Let´s roll!

Hade möte på AF på morgonen och det tog väl ca 40 minuter sen köpte jag hem inredning. Nu är jag hemma och dunkar Let´s roll! Ska hoppa in i duschen strax sen göra mig i ordning för en kväll på statsfesten. Trevlig helg allihopa!
 
 
 
 

Så där ja!


Nu ska det sovas här så man orkar upp hyfsat tidigt imorgon! Min rygg är som en ostkrok efter att ha hukat mig efter kartonger så det ska bli skönt att äntligen få lägga sig ner i min underbara säng och sova. Lägenheten var iaf jätte fin och mysig och vi hann med en hel del!
God natt och sov gott !

Nu börjar vi flytten!

Det ringde på dörren för ungefär 20 minuter sen och det var våran hyresvärd som kom med nycklarna till mammas nya lägenhet så redan idag får vi börja med flytten. Skönt! Jag och mamma är helt uppspelta så vi ska ta en kopp kaffe sen fara och kolla på lägenheten vilket vi inte gjort än, bara genom fönstret hi hi hi.
God morgon förresten. Att jag är uppe nu är ett mirakel. Skulle inte vakna så här tidigt om det inte berodde på den här roliga saken.

Life is all about moments of impact and how the change our lives forever

Tänkte ge er lite film tips som ni kan se ikväll!
Filmen heter The Vow och vi såg den alldeles nyss. Den var otroligt bra, sorglig och fin. Alla tre på samma gång. Ni måste bara se den! EN väldigt rörande film som ni förmodligen kommer gråta till. Om ni är lika filmkänsliga som mig. Det här filmen föll mig direkt i smaken och den var lätt en av dom bästa filmerna jag sätt, allvarligt! Men det behöver ju inte betyda att ni kommer tycka likadant, men ge filmen en chans, ni kommer inte ångra er.

Stadsfesten

Helt slut efter en hel dag i stan! Åkte tre karuseller, köpte en oxfilérulle och två linnen. Att det kan ta så mycket på energin, det är ju sjukt. Kom hem för en timma sen. Nu ska jag lägga mig i badet och tvätta håret sen burra ner mig med älskling i sängen framför en film!
 
 
 
 
 
 
 

Så härligt ute!

Vaknade med världens leende på läpparna. Det är ju jätte varmt ute så vi hade tänkt dra och fiska nu..måste ta på mig tjockare kläder för myggen kommer snart fram. Sommaren hade varit helt underbar om det inte hade varit för myggen som vill förstöra en mysig sommarkväll. Haha. Måste köpa myggmedel! Ha en fortsatt fin dag allihopa.

sov så gott!

tog ett långt bad och kom nyss ut. Ska krypa ner hos älskling nu. hörs imorgon!
      
 

Jag älskar inredning

Jag vet inte vad som har hänt men jag har shoppat ganska mycket inredning på sistone. Imorgon ska jag möta upp en kvinna som jag köpte inredning av i torsdag för att köpa ännu mer! Hon säljer allt från tavlor till porslin. Väldigt fina grejer! Tänkte visa en av grejorna jag fynda hos henne. Det här hjärtat kosta 119 kr och vissa tyckte de var för dyrt medan andra höll med mig och sa att det var lätt värt det.

Duktigt!

Har haft mycket att göra men nu äntligen landat. Midsommar dagen /afton hade jag tänkt berätta om i ett annat inlägg. Idag har jag stor städat mitt rum, rensat min garderob som nu mera bara innehåller veckans kläder, resten ligger i soppsäckar och även i soporna. Skönt att bli av med massa kläder som man ändå bara låter ligga. Nu på fredag flyttar vi..svårt att förstå! Kommer sakna mitt rum...har ju trots allt bott här i 13 år! Kanske dags att röra på sig då haha.

Njut varje minut!

Näe nu måste jag sova. Älskling ska upp och jobba om 30 minuter!! Jag kan verkligen inte sova, jag är så taggad på livet att jag bara vill göra allt nu, exakt nu! Hoppas det är bra väder imorgon! GOD NATT ALLA ♥

#580

If you fight like a married couple, Talk like bestfriends, Flirt like first love, Protect each other like siblings - It's meant to be ♥



If things are going good, enjoy it because it won't last forever

Ligger fortfarande hemma och är sjuk. Har nästan fyllt en hel påse med snorpapper. Rösten har jag nästan fått tillbaka. Nu hör man iaf vad jag säger så det är bra. Ska försöka lämna mitt rum och ta mig en lugn promenad så jag får in nå frisk luft! Jag måste vara frisk till på midsommar annars blir jag jätte ledsen!!!
Brillorna åker på för jag orkar inte sminka mig!

Ost och broccoli soppa!

Mumma säger jag bara! Ska njuta av denna goda soppa nu!


Your body can do anything. It's just your brain you have to convince.

Friskare idag?? Nej tyvärr..den turen hade jag inte med mig. Jag är snarare sjukare!! Det blir att kolla på sex and the city avsnitt och dricka tee i mängder. Hoppas ni andra mår bra och slipper denna förkylning! Kram.

Follow your dream!

Det har varit en bra dag idag, trots att jag sovde jätte dåligt igår..sovde på en madrass och blev under den kvällen så förkyld att jag tappade rösten. Den här dagen började iaf med att vi vaknade upp bakis och solen kika in bakom gardnerna. Lite senare på morgonen for vi till JoyPeak. Där köpte jag hem en ljushållare som jag älskade så mycket att jag köpte den trots att den kostade mer än hundra. Senare under dagen for vi till Bergsbyn och köpte oss varsin glass. Till middag for vi på restaurang. Senare under kvällen så grilla vi svamp, kyckling och paprika och kolla på skräkfilm med några stycken. Mitt matintag idag har inte sätt bra ut men så får det vara ibland. Jag är jätte sliten så jag ska gå och lägga mig nu och hoppas att jag är friskare imorgon. God natt allesammans!

Go with it!

Redo för kvällen!

God day!


Idag är det fredag...AWSOME!
Vi får se vad kvällen bjuder på, har iaf damsugat rummet och skurat. Tycker att jag blivit lite mer vuxen, för första gången så känns det helt underbart att städa. Men det är kanske för att solen lyser in från fönstret. Ska gå och duscha nu för jag ser ut som ett träsk troll, inget skämt!

Live Love Laugh!

I morse så städade vi hela lägenheten för att de skulle komma folk och kolla på den eftersom att vi ska flytta. Mitt rum innehåller nu bara en massa kartonger och en säng. Vi hann även med att fira linus som fyllde 24 år! Vi gjorde en god middag bestående av 5 olika pajer. Några nära och kära till dom kom även förbi för att fira han. Väldigt spännande dag med en sol som tillförde mycket glädje:)
Nu ska jag och min jonathan mysa med lite chilidipp och gurka!!

Young, wild and free!

Som ni ser så är bloggen under uppdateringar. Jag la av efter många försök..men den blev inte som jag ville att den skulle bli så vi får se om jag orkar hålla på med den imorgon. Ska iaf upp till stan imorgon, förbi arbetsförmedlingen. Ska även in på stan för att hitta nått fint eller nödvändigt :)

Jag har fortfarande inte förstått att jag inte går skola längre. Nu kommer värsta pressen på att man måste skaffa sig ett jobb och även ett liv. Känns smått jobbigt kan jag lova er. Jag som alltid vill vara ung, leva ett vilt och fritt liv men ska man ha nå pengar här i livet så måste man jobba sig till dom.
Vuxen livet suger och jag kan nog lova att jag inte är den ända som känner så..haha God natt på er!



Studenten

Jaha då var man arbetslös..men vilken underbar känsla att skolan är slut.
Studenten var iaf jätte rolig och lyckad!!! En dag man alltid kommer minnas tillbaka.

RSS 2.0