Jag måste ha de här shortsen!


Peace & love!

Vafan ska man göra när man vill till peace and love och se volbeat,social distorition,bob dylan,ziggy marley och 50 till bra artister när festivalen är samtidigt..också har vi redan köpt 3dagars på festivalen! jag dööör om vi inte far på peace and love istället!!


Morsdag!

Det blev inge fisk igår men inte blev kvällen förstörd för de int,vi for på ett annat ställe senare på kvällen och satte oss och grilla. Kom hem kl 3! Idag är de morsdag så vi ska hem till mig och fíra mina kära mamma! Vi ska äta som vanligt äta grillat men man blir inte så sugen då vädret är såhär! Kan solen oh värmen komma snaaart!! Har också gått och blivit förkyld..

Jag går och fiskar..woohoo!

Igår blev de inge fiska för att de regna i sinne..inte trevligt så det blir idag istället och grilla ska vi också.
.
imorse blev vi väckta kl halv 8 för att vi skulle sitta barnvakt, det kändes som att jag skulle svimma för att jag var så jävla trött! somna och vakna hela tiden i soffan, vi somna så pass sent igår så vi är fortfarande jätte trötta. Sminkade gullgumman nathalie idag, hon blev så fin! Kan visa bilder senare.
.
.

Lite snabb uppdatering från dagen.

Tänkte uppdatera mig lite snabbt för att jag ska till hamn nu för sen ikväll ska vi fiska och förmodligen åka båt så det blir inge mer uppdateringar från mig sida int. Idag skulle vi hålla talet till en i klassen..jag fick Rebecka F och så här skrev jag till henne..
-
Rebecka..du är inte precis den fräcka.
Du har en otrolig utstråning och ett fint leende på läpparna.
Du är fin och bra och du ger oss alla en underbar dag.
Ofta när man ser dig så gullar du med din pojkvän, man kan nästan tro att ni aldrig är ovän.
Du sprider glädje och en posetiv energi omkring dig och jag blir alltid glad av att se dig.
Det är skönt att ha dig omkring oss för du gör oss alla glada.
Kan man ha en bättre vän än dig?..det tror jag ej!
Även fast jag inte känner dig så bra så verkar du vara en otroligt bra vän att ha.
En ängel inom dig bor och de är inget jag tror, du är snäll och rar och du är en vän som är hållbar.
Du har någonting som ingen annan har, du är speciell och det är bra. Kom ihåg det!
---
Alla andra i klassen skrev också otroligt fina texter! Trots att vi har en störd klass så verkar vi ändå ha en klass med ett gott hjärta! Tack min kära vän nazanin för din underbara text ♥

15 dagar kvar till sommarlov och 8 skoldagar kvar!

Äntligen kan jag sitta vid datorn..det känns så tomt utan internet..
Igår for vi med linus och janina och grilla hos jontes pappa. Det var jätte trevligt, vi såg film och mös i soffan. Idag har jag städat och städat och skrivit lite på talet som ska hållas imorgon, den blev inte så lång men jag hoppas hon blir glad ändå. Nu ska vi äta sen-middag, puss och kram /josefin
Snart ska jag inreda er så fint i mitt rum.

Sliten krigare!

Har pluggat konstant ända sen jag kom hem från skolan på candide provet..jag är helt slut i huvudet nu ändå känns det som att jag inte fått in ett dugg! Idag var vi på Dags bondgård och det var det värsta jag varit med om..eller iaf då han stod och pratade i mer än 3h. Jag trodde seriöst att jag skulle dö. Roligare blev det efter lunch då vi fick se lamm,kor,höns,kanin ungar och massa andra djur. Har aldrig sätt en ko eller en gris på så nära håll så det var roligt men ovanligt. Nu ska vi bada sen lägga oss i sängen och sova, ja längtar redan..

btw - jag lukar koskit om håret!!



En dag hos dag!

Imorgon far vi till medle för att hälsa på Dag, ska bli skit skojj! Hoppas vi får se nå lamm och kaniner:) Skönt att vi inte har nån skola imorgon och att vi för första gången får fara på lite äventyr med klassen. Fan kom på nyss att jag ska till undomsmottagningen halv 2! Måste nog skjuta upp de..Ska också hinna hämta ut lite sommarkläder på ICA, hur ska jag hinna de då? Får göra de på onsdag istället. Nu ska jag och jonathan hoppa i badet, puusssar /josefin

varning för äcklig bild!

jag har fått nå slags utslag på mina axlar..varför jag fått de har jag ingen aning om men jag börjar tro att de är pga min parfymerad bodylotion, för varje gång jag smörjer in de på mina axlar så får jag bara mer och mer..men samtidigt kan jag ju inte vara alergisk mot de för då borde jag fått de över hela kroppen..men nä de är bara på axlarna,precis på samma ställe. Någon som vet vad de är för utslag eller har fått nått liknande?
(bilden är tagen för två veckor sen, nu är det betydligt mer!)

Your up and your down!

Hallu!
Kommer ännu en gång till skolan och upptäcker att vi bara har en lektion...fast en lång en. Jag längtar så sjukt mycke till sommaren så att jag håller på att spricka! Idag är det kvavt ute och jag svettas? Normalt? Näe nu ska jag försöka göra saker klart så jag slipper stressa som vanligt. Puss på er /josefin

Gurkan fick lämna huset..

..fan va tråkigt! Inte för att jag ville att han skulle vinna utan för att dom andra skulle bli ägd och han var ju så rolig att se på. Det börjar gå mot sitt slut och jag vill inte att de ska sluta..vad ska man då unna sig på kvällarna. Jag hoppas att martin eller simon vinner. Nu ska jag äta upp min gurka (sörjer att gurkan åkte med en gurka) sen sova. puss/josefin



Kanske nått!!

färgglad kuvertväska BLÅ, GUL, ROSA ,RÖD, SVART

13 dagar kvar till sommarlov!

Kan inte förstå att det är så kort tid kvar. Ska lägga upp ett litet schema på saker jag måste få gjort innan vi slutar 2an.
Det är så typiskt av mig att göra saker klart i sista sekund, nu ska jag måsta stressa för att få det gjort..det kommer bli en jobbig vecka som ni ser.
  • Candide (prov) på onsdag
  • Romantiken (prov) på onsdag
  • Göra klart intervjuven måndag (klart)
  • Redovisa om Bravo juice på Onsdag
  • Prov i matte på tisdag
  • Platsbeskrivning på tisdag (klart)
--
  • Frankenstien nästa vecka på onsdag

Sista dagen här i bureå!

Sådär nu är det sista dagen vi ska vara hundvakt. Det har varit så himla skönt att bo ensam och deras säng vill jag inte ens tala om. Jag är så utvilad och pigg att det inte är sant. Min rygg som jag haft ont i,i flera veckor känns för första gången helt okej..det måste vara våra sängar som orsakar det. Nu ska vi fika sen börja städa, sen förmodligen röra oss hemåt. Kommer sakna naken katten som alltid kommer kurrandes till mig då jag sitter på datorn och skriver men kommer inte sakna då naken hunden fiser bredvid mig då jag sover. Hade lite svårt att sova där i början för jag var tvungen att ha mitt huvud under täcket.
nu fika - Puss /josefin

Vi lever!

har nyss färgat håret på jonte och även klippt han. Han blev väldigt fin men de är han i vilken frisyr som helst. Är det bara jag eller känner inte ni heller någon jordbävning? haha dumma gubbj*vel som skrämmer upp folk såhär. Tänk om nån har tagit självmord nu bara för att dom trodde att det här var slutet för dom ändå.
Jag som har gått och haft ont i magen hela dagen för att jag trodde på det och nu sitter jonte och dum-förklarar mig för att jag trodde på det...

Domedagen

God morgon god morgon!
Idag är de en fin dag..men är sliten nanting. Snart ska vi gå till affären men det verkar aldrig bli av, jonte kan aldrig slita sig från x-boxet då han har kommit in i det. De är 5 h och 40 minuter kvar tills vi dör så passa på att göra det ni alltid drömt om(inroni). Men tänk om det skulle hända och alla sitter där hemma och skrattar åt de. Om vi dör så vill jag dö tillsammans med min familj, inte här, men han har ju haft fel förut så han kan ju ha fel igen.

Bild bevis på att jag älskar naken katten.


Gör mig ordning!

Ikväll ska vi grilla och ta det lungt. Ni kan få några bilder på hur sminket ser ut. Jag har inte lagt i mitt löshår så jag vet att det ser lite knapert ut men just nu tar jag en paus från allt sminkande och fortsätter med håret om ett tag. Ikväll blir det lockar som gäller..jag suger på att göra det så vi får se hur det går.

Hundvakt - I bureå!

hallå hallå!
är just nu hos sandra och hundarna är ovanligt skötsamma så det är skönt. Snart ska vi gå ut med the dogs sen ska vi lägga oss i deras underbara säng, det är alltid jobbigt att lämna den på morgonen när vi vaknar upp här.
Dom har ett helt zoo här hemma, 3 hundar och två katter. (se bild) Dom har en naken hund och en naken katt...inte så mysigt att klappa ett djur utan päls..men ja börjar vänja mig vid deras krispiga hud..annars är de faktiskt söta.
Oden - den finaste!

Petter - Antar att han gillar att fisa för att de händer väldigt ofta.
Katterna
Naken hunden

Slow down...!

Min läsarstatistik stiger...wiho! Hoppas att ni stannar ni som nyss klickat in. Idag och fram till söndag ska vi sitta hundvakt till sandras(jonathans mosters) hundar och katter i Bureå. Blir nog mysmys! Vädret idag fick mig att skippa en lektion...ibland orkar man inte skolan fast man borde det, särsklit nu när sommarlovet är om bara 29 dagar!!! Måste ändå upp till stan till ungdomsmottagningen vid halv 2 och få mina p-piller sen förmodligen titta på en lokal med mamma som hon ska ha fest i. Janinas hår blev jätte fint igår dock höll jag på att somna för att jag var så jävla trött...dom blev klara halv 1 så vi somna inte förrän 1 inatt.
-

Janina gör hårförlängning!

Sitter just nu och gör janina sällskap medans min mamma gör hårförlängning på henne. Det kommer säkert bli skit snyggt!
Kommer måsta sitta här tills kl 12 eller 1. Vi får se hur länge de tag...känner mig redan trött och vill sova nu.
När jag kom hem hit så låg mina underbara shorts på min säng. Tack mamma för dom!

Vita favoriter!

Båda är från nelly. Kan passa på att säga att det är fri frakt där också!

KOLLA!!

http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-pa-lordag
Jag är livrädd för sånt här men vill samtidigt inte tro på det....
ni måste kolla!!!!

Reach for the sky!

Kom nyss hem från en ganska så ovärd skoldag. Alla mina lektioner var inställda men stanna ändå kvar för att jag hade mentortid i 5 minuter som sista lektion..inte så värt då hon ändå inte tar närvaro där. Sitter och trycker i oss en god sallad med ost och skinka, ska fara till inga och loa sen då vi ätit upp. Dom far till turkiet på torsdag så vi ska väl göra ett sista besök innan dom far. Puss ha en bra dag! /josefin
(Inte tagit idag!)

en minut tills bussen går...hehe

Snart ska jag ta bussen till skolan och det känns ju sådär om jag ska vara ärlig. Är så sjukt trött att jag bara vill lägga mig ner i sängen och somna om men snart får vi sommarlov..det är inte länge kvar, så jag tänker köra sten hårt nu! nu måste jag springa, puss /josefin


Jumpsuit

Den här gobiten är äntligen min! Ser fram emot att använda den i sommar. Man måste ju försöka hålla sommarkänslan uppe trots de oinbjudna vädret vi har och den här jumpsuiten får mig bara att längta ännu mer.

20 snabba frågor med svar!


Sex and the city eller Desperate housewives?
Svårt! Jag älskar båda pogrammen, men måste jag så väljer jag DH för att man ser det så sällan.
Skräck eller komedi?
Absolut skräck..hehe älskar att vara rädd.
Kramas eller pussas?
Pussar är mys men kramar är mysigare.
Kissie eller Kenza?
KENZA utan tveckan. Kissies blogg tittar jag knappt nån gång på längre.
Cider eller cube?
Cube!!! Cider funkar också, så länge inte alkoholen smakar öl så är jag nöjd.
Bigbrother Martin eller bb Sara?
Martin martin martin...min vinnare.
Mobil eller dator?
Dator...,vet knappt vars min mobil är just nu så den betyder inte lika mycke som datorn gör.
Stockholm eller Gb?
Sthlm, men Gb är bra på sitt sätt.
Pengar i börsen eller på banken?
På banken för har man dom i börsen så spenderar man bara upp dom innan man ens blinkat.
Snus eller cigg?
Finns det något vidrigare än snus isåfall kommentera!
Lång eller kort partner?
Lååång eller iaf längre än mig.
Godis eller chips?
Chips! Har aldrig gillat godis så mycket.
Farliga killar eller snälla?
Jag har precis den perfekta mannen i mitt liv. Så utgå efter han om ni vill veta.
Inne fest eller ute?
Ute, iaf på sommaren. Så himla tråkigt att sitta inne och festa när solen lyser till 10 på kvällen.
Pizza eller tacos?
Tacos är favoriten! Pizza är enligt mig en fet äcklig klump av ost och nått annat, men det kan sitta bra i magen ibland.
Hm eller ginatricot?
HM! Gina har alltid samma enkla linnen och kläder. Inga fina detaljer som får kläderna att rycka ut.
Kampa eller bo på hotell?
Om jag måste välja så tycker jag att kampa är roligare och mysigare på sommrarna.
Träna hemma eller gymma?
Varför inte köra båda? Båda ska ju funka om jag gör det rätt så!
Basta eller bada?
Jag längtar så sjukt mycket till då man kan bada så jag väljer de.
Mygg eller myror?
Ingen av dom. Myror är äckliga och mygg är jobbiga. Men okej mygg då!








Bilder från lördags!

Jag lovade er en någolunda bra outfits och facelook bild, så varsegod.

Förrätten.

Glass är gott

Sitter och smaskar i mig en kall och god twister med smak av frukt juice. Sånna här blir det många av i sommar!

Söndag 16.03

Igår hade vi jätte roligt! Vi skulle vara där 3 men kom fram 4 istället. Hade jätte svårt att hitta dit men tillslut efter några samtal med vägbeskrivningar så hitta vi. När vi kom dit fick vi en välkomsdrink som var jätte god! Godaste jag smakat faktiskt. Sen runt 5 åt förrätten som bestod av rostad macka med lök,skalröra,sallad och lite annat. Jävligt god iaf. Runt 6 gick vi ner och började grilla, Sen åt vi middagen och efterrätten. Allt var super gott! Sen dansa vi och hade det kung. En av dom roligaste kvällarna i mitt liv om jag tänker efter. Runt 12 skulle vi ta bussen hem as packade, de var en jävla bit att gå men som tur var så träffade vi på janina och hennes vän i stan som skjutsade hem oss. Planen var att vi skulle vidare och grilla med några andra men hem skulle vi först. Satt mig vid toan och spydde så det slutade med att vi badade sen gick vi och la oss runt 1. Nu ska vi grilla igen..jaa de är sant. Vi skulle ju egentligen fotas jätte tidigt idag men jag mådde inte hundra så vi fick skjuta upp de. Tur! Det känns ju inte värt att se bakis ut när man ska fotas i en riktigt studio..lite slöseri med pengar om bilderna inte blir bra.

Lördag idag,ja!

Hej på er!
Just nu håller vi på att fixa oss inför kvällen. Javet att klockan bara är 12 men vi ska vara där 3 så jag har två timmar på mig att fixa mig för bussen går 2. Igår somnade jag i soffan och tydligen gick det inte väcka mig så måste ha varit skit trött. Vännerna for hem runt halv 2 för att jonathan tyckte att det var dags att lägga oss i sängen. Fan att jag alltid ska somna och förstöra allt:(
Om jag hinner ska jag visa min facelook och min outfit som b-kändisarna säger

Clothes!

(Fanns ingen bild på dom vita)
  • En ny bandeau fast i turkos
  • Leggings-byxor av material ridbyxor
  • Vita shorts till jonathan

Exotic snacks!

..är det bästa jag vet! Dom här krispiga och chasewnötter..mums! Vi har laddat med nötter för ikväll och det kommer över några trevliga kamrater till oss.

Fredag den 13...

Nu har vi just ätit en romantisk middag, Men den blev lite förstörd för att jag hittade ett litet litet djur i salladen. Det var ju inte så värst trevligt, sen säger jonathan att det är fredag den 13:e och vad är det? Jo en oturs dag så håll ett öga extra öppet idag. Vi sitter och funderar om vi ska dra hit några vänner och se en film eller nått annars blir det bara vi, jag och älskling..funkar ju också. Nä nu ska jag hjälpa jonathan att duka bort. Pussar/josefin


Helgens planer!

Fredag: Är vi ensam hemma och det betyder att jag och älskling ska passa på att rå om varandra med en god middag,mys med film och bad med ljus. Får inte sitta vid datorn men jag ska smyga med det ändå.

Lördag: Är vi bjudna på en grillfest i stan och blir bjuden på alkohol för att jag fyllt 18år!

Söndag: Ska vi till Umeå och bli fotade, jag,jonte,linus och janina. Vi blir sminkade och får håret fixat sen måste jag bestämma vad jag ska ha på mig. 60 bilder var.



Musik listan!

Sådär nu blev jag äntligen klar med min musiklista. Som ni ser på vänster sida av bloggen så har jag gjort en musik lista på mina favoritlåtar. Så njut! Det är väldigt blandad musik eftersom att min musik smak är det. Allt från reggae till lugna låtar.


Run the world!

Sådär nu jag tillbaka igen och den här gången ska jag uppdatera bra! Helgen är planerad och har mycke att göra men jag ska göra mitt bästa för att underhålla er så gott de går, jag lovar det kommer bli mycket roligare inlägg än ''Hej idag har jag'' osv. Kommer visa mina skor och lite sommarkläder som trillat in i garderoben sen massa annat.
Idag hade jag bara en lektion och då satt vi på datorn sen for jag hem till jonathan och sen dess har vi varit barnvakt till Natalie men som tur ville hon vara ute och leka så vi låg i solen medans.

Dålig uppdatering, javet!

igår var de så himla fint väder så vi solade hela dagen och det blev faktiskt ett ganska bra resultat, för oss båda, idag har det däremot varit lite kyligare men jag tackar ändå för den värmen vi har och fått. Idag har vi hälsat på mormor inga och loa, himla trevligt! Imorgon är de onsdag och sovmorgon, kanoooon!
Ska uppdatera mycke bättre imorgon för då har jag internet, wiho!
Btw hörde att min favorit katerina har åkt ut ur big brother. Nu tänker jag sluta se big brother punkt slut, kommer bara kolla på deras hemsida vem som åker ut. Bb har aldrig varit tråkigare, nä usch blir så arg att dom röstar ut katta istället för peter?
Puss hörs imorgon /josefin


Jag saknar dig snuttan!

Solig Söndag!

idag har vi pressat i solen, den är så jävla varm och skön så vi ska snart ut igen. Det är helt sjukt, jag låg med bh och shorts och jag fröst inte nått snarare svettades och snön har typ just försvunnit helt, lite svårt att tro. Jag har öppnat ett tradera också så nu är jag igång, känns jävligt tomt i garderoben men snart rullar de in lite sommarkläder får jag hoppas.

Mammas dag!

God dag!
Igår hade vi jätte mysigt hela dagen och kvällen!
Mammas dag bestod av grillat till middag. Hon fick blommor och flera presenter av oss, ljus hållare,en våg, grill och en tårta. Hon blev jätte glad så de känns underbart även fast de gick några lappar. Efter vi ätit 3rätters så var kl runt 8 och då köpte vi hem lite gott som vi skulle mysa med på kvällen medans vi gjorde de så hoppade mamma i duschen sen när hon var klar, ville hon att jag skulle sminka och göra en lite make over på henne sen såklart ta kort. Hon blev jäätte fin som vanligt. Efter allt busande,skrattande och sminkande så tände vi ljus och hälde upp allt gott på bordet och myste med en skräckfilm dock somnade vi allihopa i soffans runt 1 hehe.
.
Middagen
Sminket

Mammas födelsedag - Grattis!!

Idag fyller min älskade underbara mamma år så vi ska hem till mig nu och fira henne. Nästa vecka ska hon ha fest eftersom att hon är 45år nu. Jag kan fortfarande inte förstå att hon inte fått en ända rynka och hon är lika pigg och glad trots åldern men som sagt åldern är bara en siffra. Grillat till middag, muuma! Måste förbi konsum och överraska henne med en tårta. Jag älskar dig över allt annat,mamma! Idag är de din dag och jag ska göra den jätte bra. ♥

Yes, I made it!

min favorit!
-
vi fick sluta väldigt tidigt idag så ja och nazanin tog bussen in till stan och knalla runt i butiker sen gick vi till subway och käkade. 60kr fattigare..sen for jag På jobbintervjuv och de gick jätte bra. Jag är så stolt över mig själv som klarade av de så bra. Var så himla nervös när jag kom dit men när jag mötte chefen så blev jag lugn, gud vilken rolig och härlig person. Han satt nog mest och skämta om ingenting än att hålla sig till intervjuv. Nu håller jag tummarna att han ringer upp! Ikväll väntas en grillkväll med grabbarna, inte så jätte trevligt för mig men jag är van, umgås nog mer med killar än tjejer om jag ska vara helt ärlig. Jag hoppas att de slutar regna annars stannar vi nog hemma. Nu ska vi ta bussen till hamn och göra oss färdiga. ha en bra kväll allihopa, pusss/josefin

The ghost are in town!

Idag skrämde vi 5orna. Gud va roligt de var och lyckat blev de också. De var ju mindre roligt att städa efter oss och dom, barnen tog de ju inte lite lugnt då vi sa att dom fick ta popcorn. Dom slängde sig efter skålen och såklart hamnade massa popcorn på golvet men dom hade iaf roligt så de spelar ju mest roll. Nu är de över och de kunde inte kännas bättre. Har lite bilder på hur (vi) spökena såg ut men dom kommer förmodligen in på bloggen i helgen. Bara för att jag är så snäll så ska ni få ett litet smak prov på vad som väntar er.
Nu tackar jag för mig för nu ska jag göra annat ''roligt''. Puss /josefin
jag
nazanin och jag
.

nazanin

Möte nu på fredag

oh my gud! Jag har förmodligen fått jobb inom service. Fick ett samtal för en halvtimme sen att han blev intresserad av mig pga mitt cv och att han gärna vill träffa mig och göra en liten intervjuv med mig på fredag kl 15.30. Jag känner mig verkligen inte redo för detta vuxen liv som börjar närma sig. Men nu vill jag ha detta jobb så det är bara att bita ihop och börja bli vuxen. Wish me luck!
Nu - middag på venne. Puss/josefin

Spökstigen..

idag klarade jag inte av att fara till skolan, har så ont i ryggen så att jag kallsvettas. förlåt min spökgrupp om jag svek er men jag har iaf gjort ordning alla skräcklåtar och bränt ut dom så nu kommer stigen bli mycket hemskare! Sen hoppas jag att ni gjort stigen mycket bättre och att ni planerat allt klart. Önskar att jag orkade komma men imorgon så far jag till skolan vilket som. Den här ryggsmärtan är värre än igår..orkar inge mer.
-
För ni som inte vet vad jag pratar om så håller jag och några till på att göra en spökstig för dom som går i 5an. Vi ska hålla till i skolans källare och vi är ungefär 7st som kommer att vara spöken och skrämma barnen. Vi har två till i gruppen och dom ska leda klassen vi ska skrämma. Källaren är jävligt hemsk när man släcker hela koridoren, de är alltså en lång koridor och vi har hängt upp ljuslingor och gjort lite annat där nere. Imorgon ska de skrämmas =D
nu ska jag vila,se lite bb och vila lite till. puss /josefin

Ryggsmärtor!!!


Just vid de partiet har jag ont!
-
Jag har världens jävla ryggsmärta som tar kål på mig. Vad ska man gör när man försökt spela så cool i 2veckor och inte längre kan hålla sig ifrån att falla ner på marken och böla för att de tar så ont. Nu tänker ni säkert, men sök till en läkare då. Men jag säger inte bara de här för att smita från mina problem utan jag menar de. Jag är livrädd för sjukhus och inte bara de utan också för läkarna,lukten och tanken på vad som kan ha hänt med mig. Min älskade underbara pojkvän har gjort kvällsfika till mig på sängen så nu ligger jag här stel som en pinne och knaprar på min hårdrockmackor som jag kallar dom. Fråga mig inte varför.
puss hörs imorgon /josefin
.
ps; jag ska till skolsköterskan imorgon.

Lite uppdateringar från kvällskvisten.

Ikväll har vi tillbringat våran söndag hos jonathans mormor och hennes karl och spelat bingo, de var jätte trevligt. I början när vi kom dit hann vi bara sätta oss i soffan och då kom dom sjungandes med en tårta med ett stort tomtebloss i. Åh jag blev så rörd. Finns det finare personer än dom? Jag lovar jag gillar dom till hundra och tillbaka. Sen fick jag ett kuvert och i det låg det pengar. Just vid den tidpunkten kunde jag inte sluta le av lycka. Lycka att de finns så underbara personer som knappt har nått med mig att göra som firar mig så fint.
Imorgon är det skola så nu ska vi lägga oss och sova ♥ /massa kärlek från josefin

Min födelsedag och valborgen.

Ska berätta min fördelsedag kortfattat.
Åt god middag som min mamma gjorde men det var min pojkvän som grillade kycklingen,köttet och korven. Skålade min 18års dag med en goood drink. fick mina presenter. En massa pengar, ojoj,nytt dyrt löshår,kläder,skor och lite annat smått och gott. Vi drog igång musik och hade de trevligt, kanske låter det som en tapig kväll men vi hade så roligt för vi dansa,skrattade åt mina dagar som liten, skålade lite till osv. Juste vi åt en god maräng tårta också! Tack tack min fina familj som gjorde min dag/kväll BÄST!
-
Nu vidare till valborgen. Först drog vi till solbacken och köpte drickat, maten, skor,kläder osv. Sen for vi till mig tvärt sen vidare mot pojkvännen. Där gjorde jag mig i ordning sen runt 5 drog vi till Linus och försökte hitta en grillplats men alla var redan upptagna så vi fick vara hos någon jocke som jobba så vi chillade där, spelade kubb och la ut högtalarna ute så ja ni förstår säkert att vi hade de mysigt sen grilla vi och skålade in sommaren. Sen försökte vi leta fest och då var kl runt halv 12 men vi var så sent ute så alla hade typ börjat avrunda kvällen eller gått ut så alla vi gick typ runt skit fulla och smällde smällare. Men de slutade inte illa för nån som tur var. Nu ska vi fika,puss/josefin

RSS 2.0