Want them all!


...

Alltså vad är det för fel på blogg.se? Har inte fått mig in förrän nu..och när sånt händer känner man fan för att sluta blogga härifrån!!



Hittade en bild på netlog för typ 2 år sen..minns dagen som den var igår!


Vilken ska jag välja?

Har två mobiler att välja mellan men vet inte vilken ska jag välja..?!
vilken tycker ni?
Snälla kommentera...



eller



In & Out!

Hejhej! Kom nyss hem från en skoter tur med älskling. Fy vad mina tår svider för att det är himla kallt. Skotern började koka vid typ scoutsjön eller vad det nu heter. Men som tur var så hjälpte ''Coppar'' oss så vi kunde fortsätta köra men det blev istället så att vi körde hem för det var så sjukt kallt! Nu luktar jag bensin så måste hoppa in i duschen nu PUSSPUSS!





Fredag!!

HEJSAN!


Äntligen är det fredag och fullrulle! Herregud vad veckorna går fort,jag hänger inte riktigt med. Men det är bra det. Ikväll blir det mys med älskling och imorgon blir det formodligen fest! Men det återstår att se. Det har iaf varit fullrulle här hemma hos älskling eftersom att dom ska snart ska flytta så just nu ligger våran säng på marken haha men det går så bra så. Jag lägger in en härlig party låt till er som festar för full ikväll! Ha en bra kväll allihopa för nu sticker vi till alba och köper gottigott eftersom att vi inte ätit det på länge! Puss så länge!



Tisdag

Hejhej!

Kvällen har bestått av massa plugg..Har iaf hunnit skriva färdigt talet som jag ska hålla på torsdag och referatet så jag är hel nöjd!
Nu ska jag och älskling ut och gå..varför vet jag inte men vi bara kände för det.  Sen ska vi förmodligen sova så kommer nog inte skriva nå mer ikväll.
Pussochkram!


Open your eyes!

Åh missade bussen till skolan! Så nu måste jag ta den som går 20 över 8..typ om 10 minuter. Att dom alltid ska ha så jävla bråttom! Haha jajaa nu ska jag dra vidare så tjingeling! Hörs sen.







Oyeea

Hallå bloggläsare!

Just nu sitter jag här på skolans dator och göra typ nästan ingenting. Om 20 minuter har vi datorkunskap..wiho! Gillas inte! Kan typ ingenting om datorer,äh det är väl roligare än matte iaf! 



Hittade en väldigt gammal bild på mig på datorn!
''Hade just varit och
solat som ni ser..;)''


TA MID DIT!

Åh jag är så less på vintern nu! Nu känner jag verkligen för att bara dra bort här ifrån,Bort från kylan till ett mycket mycket varmare land!




Cant stop loving it!

Ikväll blir det fest!!! Så nu ska jag snabbt in i duschen sen göra mig klar för en partykväll! Hörs senare eller imorgon! HA en bra kväll bloggläsare!




Redan fredag!!

Hejhej idag blev jag hemma från skolan för älskling glömde ställa klockan så jag vaknade inte förrän kl halv10 och då kände jag att det inte gav något att fara till skolan eftersom att vi slutar HALV 12 idag. Jaja iaf så skäms jag för det som hände! Ska inte vara från skolan på länge nu!! Som straff för att jag inte for till skolan så ska jag städa mitt ostädade rum och rensa garderoben som är proppad med kläder! Jaja vi hörs när jag är klar!

Btw idag är det fredag fan va skönt!!!!!




♥♥




Sovgott!

Nu måste jag verkligen sova, har en lång skoldag framför mig! Skriver imorgon PUSS på er!

Inne/ute lista!

haha okej vi gör ett försök på det då, så ser vi hur det går!:)






Topshops skor !
Dom har ju så sjukt mycke snygga skor! Skulle nog inte tacka nej till nån utav dom..Särskilt inte dessa heta skor!



Bruna ben !
Det är så jävla snyggt och gör hela outfiten mycket mycket snyggare plus ett par höga skor till!


Party
!
Nu för tiden känns det verkligen som om att det enda man strävar mot och ser framemot på dagarna är helgen då man festar och har kul! Jaa för mig är livet som en fest!! Vafan ska man annars hitta på i denna lilla stad?







Gult hår
!
Tycker faktiskt inte att det är så speciellt snyggt längre..det ser bara trashit ut! Ska man vara blond så tycker jag verkligen att man ska satsa på askblond isånnafall. Hoppas ni nu inte tror att jag är imot gult hår för det är jag verklingen inte. Jag tycker bara inte att det är fint!




Bring it on!

Fan va ont i huvudet jag har haft idag! Eller just där vid tinningen gör det ont...jag börjar tro att det har nått med synen att göra för jag har ju inte heller så bra syn eller håller på att få jätte dålig syn=( Jaja iaf så måste jag vänta här vid datorn på älskling för han är och tatuerar sig så jag sitter här i hans rum och gör inte mycket alls,funderar på att ta en dusch eller typ lägga mig i sängen och hoppas på att dom snart är KLAR! Idag efter skolan blev det iaf stan med nazaningumman och hon shoppa för fullt medans jag fick stå och snyfta för att hon hade pengar å inte jag..hittade iaf massor med fint,hoppas bara att det finns kvar då man får pengar!!



GIVE ME!!!!!!!!!!!!

HOTHOT!





shuu

Hejhej sitter och fikar just nu hemma hos älskling medans han håller på och städar rummet,haha jag är lite elak av mig jag vet. Men iaf så blir det se avatar nu sen SOva! Hörs imorgon med lite mer uppdatering. PUSSSSSSS


''jag är så sjukt trött på folk som fejkar hela tiden!''



Nataliesötnos!



Hur söt får man vara!!!!? Jonathans lilla syster och hon är helt serriöst världens sötaste unge!

I think i like it!




BÄST JUST NU!



''The music is making me growing''

SO FINE!

HEJSAN!

har inte kunnat skriva på ett tag för att jag varit så upptagen med annat men nu är jag tillbaka iaf! Sitter och dunkar musik på högsta volym! Alltid lika härligt för sånna som mig och älskar musik.
Idag har vi inte gjort så mycket mer än att bara chillat och mys, Det behövs verkligen..så man är utvilad till imorgon..då skolan börjar igen.




YES.

Tjatja,kom nyss hem från skolan. Det blev alltså inge stan idag heller..får väl dra dit imorgon eller nått. Iaf så gick skoldagen jätte snabbt och var iprincip ganska rolig. Sitter här och fryser i hela kroppen! Hela jag är iskall..har ingen aning varför men tror att jag håller på att bli sjuk..=(
Det jag beställde har iaf kommit och ja har varit och hämta det men orkar inte ta kort på dom så ni får tyvärr inte se dom. Har inte ork för att göra det,känner mig trött och som vanligt sliten i kroppen.
Somnade faktiskt 9 igår,haha tro det eller ej. Heller på att få tillbaka rutinerna så det är bäst att jag håller mig till dom..därför så blir det inge fest på lääänge eller iaf till valborgs,ska istället börja sköta pluggandet,läxorna och träna. Tycker det låter bra så jag ska försöka att hålla fast vid det.

Nu är det mat så pusspuss!


Världens bästa hårdrocks band!





Love!


En dag avklarad!!

hejsan!

Skolan idag gick väl hyfsat bra..bortsätt från att jag knappt sov nästan nått inatt så jag var helt jävla sliten hela dagen,blev värre efter lunch då jag bara ville gå och hänga mig pga av att jag var så sjukt trött. Kunde inte hålla mig när jag kom hem..somnade på soffan och sov ända tills älskling väckte mig och det var nog runt 8 så frågan är ju om jag kommer kunna sova nått nu. jaja vi hoppas på det iaf. Kom iaf nyss från duschen,så jävla härligt det kan vara alltså! Känner för att hoppa in i duschen igen..eller typ ta ett bad men får inte..måste försöka sova nu annars kommer jag aldrig klara skoldagen imorgon.
Imorgon kommer kläderna jag har beställt,men kommer inte kunna hämta ut dom förrän efter skolan så jag visa er dom då,men nu måste jag sova!
Hörs imorgon:*



Babyboooooooo!

Då var lovet över då...

Wihoo! Skola imorgon,känner värsta peppen! Äh det är bara att bita ihop och köra hårt nu igen! Dom som inte vet när vi börjar imorgon,så skulle jag tro att vi går efter det nya schemat..alltså börjar vi 9.05 i E51 så be there!

Lägger ut den också så ni kan se.




En månad i sthlm,fan va nice!

Guuuuud vad jag längtar tillbaka till sommaren! Det var helt jävla underbart. Jag HATAR vinter. Vill ha sommar och sol nu! Känner på mig att den här sommaren kommer bli hur bra som helst! Håller redan på att planera den lite för mig själv. Ska ju självklart till Stockholm,like always! Och det kommer blir hur roligt som helst, som varje gång! Jag kommer förmodligen att bli där i en hel månad och fan va king det kommer bli men måste ju först sommarjobba så man tjänar ihop lite pengar till shoppingen där. Åh jag blir så jävla taggad när jag tänker på det. Ska ju självklart ha med mig min älskling..han vill ju så och jag vill ju självklart också att han ska med!

tror att det är:
  • 8 veckor till sportlovet,!
  • 13 veckor till påsklovet!
  • 6 månader till sommarlovet,typ!

Underbart! ♥

Must have!!




Söndag..

Fan va roligt jag hade igår! Det var lite problem med skjutsandet ibörjan av kvällen men det fixade sig tillslut. Hade jätte roligt och alla var hur gulliga som helst! Drog hem vid halv 3 tiden så det känns bra. Men det värsta var ju att man var tvungen att vakna kl 10 idag,annars får man aldrig sig i säng ikväll. Tror nog aldrig att jag varit tröttare! Det känns som att mina ögonlock väger 10kg jag svär. Hur som haver så får vi iaf inte somna om utan vi måste försöka hålla oss vakna och jag vet inte riktigt hur det ska gå. Är hur bakis som helst och behöver sova. Vi gick och la oss halv 7 inatt så vi har knappt fått sova nått nästan..aja får se om vi orkar dra till rävarbacken med familjen Eriksson..men det tror jag nog inte..


En dag som denna så behövs det här leendet!
(Gammal bild!)

YEAH

Ikväll blir det festa och jag är skit taggad! Lägger in en super bra låt sen måste jag kila. HA EN BRA KVÄLL ALLIHOPA!


PUSSSAR







Bio,festa?

Tjooho! allt bra? med mig är det iaf skit bra:)


Vad händer ikväll?:
Det lutar åt bio,but you never know. Är skit peppad på festa..men då är ju frågan om nån festar ikväll..iaf så får det återstå till senare ikväll.
Hade iaf tänkt se Sherlock Holmes! Den verkar skit bra.



JAG ÄR VAKEN!

Kan man tänka sig,jag är faktiskt vaken så här tidigt! Kunde faktiskt sova tidigt igår så jag är väldigt glad för det,måste verkligen vända tillbaka dygnet. Det har ju som sagt blivit att man lägger sig 4,5,6 och vaknar runt 3. Inte bra jag vet. Men det ska ju inte skada om man har lov men snart är det över och då måste man göra sig redo för verkligheten! Jag vaknade iaf av att det var oerhört ljust ute..haha och ser man på så var det faktiskt sooolen,jag vet inte hur länge sen den var framme på himlen..men UT ska man iaf. Måste bara väcka sömntutan som ligger här brevid mig och sover.

Skriver senare
PUSSOCHKRAM!


Liten josefin..



Haha hittade dessa fina pictures i Jonathans rum...han måste ha snott dom!
Första bilden var jag i Afrika och andra bilden var jag uppkläd för skolavslutning trorjag.
Tänk så stor man har blivit!..

Försvarsmakten!

Har ni varit inne på www.team.forsvarsmakten.se nån gång?!  Ni vet på reklamen då man ska försöka kolla vilka färger som visas. Jag prövad iaf och det visade sig att jag var riktigt duktigt haha! Gå in och testa det och kolla hur bra du är:)



Här är iaf mitt crews resultat!

Topshop!

.                        Jag älskar Topshops skor!



Hejhej läsare!


Ska snart beställa hem några jävligt snygga byxor och leggings så det känns bra! Nått som känns mindre bra är väl att mina pengar snart är slut..ääh! Ska snart dra mig hem till älskling. Får se vad vi gör ikväll men nått roligt vill jag fan göra..känns fan som att man måste hitta på mycke nu innan skolan börjar! Fan va skönt det iaf har varit med lov..Men vi hörs senare. Kan visa vad jag beställt hem då. PUSSSOCHKRAM!

Burrrrr

tjaaa bloggen!

Kom nyss in från att ha byggt en ''stor'' snökoja som tillslut blev ner riven..aja gjorde iaf bara en koja för skojjskull så jag är inte ledsen för det. Nu känner jag för att ta ett bad men det är så pass sent så vi ska väl spela lite skippo sen blir det susa! Men vi hörs imorgon,Pusspuss!





199 kr på H&M!


Måndag..

Förlåt att jag inte uppdaterat förrän nu. Har inte orkat sätta mig vid datorn,är fortfarande lika seg men ska iaf ut snart. Vaknade halv 4 idag..haha inte normalt! Ikväll har jag lovat mig själv att inte lägga mig allt för sent. Somnade ju faktiskt kl halv 9 på morgonen så det kan ju bero på varför jag vakna så sent.
Hade tänkt gå ut och bygga en stor snökoja nu..haha jag har ju typ världens största snöhög utanför mig så man kan inte låta bli att leka i den.

sliiitenjävel

Hejhej!

Fråga mig inte varför jag är uppe nu. Ska iaf lägga mig ner nu i sängen med älskling och se en film..fan va skönt! Känner mig rätt sliten i kroppen..och behöver verkligen en lång skönhetssömn! Vi hörs imorgon! Jag lovar att uppdatera mycke då! PUSSIII


nyårsoutfit!

Hade tänkt visa er hur jag såg ut på nyårs..det blev inte så bra bilder men det är iaf dom ända bilderna jag har så ni får stå ut med det!






Plus min lilla nya väska!







NEJ

..NEJNEJNEJ..Såg nyss att jag fått ett märke av raketen som snudda lite vid min kind!


haha jag kanske överdriver lite nu men vemfan vill ha ett märke i ansiktet..

2010

Fan vilken lyckad nyårs alltså!! Den kunde fan inte ha blivit bättre jag svär! Verkligen en bra start på året.
Det började iaf att vi for hem till robin och nazanin där vi åt hur god middag som helst sen efter vi ätit spelade vi lite spel och körde ölspelet,skratta och hade trevligt! Sen när vi blivit lite lulliga så drog vi oss till en lokal fest där vi det var hur mycket drag som helst. Alla var hur glad och peppade som helst! Jag har nog inte haft så roligt på läänge. Sen iaf vid 12 slaget så gick alla ut och gjorde sitt,skrek GOTT NYTT ÅR osv. Sen blev det lite för mycket,för endel sikta sina raketer åt helt fel håll,alltså mot personer och jag fick till slut en raket som snudd lite vid min kind:( Tog ganska ont men det förstörde inte kvällen för det. Efter allt skjutande så drog alla in igen och en viss kille gick och klängde på mig och alla andra tjejer så tillslut så började alla bråka och det började spåra helt totalt. Killen blev alltså helt ner slagen och det ba spruuta blod. Försökte stoppa det men det gick inte så bra hehe:) Sen blev iaf alla utsickade och då drog vi osss till en annan fest en bit bort och där var det väldigt trevligt folk men inte så mycket folk,kanske runt 15 pers. Men det var iaf jätte roligt! Sen stängde den festen också vid 3 halv 4 och då drog vi oss hem till robin och nazanin igen och där slutade vår kväll med lite käk och good efterrätt! Ett bra slut på det roliga. Det blev iaf att vi sovde över där. Somnade vid 6 tiden och sen drog vi hem på morgonen!

Badå jag och älskling har aldrig känt oss så trötta och slitna som vi varit igår och idag! Ikväll blir det iaf att ta det lugnt med lite chips och gotti gott!




RSS 2.0