Seg söndag men nu ska jag äntligen få sova!

Hemma igen och är tröttare än någonsin. Höll på att somna flera gånger då vi såg Mord i midsommar. Har just trått i mig ett glas mjölk så att jag ska bli stor och stark och kaviar på ägg för att jag älskar djur bäbisar. Nu ska vi lägga oss och mysa och kanske sätta på en film. Men risken att vi ens kommer titta på den är liten. Sov gott älskade ni!
 
 
                                               

Med åldern upptäcker du att du har två händer – en för att hjälpa dig själv och en för att hjälpa andra.

God dag kära ni! 
Är inte så jätte bakis idag trots att jag fick lite mer än vad jag tål. Känner mig seg i kroppen! Nu ska jag köra sober october som jag sagt till typ alla jag känner. Så less på att dricka. Det känns så meningslöst och man ångrar sig alltid nästa dag! Ikväll är vi bjudna på middag och senare blir det bingo. Ha en fortsatt bra dag! 
 
 
 
Min vackra mormor! Idag är det 17 år sen hon dog men hon kommer alltid leva kvar i mig och min familj. Vi älskar och saknar dig varje dag och det vet du! Hoppas att du och pappa tar hand om varandra uppe i himlen. Je t'aime grand-maman♥

Before i leave

Ha en underbar kväll med massa kärlek! Själv så har jag just knäppt första cidern. Den smakar väldigt bra ska ni veta hihi. Nämen vi hörs imorgon! Nu ska det festas här. Puss och kram!
 

 
 
 

 
 
 

Big brother kommer inte tillbaka år 2013

Nej! Det får inte vara sant! Bigbrother kommer inte tillbaka till vår. Tydligen så tjänar dom inte tillräkligt ekonomiskt. Fan va synd! Jag som älskar den dokusåpan! Kändes rent sagt förjävligt. Hoppas dom kommer tillbaka om några år då, så som dom gjorde för några år sedan. Då försvann dom i några år och helt plötsligt kom dom tillbaka. Vi bb älskare får helt enkelt kolla på gamla avsnitt då vi känner att vi saknar det!
 
 
 

Livet är för kort för att slarvas bort!

God morgon på er!
Brygger kaffe och njuter av att det är lördag. Vad ska man hitta på för roligt idag då? Städa står iaf högst upp på listan sen efter det är vi fri för att hitta på nått roligt.Musiken är iaf på högsta volym och tråkigt har vi knappast! Taggar lite inför ikväll...det blir nog lite party om jag inte uppfattat älskling fel. Ha en bra lördag kära ni!.
 
 
 
 
 

Mycket trött kvinna..


 
 
God natt! Det har varit en lång dag idag. Efter stan drog vi till coop och samhandla med älsklings syster och hennes sambo och åt hemma hos dom. Sen såg vi en film. Kom hem för ca en timma sen och sedan dess har vi kikat runt på olika hemsidor efter inredning. Nu är vi båda mycket trötta! Mest Jonathan som har somnat så sött på mina ben. Stackarn stiger ju upp halv 5 varje dag. Livet kan inte vara lätt då. Min söta älskling förtjänar att sova i sängen så ska väcka han och be han flytta på sig, sen tvätta av sminket och sen äntligen få sova.
Dröm fina drömmar så hörs vi imorgon! Pusss
 
 

Its a good day!

Mot staden Skellefteå!
 
 
 

Nu blire sängen

Trötta Josefin ska nu sova så att man vaknar tidigare än fan. Jag och älskling har haft en rolig kväll..som har innehållt bus, skratt, sång och yttertst lite planering men vi har då kommit framåt iaf hehe. Nu ska vi låta mungiporna och ögonen vila. Natti! ♥
 
Marilyn Monroe (Sitting)

Do more of what makes you happy

 
Idag har vi varit på solbacken och på söder för lite shopping. Sen efter det så for vi och åt på restaurang. Nu sitter jag här mätt i magen..ska ta en skön dusch sen ska jag och älskling planera lite inför flytten. Kram!

 
 
 

 

Sleep tight, I Love u, goodnight!

 
Som ni ser så är jag jätte trött så ska nu släcka lampan och burra ner under täcket med smotchipo(jonathan)♥

Intressant dag

Hemma efter en ganska så intressant dag! Har stor handlat på solbacken, varit på lägenhetsvisning och därav fått lägenheten så vi flyttar i november. SÅ under den här månaden ska vi hinna tapetsera om den nya lägenheten, måla och börja flytta in. Ägaren var jätte snäll och kunde låta oss pyssla på med lägenheten medan vi väntar på våran uppsägningstid. Eller i november så ska vi hyra ut den här lägenheten i andra hand. Allt känns så himla underbart just nu! Nu ska vi äta sen blir de filmkväll hos grannen. Kram!
 

Underbart!

Hej!

Har haft lite fullt upp idag så har inte kunnat sitta nå vid datorn. Imorgon ska vi på lägenhetsvisning och handla. Sitter just nu och skypar med några samtidigt som jag dricker kaffe och kollar på svamp bob. Säger inte att jag gillar det utan har bara inte orkat ta upp kontrollen och bytit. Kan man då kalla sig lat? Och ja, jag kan sova fast jag dricker kaffe. 
Ska snart lägga mig i ett efter längtat bad och rå om mig själv. Ni andra får ha det så himla bra! Puss på er ♥

Kärlek & Lycka!


Sitter hemma hos mamma och fixar några grejer, kollar inredning och snackar lite skit. Hon har nu gjort kyckling hjärta till lunch. Mumma! Mammas kyklinghjärta är tamefan i mig den bästa! Om ett tag slutar älskling och då kommer han förbi och hämtar mig sen ska vi hem och ringa på en lägenhet. 
Ni får ha det bäst! ♥
 

 
 
världens sötaste gull ungar, KOM OCH LEK MED MIG!!!

Lugn och mysig Söndag

Hej fina ni! Vaknade faktiskt inte så sent som jag trodde. Klockan 12 vakna jag och var klar vaken. Sen dess har jag och älskling bara slappat framför två filmer. Är inte alls bakis! Bara extremt hungrig hela tiden haha. Hade en jävligt bra kväll/natt igår! Drack inte alls mycket och träffa jätte roliga personer! Nu ska jag hiva mig upp ur sängen och klä på mig, Ikväll sitter vi bänkade framför bingo med jonathans mormor och hennes man. 
Ha en fortsatt lugn och mysig söndag! Puss!
 

MAT!

Ikväll blev de fest. Mycket riktigt hehe. Kom just hem. Hamna i boviken på en svart klubb. Det har varit en mycket bra kväll! Som ni ser är jag mycket kortfattad av mig och jag skriver mycket mycke. Ja ni förstår. Nu ska vi laga mat. Köttfärs med tacoskal! Sen sova. God natt. Näe god morgon! 


Beslutsångest - Dricka eller inte?

 

 
 
 

fredag och det är kallt ute!

burr!! Kallt ute. Det var nyss två brandbilar, en abulans och en polisbil här utanför. Tydligen var det ett falskt alarm. Kändes ju jätte bra..för vi bor precis bredvid. Söker lägenhet..något större, tryggare, finare och mer centralt. Hör aver om ni vet nån :). Nu ska jag massera älskling, lovade han de igår. Något jag ångrar idag! Ha en mysig fredag! ♥
så kul!! haha

Sleep tight!

 

Skopremiär på Ginatricot!

Hoppas Skellefteå är en av dom 30 utvalda butikerna!

Varje dag ger en ny chans att testa en annan väg!

Hade värsta natten igår! Mensvärk i sinne. Låg i fosterställning, var helt yr och borta! Det händer ibland att jag får så och det är dom gångerna som gör att jag snart funderar på att göra mig steril eller börja ta p-sprutan. Kommer aldrig infalla men jag hatar dagar som igår. Hur jag en låg och vred mig så gjorde det ont. Gick i badet men det funkade inte. Kändes som att jag skulle dö men det var bara ett långt lidande. Efter jag tvingat jonathan att köpa Ipren och det gått 2 timmar så var smärtan över. Jag trodde påriktigt att det skulle bli ett evigt lidande och jag hade glömt hur det kändes att vara smärtfri. Kul berättelse men jag kände att jag vill få ut det!
God morgon föresten! Idag mår jag toppen!! Känner en sånn enorm tacksamhet att jag inte fått/har någon sjukdom, ligger döende, fått cancer eller något liknande. Kanske inte ska jämföra min mensvärk med något så otroligt hemskt men jag är bara så tacksam efter lidandet igår. Tack tack tack för att jag är frisk och mår bra! 
Ni får ha en jätte bra dag!!  ♥
 

Don’t be ungrateful,Live and be faithful,Get this in your mind,Give thanks for the little Jah provide

Älskling har lagat en jätte god middag till oss! Han är så duktig och fin! Min fina jonathan ♥




TISDAG - härlig dag

Kom just hem från en timmes promenad och nu har satt mig framför tvn igen för att se Real housewives Of New York. Jag älskar det programet! Mycke drama! Efter det ska jag stor städa sen cykla till ursviken! Hörs ikväll!
 

Imorse - Trött - Vaknade klockan halv 8! Duktig tjej!
 

Duschen dirr!

Kom just hem blöt och söt. Nu ska jag gå och ställa mig i duschen sen ska vi sova! Blir en tidig kväll idag så det är skönt. Kanske vaknar tidigt imorgon då! Hoppas. Jaja nu måste jag skynda mig innan älskling somnar. Vill ju hinna kramas med han innan han gör det. Puss och god natt♥
 




Oturen är med mig

Igår när jag skulle skära lök till middagen så skar jag mig djupt i pekfingret. Det rann blod överallt och var tvungen att ha fingret inlindrat i papper då vi inte har nå plåster. Det verkar bli en till dag som kommer se likadan ut. Skulle skära gurka nyss till min macka och vad gör jag då? Jo skär mig igen på exakt samma ställe...Det gör så fruktansvärt ont eftersom att de redan var ett sår där och jag är så fruktansvärt klantig!!! 
 



God morgon!

Vaknade för 2h 30 minuter sen för att vara exakt. Jag är jätte trött men jag ska försöka hålla mig vaken och få in en rutin i vardagen. Känns så meningslöst att sova till 11-12 på dagarna. Nu ska jag göra frukost och brygga kaffe. Ha en bra dag ♥
 
 

Mysiga Söndag

Kära ni hur har ni haft det i helgen? Bra, dåligt? Jag har iaf haft en jätte mysig och lugn helg. Det har varit otroligt skönt! Hoppas nästa helg blir minst lika mysig. Nu är jag ensam hemma och väntar in min käraste! Ikväll har vi tänkt göra Vanligdrömmar. Mys! Sen efter det ska vi rå om varandra framför filmen Gladiator. Ha en fortsatt mysig söndag! Puss
 





Just love!

Just nu sitter vi barnvakt till natti och alle.  Går kvällen var mys. Först film, sen Max för lite gött sen hem och såg film igen. Ikväll har vi inga planer på att festa och det ska vi hålla! Den här helgen blir vår första nyktra helgen sen typ 2011. Haha. Nämen sen innan sommaren. Det är inte okej. Det finns roligare saker än att festa och om inte så har man inte mycket till liv. Nu ska jag slita min kille bort från tvn och tvinga han till att hitta på nått. Hoppas att alla ni som läser kommer få en toppen dag! ♥
 

Fina,underbara fredag!


Nu sticker vi till Ica för att handla gosaker inför kvällsmys. Dock vet vi inte riktigt än vad vi ska se men vi har en hårddisk här med massvis med filmer. Action,skräck,komedi och teknat så det ska nog inte bli så svårt att välja. Känns så skönt att bara ta det lugnt ikväll..jag njuter bara tanken att inte vara bakis och må piss. Jaja ni andra få iaf ha en fortsatt mysig fredag. Pussi!

Kyckling filé gryta

Hur krämig och god som helst! Ost och broccoli med kycklingfilé i en krämig sås. Vill inte beskriva så mkt. Hemligt  recept hehe. Idag äter jag ensam, var så hungrig att jag var tvungen att göra mat nu. Älskling är i stan och fixar nå saker, får hoppas att han dyker upp snart så att hans mat inte bli kall. Alltid godast nylagad! Nu ska däremot jag äta innan min mat kallnar. Bon apiti!
 




Dance like no one is watching. Love like you´ve never been hurt. Live like there´s no tomorrow!

Håller på att städa och vem har sagt att man måste ha tråkigt då man städar? Det har då aldrig jag. Om jag måste ha det så skiter jag i att städa. Mitt sätt att orka med saker är genom att dansa ut stressen, tråkigheterna och jag mår tusen gånger bättre! Så klart har jag reggae i bakgrunden, annars skulle det här aldrig funka! Fick med några roliga bilder haha. Enjoy my friends!
 




 
 

Så kallt ute att jag helst stannar inne!

Jag fryser och det är svin kallt ute och även inne. Vad gör jag? Joo lägger mig under en filt och driker kaffe. Kan man värma sig på ett bättre sätt? Håller även på att bli förkyld..så proppar i mig halstabletter och ser på mitt favorit program 7 heaven, medans jag väntar in mamma som ska umgås med mig idag. Juste det är redan helg!!! Veckorna går så fort! Ja men ni får ha en underbar fredag med massa mys,kärlek,kramar och pussar. Love/josefin
 


 
 
 

En värld full av liv

Från den stunden vi kom hit till Jorden
Vi möttes av sol ovanför
Finns mycket mer än det du och jag ser
Mycket mer än vi känner och hör
En kärlek som är oändlig 
Men så lite som vi kan förstå
Och den sol som gick ner
Någon annanstans ger 
ett gryningsljus att förlita sig på

I en värld full av liv
Allt förenas här
Som en cirkel sluts
Av kärlekskraft
Alla har en plats
Allting har en mening
Det är vår värld
En värld full av liv

Sitter och ser på lejon kungen! Låten är så fin och därmed filmen! Min favoritfilm som barn. Den sprider så många känslor! Det är verkligen en film jag ska slå igång för mina framtida barn. Idag har jag varit hos min jobbcoach och fått lära mig mycket nytt i arbetsvärlden. Nu ska jag fortsätta gråta till filmen så God natt för er andra som ska sova! Kraampuss!
 

Trinny och Susannah stylar om Skellefteå

Sitter i soffan och ser Trinny & Susannah som stylar om Skellefteå. Haha ganska kul att dom just hamnade i lilla Skellefteå. Det finns ju ett x-antal som knappt bryr sig om sin klädstil, samtidigt som att det finns modemedvetna här men det är ändå kul att se förvandligen som kan ske genom att bara byta klädstil och hårfärg. Ska se lite till sen gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon. Då säger vi god natt här då! Dröm söta drömmar!
 
 
LÄNK = http://www.tv4.se/trinny-och-susannah-stylar-om-sverige/klipp/trinny-susannah-stylar-om-sverige-del-1-2218026
 

MÄTT I MAGEN!

Efter två timmars cykling och en timmas paus så var jag hemma. Direkt jag kom hem gjorde jag iordning middag! Idag fick det bli kycklinghjärta med cream fresh och till det gjorde jag sallad blandat med kokt ägg. Det var riktigt riktigt gott! Önskar att ni kunde smaka! Lätt det bästa jag gjort i köket! Nu ska jag dega i sängen och typ ta en powernap. Har ont i huvudet efter vindens kraft och alla flugor som flygit rakt in i mitt face. 
 





 
 

MUMMA

Här luktar det nybakade bullar! Mysigt. Jag har bakat kanelbullar. Första plåten blev lite brända så jag hoppas att nästa runda blir bättre. Ska strax gå och titta till dom. Annars så är jag faktiskt ganska trött så ska lägga mig då jag städat/diskat klart i köket. Imorgon efter jobbet ska älskling få smaka på mina underbara bullar. Haha! Han är ganska kräsen när det gäller bakning och matlagningen så jag tror jag redan vet vad han kommer säga. Jag försöker iaf. Han påstår att min plats är framför spegeln men jag försöker hela tiden bevisa för han att jag också kan. Men övning ger ju färdighet! Förutom att jag ville berätta att jag bakat så tänkte jag även hälsa God natt!
Så god natt kära ni!

Då vet ni det!

Idag hade jag tid hos vårdcentralen för att ta nån spruta för livmoderhalscancer. Jag var ett bra tag nervös för jag hatar sprutor men mamma tvinga dit mig. När jag kom dit så blev man som lugn för man hörde hur folk kom ut och sa att det knappt kändes nått. När det var min tur så höll jag på att vända om och typ springa där ifrån, bokstavligt talat. Det låter hur töntigt som helst men jag hatar verkligen sprutor. I högstadiet var man alltid tvungen att ta sprutor och jag var alltid "sjuk" den dagen men jag kom aldrig undan för då gjorde dom bara en ny tid åt mig. När jag var ännu mindre var jag också tvungen att ta massa sprutor för att jag skulle utomlands och jag grät alltid och mamma var alltid tvungen att sitta bredvid och hålla hand. Denna gång så hade jag inte mamma till hands utan gick in dit helt själv. Stolt haha. Nämen det var faktiskt inte så farligt. Jag blundade bara hela tiden hahaha. Ska tillbaka om två månader och ta en ny. Kommer förhoppningsvis komma dit då rak i ryggen och ba få det överstökat. 
 



Mys i soffan framför tvn!

 

Såg just x-factor. Den tog just slut. Fan! Till det myste jag med vindruvor och Multivitamin! Nu är det något annat bra program på fyran.
Idag har vi stor handlat, städat och gått ut och gått. Älskling sover just nu eftersom att han har ett jobb att sköta. Men jag som är arbetslös kan liksom slappa i soffan till 2 på natten. Mysmys. Älskade måndag som just övergått till tisdag. Hatar tisdagar. Det är mitt på veckan och man längtar redan till helgen haha. Nu ska jag fortsätta se programet sen krypa ner hos en varm och gosig älskling. Sov så gott! Massa pussar och kramar. 
 

från surfplattan


NU KÖR VI!





                                                  

Underbara Lördag




God morgon! Vaknade för typ 40 minuter sen och var faktiskt riktigt pigg och glad. Som vanligt så tycker man alltid att det är så himla skönt att man skippade att festa så man slapp bakfyllan. Filmen igår var riktigt förjävla hemsk! Jag kunde inte se den för jag mådde fan psykiskt dåligt av den så vi stängde ner den efter halva filmen och såg en annan film istället. Då blev jag glad. Jag hatar att kineser är så himla bra på att göra skräckfilmer..med håret, deras ögon  och allt blir så hemskt. Jaja nog om det. Gillar ni skräckfilmer så rekomenderar jag verkligen att ni ser den. Nu ska jag börja morgonen med en kopp kaffe sen klä och sminka mig. Ha en bra lördag allihopa! ♥
 

Filmkväll-Shutter!





MYSFREDAG

Tanken var att vi skulle vara barnvakt ikväll men inte blev det så inte. Jaha folk som ringt och tjatat att vi ska gå ut, festa med dom osv..jaa ingenting blir nu av. Blev till och med bjuden på krogen men sa att vi inte kunde pga av barnvakt. Vi får väl ta det imorgon då. Var så j*vla törstig ikväll haha. Det blir myskväll här då..kom hit om ni vill! Vad ska vi se för film då? Typ Shutter..tända ljus och mysa med vänner. Kan ju också sluta bra ♥





Surfplatta

För typ en månad sen så köpte jag en surfplatta. Jag älskar den just för att man kan bära med sig den överallt! Surfa från den, spela, ta kort och ladda ner massa appar. Hoppas bara att jag inte tappar bort den någonstans för det är så typiskt mig..kan inte ha en mobil..har haft flera st men alla jag haft har jag tappat bort så nu mera når alla mig via min pojkvän. Haha nu har det gått ett tag sen min senast mobil försvann så jag kände att jag var redo för någonting nytt, stort och nästan omöjligt att tappa bort. 



Kyckling filé i bitar!







Party låten som kommer dunkas från våra högtalare framöver

Japansk disco musik haha! Sitt inte bara och titta.....Dansa med! 
 
 
 
 
(fyfan så ful dans!)

You’re a bird, Highly blessed yes. Meant for greatness, No life aint strive and stress. Dont you forget this yes!

Äntligen hemma. Det bästa med att vara ute och gå är att komma hem till sin lägenhet och slita av sig kläderna för att ta på sig morgonrocken! Haha. Okej jag sliter inte direkt av mig kläderna men ni förstår vad jag menar, hoppas jag. Nu är det dags för att stänga ner datorn och lägga sig under täcket med bby!
God natt, sov så gott vackra ni! ♥
 
 
 
 
 

Just open your eyes and look to the sky!






Om man är arbetslös och studerande så får man ligga i morgon rock den här tiden. Näe skämtar bara, nu ska jag ut och röra på mig!! Älskling är hemma och nu ska vi ut och göra nått! Vi äter ändå inte mat förän vid 18.00-18.30 just för att då slipper man trycka i sig kvällsfika. Ha en fortsatt ganska så varm / bra dag!
 
 
 
 
 

Ha en trevlig måndag allihopa!



















Puss&kram

Blev en lång prommenix. Imorgon är det måndag, gud så skönt! Jag har typ börjat älska måndagar! Just för att det är första dagen på veckan och för att man tar tag i saker efter helgen. Det känns som att det händer mycke i veckan..hoppas på det. Nu ska jag burra ner i älsklings armhåla. Låter lika mysigt som
det är hihi. Sweet dreams!
 

Nähe inte får man ta det lugnt nån gång, inte!

Jag fryser så mycket så jag halverst skakar så jag har burrat ner mig under täcket och myser med mig själv men vem är det som då kommer. Jo jonathan! Han tvingar med mig ut nu..jag som hade tänkt dra igång en dansfilm och bara slappaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Hörs nån gång sen då! Puss.









SÖNDAG

Igår orkade jag inte mer än att se film med vänner. Vi såg först en skräckis vid namn White noise sen drog vi igång en ganska så mycket roligare film, nån man kunde skratta till så det fick bli A thousand words. Den var riktigt bra!! Efter att vi fått ont i magen efter filmen satt vi på The lorax och både jag och jonte somna efter halva filmen. Hörde knappt när dom andra for. Idag har vi knipsat upp ett lås, cyklat lite överallt, spelat basket och käkat ute på resaurang. Nu sitter jag ensam i lägenheten. Dom andra övergav mig och for ut. Näe dom övergav mig inte utan jag valde själv att bara sitta inne och slappa. Är fortfarande sliten efter fredags! Mina ben värker än..
 

Få vitare tänder på fem dagar!

Jag köpte tandblekning för en vecka sen och har nu gjort de i tre dagar. På kartongen stod det att man ska pensla på varje dag i fem dagar och då kommer de visa resultat. Jag ser redan nu skillnad så jag ska fortsätta! 
 
 
 
Bilden är tagen idag

Vad blir det för mat?


Jo det blir torsk i ugnen med ost, svartpeppar, räkor, lite olja, andra kryddor och lök med nå salladsblad på sidan om.  Mycket gott! Nu ska det ätas!

Lördag



Herregud vilken baksmälla! Jag äter hellre bajs än att ha den här baksmällan. Mitt huvud håller på att explodera, det  känns så iaf. Min hals är hesar än hesast. Jag ser/känner mig mer död än levande. Ja jag kan fortsätta med flera rader men jag ska inte uttråka er. Vaknade klockan 14.00 men det är ju inte så konstigt med tanken på att vi gick och la oss kl 6 men hade jävligt kul igår! Tack alla jag var med för en mkt bra kväll! Trots att jag är bakis så är jag ändå jätte sugen på att göra något roligt idag eller ikväll. Ska försöka piggna till genom att ta ett bad och bleka mina tänder igen sen får vi se vad jag orkar. Hörs efter!

Bye Bye bye

god natt!

NU ska det sovas och mysas! Har varit ute på krogen och lite allt möjligt! Folket for alldelse nyss hem från efter festen! Ska blir så jävla skönt att lägga sig med bby och bara mysa!! Hörs imorgon!

 

RSS 2.0