Sjuk sjuk sjuk sjuk...

Hejsan bloggen.
-
Just nu sitter jag här och väntar på att nudlarna ska bli färdiga och så har jag varit hemma idag från skolan. Har pysslat med att paketera in alla julklappar vi köpt. Vi är redan uppe i 16 st, och så kom vi på idag att vi inte köpt till några så den här måndagen kommer bli tuff. Igår blev det en snabb sväng förbi skyltsöndag innan det stängde, sen for vi till Monaco och åt där,en istanbull för mig(Y) Sen en sväng förbi Solbacken. Sen runt 9 for vi till älsklings mormor och såg beck med dom och hem vägen var det värsta. 20- och lite kläder sen direkt vi kom hem hoppa vi i badet så det blev en sen kväll.

Discobowling!

Kom nyss hem från bowlingen med älskling,robin,nazanin och simon. Jag hade jätte roligt trost att jag förlorade..menmen så kan det gå;)
Innan de drog vi en sväng med skotern. Gud vad vi har längtat och nu äntligen fick han igång den dock var det jätte kallt efter 20 min så vi drog hem nästan direkt, nästa gång får man klä sig dubbelt av allt helt enkelt. Imorgon är det skyltsöndag då blir det julhandla och strosa runt på stan bland massa folk och tomtar :)
God natt för idag!

We'll take the party to the crib!

Hej på er ♥
Lördag idag och vad ska jag göra? Igår hade vi myskväll osv och idag har vi försökt att få igång skotern, vi alla var så taggade på att fara ut och köra en sväng men så gick inte skotern igång. Tråkigt menmen. Ikväll lutar det åt party eller bowling? Är mest sugen på party men har lovat mig själv att inte festa så vad jag göra en sånn här dag då man verkligen vill. Jaja vi får se hur det blir med det, Sitter här och taggar kvällen med musik medans älskling pysslar med skotern.
'
oj hörde jag rätt? Nu har han fått igång skotern måste springa dit och kolla,uppdaterar mer sen. PUSS

Julpyntat!

-
Nu har vi julpyntat hela lägenheten. Mycket fint blev det men det känns ändå som att det är lite för tidigt för att julpynta även fast jag hört att många redan gjort det. Kan ju inte påstå att det inte är mysigt för att jag älskar det. All belysning och glittrande. Granen har vi dock inte satt upp än,det blir väl om 2-3 veckor men jag längtar tills man lagt alla julklappar undergranen, det är nog det bästa. Jo juste med tanken på det så har vi redan inhandlat 5st julklappar av alla 15st vi ska köpa men det är en bra bit på vägen. Ska hjälpa mamma med att sätta upp belysningen på balkongen nu,puss!

Kommer inte på någon rubrik.

hejhej

Sitter på skolans dator och väntar på att lektionen ska börja. Idag har vi en lång dag så det är bara att bita ihop. Imorgon kommer lönen och det blir helg, ser framemot det. Jag läste nyss på min blogg runt 2009, hur jag var och vad jag skrev. Ojoj vad jag ha skrattat. Vi måste bara läsa, ni kommer inte ångra er:)
Jag vet att min blogg blivit jätte tråkig men sånt är livet, jag uppdaterar då jag känner för det. Och jag lovar er, jag är snart tillbaka på spåret så såmingom. Kramkram!


Min helg!

Min helg har varit skit bra! Om ni vill veta vad jag gjort - se tillbaka på bloggen. Lördag så for vi ju och bada,gud vad roligt vi hade! Eller iaf jag och älskling. Vi busa i vattnet och var allmänt barnsliga. Jag trivs verkligen som fisken i vattnet. Det var iaf hur skönt som helst att bada, särksillt när man var bakis. Sen for vi hem och mööös :)
Igår åkte vi till umeå med jontes familj och hälsa på hans morfar och fru,det var första gången för mig så jag var en aning pirrig. Dom var iaf jätte gulliga mot mig och dom bjöd på väldigt mycke god mat.
Nu ska jag logga ut från datorn för att planera grupparbetet mera här på skolan. Bloggar inge mer idag så puss!


I love myself!

Igår bjöd Nazanin och robin oss på middag. Kyckling,pomfritt och en god sallad. Det var hur gott som helst. Sen runt 8 kom resten av folket och vi dansa,körde öl spelet och hade det bäst! Sen drog vi iväg till Anton vilket jag ångrar nu för där blev det tjafs med han och en till kille som inte riktigt kom bra överrens så han var tvungen att dra hem och fan heller att jag ska vara kvar då tänkte jag. Accepterar ingen som säger något dumt till en person som inte förtjänar det. Jaja vi fick iaf skjuts hem och i bilen så grät en annan person så vi stanna och prata jätte länge men det var skönt att båda fick gråta ut. Om ni fattat de här rätt så blev det väldigt mycke på en och samma kväll.
Idag blir det äta hos sandra och jimmi sen åka direkt och bada. Roligt! Hörs senare,puss

FREDAG

HEJ!

Om 1 och en halv timma så har vi helg. Kan det bli bättre! Har sovit väldigt lite inatt så jag är grymt trött och sliten men får ju helt enkelt skylla mig själv. Ikväll blir det party,orkar man ens det? Joo klart man gör men jag får nog ta och sova lite när jag kommer hem så att jag inte bli allt för ''lullig'' kväll. Föresten igår fyllde min älskling år men vi gjorde inte så speciellt mycket bara mööööös. Nej nu får jag ont i huvudet pga min syn som inte pallar att kolla på skärmen. kram ♥




SKOLANSKOLANSKOLAN

Förlåt för att jag suger på att blogga,förlåt för att jag inte orkar blogga,förlåt för att jag att har lust att stänga ner min blogg. Haha ja jag tycker synd om mig själv thats it. Jag är rastlös det är därför jag blir såhär. Sitter just nu på bibblan med nazanin och har två timmars hål sen musik. Det roligaste ämnet i alla mina år på skolan..
Min planering framöver!
-
Idag: Kalas hemma hos jonathan med hans släkter. Tårta och andra gosaker:)  
Imorgon: Älskling fyller år 17 ♥ sen ska vi även hälsa på hans mormor.
Fredag: Fest hos robin och nazanin för att min pojkvän fyller år. Kult
Lördag: Bada på Edda hallen med jonathans familj och några rönnskär personaler tror ja?
Söndag: Umeå för att hälsa på jonathans morfar för första gången:)


Måndag 17.26

Hemma från skolan nu och gud va kallt det har blivit ute..det är trost allt bara början på vinter. Vill inte veta hur kallt det kommer vara på julafton tex. 20- eller nått sånt? Ja dööör.
Glömde mina leggings hemma idag så jag fick gå med dans byxor hela skoldagen och det måste ha varit det värsta jag varit med om. Aldrig mer! Hade bråttom imorse så jag drog på mig byxorna för att vi hade gymnastik på morgon men så kommer jag på då jag sitter på bussen att jag glömt leggingsen så det blev skippa gympan och använda byxorna på skolan istället. Jaja slut tjat. Nu ska jag äta chicken till middag.
Puss!

Have a good good time!

Hej hallå!
Har inte kunnat uppdatera nått helgen så jag ber om ursäkt att jag varit lite frånvarande från bloggen. Festa igårmyrängen. Det blev en sen hemgång,runt halv 4 tror jag men det var mycket trevligt :)
Just nu håller jag,älskling och mamma på att baka en sockerkaka,mumma! Sen ska jag klippa älskling, jag är ingen frisör men jag kan väll grejen lite grann, också gillar jag även att hålla på med hår.
Vi hörs senare om jag orkar sitta vid datorn.
Pusssen ♥


Gamla låtar men fortfarande lika fina!

Vill ha allt det här!

Jackan alltså!

LEDIGA!

Idag hade jag nästan glömt bort att vi var lediga från skolan så imorse vakna jag och skrek att jag var försenad sen när jag lugnat ner mig så kommer jag på att vi är lediga idag och imorgon, KUNG! Känner inte för att göra så speciellt mycket. Det blir förmodligen att hem till mig i kylan eller sparka om det nu går.

I'd rather be with you!

Några bilder på oss som jag gillar! Kan inte låta bli att le varje gång jag tittar på dom. Dom betyder så himla mycket för mig, ni förstår inte. Jag älskar dig jonathan eriksson! ♥ 4 år snart,gud va tiden går fort! Du är min tvillingsjäl och bästavän. Tänker tillbaka på allt vi varit med om,alla tokiga minnen och fina. Jag är nog den lyckligaste i hela världen som har dig vid min sida. Jag vill att alla ska veta hur jävla kär jag är i dig. Skulle kunna skriva flera rader här i min blogg om mina känslor för dig men det är inte nödvändigt, men så länge du själv vet vad jag känner för dig så är jag glad. ♥

Living in love!

Hej!
Nu har vi kommit hem från älsklings mormor. Vi åt middag där och spelade bingo som vi gör varje söndag då vi kommer och hälsar på fast denna gång var lillebror alle och ''kusin'' maja där. Trevligt hade vi väll. Drack två koppar kaffe så jag hoppas att jag sova nå ikväll för imorgon börjar verkligheten igen. Har verkligen inte saknat skolan! Har haft helt underbart på lovet!
Men nu taggar vi nästa lov..som är om ett jävla bra tag. Jag och älskling hade tänkt lägga oss i badet nu,kanske lite för sent för det,men jag har ju faktiskt sovmorgon till 12 imorgon så det kan väl inte skada så mycket.
Hörs imorgon,puss

(inlägget skulle egentligen publiceras för en halv timma sen)

Tänder ett ljus för dig pappa!

Idag tänder jag ett ljus för min kära pappa. Saknar han så otroligt mycket och tänker på han hela tiden. Jag vill aldrig glömma dig och alla minnerna med dig. Hoppas du har det bra där du är och att du finns bland oss hela tiden. Jag älskar dig och kommer alltid göra det pappa! ♥
Tänder även ett ljus för min momor som jag inte minns för att jag var så pass liten men jag hoppas du också har det bra och att du finns bland oss och min mamma. ♥




Söndag.

Just nu sitter jag och älskling och äter nudlar med stekt ägg i. Har ni inte prövat det,gör det!
Går kvällen var ju mysig men det slutade med att vi såg Sunes sommar hahah, så istället för att vara rädd,satt vi allihopa och asgarva hela tiden. Men det var riktigt mysigt det också! Idag hade jag och älskling tänkt äta hos hans mormor. Men nu ska vi stor städa här hemma så jag måste stänga ner datorn nu. Pussen!


Alla helgons blodiga natt

Ikväll kör vi på en skräcknatt hemma hos älskling. Filmerna Halloween och saw 3D ska vi se. Vi blir några personer här hemma så det blir roligt! Jag älskar att bli rädd och nu när det är alla helgon blir det bara roligare. Efter maten drar vi till alba och köper godis och annat gott. =D

Tack för igår allihopa!!

Hade super duper trevligt igår!! Vi dansa,körde lekar och hade det gött. Det blev mycke mer lyckat än vad jag förväntat mig faktiskt. Idag vaknade jag upp med jätte bra humör. Skulle egentligen följt älsklings syskon till Leos lekland men vi båda fick oss inte upp så tidigt. Men ikväll kör vi på en myskväll med Janina och linus här hemma hos älskling.
Nä nu måste jag gå,älskling ropar att fikat är klart. PUSS

let's go!


hejsan
Min dag har börjat väldigt dåligt! För det första har jag haft jätte ont i magen sen inatt och jag har jätte mycket att göra innan allt drar igång. Ska hinna färga håret,hämta ut ett paket,hinna sminka mig,locka håret. Allt det här ska jag hinna göra på 2 och en halv timma! Frågan är hur det kommer att sluta? Har iaf inte tid till att uppdatera mera idag så vi avslutar här, men nu vet ni ju hur allt ligger till.
Puss ha en bra dag! ♥

I won't let you down!


Sådär
nu har dom farit och vi har just kommit upp från badet. Skönt. Nu ska vi dra igång tvätten så man har rena kläder till helgen sen efter det ska vi tända ljus,spela x-box och mysa med chips och dricka,sånt vi gillar! Vi hörs nog inte förens imorgon.
Pussen.

Like I'm was the only girl in the world!

Idag fick jag veta att jag vunnit 50 krbubbelroom. Hur kunde just jag av alla vinna? jag som aldrig vinner på nått. Men jag förstår inte hur dom tänkt sig det där när det knappt finns nått för den summan där? Jaja jag ska inte klaga, jag har ju 50 kr rabatt då jag köper nått där, vilket händer sällan haha. Jaja tack bubbelroom ♥.

Torsdagen

Hemma nu efter att ha varit på stan med nazanin och följt älskling till vårdcentralen. For kring 10 till stan och kom hem 1, lugnt och skönt på stan,inte så många där men vi vandra iaf runt på olika affärer och köpte oss varsin kaffe latte. Första gången jag smaka det och det var inte alls så märkvärdigt med det haha. Med mig hem har jag iaf ett linne,hårspray,leggings,två halsdukar,örhängen och kanin öron,puffen osv. Nu är jag för tillfället pank..men det var det värt:) Ikväll drar älsklings mamma och hennes sambo till stockholm! Tyvärr så ryms vi inte i deras väska men det gör inget för vi kommer ha kul i helgen vi med!

Ett måste för mig i vinter!



jag kan inte sova..

jag kan verkligen inte sova! Har försökt nu i två timmar. Just nu ligger gubben och dreglar lite på min kudde. Trevligt. Nä men jag får väl uppdatera medans jag kan och just nu KAN jag verkligen.
'
Vad händer imorgon?: Fara till solbaken och köpa hårfärg och massa annat skit.
Vad händer på Torsdag?: Ska förmodligen till stan och inhandla lite saker till helgen,sen hoppas jag på att hitta på nått kult.
Vad händer i helgen?: Förmodligen ska vi ha älsklings födelsedags fest då samtidigt som vi firar halloween! Det blir väl äta god middag med trevligt folk,dricka,dansa och ha kul!
Sen på måndag börjar skolan om,så njut medans ni kan!!

Fina Angelica blick!

Pizzza

Nu sticker vi ut och äter på santana med älsklings familj. haha älskling bjuder!
puss

jag saknar er!!

nu får ni ta och komma hit till oss,vi saknar er ju!

Badhuset..

Hejbloggen!
Snart tar jag bussen till eddahallen där jag och nazanin ska bada. Det var hur länge sen som helst jag var på ett badhus och badade så det ska bli roligt. Sen tar jag förmodligen bussen hem till älskling för att äta och vidare till älsklings mormor för mys:) Nu ska jag packa klart badkläder och sånt som behövs för bussen går snart, Puss, hörs imorgon!



RSS 2.0