Julen är här och lyser frid på jorden..Glädjen är stor i ett barns klara ögon bor den!

Imorgon är det Julafton och jag längtar så mycket! Vi ska iaf börja fira med jonathans familj sedan far vi hem till min och firar där resten av kvällen. Även en sväng förbi hemma hos Janina och myser någon timme med dom, byter paket osv.
Vi i min familj firar väldigt traditionellt men vi kan gärna sitta uppe länge, spela spel och verkligen dra ut på julafton, så för mig så betyder julen väldigt mycket! Dagen innan julen så blir jag alltid pirrig om kroppen för jag älskar att ge och få presenter! Sitter just nu och gissar på vad jag kommer att få, inte för att det spelar någon roll utan mer för att jag är så nyfiken av mig och inte har nå tålamod...tex hatar när någon gör en överrsakning åt mig och man bara får veta A men inte B...då sitter jag alltid och funderar och måste verkligen lista ut det. Jaja nu kände jag att jag kom in på lite fel ämne. Ikväll ska vi iaf till Jonathans mormor på uppesittarkväll och bara mysa sen hem och sova tidigt! Säger God Jul nu eftersom att jag förmodligen inte kommer sitta nå mer på bloggen.
GOD JUL PÅ ER ALLIHOPA! ♥

Jul, jul, strålande jul

December är fan den bästa årstiden på hela året! Eller menar jag verkligen det? Jaja okej näst bäst eftersom att juli är bäst om den levererar sol annars är december helt klart bäst. Jag älskar allt med julen! Förbereda och dona inför julen gör mig pirrig om kroppen. Paketera in julklappar, pynta julgranen, bygga pepparkakshus, se julkalendern, julpynta, tända ljus efter varje advent, dricka glögg och äta lussebullar. Åh allt är så underbart! Jag blir verkligen som ett litet barn när jag tänker på julen. Om jag ska vara ärlig så julpyntade jag och köpte julklappar redan för tre veckor sen, men vi låtsas som jag gjorde det i lördags annars kanske folk börjar tro att jag är lite coocoo. Julkalendern i år verkar inte vara direkt en höjdare men det kan jag ju inte avgöra efter tre avsnitt. Det tråkiga är att dom är så korta..man hinner knappt få någon julkänsla. Tänkte visa några bilder från hemmet sen ska jag börja göra middag här hemma.
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0