Crystal eyes!

Hejhej på er!
Idag har jag och nazanin letat som tokar efter en praktik plats och till slut hittade vi en. Vars säger jag inte för vi vet inte riktigt säkert om vi vill vara där men jag kan ju säga att dom som jobba där var väldigt konstiga! Jaja nu sitter jag här vid soffan med min kära mor och min kära älskling som har somnat i soffan haha söt. Nä men håller på att ta nya kort på mamma som hon vill ha, sen när vi är klara blir det sängen dirr. Här har ni nå fina bilder på min ursnygga mamma!
Varför är inte jag så här snygg?!

Tisdag

Klockan är 23.10 och jag är tröttare än någonsin. Imorgon är det onsdag och livet bara rullar på,snart fredag. Veckan går ju som på räls! Idag har vi inte gjort så mycket mer än att slappa vid tvn. Ganska skönt det också! Imorgon väntas det dock mycket att göra,så bäst jag uppdaterar nu om det här nu blir sista gången innan torsdag. Nä men jag har faktiskt inte så mycket att säga mer än att skolan var helt ok idag. Imorgon har vi nästan bara roliga lektioner så det ser jag faktiskt framemot! :)
Nä blir det slagga, puss på er!

Uppdatering på skolan!

Hejhej!

sitter på skolan och har engelska och gör inte ett skit. Spelar inte cool utan jag är redan klar med uppgiften vi ska göra så tro inget annat om mig. Vi slutar om ca 20 minuter,jag längtar! Hem till älskling och äta MAT, hoppas på nå gott! Hittade ett par fina gamla bilder på mig och mina vänner. Lägger upp dom här så ni får se.
Vi hörs senare,puss!

 


Söndag!!

Hejhej
''

sitter hemma hos älskling och väntar på att det ska vara vår tur att bada. det verkar ju som att alltid då vi ska bada ska resten av johansson familjen också bada,haha. nä nu ska jag inte vara sånn. Imorgon är det skola och det känns förjävligt! Så jävla skoltrött är jag redan efter 3-4 veckor på skolan. Saknar sommaren så att det gör ont i hjärtat att ens prata om det. Längtar till på torsdag då studiebidraget kommer. Känner mig fattig som inte ens har en krona i plånboken. Måste fara till ungdomsmottagningen imorgon,men orkar inte. Jag är trött på livet om man säger det så! nä nu säger vi god natt och sov gott allihopa!
(sovmorgon till 10 över 12,underbart)


Lördag

Hejhej!
Dagen har bestått av trötthet,sliten och allmänt orolig pga en sak som händer i mig just nu. Sitter och softar med lite musik och väntar in älskling som är med några vänner i garaget och snart ska hämta upp mig och vidare till älskling där det blir mys framför tvn eller nått. Helt ärligt så är jag livrädd för att leva. För allt som kan hända i världen och alla sjuka människor det egentligen finns. Har tänkt på det hela dagen,varför vet jag inte men jag är så jävla rädd för att nått ska hända dom jag älskar. Ja vet att jag är ganska djup som människa men det är faktiskt skönt att bara tänka på vad man har i livet och varför man har det.
:)
'
Nä nu ska ta en snabb dusch, puss på er!


Spsk-festen!

Gårdagen och gårkvällen var inte alls som man tänkt sig. Vi drog på första lektionen sen snabbt in till stan och köpte lunch sen hem till nazanin. Där tappa jag ut min lunch så det började inte bra, sen fixa vi oss och hade jätte bråttom för det var typ en halv timma innan klassfesten börja. Sen när vi var klara drog vi till lokalen och fixa allt. Sen upptäcker vi att ljudet/musiken inte funkar så vi får panik och ringer sebbe som snabbt dyker upp med hans dator med musik. Sen redan då börjar alla dyka upp så vi hinner inte fara och köpa nå mat eller nått. Hade iaf jävulskt roligt mellan 6-9! För runt nio började folk som inte alls var bjudna komma så vi försökte kasta ut dom men ingen lyssna på oss och det sluta aldrig strömma in folk så allt spåra ur. Jag önska att man kunde lita mer på klassen....men inte det inte. Nu tror jag inte att det kommer bli nå mer klassfester framöver vilket är jätte synd. Tack klassen för en bra början iaf!

Dont stop the music!

Hallå på er!
Veckan har gått hur fort som helst och imorgon är det redan fredag vilket betyder KLASSFEST på kvällen! Kanon kul ju! Var i lokalen idag och kollade läget och möblerade om allt sen dök de plötsligt upp två gamlingar och sa att dom skulle ha nån jävla dans där så vi fick inte var där och fixa eller nått. Jaja det kändes iaf jävulskt surt att man slitit med borden och alla stolar där och sen så säger hon att dom att vi inte få vara där. men what to do. Vi drar dit imorgon efter skolan och möblera om allt IGEN. Hoppas man hinner fixa sig nått då,men det gör vi säkert.



I need a break!

Okej vi tar en paus nu! Är helt slut av idéer och ont i huvudet har jag också..måste kolla upp min syn snart,ser så jävla dåligt att jag måste anstränga mig ibland för att se nått alls,de är därför jag har så ont i huvudet hela tiden. Har snart gjort klart uppgiften på skapande verksamhet så det känns iaf underbart,det som är kvar får jag göra imorgon. Håller nu på att skriva lite på en uppgift på engelskan,usch den är inte rolig!
'
Kikade lite på kenzas blogg där hon gjort ett inlägg om dom här skorna. Jag dog för en sekund eller två. Ta mig i röven vad dom är snygga! Vart hittar man dom?


Jag är fan dum i huvet!

Fan märkte nyss att jag glömt plattången på i mitt rum. fanfanfanfan...nu är det ett stort bränt märke på golvet. Mamma kommer inte bli glad! Nä nu måste jag skärpa mig,jag glömmer den alltid på. Jaja men nu lärde jag mig iaf en läxa,hoppas jag! Det kunde ju ha börjat brinna och den här gången hade jag kanske bara tur... Hade jätte bråttom imorse så jag drog bara på mig kläderna och sminket snabbt och hann inte ens platta håret eller nått. Satt bara igång den sen glömde jag bort den totalt.
'
Skolan var iaf lång men nästan bara roliga lektioner. Har varit förbi älskling och hämta alla mina skor så nu har jag en hel samling här. Alla skor är nu äntligen samlade,det känns bra. Ikväll blir det plugga som bara den!
Så vi hörs nog imorgon. Pusspuss!!

IDOL

_--_
Kvällen
har spenderat hos älsklings mormor där vi åt goood middag och diskutera massa politik och annat. Riktigt trevligt hade vi:) Vi blev nyss hem skjutsade av dom, för nu ska jag se idol! Får inte missa audition!
Pusss ♥

God natt

Jag och älskling kom nyss ut ur duschen efter ett tungt träningspass. Nu är man en aning sliten så det blir sängen direkt! Efter skolan imorgon drar jag och nazanin och letar en praktik plats,hoppas på tatung!! Då får vi väl höras imorgon. Pussar!
(Kan tyvärr inte lägga in några bilder för att datorn är lite cp så ni får stå ut med tråkiga google bilder tillsvidare)

Hemma nu.

Hejhej, är hemma nu från världens jobbigaste bussfärd. Han som körde kunde ju helt seriöst inte ha alla hästar hemma. Han körde hit och dit, tvärbromsa och gasa också körde han fel så han fick köra tillbaka och vända. Det kändes verkligen inte säkert! Jaja nu är jag hemma och oskadd. Väntar in middagen som nu ligger i ugnen. Kyckling med ris,det bästa! Nä vi får höras lite senare. Puss!

Söndag..

Nu är vi hemma hos mig,skööönt! Det är alltid lika roligt att träffa familjen då man varit borta ett tag. Imorgon börjar vi 12.10,gud va underbart! Helgen har varit helt perfekt och jag har varit på bra humör hela tiden, ovanligt va haha. Nä nu vill älskling att jag ska lämna datorn så det får bli. Ska krama om han lite extra ikväll,stackarn är ju sjuk...jaja Hörs imorgon ♥

Turn the lights off

Nu taggar vi fest,haha det blir det trots att vi bestämde oss för inte festa i helgen men nu var det så att vi nyss blev bjudna på fest så vi drar dit ! Vår skjuts kommer om en halv timma så det är bråttom här! Sitter och plattar håret medans jag skriver här. Ja ni har rätt nu ska jag lämna datorn. Puss ha en trevlig kväll allihop! ♥
-

Snyggt!


Efter två och en halv timme är vi äntligen klara och resultatet blev att vi slängde min säng,la upp massa hyllor till mina ringar,smycken osv. Det blev väldigt fint och rent! Nu får vi dock ligga på två tjocka madrasser tillsvidare men det blir nog mysigt med en omväxling haha. Saknar min säng redan..den har varit med om så mkt så det kanske ändå var på tiden att slänga den trots allt.
'
Nu ska vi äta god middag,puss!


FREDAG

Sådär då var den här veckan över. Känns underbart med helg vill ja säga! Blir inge fest i helgen har vi bestämt men det blir andra trevligheter! Jag och älskling är nämligen bjudna på middag hos hans pappa osv så det ska bli roligt.
'
Igår var vi och hämtade surroundhögtalarna som jag har köpt av älskling så nu kan även jag dunka musik i mitt rum.
'
Nä nu ska jag röja undan här i mitt rum och prydna det lite!
Puss hörs snart ♥
Saknar allt som hände i stockholm!

00:55 NATTI NATTI

Jag ska snart lägga mig och sova men först ska jag läsa lite ur min bok som jag låna i tisdags. Lät inte så frestande men vill man få betyg så måste man göra saker man inte själv tycker är så roligt! Imorgon börjar vi 12 så det känns skönt, eftersom att klockan är så pass sent Så jag slipper ha ångest för det. God nattt, sov gott! ♥

Varför är livet så komplicerat?

Vi frågar oss själva varför?
-
Jag älskar dig
Jag vill inte sätta världen i brand
Bara tända en liten låga i ditt hjärta
Jag vill inte släppa din hand
För att det skulle ge mig smärta
Jag vill inte hålla dig för hårt
Men inte heller låta dig gå
Det skulle vara alldeles för svårt
Eftersom jag älskar dig så.
-
"You'r my first, my last, my evertyhing"

Det känns så bra!

Jag är så stolt över mig själv,varför? nä jag vet faktiskt inte riktigt säkert. Men nu har jag börjat cykla på min träningscykel som bara ligger och skrotar här hemma, körde i 25 minuter idag. Gud vad härligt det känns efteråt!! Nu har jag tänkt lägga mig i soffan och se Idol som precis börjat. Puss på er allihopa.

Mina nya nr!

Mina nya nr! 
Lägg in dom på era mobiler nu eller lägg det på minnet!


- 0700987259 (svarar mest på den!)
- 0737287421 (Pröva annars på den!)
Varför jag har två mobiler är inte för att jag är rik utan för att jonathan har världens snällaste moster ink hennes man!

i hate it


Inte intressant men läs om ni vill:
Stannade hemma idag från skolan pga en sjukt jobbig magsjuka som aldrig värkar vilja sluta. Det var som värst i natt då båda jag och älskling spydde...nu har det lugnat sig för mig men känner i magen hur hungrig jag är! Älskling är helt kry förstår inte hur men tur det iaf. Han spydde nog mest för att han var äcklad av all min spya som hamnade i hinken och lukten förstås. Jaja nog om det. Har som sagt bara legat i sängen hela dagen och inte gjort ett piss. Hoppas att jag kan fara till skolan imorgon,hatar att bara ligga hemma men what to do. Nu ska jag bada puss på er.

Sovmorgon.

God morgon!
börjar 20 i 2 i dag skulle ha sagt att det är underbart men inte en sånn här dag som denna. Vaknade 8 och kunde inte sova länge och då far man fan hellre till skolan än att bara ligga och dega i sängen. Nä nu håller jag på att fixa mig..vi har Samhällkunskap och redovisning. Inte roligt menmen. Efter skolan möter jag upp älskling och tar bussen hem hit till han. Jaja vi får höras efter skolan,puss!♥



Let´s party

håret: nått i den här stilen.
'
Snart blir det grillat till middag med pojkvännens familj sen drar vi igång och festar! Sitter här och dunkar musik och peppar upp mig själv. Ont i magen men jag klarar mig så bra ändå. Nu vet ni det,puss på er så hörs vi imorgon! ♥

Något att tänka på kanske..


  • Vitt vin, 13,5 % 99 kcal
  • Rött vin, 12 % 72 kcal
  • Starköl, 5,6 % 47 kcal
  • Whisky 222 kcal
  • Likör, 24 % 266 kcal
  • Gin, 40 % 222 kcal
  • Portvin, 20 % 150 kcal
  • brännvin 40% 226 kcal


Fredaaag

Hallåhallå
For till stan efter skolan och shoppa lite sen tog jag bussen hem men det roliga var ju att jag satt i busskuren och smsa älskling och sa att jag var i stan nu och vi satt och smsa varandra i en kvart och så vänder jag mig om för att titta vad stora klockan på kiosken är och så ser jag älskling sitta just bakom mig på trottoaren, haha det var ju lite små kul. Jaja ikväll så blir det att ta det lungt här hos älskling,sen drar vi kanske ut en sväng. Har så ont i ryggen och magen så känner inte för att göra något speciellt. Hoppas ni andra får en trevlig kväll! Kramkram..

♥ (gammal bild)


Torsdag.

Hejhej
Gud vad veckan har gått fort! Snart är det helg och det betyder fest för fulla muggar! På fredag blir det förmodligen grillat hemma hos älskling och lördag fest hoppas jag. Ska tvinga nazanin att följa med,stackarn är ju ensam i helgen eftersom att hennes pojkvän ska jaga. Menmen tror nog att jag kommer få ett nej..
Nu väntar jag på att idol ska börja,känner för att äta nått gott men det blir inge av. Efter idol går vi hela vägen hem till älskling och sover där. Skriver förmodligen senare,pusspuss!

Idol!

sitter och ser idol just nu! Så roligt att det börjat om!
Skolan idag var låång som alltid..men imorgon har jag sovmorgon tack vare för att jag jobba på matten idag vilket jag egentligen inte skulle. Jaja har inge mer att dela med mig. Puss på er!♥

alltid lika trevligt

Lovar du att vara ärlig? jarå

Du heter: Josefin viola marjam bergman

Smeknamn: jossan,josi


Låt som när du är ledsen sörjer till?
party musik,så jag blir glad igen!


Beroende av: att sniffa på min katt


Vem behöver du mest just nu: Min underbara älskling som sitter bredvid mig


Vad tror folk om dig?
att jag är sur hela tiden


Stämmer det? nejnejnej:)


Vad får du oftast komplimanger för? för mina ögon


Vad säger du för att imponera på någon? dont know..aldrig försökt.


Hur imponerar man på dig? Att vara sig själv helt enkelt.


Brukar du skratta för dig själv? haha jaa sometimes!


Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:  Sorry Orkar inte kolla...


Var bor du? Ursviken och skelleftehamn

Trivs du där: Alltid!


Äger du några converse: ett par som är trasiga men lika snygg ändå.


Sprit, cider, vin eller öl:  Cider och ibland rödvin.


Brukar du bli för full: Johodå har hänt men blir aldrig så där så att jag börjar spåra osv. Blir bara lite för pratglad!

Vad har du för mobil operatör: Comviq(för att vännerna i stockholm ska nå mig) och halebop(för att vännerna här ska nå mig). Alltså jag har två mobiler.

Är du allergisk i mot något: falska människor


Har du haft sex idag: hahah vilken fråga..sånt får inte ni veta.


Nästa mål i ditt liv: Flytta hemifrån och skaffa mig ett extra jobb.


Hur svarar du i mobilen: Hallå


Vem ringde du senast? bubben


Vad sa den du senast pratade med i telefonen: minns faktiskt inte...


Antal timmar sömn inatt: 7


Sov du ensam:  närå har alltid bubben bredvid mig.


Brukar du komma i tid: Nej sånn är inte jag...


När mår du bra: då jag har roligt!


När blev du fotad senast: today


Hur känner du dig nu: Lite sömnig och hungrig!


Vanligaste färg på dina kläder:
svart


Vad tycker du om fötter:
Dom luktar blommor.


Vad saknar du: Jag saknar allt som hände i somras!!


Hade du en bra kväll igår: Ja faktiskt.


Favorit dryck på morgonen: saft eller varm oboy


Rakar du benen: Nej? jag skojja,självklart gör jag det!


När brukar du oftast gå och lägga dig: på veckodagarna: 1.00 och på helgerna 4.00


Är du blyg?
ibland


Sysslar du med någon idrott: näe


Vill du hellre ha mail än brev: ett kärleks brev skulle sitta fint men annars funkar mail.


Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
 Ja faktiskt.


Har du spytt offentligt: haha jo

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: jadu...det finns mycke de!

Är du nöjd med ditt liv: Jaaaaa


Är du bortskämd:
 Jag vill inte vara det, men jag tror nog att dom flesta tycker det...

Vad gör du i morgon: går skola.

Vad är det värsta du vet?
falska människor

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? olika


Vad längtar du till?
NÄSTA SOMMAR


Har du bra vänner och äkta vänskap?
jaa kan man nog säga!


Vad använder du för shampoo? tresemme


Vad är det finaste du fått? blir glad av allt jag får!

En speciell dag du minns: då vakterna tog älskling på bar gärning haha.

Hur gammal är du: 17


Tycker du om någon just nu: tycker om min älskling jätte mkt.


Om fem månader: hoppas jag att jag har en egen lägenhet!


Du samlar på: ingenting.


Gröna eller röda äppeln:  GUL SKA DE VA


Vem ringer du när du är arg/ledsen:  baby eller mamma


Gillar du golf: haha näe

Vilken tid gick du upp idag: kl 8


Har du sovit i din egna säng inatt: Yes


Har du strumpor på dig nu:
nej


Är det okej att gråta: varsomhelst, närsomhelst och hursomhelst


När grät du senast: ett tag sen.


Vad skulle du göra om du vann en miljon:
shoppa, resa och köpa en bil.

Bär du glasögon eller linser: nej men förmodligen snart.


Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nope


När går du upp ur sängen en helgmorgon: olika


Har du piercing:
nej, men har haft i läppen. Något jag ångrar nu.


Vill du gifta dig:
ja men det är länge kvar!


Vill du ha barn: JAA NU! men jag får nog vänta i några år. kanske när jag blir 23-24.


Solar du ofta:
på sommarn då jag minst behöver det...blir så brun ändå.


Är du bra på att laga mat:
haha nejnej.


Är du flygrädd: Oja


Hur vig är du: ja faktiskt.


Är du musikalisk? lite


Vad dricker du helst när du är törstig: vatten


Vilken är din favoritglass: melon och cola.

Tror du på ett liv efter döden: jaarå


Tycker du om sushi:
aldrig smakat.


Vad äter du helst när du ser på film: chips och dipp


Bor dina föräldrar tillsammans: nej


Har du tandläkarskräck: om jag har


Är du morgon- eller kvällsmänniska:
både och


Vilken ögonfärg har du: bruna


Har du någon gång gråtit dej till sömns: inte vad jag minns men det har jag säkert.


Biter du på naglarna: joo tyvärr..


Röker du: jo


Hur ofta tränar/motionerar du: inte ofta


Senaste låt du hörde: what it´s like


Let´s do it again!

Åh allting känns så bra just nu! Jag hoppas att den här känslan håller i flera dagar nu!
Idag satt jag och älskling barnvakt! Jag älskar jonathans syskon så söta och snälla! Vi har varit och lekt i lekparken,gått till alba och köpt godis och tillbaka vilket tog evigheter för att vi busa på vägen dit och hem. Sen for vi även förbi jontes kompis och kolla på hans nya bil som älsklings lillebror tyckte var så roligt. Imorgon blir det umgås med älsklings mormor och hennes karl. Vi hörs imorgon puss på er allihopa!♥

Sovgott allihopa!

Nu ska vi lägga oss och se en film. Har längtat så mycket efter att få sova så det ska bli skönt! Hoppas älskling är på humör för att massera mig, har jätte ont i ryggen av nån anledning. Har tre lektioner imorgon..känns underbart att få sluta 1 för nån gång skull! På kvällen hoppas jag att det blir fest i piteå men det återstår att se. Sweet dreams!

Behöver en ny höstjacka!

Har nyss ätit och nu är det dags att sätta igång med städningen! Skolan kändes väldigt lång idag,kanske beror på att vi kom till skolan runt halv 9 och sluta runt 4. Hur ska man orka dessa dagar...Jaja nog om det. Jag behöver en ny höstjacka, någon som kan tipsa om nån fin jacka? Isåfall lägg en kommentar!!
Puss och kram!

RSS 2.0