Lördag

Här har ni en partylåt till kvällen! Och för er som ska till Pdol,ha så jävla roligt! Önska jag kunde komma dit men nu blir det inte så utan vi ska istället till någon park här i Stockholm där det är en stor festival,och det blir förmodligen roligt där också. Nu ska jag hoppa in i duschen så har det bra och festa inte för mycket ikväll!

JAG DÖR!




Vänta bara,Snart kommer jag köpa er!!

Festa i skarpnäck

Idag har vi städat och varit jätte flitiga för att dom skulle få främmande och det såg inte alls bra ut här hemma.
Kuddar,filtar,kläder och allt möjligt låg och skrota på golvet. Ölburkar över allt. Jaa ni kan ju tänka er hur det kan se ut. Iaf så ser det mycket bättre nu:)
Ikväll blir det iaf festa igen fast hos några folk,ska också äta där så det blir säkert mycket trevligt! Fast jag ser inte fram emot resan dit,kommer ungefär ta oss 40 min så det är ganska långt. Kommer dock träffa lite kompisar där så det blir roligt roligt! Min bror bodde ju faktiskt i skarpnäck först så ja känner ganska många där sen dess.




Bjuder på en fett söt bild på min älsklings Marley

So nice here

Förlåt för min dåliga uppdatering,har inte haft tid med att blogga eller nått. Allt är så stressigt här så jag har glömt bort helt och hållet att blogga men nu är jag i farten igen:)
Iaf så är det jätte roligt här. Ikväll drar alla här ut och festar på nån klubb så då får väll vi sätta nå fart på festadet också!
Har tagit 100tals bilder men orkar inte sätta mig och he in alla på datorn nu för det tar sånn jävla tid och just nu ska jag egentligen inte sitta på datorn.
Så ni få ha en rolig kväll för det ska då jag försöka ha!=D
PUSSI

ÄR I STOCKHOLM NU=D

Yes its ture,nu sitter jag här i Stockholm och väntar på maten. Vi var framme i Stockholm kl halv 9 på morgon och tågresen gick jätte bra och allt annat också, Iaf så blir det festa som fan ikväll!!! Nu dunkar vi fett med musik,kan knappt tänka;)  Fy fan vad jag saknat livet här i stockholm,allt är helt underbart,särskillt människorna här!
Men nu har jag inte tid med dator så have to go bye,seeeeya!!


Väntar på tåget i bastuträsk

Tjenare! sitter på tågstationen nu och väntar på tåget som kommer om en timma. Vi har nu suttit här i ungefär 40 minuter och jag fryser som fan! Vi har iaf fått i oss nå mat så nu mår jag mycket bättre. Har faktiskt inte ätit nått på hela dagen.
Min katt nosen fick stanna hemma..vilket jag inte ville,men nu blir det iaf så.
Jag tog med mig två fulla väskor med bara mina kläder så min mor är inte så jätte glad på mig för att jag tar med mig så jävulst mycke packning. Men sånn är jag;)
Lite ovanligt att man brukar hitta ett nätveck som man kan sitta på här i bastuträsk. Men jag ska vara glad för det,för jag har inte suttit på hela dagen,bara stressat och städat hela dagen! Så det kan vara bra med lite dator för mig just nu:)




OMG



Hur jobbig får man vara. Jag står inte ut med jontes lille borsha.
Han kanske ser ut som världen sötaste men är fan världens jobbigaste.
Okej snäll ibland med för det mesta jobbig!


Jag har inte kommit mig någonstans. skulle egentligen packa men jag har inte
gjort ett piss. Har inte ens kommit mig hem. Jag kommer måsta gå Hem,OHNO!

Wiho måndag natt åker jag!!

Idag blir det packa för fullt.
Men vad ska man ha med sig då?
hm det här är vad jag kommer på nu

  • Skor för alla väder
  • Smink,smycken mm
  • tunikor
  • byxor
  • leggings
  • 1 tjocktröjja
  • bikini
  • 2 jackor
  • solglasögon

Tåg till stockholm..

åh fick veta igår att det blir tåg till stockholm istället för flyg. Anledning till det orkar ja inte ta. Men iaf så kommer det bli en lång jävla resa för oss. Vi åker då med liggvagn så det blir bra. Skulle fan aldrig orka sitta i 13 h..Javet de är mycke men nu när man kan sova i lugn och ro så kommer tiden rulla som en räls.
Jag minns sist jag skulle åka så gick ja och min bror över till Kiosken som låg längst bort i tåget,så vi var tvungna att gå förbi sittvagnen där det luktade jag vet inte vad men iaf inte nå gott vill ja lova er. Höll för näsan så länge jag kunde, tur det. Folk satt där utan tröjor och sånt och det luktade däremot svett som fan! USCH




Frukost i husvagnen

God morgon!

Har ni sovit gott? Nästan inte jag,
känns som att jag knappt fått i mig nå sömn, somnade runt 6 igen och vaknade nyss. Nu måste jag nästan sluta somna så här sent,för man vaknar inte för ens nu. Och då är ju dan nästan borta. Aja nu ska vi äta fruktos,efterlängtade frukost!


Mysigt i husvagnen

Ikväll blir det en mysig kväll i älsklings husvagn. Det är så himla mysigt här inne! Och så himla stort!
Vi ska förmodligen he igång en film och smaska i oss gosakerna som vi var och köpte nyss. Det jag inte gillar med den här husvagnen är att det är så förbaskat kallt här inne. Äh,får väl ligga nära älsklingen så att jag inte fryser ihjäl ikväll ;)
Kanske skriver senare,men nu blir det inge mer dator för mig såååå KYSSSSSSSS





SÖTA älskling i husvagnen som ligger och väntar på mig,hiihi

Ops!

Kan ni gissa hur sent jag gick och la mig igår? kl 6 på morgon somnade jag och vaknade ungefär vid 2..,nu kan man liksom säga att jag vänt helt på dygnet. Inte bra. Men det är faktiskt sommarlov så tur det.

Idag blir det inte trästocks för mig,inte för att jag liksom jätte gärna vill dit men ska iaf dit imorgon. Och då blir det förmodligen festa för mig,jag far ju faktiskt på måndag så en sista partynatt för mig ska bli här i skellhell!
Vi får se vart kvällen tar mig,men vi ska iaf ut nu PUSSS

Marabou daim:))

Hur kan det vara så gott?? jag får inte nog av det!! Kan inte fatta att jag verkligen har börjat äta chocklad igen..Det går sakta men säkert. Men en sak är säkert,de är fan GOTT


Snart kommer älskling,Mjaauu mysa ikväll!!

lovely

Idag hade jag faktiskt tänkt att ta en runda på stan men så blev det inte riktigt . Gick till busshållsplatsen för att vänta på bussen men plötsligt såg jag hur svart allt blev på himlen så jag rusade tillbaka till huset då allt regn kom också. Kan inte fara till stan om det ska regna,fy det förstör ju allt. Jaja men det blev iaf inte nå stan för mig. Istället så blev det datorn..men nu verkar det som att solen sticker fram ,YES! Ska ta och kila ut och träffa några innan Jonathan kommer hit:)

PUSSIIPUSSII

Inget man tackar nej till!!








Saker som har hänt för mig ikväll!


  • Städat mitt skit stökiga rum
  • Köpt hem chocklad...(ovanligt men ganska gott faktiskt) 
  • pratat i telefon i ungefär 1h..(dyrt..)
  • Trättat flickorna
  • packat lite inför resan. Bra att starta i förtid,enligt min mamma.
  • Bloggat
  • Sätt på mtv(LOVE IT!)

Tur att åskan bara höll för några minuter,jag fick fan panik varje gång det bullra..Skit Scary
Idag har jag faktiskt haft skit ont i magen och då menar jag verkligen Ont!, måste nog kolla upp det...vilket jag inte ser framemot. För Jag hatar verkligen sjukhuset!

Sol plus åska?

Jag tänker inte tala om för er vad jag gjort idag för det är lite privat,Kan istället säga vad jag tänker göra nu! Ja ni kanske inte vet det här men iaf så är jag otroligt dålig på att hålla mitt rum rent. Man kan nästan säga att hela min garderob är utslängd. Lite pinsamt när man får besök och rummet ser helt stökigt ut. Men man får väl helt enkelt skylla sig själv om man är så dålig på att städa sitt eget rum..

Är det bara jag lr hör jag åska? åh nej jag som hade tänkt lägga mig och sola innan jag börjar på mitt rum. Det verkar iaf som att solen håller på att försvinna...GREAT. Bara inte det börjar åska,för jag hatar verkligen när det bullar så där jätte högt. Faktiskt ganska obehagligt!



Nu ska jag gå och titta om mamii är klar med maten.
TJING!

Nattbloggar

Joo jag ska snart sova. Fattar inte hur jag orkar sitta på datorn nu. Är grymt otroligt trött! Hoppas iaf att jag tar mig till sängen innan jag hinner somna. hih aja livet går mycket bättre av att inte tänka på dig(hemlig person)!

Om ni nu undrar varför jag sitter på datorn är för att jag snackar med lite person på msn och tittar i lite olika bloggar. Rätt så roligt men blir lite drygt med tiden. Ska krypa ner förmodligen snart då jag skrivit klart.
hm,imorgon så får liksom vädret bestämma vad jag ska göra. Nått roligt ska det bli. Skönt att det blev lite sol idag med tanken på att jag är jätte less på det här äckel vädret som har varit i veckan.

Ska kila nu puss!!!!!!!!

mitt svar

Jag skiter i dig! jag bryr mig inte ett piss om dig längre. Varför ska jag slösa en hel massa jävla tid på dig?
Ska jag offra allt för dig när jag inte får nått tillbaka? Varför ska jag sluta blogga bara för att jag mår dåligt
pga dig. Nej..Jag vägrar låta dig förstöra mitt liv. Du får fan bestämma dig nu! hur fan vill du ha det!?
Jag tänkter inte låta dig göra mig ledsen en gång till. Nu är det nog.Jag mår fan mycket bättre utan dig.
Jag ska fan leva livet utan dig. Jag bryr mig inte vad säger eller nått. Nu har du fått ditt!!

Jävla bög jävel!


Jag tänker inte låta dig styra mitt liv.
Jag börjar tvivla på att jag känner dig! vet fan inte vem du är längre..du är helt jävla förändrad. Hoppas du är nöjd! Det kommer aldrig någonsin bli som förr om du tror det. Jag ska fan aldrig låta dig vinna den här gången!

Kommer inte att blogga på länge..

Jag kommer inte att blogga på länge. Orkar inte med en massa mer skit. Nu får det vara nog...
jag vill inte prata om det som hänt här,kan istället låta bli att skriva på ett tag så ni slipper läsa
bara tråkiga inlägg. Skriver om några dar.
Puss ni får ha det bra!

Inge snack, nu blir det bada!

Nu jävlar drar vi och badar! Inge snack om det. Skiter i om det är fullt med moln på himlen.
Ska kolla vilken bikini jag ska ha sen ska vi dra en badminton runda sen blir det bada! wiihoo.
Den här gången ska jag fan inte fega ur:)
Fast först innan jag gör nått så måste jag få i mig lite fikaa.
massapussar!!


Pizza till middag - mummie!

Går det bli mättare än vad jag är just nu. Skulle nog inte tro det! En tugga till så lär jag spy. Fick iallafall i mig en halv pizza restan gav jag till älskling. Iallafall så finns det ingen godare än vesuvio:) Tack Älskling som betalade!
Jag som var så himla sugen på en pizza,och jag var verkligen säker att jag skulle vräka i mig hela. Men så blev det inte.
Nu blir det nog inge mer mat på hela kvällen. (bestämt!).




God Morgon!

Sovit gott? självklart inte jag som alltid.. Drömmer alltid mardrömar,vad händer?

Idag fick vi ännu en dag utan sol. Jag börjar tröttna på att tjata på att den ska komma för den kommer ju fan aldrig! Ska aldrig mer nämna nått om solen för de är då den brukar visa sig.

Hade tänkt fara och bada idag men det verkar som att det inte blir nå bada för oss. Vad ska man då hitta på?
Nu vill jag iallafall få i mig lite frukost:)

Pussie

Fisketuren

Jaa då var man hemma från en fisketur ute i naturen. Själv är jag absolut ingen natur människa, men
kan väl hänga med för den här gången,tänkte jag.
Men inte tänkt jag på alla mygg som jag kommer möta på. Och att det skulle bli kyligt hade jag inte alls en
aning om. Men som tur var så tog älskling med sig en tjocktröjja till mig.
Iallafall så fick vi inge fisk som jag förstod..
Jag och nazanin metfiskade och måste bara säga att det där inte alls är min grej! Nazanin verkade iallafall trivas i naturen,
haha

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen med älskling. Ska se funboys så jag hoppas att den är bra:)

Lägger ut bilder från ikväll. Lite suddiga men dom
är tagna med mobil så.



Haha sötgumman!


Om ni inte ser så är dom där killarna,Jonte och robin:)




Det där hemska huset låg alldelens intill där vars vi var.
Var tvungen att springa då jag gick förbi det, Jaa så rädd
var jag!!

Jävlar så bra låt!

Just imagine how you feel If you would be the one they're picking on Would you would you be the who's gonna stand up strong Honestly Would you let us lie break down and cry, oh Would you would you would you Never let nobody step on your right What if it was your brother sister mother father child Then would it still be cool Why can't you see your words are hurting Everybody deserves to be themselves and no one else So think before you move What about if that was you That would the victim (victim) Of the critisism and they treated you that cruel What about if that was you That would be bullied (bullied) How would you feel if they were doing it to you What about if that was you How would you would you would you feel Honestly How would you would you would you feel If they were doing it to you Just imagine how you would feel If everybody always laughed at you Would you would you would you They think it's okey with me and you If you were me And the people 'round you were having you down now Would you would you would you Like if they did that to you

shiet,nu är det bråttom

Alltså shit jag har fastnat i den här datastolen!! Jag får mig inte här ifrån. Har dunkat Darin - what if .
Jag döör,Jag bara älskar låten! Nu får det vara nog. Ska pallra mig här ifrån nuu,innan jag spelar om låten
igen som jag typ redan gjort några 100 ggr. Jag tror mamma är väldigt less på den här låten..äh nog om det.

Bjuder på dom, pusshej ha en rolig kväll!




Lite sol får väll duga.

Äntligen får vi lite sol iallafall!!

Här sitter jag och väntar på maten för jag är fett hungrig. Åt lite frukost imorse så det kan ju bero på det.
Senare ikväll blir det bada för jag är jätte sugen på att plaska i vattnet,hihii
Ska cykla till älskling så fort mama är klar med maten! Och ja vet ,jag är duktig som orkar
cykla till skelleftehamn=D






skön dusch!

Nu känner man sig mkt fräschar efter en skön och effektiv dusch.
Är dock jätte svart under ögonen. Men ska ändå tvätta bort det innan jag lägger mig.

Ska strax torka håret innan älskling kommer.
Måste erkänna att han är det finaste jag har<3


no party

Hemma igen...

ikväll hade jag faktiskt jätte roligt!
saknas bara sol och värme. Har skakat hela kvällen för de är ju så fruktansvärt
kallt ute. Och plus så är man över känslig då det är kallt. Tål knappt nått,blir sjuk hur lätt som helst!
jaja nu ska jag iaf ta en skön,varm dusch. Har köpt hem en hårprodukt som jag ska använda i håret.

Ikväll har Nazanin gårdsfest och jag kan inte komma!?!?!? kan det bli värre. sitta hemma här vill man helt enkelt inte!
mina pengar är helt slut,så jag får mig knappt till festen. Risigt va?, aja nu måste jag sluta flänna:))

bye

nu sticker jag,puss skriver ikväll!




titta,jag kan verkligen trixa med photoshop..

Byta design IGEN

Ska trixa och mixa med min blogg designen nu. Nu vill jag byta för att jag är less på den jag har. Ska göra en mkt
trevligare design nu. Kommer dock ta ett tag men det är iaf vad jag ska göra nu sen ska jag vara med Emelie:)) för hon
sticker ju tillbaka på lördag,neej:(

Ge mig gärna lite tips om vad jag kan göra för design!!!

puss

aj min tå:(

God morgon!

Sovit gott?? det har då inte jag.  Vaknade typ 4 gånger konstant..och drömde bara hemska drömma.
Vaknade desutom kl 7 imorse och kunde inte somna om,så ja väckte gubben men han somnade bara om så
jag fick tvinga mig till sömns igen.


Min tånagel slets upp när jag och älskling busade igår. Jag fick typ panik. Och det sved som fan!!
kan ni tänka er,att ens nagel slits upp? tänk er smärtan,fyfan
plus så var det stortån,och den har den största naglen...

 

Var tvungen att sova med plåster så att jag inte tappar nagel i sängen.

Nu har tån läkt lite men den är fortfarande lös..och det håller på växa en ny nagel där bak..inte mysigt precis.

jag hatar regn..

jaa thats the true,jag hatar verkligen regn. Allt regn kan åstadkomma är att förstöra håret på en och att göra så man sitter inne hela dagen.
Kan solen komma fram nu! Sommaren är ju snart över..
Ska inte klaga för vi har faktiskt haft skit bra väder men kunde det inte fortsätta så??

fick veta idag att vi åker till stockholm om ungefär en och en halv vecka. Fy va jag är peppad!
Ska njuta av tiden då man kommer bort från lilla skellefteå.


STOCKHOLM HERE I COME


JagälskarSKOR

åh jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha!!
GIVE IT TO ME BABY


Nu måste jag sova!

tjena bloggen.

Jag är dö trött så jag ska nog krypa ner i sängen snart.
Sätt film sen kl 9. Såg The grudge 3 som inte ens kommit ut på bio & käkat popcorn
som fan så nu ska jag nog gå och spy lite,nämen nu överdrev ja.
Har iaf hittat skiit snygga skor. JAG ÄLSKAR DOM! visar bild nångång.

dags att stänga ner datorn innan jag somnar här..
PUSSI


Sagan om ringen

Gud så sliten jag är i min tumme, har kört ett helt galet spel med älskling. Sagan Om Ringen, kanske inte låter så roligt men jag svär det är fan grymt roligt!=D



Vet faktiskt inte vad som händer idag,men jag hoppas på något roligt för solen är ju igång så kan inte
sitta inne då.
nu ska jag klunka i mig en cola sen gå ut.

men först måste jag säga att jag kom in på Spectrum!!! (happy)

PUSSELIPUSS

Paris Hiltons BFF död

Paris Hiltons nya program om vem som vill bli hennes nya bästa kompis har blivit väldigt populärt. Men i fredags, 3e juli, dog en av kandidaterna, Kat McKenzie, helt plötsligt och dödsorsaken är fortfarande oklar. Polisen verkar dock inte misstänka något mystiskt med döden.







Jag blir nästan rädd,vad händer med alla?
Herregud vad alla ska dö..?
Står jag på tur eller?;)

22.14

Nu är vi tillbaka,fast hos mig:) Köpte en strut med två kulor och fick inge sås eller strössel,fy så sur jag blev! Jag vill ju inte ha den då?
jaja imorgon jobbar jag för sista gången så det ska bli jätte skönt! Men måste ju vakna kl halv 6 för jag börjar kl 8 vilket jag inte ser fram imot..
Blir tråkigt då man ska lämna dom men jag ska hålla bak tårarna,haha näe nu skojja jag,så allvaligt har jag inte tagit det här jobbet. Kommer faktiskt bli skönt att slippa allt det:) Måste därimot erkänna att jag kommer sakna Cecillia,men vi träffas nog nån gång igen=))





glass=D

Nu ska jag fixa mig sen drar vi till albatross och köper glass,MUMS
Det ska bli skit gott att få pressa i sig en mjuk glass=D

Är det bara jag eller stiger värmen ?

nu ska jag skynda mig ,puss ha en bra dag lovers

Liten och söt.?!



inte bästa kvallen min erkänn jag var grymt söt:)?
kan man tänkta sig att det där faktiskt är jag med mitt
lockiga hår och alltid uppsat i en toffs med en rosett.

hittade bilden upp på jonathans skrivbord,(han måste ha snott den..)

förlåt för uppdateringarna!

Hej,förlåt för att jag inte haft tid med bloggandet men det har varit så mycket just nu så jag har knappt haft tid med datorn och dock så har jag fortfarade inte min egen dator,utan jag får springa till den första och bästa dator för att kunna uppdatera.

Dom här senaste dagarna har varit helt uppe på topp,stadsfesten har ju varit igång så man har ju varit för det mesta där.
Mitt humör är så bra som aldrig förr. Jag fick veta för några dagar sen att vi ska först till stockholm sen mot gbg sen där tar vi båten mot danmark och sen tillbaka till gbg,när vi varit där i några dar så drar vi tillbaka till stockholm och förbi där i resten av sommarn skulle jag tro. Men gud så roligt det ska bli,kommer även träffa en massa kompisar i stockholm så jag längtar mest tilll det! Shoppa och självklart festa där ska man ju också göra. Får se om man hinner också träffa Natalie i stockholm,måste bara få tag på hennes nr som inte kommer vara lätt att hitta då man inte minns vars hon riktigt bodde..

jaja imorgon så jobbar jag för sista gången så jag ser fram imot att få sova ut efter tisdagen. Börjar 8 till 17.00 så jag själv tycker att det är för mycket men bara för att det är sista gången så ska jag kämpa mig upp och inte komma försent som jag har gjort på dom två senaste dagarna.

NU VILL JAG HA FIKA SÅ JAG SKA HÄLLA KALLT VATTEN PÅ GUBBEN SÅ ATT HAN KAN VAKNA NÅNGÅNG!

aboow

nu sitter jag hos älsklings moster,och ikväll blir det bara att ta det lungt. Vi ska grilla nu sen he upp lite snacks och kanske dra igång en film för vi är ju hundvakt så då blir det stanna här hela kvällen. Imorgon drar vi istället till festivalen för jag jobbar ju imorgon så jag kommer aldrig orka upp om jag partar ikväll..men så får det bli:)
Snart far min bror,hans tjej och marley hem och jag är stört ledsen för jag glömde att säga hejdå och ge dom en kram. Så nu har jag jätte mycke skuldkänslor!!:( 
jaja dagen på jobbet var som vanligt lika jobbig. Fast vi fick sluta 3 idag=D



Ska bara säga att jag fått ett par nya skor av älskling=DDD jag är över happy just nu!!
Tack älskling,du är världens bästa!<3<33

bilder på skorna
   

 måste gå ut till älskling och hjälpa han nu innan han blir arg på mig..:) PUSS

haha vilken dag.

ojoj säger bara vilken dag. Går det vara lessare på en second hand butik ? jag står iaf inte ut längre!
har gjort allt för mycket på just denna butik,skulle aldrig kunna jobba som en affärskvinna,nejnej det går bara inte.
Som jag sa, Jag vill ha sommarlov nu!! jag vill inte jobba,städa,fixa kläder,stå i kassan och allt nått sånt skit.
idag gick allt ganska fort känns det som ,och mycket gjort men för det mesta chillade vi bara med tommy:)

nu ska jag iaf möta upp emelie så tjao:)

känner för att ta bort..





känner för att ta bort apberget! det är helt onödigt att ha det,är typ aldrig ens inne
och det finns inget att göra där heller. Orkar inte ens svara i min gästbok och ingen gör heller några nya album eller Inlägg som är roliga att titta på.
Skaffade apberget 2005 05 11 så jag tycker det är dags att säga hejdå till de.
Jag har helt enkelt växt ifrån apberget. Tycker inte ens att det är roligt att sitta där ,Jag gör det nog bara för att jag är van och palla sitta inne där när det är sommar!? uT med er fan.
Så jag tycker det är lika bra man avslutar allt här och nu.
Ska jag ta bort den nu efter alla dessa 4 år?känner helt klart för det. Eller ska jag behålla den bara för att jag vet att jag kommer sakna den nångång?

Hårförlängning!!

Nu är det bestämt. Jag ska köpa mig löshår(äkta alltså) annars kan man inte platta/locka det.
Är så jävla glad för jag har verkligen velat ha det länge. Alltså jätte långt löshår. Kommer kosta
mig ungefär 500 kr om inte mer men så får det bli. Ska nog också färga håret ljusare typ blontbrunt
sen köpa något löshår som passar till det.



Vilken stor förändring! Låt det hända mig:)

josefin älskar solen

Varmt idag också:) ,jag som trodde det skulle regna i veckan men nej så var det inte eller man vet ju faktiskt inte säkert men jag lutar då mer mot sol än regn!

Idag jobbade jag till 18.00 så jag kom nyss hem från en svettande bussfärd..med massa folk i bussen. Usch det luktade
inte alls gott i bussen. Drog runt stan en tväris innan bussen gick och jag hittade faktiskt en tunika:)
Jag var inte alls sugen på att gå ner till festivalen och det verkligen inte vara många folk där heller. Drar dit i helgen istället för då går karusellerna snabbare plus så går man ju in kanske gratis annars får man slänga upp en 500 lapp:(
Imorgon ska jag och älskling sitta hundvakt till hans moster och hennes mans hundar! Dom kommer förmodligen vara borta till söndag så vi har hela huset för oss själva;)  nejnej okej inget kommer hände där så ni vet.

Ikväll blir det till Annelie som gäller för mig. efter det så hoppas jag på att älskling kommer hit.
nu kilar jag till konsum innan jag tar bussen till Annelie pusshej!




Jag saknar dessa tjejer.




trött trött trött

åh jag är så jävla trött, vill bara sova mer! hade ställt kl på halv 6 för att jag skulle kunna vakna och fixa mig i
god tid men jag var så jävulskt trött ,kunde knappt öppna ögonen och jag kände verkligen hur slut jag var i kroppen.
Nu behöver jag verkligen sommarlov! sova ut till när man vill,vakna och göra vad man vill. Snart smäller det,slutar sommarjobba på lördag,I´m happy!

Glömde bort att skriva igår men det gör väll inget?:) såg Crank High med älskling så jag somnade direkt eller efter
typ 5 min av filmen..värt?

men nu ska jag fortsätta söka kläder.....PUSS
BTW IDAG BÖRJAR FESTIVALEN!

RSS 2.0