Är i stockholm nu!!!

Ja så är det faktiskt=D
Kan de bli bättre!? Hittills har allting gått jätte bra och vi har jätte roligt! Snart ska vi på stan och shoppa galet!
Måste också försöka hitta nått till ikväll för det är ju halloween nu och då betyder det utklädningsfest ikväll! fan va roligt vi ska ha! Nu ska jag börja fixa mig osv! Ska försöka uppdatera lite oftar även fast ja inte vill. Kommer nog också att visa vad jag köpt(om ja hittar nå då idag)

PUSSKYSS!



NU börjar det närma sig!

Snart drar vi. Fan va jag gillar läget!!!
Sitter hos älskling och packar det sista från mina kläder här. Är snart klar så vi tar nog bussen 20 över sju hem till mig. Jag är ledsen för att jag måste lämna älskling men glad för att jag snart är i Stockholm!!=D
Ska skynda mig nu så att jag inte behöver stressa och sen bli arg så vi hörs sen,skriver innan vi far!
KRAAAAAAAAAAAAAAMAR




Stockholm here we come!

Vilka av dessa skor borde få följa mig hem från Gbg?


10:27

Godmorgon godmorgon!


Är gymt trött men kan inte somna om! Jag steg upp runt 9 och nu sitter jag här..jag skulle nog tro att det är så för att jag är så himla pirrig i magen för att vi drar till Stockholm idag. Kanske är det lika bra att jag håller mig vaken så att jag är extra trött ikväll. Sitter iaf och fikar nu,blev lite smått hungrig. Idag måste jag hem till mig eftersom att jag är hos älskling för att jag måste packa som bara den! Har knappt börjat! haha oj nu låter det som att jag ska hur långt bort och hur länge som helst. Kommer ju faktiskt hem på Måndag så jag behöver inte ta med hela min garderob som jag alltid gör. Ska tänka mycket smartare den här gången!



Sist vi for till Stockholm hade vi så här mycke packning med!
Fattar ni nu vad jag menar? Två av dom stora väskorna var mina plus en påse...


One day left!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hejjjjj blogggeeen!

Ni märker säkert att jag skriver ganska sällan nu när det är lov. Men det är bara för att jag verkligen vill utnyttja lovet! Jag pallar helt enkelt inte att nörda vid datorn vid min lediga tid. Har haft det helt underbart med älskling hittills och imorgon dra jag till Stockholm! hellyeah va roligt det ska bliiiiiii! Så jävla peppad inför de=D

Iaf så börjar vi röra oss med bilen typ runt 9-10 tiden på kvällen imorgon och kommer förmodligen att vara framme i Stockholm runt 7 på morgonen. SKönt att man blir trött runt 11 på kvällen så att man kan sova resten av tiden i bilen annars skulle nog jag vara döö då vi kommer vara framme i stockholm för vi ska först förbi min bror,tjejen och lilla marley en dag,sen far vi tidigt på morgonen på fredag till Göteborg. Fattar ni hur sjukt roligt jag kommer ha alltså??!
Men mitt största problem är att jag kommer sakna min älskliiiiiiiiing så fucking mycke!! Men blir ju bara borta några dagar...Hoppas du klarar dig utan mig då älskling:*

Nu ska jag och älskling njuta av vår näst sista dag tillsammans, tills jag kommer hem då:*

PUSSELIPUSS! hörs imorgon!




Söndagsmys!

TJOHOOOO!

Har inte kunnat skriva för att jag har haft fullt upp hela dagen. Vi har fullt med främmande och busiga barn! Helt otroligt så ont i huvet jag har av alla barnen. Dom klänger,hänger,hoppar och skriker! Har iaf godis och chips som lugnar ner mig. Ikväll blir det myskväll trojag,bara dom lugnar ner sig någon gång!:)

jaja nu vet ni iaf att jag lever och att det blir en hemmakväll ikväll. PUSSAR!:*



Silent hill !

Snart börjar Silent hill,så ska börja göra mig redo för det hemska. Har sätt den typ 5 gånger och den är lika hemsk varje gång. I love that! Jag må va lite skum för jag älskar skräck filmer! Det är så kul att vara rädd,haha.
Men nu ska jag gå och jag kommer nog inte skriva nå mer ikväll för att jag kommer bli så rädd att jag knappt vågar sätta mig vid datorn,haha.

Puss och kram!!



Städat och klart!

Exakt nu blev älskling och jag färdiga med lägenheten. Vi har nämligen städat hela lägenheten! Inte dåligt alltså.
Nu är det äntligen TV DAGS!!!! Ska bli så skönt att sätta sig vi tvn nu och bara ta det lungt. Vi är slitna just nu..

Puss skriver sen efter Mammas pojkar som börjar på 4an för 14 minuter sen!!


Bara bra!

Gissa vad mamma komme nyss hem med? Nya lakan! haha Mitt förra var ju inte alls okej...massa hjärtan osv. Ja ni förstår,sånt som man använde för hur länge som helst. Fast har typ aldrig orkar brytt mig när folk kommit till mig. Men nu har jag iaf ett nytt och fräsht täcke! Däremot väldigt mysigt också!

Nu ska jag strax äta så jag sitter och väntar på att den ska bli klar. har myst med Nosen mitt katt men det är inte så lätt att mysa med henne för hon är i löpen och är så jävla jobbig just nu!
Snart kommer älskling och äter här med oss så det ska bli trevligt!
Senare ikväll blir det myskväll med gubben!!

Det är massor på tvn,kan visa er lite tips som jag ska se ikväll!

  • 20.00 Mammas pojkar på 4an
  • 21.00 Inlås på 4an
  • 22.00 Comedi fight club på 3an
  • 22.30 Silent hill på 2an



Nu är det bestämt!

Nu när jag far iväg till Göteborg ska jag försöka hinna färga håret och sådär. Får se vilken färg det bilr..Men det lutar åt mörkbrunt eller mörkrött! vad tycker ni? snälla säääg!



eller

Vibrerande mascara!?




Har ni hört talas om den nya vibrerande mascaran?

Höstens stora skönhetsnyhet är de vibrerande mascarorna som med sina borstar sägs vibrera 7000 gånger i minuten. Detta i sin tur ska resultera i att ögonfransarna får färg runt om hela fransen.

va tror ni? tror ni att det fungerar som dom säger? Skulle va roligt och se:)

nytt i garderoben!





Tröjan här ser dock jätte stor ut eftersom att jag tog
bilden väldigt långt bak och neråt.


Snabbfotade bilderna så dom blev inte så bra!
Men det får duga.

Nyduschad!

Kom nyss ut ur duschen! Det är alltid lika skönt att duscha. Har fotat litegran på det som jag shoppat som jag kan visa er sen. Nu ska jag värma ett glas mjök och slurrpa i mig det. Blev lite smått sugen på varm mjölk,kanske inte låter så gott men kan lova er att det är gudomligt gott.






28,7 grader feber!!

Känner mig helt febrig och springer på toan hela tiden. Är också ensam hemma så det är inte alls roligt. Jag behöver vara i skolan nu när vi snart har lov. Har ont i hela kropp och kan inte röra på min arm. Men jag ska fara och kolla den idag för det har blivit mycket värre sen igår! Om ni inte vet så vaknade jag upp och hade sjukt ont i armen,alltså i armvecket..Under skoldagen så hade vi gympa och vi hade styke träning och jag märkte ingenting förän efteråt då hela handen plötsligt blev stel! Jag fick panik för det kändes helt konstigt. Kunde inte böja på armen.. har inte heller kunde böja knäet och det var nog det värsta jag varit med om. Dock hade jag sytt där så jag fick inte böja det men ändå så jag jätte rädd att något har hänt med handen..
Får hålla tummarna på att det inte är något farligt.

Nu har jag ingen aning vad jag ska hitta på. Allt känns så tråkigt då man måste sitta inne själv och är sjuk.
Har funderat på att dra igen en film,Ska nog ladda ner en men vet inte vilken.
Nån av dom här blir det iaf.




Jag är ett spöke,spöke!

Jag och älskling kom just ut ur badet,det var hur skönt som helst! Nu ska vi sova och vi lär nog sova hur gott som helst! Har sovmorgon till halv 10 imorgon!! Så vi får höras imorgon! Puss och kram:*

Då kör vi på det då!

hej bloggen!

Har inte haft tid med bloggen det är därför jag skriver så sällan. Idag hade jag franska prov som jag pluggade jätte mkt till igår och det gick väll sådär. Nu är det bara 2 dagar kvar att hålla ut till, sen är det Lov! Och som ni vet så drar ju jag iväg till Göteborg! KAN det bli Bättre?? knappast! Jag längtar så mycket så att jag håller på att spricka!
Nu Kom iallafall älskling med Gotti goott! puss så länge.



Ingen skola för mig imorgon

Imorgon är det inte en vanlig skoldagen för mig, för imorgon ska jag på nå kamratombudsmöte. Skönt att man slipper skolan men mindre skönt att man inte vet vad man ska göra där och typ inte ens vet vad kamratombud är? Orkar man verkligen gå dit? Det börjar halv 9 och slutar 4 =O,skulle egentligen slutat 3 men tvingas gå en timme mer...NEJ jag vill inte. Hade ju tänkt träna imorgon..inget blir av.

Iaf nu ska jag gå,vi hörs imorgon! ska fortsätta se ''Johan Falk'' med älskling för vi hann inte se klart den igår ikväll.


Ska bara tillägga att jag älskar min Jonathan och att han alltid kommer att vara den ända för mig! jag älskar han så mkt så att det inte går förklaraaaa ♥♥♥

God natt!

Hit me hard!




Träningen börjar nu!

Idag for jag och Nazanin och tränade stenhårt i en timme på gymmet! Fan va länge sen man tränade känner jag. Jag måste fan köra hårt nu när jag köpt ett gymkort och allt! Gymma varje dag..kanske är lite överdriver men det skulle va skönt att typ dra dit några gånger i veckan. Känner absolut ingen press,för det är självklart upp till mig. Vill inte gå ner eller något speciellt,vill bara vara i trimm! Tror inte heller att jag kommer att orka i några veckor,men jag ska fan i mig inte ge upp! Så snälla peppa mig gott folk,I need it:)

Mitt mål i livet är att se ut som henne=D



nä nu överdriver jag med er! Vill ju som sagt bara vara i trimm!

Nytt halsband

Idag gick jag en sväng på stan och  med mig hem fick jag ett silverhalsband! Nicenice baby!
Hämtade också ut mitt legitimation,det var på tiden alltså.




79:-

Borde inte jag sova nu?

Jag och älskling ska sätta på en film nu men egentligen bör jag sova vid det här laget..vi hade tänkt se ''Johan Falk'' Hoppas den är lika bra som alla säger! Kommer säkert somna innan den hinner sluta men ändå.

Vi hörs imorgon för jag kommer nog inte skriva nå mer ikväll!
Puss och kram:*


Resultatet av våra Kolakakor!

...väldigt intressant! haha

Iaf så här såg dom ut

kanske Inte lika fina som dom andra men Jävlar så goda dessa var!
Första gången jag lyckas förfan!


Till och med Pumba(kattens namn) tyckte att dom var goda!

Kolakakor..mums!!

Nämen hallå bloggen!
Har varit lite upptagen tills nu. Men nu ska iaf jag och älskling baka kolakakor! Fan va gott!
Hoppas att dom blir lika fina som dom här *..men det tvivlar jag på:)

Dagens favoritlåt!


want it!



Alicia Thornberry

God morgon på er! sovit gott? Det har då iaf jag gjort. Vaknade 11 och kunde inte somna om,så det blev inte som jag lovat mig själv..Men känner typ nu att jag börjar bli trött nu igen haha. Ska försöka hålla mig vaken ändå=)


Hittade en vacker bild på Sandra Lindahl även kallad Alicia Thornberry..mycket vackert namn dedära!


titta och njut!

Godnattt alla småsöta!

Nu ska jag sova,ska bli sköönt att få sova ut! Har lovat mig själv att imorgon ska jag minst vakna 12 eller va säger ni? är det för länge? Äsch det är ju fan helg,man måste ju passa på=)

Då säger vi god natt för nu ska jag lägga mig ner och sova med älskling som ligger så sött i sängen och väntar på mig. Ska pussa upp han!:*:*

Kramkram!


..

Jag hoppas att du en gång förstår hur mycket du betydde för mig!

=(

Imorgon är det fredag!"

Gud så härligt med helg snart! Jag har ingen aning om det blir festa men man håller tummarna för det!!
Den här veckan gick så sjukt sakta! Hade hoppas på att den skulle gå fort men ikket som ikket,Skönt iaf att veckan är över imorgon och att det bara är en vecka kvar i skolan innan lovet!

Nu ska vi dra igång en film och mysa lite innan det är sängdags för jag och älskling. Har ingen sovmorgon imorgon så imorgon ska jag se till att vakna tidigt för så blev det inte idag.
Men då hörs vi imorgon. Puss och Sov gott!


haha ta mig tillbaka till den här skönheten !

Make it hot!



Snyggare på,jag lovar!!

!

Hejhej!
har ni somnaT någon gång under dagen och vaknat upp igen efter nån timme och fått panik,och trott att det är morgon? Det hände iaf för mig idag. Jag somnade nån timme när jag komme hem och ingen kunde få tag på mig för jag varken hörde när det ringde eller när min mor skrev på mig flera gånger..
Nu är jag helt pigg så jag ser inte framemot kväll för jag kommer knappast kunna sova nån blund..Helvete!

Två dagar kvar till helgen!!

Jag längtar så sjukt mycket till helgen! Sen är det bara en vecka kvar för mig här i skelltown! Kan det bli bättre?! no no..
Nu har jag tänkt lägga mig ner och sova,får hoppas på att man kan sova och att det inte blir som igårkväll.


PUSSSSSSIE


här har vi några underbara skor som jag förmodligen kommer att drömma
om i natt!



haha,skrattirriterande!

Hej bloggen!

Ska jag vara ärlig så börjar jag bli riktigt less på endel i min klass,inget illa menat men ja blir så sjukt irriterad på vissa! love them men ibland kan dom vara så himla jobbiga. Som tex idag. Man kan ju inte få tyst på dom...Dom sjunger,dom lever om och allt sånt där som man brukar få ont i huvet av! Jaa Tack vara dom så har jag jätte ont i huvudet just nu haha. Inget illa menat ,men idag var en sån där dag då jag börjar känna hur less jag blir på er=D Annars var skolan helt okej! Var bara rätt så jätte trött eftersom att jag somna kl halv 3 och vakna halv 6..not good,i know!
Kanske därför jag blir så lätt irriterad idag! Ni förstår nog vad jag menar ;D Hoppas att ni inte tog åt er sådär jätte mkt,jag är bara irriterad på allt å alla=))

Kort och patetiskt inlägg. PUSS




G O D N A T T !

Nu börjar klockan bli mycket! Ska lägga mig ner och sova nu med älskling♥
Vi hörs imorrn! Pussar:*


Massa Pussar på min älskling!! I LOVE U BABY ♥

IDIOTER!!!

Såg nyss en jätte hemsk film när dom flår hundar levande..Jag tror nog aldrig att jag sätt en så hemskt och idiotisk film som denna.. Det är så jävla sorligt att det verkligen finns så idiotiska människor som gör något så hemskt. Dom kan väll åtminstone avliva dom innan dom ens gör något sånt. Det är ju inte rätt överhuvudtaget!! Det är sjukt att det finns länder där dom tillåter djurplåger! Har dom inget vett i skallen eller!!? Tänkt dig själv om det vore din egen hund eller katt. För i kina äter dom ju till och med Katter! Alltså hur fan kan man vilja äta ett husdjur! Åh jag blir så arg bara jag tänker på det! Har så mycke ilska som ville ut då jag såg filmen! Det finns så många länder där dom plågar hundar och katter på det där viset! Tänk er att det finns människor som verkligen gör sånt där. Dom kan till och med  slänga ut sitt husdjur för att dom inte duger och inte vill ha kvar dom. Att tillåta husdjur bo på gatorna är det värsta jag vet! Jag har sätt så himla mycket djur som lever och går ensama på gatorna då jag varit utomland. Har velat ta upp katter eller klappat hunder då jag sätt dom men inte fått för min mamma..Jag tycker så himla synd om dom. Tänkt att dom också har känslor och kan också såras!

Ni ska få se filmen så att ni förstår vad jag menar med allt det här!

http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp?video=fur_farm&Player=wm&speed=med

Känsliga tittare bör ej se filmen!





Gbg om bara 2veckor!

Har just sätt Desperata hemmafruar,hur bra som helst varje gång!
Fick nyss veta att vi ska till Göteborg om två veckor,det är ingenting. Det är dopfest och massa andra fester som vi är bjudna på..men tråkig nog så kan inte älskling följa=( Det är alltid tråkigt att vara utan han..Blir iaf borta en vecka ungefär men det ska iaf bli skönt att sticka iväg till Gbg!! Ska shoppa,köpa nytt****** och massa andra saker! Ska även träffa en kompis där som också kommer ner dit!=D Ska bli skit roligt!!
När jag kommer hem så är det lov eftersom att det är halloween!, då jävla ska jag ha köpt en halloweenkostym och då blir det säkert festa skulle jag tro. Hoppas bara att man hittar nån bra halloweenfest!


Jag är kär!


HAVE TO LOVE MATE

Nu ska jag plugga matte även fast jag inte orkar/vill/känner för dig. Ska skärpa mig rejält nu!! Jag Älskar Skolan..säger vi som


=O

Ni kommer inte tro det här! men idag var inte jag på skolan..för att jag försovde mig skit mycket. Iaf så väckte älskling mig vid vanlig tid dåå jag brukar stiga upp men ja va så pass trött så jag sa att jag mådde dålig,haha bara för att han skulle sluta tjata på mig hela tiden. Sen senare då han for till skolan så låg jag och sov till typ halv1.. JAG FICK PANIK OCH BÖRJADE SKRIKA då ja vakna men ingen var hemma så jag hade ingen att skylla på..än mig själv. Nu vet jag inte vad jag ska ta mig till..kommer stå att jag varit frånvarande hur mycket som hellst i skolan. Jag har ju självklart inte sakt nått till mamma..och kommer nog inte heller göra det. Det är helt enkelt mitt fel inte hennes så om dom tar upp det på föräldra mötet så kommer jag måsta säga precis som det var..vilket jag Inte ser framemot.

Nu får jag inte vara sjuk på länge,har jag bestämt! Måste ta vara på skoltiden känner jag!

=(((((((((((((


Scorett!


Be mine!

Skola imorgon...

Nu ska jag sova för imorgon är det skola,gud vad jag längtar till novemberlovet!
hoppas dagarna går fort nu,för jag orkar verkligen inte vara i skolan!


här har vi då klassen!
Spsk1♥

Det ger inget att leta upp mig för jag var sjuk den dagen,tur det!

Bra helg!

* Fredagen blev helt ändrad,vi stannade istället hemma och myste framför tvn.
* Lördag festade vi hemma hos Janinas kompis med massa andra där,for en sväng förbi Nazanin och robin i deras nya lägenhet efteråt! riktigt mysigt var det där. Längtar tills jag står på mina egna ben och har en egen lägenhet. Fyfan va skönt det skulle vara! Kvällen blev iaf ganska lyckad faktiskt.
* Idag har jag oc älsklhing varit och kör cross med hans moster osv. Grillade korv och jag prövade också att köra älsklings cross,FAN va hemskt det va! Har dock prövat en gång tidigare men det måste ha varit förra sommaren tror jag men det var iaf roligt att köra igen, Ja är faktiskt bra,hih:)

Nu är vi hemma hos mig och vi ska nog ta oss ett riktigt skönt bad nu,luktar grill haha.
aja puss och kram!



älsklings fina cross!

NU DRAR VI IGÅNG!

Nu blir det festa!!!! Ändrade planer, vi far istället till janina=D

ha det bra ikväll! PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS



Party!

Ikväll blir det festa eftersom att fredik har inflyttningsfest ikväll så vi drar nog dit skulle jag tro.
men nu ska jag hoppa in i duschen! PEACE OUT



skippade franskan för att få sovmorgon!

Idag sovde jag ut till kl 9 det var hur skönt som helst! började egentligen vanlig tid idag men jag hade glömt min franska bok och jag hade franska på morgonen så jag skippade franskan så att jag fick jätte mycket sovmorgon för vi hade inte heller engelska idag så jag kom inte till skolan förän typ 20 i 11. Väldigt onödigt egentiligen att komma ens för att jag hade bara en lektion kvar,men ja skulle ju ändå på stan efteråt så.





Shoppat Små saker till ikväll!







Det är fan seriöst det här!



Klicka på länken http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/article343431.ece för att få läsa mer


love

Nu är jag hemma igen och är trött som fan! slutade 4 idag så jag har typ nyss landat här hemma. Redovisningarna gick PISS! men jag orkar inte bry mig,det här var första gången och det kommer komma mer så jag har inget att oroa mig över. Iaf så väntar jag på mamma nu för hon är och handlar och jag vill ha mat nu men måste vänta. Senare ikväll drar jag iaf och sover hos min älskliiiiiiing,fyfan va jag älskar han! ♥
Nu drar jag mig från datorn för att titta på tv så har det bra så länge:*

men innan jag går så lägger jag upp lite pussbilder som jag&älskling haft i våra år!



Än så länge har vi bara hunnit tagit 3 bilder. Ni lär nog se hur vi förändras med tiden!

Vill inte!

Godmorgon!
jag har sovit hur skönt som helst i natt och jag skulle lätt kunna sova mer! Jag är så trött och jag orkar verkligen inte fixa mig känner jag,vill bara lägga mig ner igen och sova. Har redovisning idag så jag är jätte nervös! men det går nog säkert bra hoppas jag. Vi har också nån show som vi ska visa upp på forumspel som jag också är nervös för. Man ska typ spela någon joker och jag vet typ inte ens vad en joker är? pinsamt.
Iaf så ska jag fika nu och fixa mig även fast jag inte orkar!

Puss ha det bra!



mys vid tvn ikväll

Nu ska jag och älskling mysa framför tvn till "Bonde söker fru" som börjar nu på 4an ♥
På 4plus har vi Hem sökta hus som jag också vill se på,men jag får nog klicka mellan dom sådär ibland.
Senare ikväll kl 9 börjar Oskyldigt dömd som jag inte heller får missa!

Puss så länge!

Måste ha till helgen!


Blek är jag då inte?

men kanske borde få tillbaka min bruna färg nu när vintern börjar närma sig för blekare blir man för varje dag som går. Finns ingen sol som man kan sola framför så jag ska nog fara och sola någon dag,någon som hänger med? typ imorgon kanske? Skulle behöva vara brun inför helgen.


I know you want me!!

becuase i want cha!




Inte helt klart då!

Här får ni se skillnaden på mitt rum som stökigt och mitt rum och ganska väl städat.
Har som bara tagit bort all kläder som låg lite här och där och bara snabbt bäddat sängen.
Mer än så här får ni inte se,ni lär nog tappa haken för på golvet ligger det inte bara en sak,
utan hela golvet är täckt med kläder och sånt.

>

>

sjuk och sliten!

Vaknade idag och hade fett ont i halsen,eller det började med igår då jag kom hem från att ha springit långt som fan och när jag kom hem hade jag världens host attack! hemskt lät det. Jag som nyss har varit jätte förkyld och hunnit blivit frisk igen. Är det verkligen normalt att bli sjuk igen? ja tål ju ingenting så.

Nu har jag iaf planerat dagen för ingen är hemma och jag har tråkigt somfan!

  • Fika
  • städa mitt stökiga rum!
  • ta en dusch
  • läsa på min Indien fakta
  • blogga
  • sätta på en jätte bra film
Sen får vi hoppas på att någon har kommit hem då!

Pusssar!




Åh nej desperate housewives har börjat!


Tro det eller ej?

jag josefin bergman,var ute och spring nyss!? hahah kan ni tro det? nä tänkte väll det..
fy och fan va kallt de är ute ,men som tur var så tog jag på mig två par byxor och två par tröjor! ÄNDÅ var det kallt. Nu kände jag verkligen hur dålig kondition jag har alltså! Måste börja träna nu igen känner jag..





Man ska inte behöva vara världens finaste då man ska ut och springa
tycker jag.



fan va härligt med vinter!

Jag vet att ni smålängtar till vintern även fast ni säkert säger att ni hatar den. Jag brukar ju abosulut inte gilla vintern för jag hatar kyla, och sånt kommer man verkligen inte undan på vintern. Men jag längtar så jävulst mycket till att åka skoter,slalom,bygga snökoja,mysa framför en eld med varmchocklad,åka madrass,busa i snön och allt sånt där rooligt.
Det brukar ju vara så att man längtar till sommarn då det är vinter och sommar då det är vinter, känner inte ni så?:)





Samantha where are you?

Hejhej, sitter och läser på min fakta som är på engelska. Har gjort klart allt plugg så nu känns allt skönt! Hade kanske tänkt hinna ta en dusch ikväll om ja hinner för jag måste se desperata hemmafruar som börjar kl 8? ,9? äh får nog titta upp det där så att jag inte missar det. Annars gick skolan bara bra idag. Hoppas bara att veckan går lika fort som förra veckan. Vill ha helg nu! Får se om vi kan ha klassfest i helgen? Men det beror ju på Samantha i min klass som vi ska tjata på för att hon ska hyra en lokal. Men hon har ju inte varit i skolan på hur länge som helst,så vi får ju aldrig chansen att snacka med henne! åh





Saknar dig pluttan!

åh vad jag saknar dig! Kan ni inte komma nu!!!
vill bara pussa på dig då jag ser bilderna!



Saknar dig bror ! ♥

Godmorgon godmorgon!

Sovit gott? det har då iaf jag. Vaknade halv 10 som vanligt.
Just nu är jag väldigt stressad för jag har matte prov på måndag, redovising på tisdag och ska vara klar med en fakta på svenska som jag ska skriva på engelska på tisdag och ska redovisas på torsdag..åh,Vet inte alls hur jag ska hinna med allt detta!? I need help!


Hittade lite oseriösa bilder från förra helgen







HAHA GLÖM INTE ATT BILDERNA PÅ OSS ÄR OSERIÖSA!

all about my hair!



Har busat med älskling och allt, så nu är håret rätt risigt. Men en sak är säkert!
jag är väldigt nöjd!


Ja nu är allt klart



Jag visar er sen hur allt blev,har inte tid just nu.
Skriver sen då jag återkommer:*

Nu blir det färga..igen!



HÅLL TUMMARNA FÖR MIG ATT DET BLIR BRA NU!

rock´n roll

Godmorgon! Vaknade kl 9 idag och självklart kunde jag inte somna om som vanligt.. Nu sitter jag och dunkar morgon musik,det kan behövas;) Tur att man har spotify!♥
Rock är nått jag kände för att lyssna på. Det händer sällan att jag känner för det men nu kom dagen jag verkligen kände för lite rock´n roll,haha




Volbeat♥

?

Vad händer ikväll?
hm, ikväll ska jag nog bara ta det lungt med älskling. Är grymt trött och vill bara mysa.
Om det händer något väldigt roligt så blir det dra dit istället. Är faktiskt lite sugen på att festa men måste nog vila ut mig om jag ska orka festa imorgon.



Fyndat!

Ja äntligen fyndar man nått då man går på stan. Det är ju så tråkigt att komma hem utan nått i handen=(

Kan visa er vad jag köpt för en gångs skull!




Om ni inte vet vad det är så är det ett glans spray!

fixat mitt bankkort nu!

Väntade i stan i evigheter på min mor som aldrig visade sig vara vid den tiden vi bestämt. Vi hann iaf aktivera mitt kort och nu funkar allt fin fint!

Ska strax fara till konsum och handla lite stuff sen tar jag bussen till älskling vid 8. Missar dock då idol...=/ menmen sånt är livet. Imorgon är det fredag!!!!! bättre kan det inte bli=D



GOOD Music!

RSS 2.0