm när du är med personen.
'
Kärlek är inte bara då man är kär, det kan också vara kärleken du har till din mamma eller din kompis och den kärleken är väll trygghet, bekväm, kan säga det mesta för den, du är rädd om den, du vill den väl, du vill inte förlora honom eller henne, saknar den osv. 
'
Jag tycker att kärleken är underbar. Att få älska och känna sig älskad är väl något alla behöver få känna. Att kunna lita på någon till nästan 100% och skratta och ha kul med personen det är iaf det bästa i mina ögon...kärleken. Vad skulle vi göra utan kärleken? Enligt mig så är det den som får mig att stå på mina ben. Tänk er en ensam person mitt ute på landet som varken har släkt eller vänner. Tragiskt! Skulle inte orka leva, helt seriöst! Tur att man har nära och kära som verkligen älskar en och finns där för dig. Ta hand om dom!!!!!

Dag 04 - Det här åt jag idag

TACOS åt jag idag,min favoriträtt. Det känns som att det blivit värsta standarn här hemma hos älskling för att dom äter alltid tacos på fredagar. Men det gör inte mig nått:)
Så här såg den ungefär ut om det intresserar er. Haha!
I mitt bröd hade jag sallad,gurka,köttfärs,lök,nån sås,vitlök sås,karni och majs.
Idag var jag hungrig så det fick bli två stycken:)

Dag 03 - Mina föräldrar

Min mamma är 44 år och ser yngre ut än mig själv. Inte illa va. Hon är helt klart världens bästa mamma! Aicha Bergman är hennes namn om ni inte visste det. Hon är känd som att fixa hår,göra flätor,dreads,inbakade och fixa frisyrer, hon är mycket duktig! Mamma älskar att laga mat till massa personer som hon tycker om och hon är jätte och då menar jag jätte omtänksam! Tänker alltid på andra. Hon är jätte social och älskar främmande. Hennes intressen är väll att umgås med sina barn och vänner och såklart dessa myskvällar vi har om nätterna. Hon skrattar alltid och är alltid trevlig. Min mamma är en stolt Senegales,alltså hon kommer från Afrika. Hon älskar nog mest att resa till Senegal och hälsa på sina vänner och sin familj. Som hon alltid säger: Vi barnen(ja och mina syskon) går alltid först, så hon älskar oss mest av allt och det gör vi med! Jag älskar dig mamma ♥
-
Min pappa är 52 år och är tyvärr död. Han dog 2002. Han var världens världens världens bästa pappa! OMTÄNKSAM så det skriker om det. Han var väldigt bestämd och sa alltid va han tyckte. Man fick aldrig säga ''JAG VILL HA DEN'' får då fick man absolut inte saken utan man skulle säga ''Snälla kan jag få den'' , då fick man alltid den utan tvekan. Han var rik rik rik rik rik, jag säger det igen rik!! Inget att skryta om för han finns inte men jag är stolt över honom som klarat sig så bra i business världen. Han var ingen som ljög för han hata lögner och var alltid rak på sak. Han bodde i Norge när han dog och jobbade innan som snickare. Han har byggt det ena och det andra här i Skellefteå. Kan börja säga att han byggde vårat gamla hus innan vi flytta dit då jag var en bäbis. Mycket vakert hus på fredsgatan i ursviken. Jag älskar och saknar dig pappa!
-
Tillsammans är dom vackrast! ♥

Dag 02 - Mina djur

Jag har en katt vid namn NOSEN och hon är världens gosigaste och älskar att busa. Ibland kan hon få dampryck och studsa runt och busa med allt hon ser. Hon älskar att springa fram och tillbaka, från köken till vardagsrummet, ser väldigt roligt ut. Hon älskar att sova i påsar och i allt som är runt. Nosen är väldigt duktig på att böja ner huvet då hon ska gå för att då får jag pussa henne där innan hon går ifrån mig,alltså vill ner från mig. Ni kanske inte fatta vad jag mena men det ser riktigt coolt ut irl. Nosen är svart och vit och har väldigt mjuk päls, löser dock mycket hår.
-
Jag har också flera fiskar om man nu kan kalla det husdjur. Dom ser ut som vilka fiskar som helst. Har haft ett x-antal fiskar men dom har dött i tur och ordning.
-
Jag har haft i mitt liv väldigt måånga djur. Allt möjligt,kaniner,fåglar,hund,råttor,mös osv orkar inte skriva upp alla. Dom är många så jag skipper det.

Dag 01- Om mig

Jag för ett tag sen(ett år eller två)
'
Mitt namn är Josefin viola marjam bergman och jag kommer från Sverige om ni undrar. Jag bor i Ursviken i en lägenhet med min mamma och min storebror och det är väldigt mysigt. På fritiden gör jag ingen annat än spenderar min tid med min underbara älskling,min familj,festar,shoppar,jobbar,umgås med vänner. Har inget intressant liv men jag är faktiskt ganska nöjd som det är. Jag är en snäll,omtänksam och rolig person,älskar att resa,shoppa och festa.
-
Jag är ganska tillbakadragen med okända personer men är jätte social med dom jag känner. Min far dog när jag var 9 år så det var alltså 8år sedan, det är tufft att leva med det men vi klarar oss så bra ändå. Jag har 3 syskon. Två storebröder(Christoffer och John) och en storasyster(Elin).Måste nog lägga till att jag som sagt har en pojkvän som jag älskar jätte mycket. Han betyder mest av allt och han är min tvillingsjäl, utan han inget jag som man brukar säga va?
-
Jag bor i Skellefteå och går 2a året på Anderstorpsskolan, linje Skapande kommunikation. Väldigt intressant linje men blir tyvärr ingenting när jag går ut. Min älsklingsrätt är Tacos, fiskpinnar, kyckling och ris. Jag älskar roliga personer som sprider glädje och positiva personer som är taggade på livet. Jag är en väldigt djup människa så jag gillar diskussioner men hatar konflikter. Jag älskar att göra en människa glad och vill inte att någon ska vara ledsen. Jag tänker nästan mer på andra än mig själv vilket är synd. Min största hemlighet är att ja är väldigt busig och mysig.

Listan som alla verkar göra.

Eftersom att jag nästan slutat blogga så måste jag säga att det är därför att jag tycker att min blogg suger och att jag knappt har nått roligt att skriva längre för utom Skola,älskling,plugg,fest och sånt ointressant, så därför har jag tänkt att göra denna lista så ni kan få en uppdatering av mig och dessutom får jag nått roligt att skriva om :)
Då börjar vi!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Mina djur
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – På mitt sminkbord
Dag 09 – Speciellt datum
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mina fem favorit klädesplagg
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Old times
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – 5 favorit saker
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Så ser jag på min framtid
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Mina djur
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – På mitt sminkbord
Dag 09 – Speciellt datum
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mina fem favorit klädesplagg
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Old times
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – 5 favorit saker
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Så ser jag på min framtid

4 December!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Min storebrors dag!
24 år idag och lika go och glad för det!
Jag älskar dig bror!!!

Lite uppdatering inför läggdags!

Hej på er!
Har just börjat få upp värmen i mina fötter igen. Har varit ute och åkt skridskor med älskling,hans lillebror och hans kompisar. Mycket trevligt. Synd bara att jag inte är lika bra på att åka som jag var för två år sedan. Känner mig som en bambi på hal is. Kan ju inte ha sätt så proffsigt ut?
Nu ska vi leta upp en bra film att mysa till sen sova. Pussar!

RSS 2.0