HAR KOLLAT PÅ EN INNEBANDYTRÄNING UTE

har stått ute och kollat på alles träning utanför rotan och där träffa vi tobias och hans flickvän, det var så länge sen jag träffa han så det var trevligt :) vi stod iaf och prata utanför en lägenhet och i ett fönster stod en gubbe och kolla ut och försökte vinka in oss tjejer osv. tänker inte pecka ut personen men det var väldigt obehagligt! 

jaja nog om det, vi ska äta hos jontes mormor och spela bingo med dom, vad gör man inte för så fina människor som dom, de har ju till och med köpt en bingolott till oss ♥

mina designer

Min första header

2.
3.

4.
5.
6.

haha, här har vi flera tydliga bevis på att jag faktiskt också har varit en liten fjortis som ville ha bekräftelse :)
nu ska jag byta min designer som jag har nu till något enkelt, är så less på mina överdrivna designer.

fint vinterväder!

igår hade vi besök här hemma av inte mindre än nazanin och robin. trevligt med besök! idag var det tänkt att vi skulle till örviken med skotrarna och titta på en skotertävling men vet inte om det blir av än. vaknade 9 idag och upptäckte det fina vädret ute! jag och älskling stod ute och rökte utan jacka och vi frös knappt, det kallar jag skoterväder, dock ska vi köra isen till örviken vilket jag inte ser framemot. om jag ska vara ärlig så tror jag alltid att isen ska spricka och att vi kommer dö, hemsk känsla.
-
http://www.youtube.com/watch?v=46lASheZ-Wo
kan inte lägga in låtar så jag bjuder på den här på youtube!



My heart beats for you


15.31

Hej!
Jag har hunnit med att städa mitt rum,sätta upp en hylla på vägen och städat katternas låda sen jag slutade skolan,. juste kattungarna har blivit jätte stora! kan fortfarande inte sätta in bilderna på datorn,men jag har säkert 1000 bilder på dom.
Jag ska berätta lite om dom istället. Dom har också fått ett namn, väldigt personliga namn!
vi börjar med...
Minno

Personlighet:
Han är den största eller han är då den mest fullvuxna av dom tre och även den busigaste. Han älskar människor så varje gång man går förbi han så springer han efter och hoppar upp på ens ben och hänger och biter på en. Minno har fått ganska mycke från nosen(dock inte utseendet), alltså lite dampattaker ibland sådär när man minst anar det. Hoppar runt på två ben och springer fram och tillbaka hela tiden. Gillar att ligga under täcket bredvid jonahan. Minno gillar även all mat och är ingen som delar med dig. Ska man beskriva minno med ett ord så är Envis det rätta ordet.
Utseende:
Minno har lite svarta fläckar lita här och var på sig och han även en randig svans så vi börjar tro att Nosen(min katt) fått till det med en grå randig katt.
Cocos

Personlighet:
Cocos är den som är sötast och har även fått namnet cocos pga sitt utseende. Hon är jätte busig ibland men blir ganska trött direkt och somnar fort. Hon luktar jätte gott och har jätte len päls. Cocos gillar att ligga under armen på en då man ligger i sängen och vill ha mycket närhet av människor.
Utseende:
Är helt vit förutom svansen som är som Minnos, alltså grå randig sen har cocos också en liten svart fläck vid örat.
Förutom fläcken och svansen så är cocos helt vit och likar helt klart en cocos boll som man vill äta på!
Tussie

Personlighet:
Tussie är den mest blyga och försiktiga av dom tre. Hon kan busa ibland men gillar mest att mysa och bli klappad på.
Hon är också den som inte har vuxit ifrån sin mor(nosen). Suger fortfarande på tissen och gillar att få sin mammas uppmärksamhet. Tussie är även den som gillar att bli buren på utan att bita,busa och hålla på. Hon älskar att sitta på min axel och titta ut bakom mig. Hon gillar också att sova under mitt hår på min axel. Tussie är den minsta av dom tre.
Utseende:
Tussie har grå randig svans som hennes syskon och hennes huvud är svart sen på kroppen är hon helt vit. Tussie är nog den som är mest lik Nosen(mamman) i utssendet.

tips från mig!

Här har vi då, big brother deltagarna!
Ni som inte har tv11 kan köpa det live på datorn. Mycket effektivt om du är som mig som älskar denna dokusåpa och inte har tv11 hemma.
  • För en hel säsong - 249kr
  • För 30 dagar - 99kr
  • För 7 dagar - 49kr
  • För 24 h - 29kr
Big Brother 2011 Foto: Montage

Big brother premiär ikväll!

idag har vi varit och kört skoter med några stycken, det var inte så kallt ute men ändå så har jag förfrusit mig på något konstigt sätt så nu har jag en blåsa på kinden. kvällen var planerad men nu när jag insåg att big brother börjar ikväll kl 9 så blev allt inställt. så kan det gå. nu håller vi på att röjja i jonathans rum så man slipper spindlarna som var på besök förrut.

älskade pappa (född 1959-dog 2002)

Idag har det redan gått 9 år sedan du dog. Jag vill inte att åren ska gå så fort, jag vill inte glömma dig eller glömma minnerna vi haft. Jag älskar dig så oroligt mycket därför så har jag tänt ett ljus för dig idag och jag hoppas du finns med oss ikväll, vilket jag vet att du kommer göra. Jag saknar dig så mycket så att det gör ont i hjärtat att veta att det redan gått 9år sedan du lämnade oss. Jag lever vidare för dig pappa och jag vet att du är stolt över oss. Som farmor säger - 9år av sorg och saknad! Vi älskar dig!

Lördag

tro det eller ej, jag har blivit förkyld igen och inte bara jag utan även jonathan också. Precis så vi ville ha det nu när vi har haft det så mysigt här i bureå där vi är hundvakt till hans moster. Sista dagen idag och nu ska vi passa på att njuta av ensamheten trots denna förkyldning, det behöver vi verkligen. Idag har vi varit i solbacken och med mig därifrån har jag en ansiktsmask och en spegel. Sen for vi förbi en mack och vi blev bjudna på korv:)
nu hade vi tänkt dammsuga och städa här för det ser väl inte ut som det gjorde då dom lämnade huset. heh
ikväll är det melodifestivalen så det ska vi inte missa.
puss/josefin

Mina ögonfransar var vita när jag anlände till skolan!!

I det här vädret kan man inte göra annat än längta efter sommaren trost att jag älskar vintern men ibland tar den känslan också slut.., Imorgon ryktas det om att det kommer bli riktigt kallt!

White light moment!


Talking to the moon

den här helgen lär bli väldigt härlig, inge festande och bara mys! det var länge sen jag uppskattade en hemmasittande kväll med massa mys. idag har vi varit i rävarbacken och haft det mysigt med familjen johansson,barnen åkte i backen medans vi körde runt och lekte lite med skotern. nu är man lite små hängig men jag har lovat att fara iväg och träna ikväll så vad gör man. ikväll är det också melodifestivalen,wihoo.

 


10.49

hallå,sitter här i biblioteket och väntar på att kl ska bli 11. nazanin tvinga mig att skriva här för att hon älskar min blogg:) jag har ingenting att dela med mig förutom att jag ska färga håret brunt så snart som möjligt, väntar bara på bättre tider(till helgen). idag vaknade jag lite försent så jag hade jätte bråttom till bussen vilket betyder att jag inte hade så mycket tid till att fixa mig, jag hatar att stressa!
ikväll ska jag ha film maraton med massa roliga filmer som jag laddade ner igår kväll eftersom att älskling ska vara i garaget hela kvällen. nä nu ska jag börja avrunda,kram.


Frisk!!

Hej, jag måste bara säga att jag är väldigt imponerad hur min blogg-statestik hållit sig uppe trots min dåliga uppdatering. Jag är äntligen helt frisk och jag har aldrig mått bättre. Förkylningen som jag hade tog på alla mina krafter. Jag måste ha fått något allvarligt virus i mig förra månaden för först fick jag 38,7 grader feber sen tog kylan också över min kropp och jag blev jätte förkyld plus att jag låg i feber och det var inge roligt. Låg i min säng och hade på högsta värmen i rummet och jag rörde mig knappt. Min älskling fick hämta mat åt mig och vatten,så illa var det. Efter två dagar dog febern ut och jag kände mig faktiskt som en ny josefin. Då var det bara förkylningen kvar men då orkade jag åtminstone röra på mig.
.
Förra helgen började jag känna mig ganska så frisk, bara lite snuvig. Men på lördagen bestämde vi oss för att festa och jag drack öl vilket slutar oftast inte bra. Jag brukar oftast bara bli lagomt bakis med en huvudvärk och vattenbrist men den här gången slutade det med att jag spydde minst 5 gånger i toan hos älskling. Vi bestämde oss för att fara hem till mig om jag nu skulle ha magsjuka. På vägen till bussen spydde jag 2ggr, sen fortsatte vi gå och jag spydde lite till, så höll de på tills vi satt oss i bussen. Jag fick hålla mig från att spy och jag klarade mig hem. När jag var hemma spenderade jag söndagen på toan. Frågan är ju bara om det var magsjuka eller om jag inte klarar av att dricka öl!?

RSS 2.0