På skolan!

Hej! Uppdateringar från skolans dator så ni vet. Dagen har gått sjukt segt..Har haft en heldel lektioner och snart slutar den näst sista lektionen. Idag ska vi på surstömmings middag hos jonathans mormor med flera. Gud va gott det är...längtar! Sen efter det ska vi hem till Janina och hjälpa dom att städa för dom åker till nyköping imorgon till hennes pappa så vi ska bo i deras lägenhet tills vidare. Det ska bli skojjit! Ska be vaktmästaren om lite hjälp nu. Det sägs att dom tydligen ska ta bort allt från allas användare och jag vill helst behålla mitt så måste prata med han nu hur jag ska göra. Ha så bra allihopa! ♥


Nu var det klart! Dags och fundera!

Ikväll har vi varit på lägenhetsvisning som jag sa i förra inlägget. Ojoj säger jag bara! Den lägenheten var helt amazing. Gillar den skarpt! Massa minnen dök upp när vi vandrade runt i lägenheten. Jag trivdes där på nått sätt..eller så var det väl bara tanken att pappa,jag och mina syskon bott där en gång i tiden. Men nått var som gjorde att jag kände mig hemma och trygg. Jonathan tyckte också om den men gillade nog den andra mer pga garaget som finns där.  Men vi får se..det här är inte nått man bara kan välja genom att se på dom..utan vi måste tänka över riktigt noga vilken vi ska välja..Efter visningen så cykla vi till jonathans mormor och drack lite kaffe och så sen kom janina och linus förbi och umgick med oss tills vi for, spelade lite kort och såg på Gustav vasa, ni vet sånt som gamla gör? :) Ska cykla till mig nu så det blir inge mer uppdateringar tills på torsdag om jag nu inte sitter på skolan nån dag. Puss och kram ha de bra!

Dansträning



Första dans lektionen idag på två och en halv timma..och den var jätte rolig! Ångrar absolut inte att jag valde dansträning. Ser framemot imorgon då vi har dans igen på morgonen. Sitter och väntar på jonathan som slutar ganska sent sen äter vi sen drar vi på lägenhetsvisning igen. Ska röjja upp litegrann här i rummet,nästan alla våra kläder ligger på golvet. Får se om vi drar hem till janina för lite filmmys ikv. Hörs efter visningen. Puss!

Monday morning!

God morgon god morgon!
Idag känner jag mig sliten som fan! Men som tur är så går vi bara till 1 idag. Två danslektioner sen svenska,kunde nästan inte bli bättre. Sen ska jag hem och sova,inge skämt! Idag orkar jag inte fixa mig...kommer ändå svetta ner sminket och håret. Vi hörs senare kanske..pussar! /josefin

Sov dags kanske!

Hej! Hela dagen har jag mått skit dåligt. Känt mig yr,haft magvärk,huvudvärk,varit uttorkad och hungrig men när jag äter så känns de som att jag ska spy..Har ätit lite majs och champinjoner som jag fick ner nyss. Mår betydligt mycke bättre nu men har fortfarande den där känslan för att spy kvar. Imorgon kommer allt vara borta. Jag körde all in igår och då får man alltid ta smällen dagen efter. Kanske inte värt det.. Så här såg min kväll ut. Först cykla vi och käkade pizza på venne sen drog vi till förfesten hos jonas sen vidare runt 9 till nazanin och robin sen 12 fick vi skjuts av min pappas kusin upp till matfesten ett tag sen tog vi bussen till efterfesten som va skit rolig...kanske därför vi stanna till 8 på morgonen. Idag har vi bara förutom lägenhetensvisningen, kollat på film och myst si o sådär. Hoppas ni mår betydligt bättre än mig..kisses!



Kollat på två lägenheter!

Har varit och kollat på två lägenheter idag och gillade en jätte mycket. Jonathan trivdes som fisken i vattnet. Den andra var jätte ful och äcklig och hyresvärden kunde inte ens svenska så jag kände verkligen att de inte var nått för mig. Imorgon ska vi kolla på lägenheten min far bott i. Vad jag minns så var den sjukt fin och jag hoppas minnen som jag glömt kommer dyka upp. Ska jag vara ärliga med er nu så är jag typ fortfarande full! Vi somnade inte förän kl 9 på morgonen och drack till 8 på morgonen. Vaknade 14.30 och for direkt iväg till visningen. Nej nu ska jag lägga mig i sängen med älskling och se film. Nån piratefilm..




Aug 28, 2011

Hemma efter en trevlig efter fest med underbara personer! Vi kände att de var dags att dra hem nu...vi ska upp två för att fara på lägenhetsvisning klockan 15.00. ''Jag är jävligt onykter för att blogga men just nu väntar jag på en tonfisk macka så måste fördriva tiden och blogga är perfekta saken att göra'' Ska sova nu hej!

Lägenhets visning!

Imorgon kl 15.00 ska vi på våran första lägenhetsvisning. Vi har bestämt oss för att vi endast ska kolla på fyra stycken och därefter avgöra vilken vi trivdes bäst i. Eftersom att de här är våran första så är vi en aning nervösa för vad vi ska säga och göra men oftast då man är nervös så är man de i onödan. På måndag kl 18.00 ska vi på våran 2a lg-visning som min pappa bott i förut,mamma säger de ena om den medans andra säger nått annat..det är helt enkelt vi som avgör. Den 3e visningen är oklart vilken dag det skulle bli. Han ringde mig nyss men han är osäker på vilka dagar han kan och inte. Vi skulle pratas vidare imorgon. Det är lägenheten jag är mest intresserad av. Ni vet när jag var i stockholm så prata jag om att fastighetsbyrån ringde mig och jag var överlycklig och blabblabla..jag skulle ringa personen när jag kom hem till skellefteå men har inte tagit tag i det förrän nu när han ringde mig. Jag måste bli lite mer ansvarlig känner jag. Sen har vi även en på vintergatan som också är oklart vilken dag men där vill jonathan inte bo för han kände nån som tydligen bott där innan. Men det bästa med den lägenheten är att jonathans mormor bor granne med oss då.




I skelleftehamn!

Hej på er!

Nu har man gått en vecka i skolan och det bästa med allt är att vi slutar 1 på fredagar!! Kunde inte bli bättre. Har laddat upp kvällen med godis och dricka..nu ska vi gå ut puss på er!
(Bild från igår)
Sånt här händer allt för sällan! Kissarna tar över...

Gääsp!

Hej på er mina underbara bloggläsare!

Ska strax gå och lägga mig, är så sjukt trött. Har haft mycket att göra så har inte kunnat sitta på datorn nått. Vi haft främmande idag och dom är fortfarande här så det är skojj! Har varit på skolan nu två dagar och det känns som en hel månad. Det är inte så bra! Igår var vi hos jonathans pappa och hjälpte dom att tömma lägenheten, städa,damtorka och hela rubbet! Fick en stor spegel av dom så den sitter på väggen nu. Skönt att kunna spegla hela kroppen. Kollade på True Talent som gick på 3an kl 20.00 ikväll. Min vän från stockholm är nämligen med men har inte sätt till henne än så jag ska ha mina ögon öppna vid tvn varje dag det är true talent. Ska bli roligt att höra henne för hon ville nämligen inte sjunga för oss i stockholm utan det skulle bli en överraskning. Snart faller mina ögon ihop, hörs kanske imorgon! Puss!!

Home sweet home!

Äntligen hemma! Eller egentligen var vi hemma i natt kl halv 5. Det blev några stopp här och var för lite rök och mat. Sovde bara nån timma i bilen så jag var helt död när vi kom fram. Vi somnade och sovde till kl 13.00...undrar hur pigg jag är ikväll haha! Vi ska grilla och mysa med mamma ikväll, hon har ju saknat oss så!! Även mina underbara kissemissar som blev helt tokiga och sprang mot oss när vi  kom. Igår efter vi shoppat och städat så tog jag och jonathan Marley till råcksta tivolitt för små barn och hon hade jätte roligt...mindre roligt blev det då jag for..jag saknar henne redan! När jag kom hem hit så hade jag massor med brev..massa från HM - 300kr på Hm för att jag är en av deras bästa kunder! Det lät ju bra. Fick även massa rabatter där också på underkläder osv! Känns bra då man knappt har nå pengar kvar! Ska packa upp väskan nu..puss!

Idag åker vi hem!

God morgon! 
Jag är så himla trött! Man har vaknat sent varje dag och idag vaknade jag 11 helt av mig själv. Det kändes tungt men jag tvingade mig själv upp...och om jag ska vara ärlig så kändes det som att jag skulle till skolan..ville egentligen bara somna om men kände mig tvingad. Idag ska vi hinna packa,städa lite här sen åka in till stan för lite shopping. Eller så tar vi de tvärttom, shopping nu sen städa och packa..he he he så får det bli. Jonathan pappa kommer och hämtar upp oss 18.30 eller nått sen ska vi bila upp till skellefteå med dom så vi är inte framme förens imorgon på morgonen. Lång resa!! Ska röra på mitt feta arsle nu och dra iväg till stan. Puss och kram!
Just nu - trött och sliten!

Jag ska hinna leka lite med min underbara marley också.

Sista kvällen i Stockholm!

Hemma nu! Först for vi till The voice och såg två artister..sen slutade det så jag fick inte se mina favoriter som skulle uppträda sen drog vi och mötte Natha på busstation sen drog vi till massa klubbar och försökte få oss in. Alla hade legg och åldern inne förutom.....................JONATHAN! haha så vi försökte typ hela kvällen på olika barer och krogar men alla var lika sten hårda..tråkigt men sant! Sen gick vi mest runt och snackade och hade det mysigt. Vi gick till olika platser, notera Gick..alltså vi tog inte nått tåg så ni kan säkert förstå att mina fötter just nu värker för jag går med högaklackar också! Imorgon åker vi hem...jag tror jag börjar grina! Fan va roligt vi haft det här..ni anar inte! Kommer saknar alla vännerna här...vi ses nästa gång vi kommer ner! Jag älskar er allihopa! Tack för den bästa tiden någonsin!! Men jag har faktiskt ett hem jag ska hem till och skolan börjar också på tisdag så jag ska fort göra bort skolan sen åker jag tillbaka nästa år, kanske tidigare!
hit skulle vi gått!

Canon IXUS 300 HS!

Nu är det slut på dåliga mobilbilder!




Mobilbilder från igår!


Hos Dora på förkrök.

Söta tjejer!

Girlsen som väntar in oss segproppar.

Här blev det extra suddigt, alltså var vi redan då på förfesten i dimman
.

Vi hittade blöjor i tåget så vi hade blöjkrig! Och vissa fick
för sig att det var nya modet haha.


Så här slutade kvällen, Alla 4 liggandes i en säng.

City by city, night after night!

God morgon!
Vaknade upp hos natalie med natha och jonathan! Vi alla delade på en säng..trångt och äckligt!
Kvällen började med att vi mötte Natalie och Natha på Mc donalds i fridhemsplan, käkade litegran sen drog vi och mötte upp några till tjejor som Natalie kände sen drog vi hem till en av dom och förfestade med musik och massa olika lekar sen for vi hem till en killkompis till dom och festade sen skulle vi leta efterfest i skarpnäck men det slutade med att vi stod utanför Natalie och spydde kl 4 på natten sen gick vi upp till henne och somnade i hennes säng. Kvällen var jätte roligt och vi taggar ikväll också! The voice kommer till Ung08! JEEEEEEJ! Nu ska jag duscha..känner mig äcklig som sovit med kläder och smink..men det var ett äventyr och känner man mig så älskar jag äventyr. Men en sak från kvällen har vi lärt oss - Drick inte en hel champange själv!!!

En liten film från igår kväll påväg hem!


Ont i huvudet!

God morgon! Är fortfarande full och har sjukt ont i huvudet. Jag slog mitt huvud jätte hårt i marken igår när jonathan skulle dra upp dragkjedjan på mina skor. Vi var hos nån jätte skum kille igår som bjöd på champagne och allt. Mer än så säger jag inte. Har spytt hela morgonen så ni kan ju förstå att jag inte mår bra just nu. Träffade på några förredetta umeåbor som joina oss igår så vi tog deras nr så vi får se om vi träffar dom ikväll. Natalie och Natta vill festa ikväll också men jag och jonathan mår så himla dåligt just nu så vi får se när det går över. Men det blir nog fest vilket som, vi åker ju hem på söndag så man måste ju passa på och ha roligt sista tiden. Vi tänkte gå lite på ung08 och se j-son som jonathan vill se sen till rålis där festen är.



aaaaaaaaaaaaa!

Alltså shiiiiiiiiiiiit!
Jag dör! Kvällen var gaaaaaaaaaaaaleen! JAG DÖR NATALIE, VARFÖR TOG DU MIG TILL EN SÅNN HÄR FEST!
Han var västa stureplan men ändå skum. Han bjöd på vittvin och allt. Skit. Alltså jag måste sova God natt!


Torsdagen

God morgon! 
Egentligen borde jag gå upp nu om jag ska hinna allt som ska göra idag men jag är så himla trött så jag ska nog sova en halvtimma till. Kl 16.00 ska jag möta upp en nyvän jag träffat här i stockholm sen kl 18.00 så ska vi möta upp Natalie på t-centralen och sen hem till henne, lämna alla hennes packningar sen dra och festa!! Har inte varit så här taggad på att festa någonsin! Vi får se hur kvällen slutar he he he! Love/josefin



OMG!

Fick världens jävla nyhet nyss! Gud va glad jag blir!! Hoppas allt går bra! Jag vet hur mycket du längtat och nu äntligen är den nyheten kommen! Vi önskar dig all lycka! KRAM ♥♥

Två dröm vinterjackor!

En liknande jackan finns även på ginatricot(vänstra jackan)

Jobbar för fullt!

Hej på er! Idag har vi jobbat sen vi vaknade och ikväll drar vi förmodligen till ung08 igen! Träffade på Paulina aka Paow igår som såg skit arg ut och även hennes vän steffi som verka vara ledsen och förvirrad..kan självklart sätt fel haha. Gav steffi ett stort smile så jag hoppas jag gjorde hennes kväll! Imorgon kommer Natalie hem..partyprinsessan! Saknar henne, vi snacka lite igår och hon är bortrest så imorgon kommer hon hem och då blir det fiesta! Längtar att släppa loss med henne..förra året vart det minst sagt spårat på en hemma fest.



Hemma från ung08!

Hemma efter att ha sätt den bästa konserten jag någonsin sätt på! Mohombi var KING!!! vad ska jag säga, shit han var helt underbar på scenen! Crossfire var också bra men inte lika. Sen såg jag även Lazee,Adam Tensta,Chooti Feat Monarken,Labyrinten,Newkid,Ely,Dj stress,Västafrikansk dans som va grym. Ojoj! Publiken var också på topp, folk dansa breakdance på marken i en vattenpöl och skapade värsta ringen och alla dansa..jaa kvällen kan beskrivas på många olika sätt..men den var helt klart den bästa på väldigt länge. Här får ni några videos på Mohombi och crossfire. Det kan se ganska skakigt ut men jag kunde inte stå stilla så jag dansar medans jag filmar haha. Och jag har inte världens bästa kamera eller ljud.



Ung08!

Hemma efter en dag på Kfem! Två kassar med käder och en påse med välbehövda produkter. Allt var svindyrt där..bara märkes kläder typ. Nu har jag även en höstjacka,jejj! Ska äta middag nu sen fara ut till stan till ung08 där Mohombi och crossfire ska spela!! Fan va grymt! Ska spela in så ni får se,jag lovar! Ha en bra kväll ♥

-
Mohombi

Crossfire

Jag vill tatuera mig!

Någon som vet en bra tatuerare som är bra och serriös? Snälla, jag behöver hjälp! Jag är sjukt sugen på att tatuera mig. Den får gärna vara nära t-centralen! Tack på för hand ♥



Shoppat i vällingby!

Idag har vi varit och shoppat! Hade helt glömt bort att vällingby har ett nytt köpcentrum så vi gick aldrig dit idag så imorgon ska vi dit..ska bli roligt att se hur den ser ut, den ska tydligen vara stor. Köpte även hem massa saker till lägenheten och tre presenter till Janina för att hon fyllt 20år! Nu ska jag ta ett låångt bad och njuta av lugnet,tvätta håret och sånt. Ska bli skönt, min skalle håller på att sprängas så mycket som jag lärt mig här i stockholm. Puss och ha en underbar kväll allihopa!


Vad händer i Kfem?
Det nya köpcentrumet i vällingby som vi ska till imorgon

För bra för att vara sant!


Alltså jag är helt tagen! Fastighetsbyrån ringde alldelens nyss och sa att vi har fått lägenheten i skelleftehamn. Tyvärr så kunde vi inte kolla på den nu eftersom att vi är i stockholm men vi ska kolla på den när vi kommer hem. Jag skulle ringa henne då. Gud, så länge vi letat efter en lägenhet och nu äntligen har vi fått en! En 3a dessutom och uteplats. Inte illa! Allt verkar gå så himla bra nu för tiden!

Är så sjukt sliten!

Åh! Vaknade med världens huvudvärk och träningvärk i benen. Inte för att jag dansa galet igår utan för att man går så mycket här! Igår var vi på beachparty i råcksta och det var skit kul och mysigt..för det var både på stranden och inne i ett hus. Hög musik och massa folk! Nästan lite jobbigt faktiskt. Somnade kl 7 på morgonen och vaknade kl halv 3..inte bra! Idag blir det inte så mycke gjort,är sugen på fest ikväll också! Haha vi får se hur det blir med det. Det finns en kapten morgan i skafferiet men är inte sugen på den. Ska ta en skön dusch nu, puss och kram!


Lite snabb uppdatering!

Idag är det fint väder och det är varmt! Har lust att dra och bada eftersom att det är förmodligen sista gången de går bada..men vi har andra saker att göra så vi får se om man hinner trycka in nå tid för bad.. Ikväll dra vi förmodligen ut på krogen!! Ha en bra dag mina underbara läsare!



Bättre bilder på datorn!


Arbetsdatorn!

Hej! Jag lovade er att visa min arbetsdator så här har ni den. Min pojkvän fick även också en egen för att ha som arbetsdator...givetvis får vi sitta när som helst! Det är våran men ändå företagets. Vi ska jobba som telefonmarketing för företaget J.B enterprise. Labodegas heter det och där säljer dom mobil skal till iphones osv. Mer om det senare. Puss!
Ni ska få en bättre bild nån gång. Den andra bilden är en dataväska.

Det känns som att hösten redan kommit!

Burr!!
Gud va kallt det är just nu...värsta höstkylan redan! Vaknade av att jag frös och nu kan jag inte somna om så jag satt mig vid datorn med täcket. Stackars älskling som ligger utan nu och har inte vaknat. Jag fick värsta paniken då jag insåg att värmen inte kommer vara med oss så mycket mer. Jag måste ha höst kläder och en höst jacka...har jag det? NEJ!! Jag måste intala mig själv att jag behöver det nu annars så brukar jag alltid vara sist ute med att köpa välbehövda saker. Jag tänkte visa min arbetsdator på efter middan och förklara lite vad som har hänt här uppe. Jag har inte bara slappat och njutit av Stockholm om ni tror det. Jag måste kolla vad jag får säga och inte. Puss hörs senare ♥
Love/josefin

Tisdag

Solen skiner men värmen är sådär! Det duger för idag! Sitter och dricker kaffe och väntar på broder som hämtar bilen. Skönt med bil nu, det är så jobbigt att åka taxi eller i tåget där det lukar svett och ja ni förstår nog. Idag ska vi lite överallt och fixa lite saker. Jag ska nämligen få ett jobb och en dator..mer än så kan jag inte säga just nu. Ska lämna datorn nu, puss på er!




Hej

Hemma nu och i fint skick fortfarande! Det var jätte roligt att träffa söt lillgumman, hoppas på en vild kväll imorgon också! Jonathan och broder gick just nyss ner till Statoil för att köpa läsk och snus..så typiskt män att komma på tanken att vara sugen på nått sånt nu på natten bara så dära!? Själv ska jag lägga mig och sova...det lät jätte skönt!! Först av med sminket..allt ihop! Skrubba lite också. Jaja nu svamlar jag..puss på er allihopa!

Söndag kväll!

Hej sitter och äter världens godaste ägg som är steckt av världens hetaste kock(jonathan). Jag älskar steckt ägg lika mycket som jag älskar tacos och krabsticks och det är MYCKET! Ni anar inte mitt beroande av dessa ägg. Senaste året har halva matmängden bestått av ägg. Till frukost och kvällsfika, ibland till middag(händer sällan). Sitter och planerar imorgon dagen/kvällen med finaste vännen här i stockholm på datorn! Det blir först förbi stan en sväng in på systembolaget osv sen fest på kvällen! Taggad till max som vanligt!! Det ska bli så roligt för det var två år sen jag träffa henne..har saknat henne massor! Ska ut till balkongen nu och ta nå bloss med jonathan..god natt snyggingar!


Spöregnar här!

Hejsan! ♥
Just nu regnar det som bara den här och imorse åskade det mycket! Första gången på hela sommaren har jag upplevt åska...jipi! Jag hatar åska..kunde inte somna om så jag låg och lyssna ner det bullrade och levde om. Inte kul. Idag ska vi dra till vällingby,bara det slutar regna så mycket. Men det är bra att det regnar,luften blir mycket friskare...det har varit så sjukt kvavt här senaste dagarna. 
Gud va graderna sjunker, har kollat på yr hur varmt det kommer bli framöver och det står typ 15-22grader och sommarlovet är inte ens över!

Bjuder på en sjukt grym dancehall!

Njut för dom är bäst!! En av mina kompisar här i Stockholm är med i gruppen! BLACKOUT FAMILY!
Dom har hållt på i ungefär ett år och är så här grymma!


Im loving it!

Idag har vi varit lite överallt och kollat in nya ställen sen for vi även en sväng förbi Kista sen innan vi for hem drog vi på en restaurang. Alltså jag vet inte vad det är med mig, jag börjar alltid prata stockholmska när jag är här. Det är som min bror som bor här, han anpassar sig efter personen han pratar med. Är det en utläning han pratar med så börjar han bryta, är de en norrlänning börjar han prata som dom osv...jag skrattar alltid då jag hör att han byter dialekt eller vad man ska säga..lite roligt det där. Jaja idag har det annars varit en bra dag! Fick oss iväg tidigt,runt 12 tror jag så mycket har man hunnit med. Brorsan hitta en jätte fin dator som han ska köpa imorgon så det blir en till sväng förbi Kista..gör inte mig nått haha! Ska ut en sväng i mörkret nu..massa pussar till er som läser!

13 soldagar kvar!!

Kom nyss hem från Kista galleria! Jag skulle lätt virra runt mig och inte hitta ut om det inte vore för min bror som kan de där stället. Dom har verkligen allt i ett! Grymt. Idag blev det inge bada. Alla badplatser ligger så långt bort så man måste hela tiden gå här i stockholm och de är så himla jobbigt! Vi tar det imorgon istället. Såg på en tidning att det stod 13 soldagar kvar!! Alltså måste man passa på nu att göra allt som går att göra på sommaren för sen tar den slut..Lite tidigare än väntat men passa på nu att bada och sola innan de är försent..
Idag ska vi gå och lägga oss tidigt, har vi bestämt. Det har blivit så sena kvällar här. Vi har vaknat 11-12 varje dag och vi har massor med saker att göra. Säger God natt nu då. Puss på er bloggläsare!!

Lillördagen!

Idag har vi virrat runt på stan och handlat nå saker sen gick vi och käkade innan vi for hem. Nu sitter vi här och funderar på om vi ska ut och ta en promenad men saken är ju de att vi båda är så jävla fega så vi vågar inte gå ut..det är kolsvart ute och massa parker här omkring och jag hatar att gå i en park! Hoppas att ni haft en underbar dag med sol också..Här har det varit varmt hela tiden. Imorgon blir det bad, så länge värmen är med oss. Puss på er allihopa! Sleep tight ♥


Livet är allt härligt ibland!

Ikväll har vi bara tagit de lungt och busat med gullungen marley! Älskling håller just nu på att stecka ägg..Gött!
Idag bar jag en vit klänning från Carlings,brukar inte köpa därifrån men denna pärla var bara för bra. Upptäckte också att jag blivit brunare än aldrig förr! Hade en inbakad fläta och inge smink på mig idag. Men glasögonen åker ändå på hela tiden så sak samma om jag har med eller utan. Marley har somnat nu så vi ska mysa till Insidious, en skräckfilm med bror och steffi. Hoppas man kan sova inatt för imorgon blir det upp tidigt. Hörs imorgon lovers!

KUNG KVÄLL!

Igår drog vi till kungsträgården där det var typ Pride festival och restaurang dag så det var fullt med folk där. Vi drog och köpte nå alkohol och på vägen dit såg vi en kille som cyklade runt med ecocab så vi betala han så han skjutsa oss, fyra stycken var vi, till systembolaget som låg runt hörnet. Starkarn som cykla fick kämpa jätte mycket..för det var meningen att det ska sitta två stycken där bak. Sen satte vi oss i Parken och lyssna på musik. Hur mysigt som helst! Sen efter nån timma så for vi vidare, vars vet jag inte, vi gick bara runt över allt. Ni anar inte hur mycket och långt vi gick. Runt 11 blev vi hungriga så vi for till Max och köpte lite sen drog vi vidare till en annan station med tåg och mötte upp några sen tog vi tåget igen in till stan. Satte oss på en annan park, sen bestämde vi oss för att dra till Stureplan klubben som är öppet till 5 men när vi kom dit så tyckte dom att ena kille som vi var med såg för full ut så dom vägra ta in oss. Vakterna sa snällt att vi skulle gå till 7eleven och ta en koppkaffe och piggna till och sen komma tillbaka men när vi kom tillbaka sa dom samma sak. Jävla vakter! Killen vi var med var inte så där full som dom tyckte att han såg ut. Blev så irriterad för jag hade allchans att gå in dit. Dom vi var med ville vara kvar i stan men vi hade jätte ont i benen så vi tog taxin hem och somnade direkt. En KUNG kväll var det!!!! Det var så mycket mer som hände under kvällen men detta får ni endast veta. Några bilder fick jag med på kvällen.

Två filmer från Skansen!

Babianer! Hur coola som helst!
-

Jag som petar på ormen, har en till film fast den var så dåligt filmat.

Lite bilder från Skansen!


Träffar du på en björn i skogen så ett tips spring aldrig upp i ett träd för dom KAN klättra. Tro inget annat!
Utsikten från berget! Jätte fint var det!
Älg mamman och barnen.
Sälar som sovde..
En cool påfågel som vandra runt och hälsa på alla.
Jonathan hälsade lite på björnen innan vi fortsätte vandringen.
Efter allt tittande och vandrande var vi trötta, särskilt jonathan som både var trött och hungrig så gick vi och satt oss på en restaurang som i slutet visade sig vara jätte dyr! 165kr blev det för en hamburgar tallrik och vi tog oss varsin. Det sved!!
Har mycket mer bilder men tyvärr så går det inte att he in nå mer för att datorn hittar inte drivrutinerna. Men jag klappade iaf en orm som jag aldrig trodde jag skulle göra! Har till och med film på det. Såg massa olika fiskar,spindlar,apor,nakenråttor,iller,vargar,rävar,babianer och massa mer! Det var första gången jag var där så det var grymt roligt! Kom hem kl 12 i natt. Har träningsvärk i benen nu. Tågresan hem var jobbig och lång. Sovde gott i natt!

RSS 2.0