Party rock is in the house tonight!

Idag har vi varit på badhuset hela dagen och busat runt hinderbanan dom har där under lovet. Det var jätte roligt! Nu är vi helt död men planen är att mysa framför en film med bästa janina och linus. Ha en bra kväll! Pussar.



There is nothing more beautiful than this

Idag har vi varit barnvakt sen myst hos jonathans mormor med lillebroshan, spelat bingo, sätt tre trappor och Beck - hämndens pris tror jag den hette, sen en promenad hem i mörkret med jonathans kompis. Nu ska vi sova för imorgon ska vi stiga upp tidigt! God natt allihopa ♥


Jag älskar dig hjärtat!!

Lördag...♥

God natt!! Kom nyss hem..det blev middag på dallas och basta senare på kvällen sen mys hos janina. Nu myser vi, lite flummiga sådär men det är ba mysigt. Som sagt God natt!♥


Have a sweet dream and a beautiful nightmare

Idag har det varit en bra dag! Haft huset för oss själva så det har varit jätte härligt! Vi har just städat klart rummet så nu ska vi lägga oss i en nybäddad säng och se poppers pingviner. God natt...

Hade tänkt att min pumpa skulle se ut så här i år


Ska köpa hem en Pumpa som vi kan ställa utanför våran dörr här hos jonathan(han har en egen dörr till huset). Hade tänkt att den skulle få se ut så här i år...Förra året spåra jag och min bror, våran pumpa såg skit häftig ut så detta år blir den grymmare!

November lov!

God morgon! 
vaknade nyss..sköönt med lov nu! ♥
Igår for vi till stan där det var öppet till 21.00. Det var 30% på cubus så vi shoppade lite..mest jonathan. Sen for vi upp till solbacken och handla gosaker sen drog vi hem till Janina och såg insidious, gud så hemsk den är. Vi skrek varje gång det hände nått...grannarna var nog inte nöjda. Det var också första gången jag såg älskling vara rädd..haha ni skulle bara sätt hans ögon! Annars spelar han alltid så himla orädd men nu fick jag mig ett gott skratt!
Insidious Poster

Slow down, take it easy

Jag mår illa, vet inte varför, jag bara mår illa. Idag har jag inte gjort nånting, känns lite halv tråkigt men ändå skönt. Längtar till helgen och lovet som attans! Idag köpte en gubbe jonathans skoter så nu är vi utan skoter i vinter..näe hur skulle vi klara det? klart vi inte ska vara utan skoter för vad är en vinter utan skoter..joo ingenting. Han ska köpa en nyare  och snabbare än den han sålde så just nu känns det bara skönt att han till slut blev av med den. Idag ska jag lägga mig tidigt för nån gångs skull natti natti ♥



Varför Christina Aguilera, varför?

(Klicka för större bild)

WHO ARE YOU


Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted.


Nu har jag skickat in filosofin och idrottsläxan..skönt skönt! Nu ska jag och min fina pojkvän ta en promenad, kyligt men ändå skönt sen tar vi nog ett bad också om vi hinner hem i tid. Hörs imorgon ♥

MÅNDAG

Danspasset idag var sjukt jobbigt..imorgon ännu ett till!!
Just nu ser jag film och bara tar det lungt. Efter skolan gick vi in till partaj och kolla lite inför halloween. Hittade ingenting som intresserade mig så där jätte mycket, har hur som helst inga pengar så jag får väl knåpa ihop nått på egen hand. Har inte så mycket mer att säga förutom att ha fortsatt trevlig måndag så hörs vi förmodligen imorgon. ♥



God natt, sov gott!

Dans imorgon i 2,5h...kändes inte det minsta roligt..

Smile, It makes people wonder what your thinking.

Idag känns det som att det kommer bli en härlig dag trots frostet som lagt sig på gräsmattan. Runt 9 på morgonen så fick vi för oss att bada så vi gjorde det och gud så härligt det var. Vi har fikat och ska nu börja göra oss iordning för dagen. ha en bra och mysig söndag! ♥




My mom put me in to this world as a winner!

God kväll!

Ikväll har vi bara tagit det lungt, sjukt skönt! Idag fyller Jonathans mamma 36år..ung mamma haha! Imorgon blir det "vuxenkalas" här hos dom med god mat och gott fika. Ser framemot det! Sen på kvällen ska jag ta tag i plugget igen, börjar bli en vana att hela tiden ha nått plugg att göra. Jag får alltid nån slags kick när jag skrivit klart en uppgift och jag känner mig alltid nöjd och stolt...skön känsla. Nu ska vi inta sängen och mysa till en bra film. Kramkram!

Beklagar sorgen!!

Kan man få ett sämre besked än att sin mor har dött? Fick höra idag att en nära väns mamma dog igår. Jag är helt tom av ord..vill bara gråta för henne. Fick värsta rysningen och klumpen i halsen då jag fick reda på det, för det är inte roligt att mista en mamma eller pappa. Jag vet hur det känns och jag minns perioden som var värst..ingen kan beskriva känslan att förlora en nära person, särskilt ens föräldrar.

Det är helt sjukt att en person först finns och man pratar med den och allt sen helt plötsligt nästa dag så får du inte liv i personen...man kan som inte koppla ihop det och förstå. Det är förrän nu jag förstår..efter ungefär 10år så har jag lärt mig att hantera situationen och förstå att min pappa inte är vid liv. Man måste helt enkelt leva för personen och veta att han finns runt omkring en hela tiden och ser dig varje dag även fast du inte känner så kan man vara medveten om det så mår man en aning bättre iaf.
Hur som helst så beklagar jag sorgen och förlusten! Kan inte förstå själv att det är sant..

Mys framför Idol!


I got a good feeling that I never never had before !

Fredag och konstigt nog är mitt humör så jävla bra! Jag känner mig så lycklig och bra. Håller på med lite plugg som jag snart är klar med sen frii!!! Ikväll har vi huset för oss själva, ett tag iaf. Jontes mamma och hennes man ska ut och äta så vi fick kött och potatisgratäng här hemma..mumma!! Ikväll blir det nog att ta det lungt framför Idol med lite gott på sidan om. Känns underbart! ♥

Oh its friday!


Från fotolektionen idag!

Veckan har gått jävligt fort! Hinner inte med...igår plugga jag hela eftermiddan och kvällen..prov idag efter skolan. Hoppas jag klarar det!!!! I helgen händer det inte så mycket förutom att vi ska planar halloween med några vänner. Annars så blir det plugga..ska försöka göra bort allt idag så jag kan göra något roligt på lördag. Ha en bra helg allihopa!


Filosofi

Hej!

har filosofi just nu och det suger hårt. trodde att det skulle vara en bra kurs men än så länge har jag inte lärt mig nått..vilket betyder att jag tycker att kursen är tråkig. Vi har hemtenta och det går långsamt framåt. Tur att jag har lite kaffe på sidan om. Somnade jätte sent igår vilket resunerar att jag är tröttare och segare än en sengångare idag. Snart helg..kul men ändå inte..har ingenting att se framemot...ska plugga hela helgen..jipii! hejdå

mutti

Som vanligt så befinner jag mig framför skolböckerna. Har två prov..ett imorgon och ett på fredag. Sista veckan att göra klart prov som man fått IG i. Måste göra ett omprov som jag inte gjort och det är de jag ska göra på fredag. Stressigt!!



Ska sova så himla gott inatt!

Just nu ligger jag och älskling och ser på film. Det blev inte så mycke plugg idag för att jag hade andra saker att tänka på men nu är de löst och de känns som en stor sten lyfts bort från mitt hjärta. Idag var vi barnvakt åt jonathans små syskon och de var jätte roligt och mysigt. Jag älskar dom trots att dom inte är mina syskon. Eftersom att jag och jonathan varit tsm så pass länge så har jag ju som alltid funnits i deras liv. Iaf för den minsta sen var lillebrorn så pass liten så han minns nog inte då vi inte var tillsammans. Hur som helst så är dom helst underbara, precis som deras bror!
God natt sov gott allihopa! ♥

Follow your heart!

Pluggpluggplugg! Ska strax äta, min mage kurrar i sinne. Hörs om ett tag!

Barbiedockan blir bara smalare och smalare...

Så här säger en privat person på facebook!! - Bilden är tagen på Barnens hus i Umeå. Det är för jävligt. Barbiedockan har alltid varit smal och kritiserades för sin överdrivna figur redan på min tid. Att hon kunde blir smalare trodde jag var omöjligt. Rimligtvis borde hon bli tjockare med tanke på hur vårt samhälle ser ut. Härmed bojkottar jag barnens hus för alltid. För den här kroppen är anorektisk. Även med 70-tals-mått mätt. Undrar om jag ens kommer kunna sova nu för att jag är så förbannad!
-
Min text: Jag håller helt klart med denna upprörda kvinna! Herregud...vad händer med samhället?! Till och med jonathans lillasyster har sånna här barbie dockor...finner inga ord...


Lite skämt så här på kvällskvisten

Två kvinnor diskuterar sina pojkvänner: min kille berättade att  han
fantiserar om att ha sex med två kvinnor samtidigt. -Jo, det vill väl dom
flesta karlar. Vad sa du då?
-Jag sa åt honom att om han inte kan tillfredsställa en kvinna,  varför
ska han då göra två stycken besvikna?

-
En pappa letade efter sin dotter och fann ett brev på hennes säng. Med värsta föraningar läste han brevet med darrande hand. 

Kära Mamma och Pappa, 
Jag är väldigt ledsen att behöva säga detta men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nya pojkvän. 
Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar - speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel! 
Men det är inte bara det - Jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig. 
Jag har också förstått att marijuana inte alls är farligt (snarare tvärt om eftersom det även används inom sjukvården). 
Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner. I gengäld får vi från dem hur mycket ecstasy och andra piller som helst. 
Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre - han är värd det. 
Ni behöver inte ora er för pengar - Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelare!!! 
Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag som ju älskar djur, ett kan knappast bli bättre!).
Oroa dig inte Mamma - jag är 15 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv. 
Nån gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn. 

Puss Puss 
Emma 

P.S 
Pappa, detta var inte sant - jag är faktiskt bara över hos Sandra och kollar på TV. Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än, som du uttrycker det, 
- ATT SVERIGE FÖRLORAR PÅ SATANS STRAFFAR!!!


-
Nej det är ingen ide att gå ner i vikt, man går ju ändå upp varje morgon....

-
En make hjälper sin fru med ett lösenord till datorn, han knappar in: "MIN_SNOPP".
Frun faller ihop av skratt då datorn poppar upp felmeddelandet:
ERROR: NOT LONG ENOUGH
En make hjälper sin fru med ett lösenord till datorn, han knappar in: "MIN_SNOPP".
Frun faller ihop av skratt då datorn poppar upp felmeddelandet:
ERROR: NOT LONG ENOUGH
-
Lilla Per har fått ett tåg i födelsedags present och leker med det, Mamma står i köket och hör från rummet: "ta plats i tåget alla brudar med stora pattar fram, dom med små bak" Nää, fy Per!! sådant språk vill vi inte höra. Nu får du inte leka med tåget på en timme. Efter en timme hör hon lille Per säga: "Ta plats i tåget, alla brudar med stora pattar fram, dom med små bak, och pga fittan i köket är vi en timme sena!
-
En äldre dam blev intervjuad på ålderdomshemmet.
-Säg mig fru Olsson, när hade ni sex senast?
-Tja. Det var nog kring 1945.....
-Jaha då är det rätt så länge sen?
-Ni ungdomar har inget begrepp om tid....klockan är inte mer än 2030....

6st orsaker till att ditt hår är slitet!

Att skippa värmeskyddet
Locktänger, plattänger och hårfön sliter alla på håret. Se till att applicera en värmeskyddande produkt innan du använder stylar eller torkar håret. Det är fortfarande slitsamt för stråna, men det skyddar lite grann.
Att sova med utsläppt hår
När du sover gnuggas håret mot huvudkudden, något som kan göra håret väldigt slitet. För att skydda håret kan du fläta det eller rulla upp det i en knut, som du släpper ut när du stigit upp. Att sova med flätor brukar även ge håret extra volym.
När håret fastnar i kläderna
En av de största hårbovarna är friktionen mellan ditt hår och dina kläder, särskilt om du har långt hår. Stråna gnids mot tröjan, jackan och halsduken och fastnar gärna under handväskans axelband. Detta är i princip omöjligt att undvika, men försök att vara försiktig genom att till exempel hålla upp håret när du virar halsduken runt nacken eller lyfter upp väskan på axeln.
Att tvätta för ofta
Starka schampon sliter en hel del så försök att använda milda produkter och tvätta håret så sällan som möjligt. Två till tre gånger i veckan brukar vara lagom. Använd torrschampo mellan tvättarna.
Att slita i vått hår
Håret är som skörast när det är vått, så var försiktig och kamma gärna igenom det med en glestandad kam istället för att borsta det.

Att bleka håret hemma
Blonderingar kan förstöra håret ordentligt, så gör det helst hos frisören – inte hemma. Var även försiktig när du vistas i stark sol och använd hårvårdsprodukter med UV-skydd.

Why is monday so far from friday, and friday som near to monday?

Håller på att plugga till foto provet som är i veckan samtidigt som jag ser på en serie. Går ju sådär om jag ska vara ärlig. Från i onsdags tills idag så har jag varit pluggfri och det var rena rama himlen. Hade glömt bort hur det kändes att slippa plugga men nu måste jag tillbaka till helvetet för i veckan ska två saker vara klara. Plus att jag måste börja med mitt projektarbete som ligger och skär i hjärtat..oj nu fick jag besök av jonathans lilla syster så måste gå. Kram!

Hittat en Halloween mask!!

.....till jonathan haha

Söndagar är bra på sitt sätt!

Håller på att ladda ner lite filmer. Jag älskar att ligga hemma och se filmer efter varandra..så himla mysigt. Snart är filmen Smala Sussie klar så då ska jag se den sen ikväll blir det som vanligt bingo hemma hos jonathans mormor. Men ni få ha en fortsatt trevlig och mysig söndag! ♣



GRATTIS NATHALIE!!

18 f***ing year!!! ♥

"Jorden går under på fredag"...

Läste på aftonbladet att domedagen är på fredag..alltså herregud. Man vet inte om man ska tro på det eller bara ignorera det. Han skämmer ju ut sig själv om det inte händer nått på fredag. Vad är grejen att göra folk rädd och hitta på att domedagen är kommen? Till slut så kommer ingen tro på det. Ska det vara nån som ska komma ut med några sånna nyheter så ska det ju vara en vetenskapsman som vet vad han pratar om..inte nån kristen gubbe som räknat ut det genom bibeln. Läs själva...http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13788483.ab
Jaja hur som haver...ser ni min nya design? Om inte tryck på F5:)


God morgon!

Jag är så sjukt sliten trots att jag bara festa på fredan. Min förkylning håller på att försvinna tack vare att jag stanna inne hela går dagen. Har sovit jätte dåligt inatt..hosta varje kvart så den kanske inte direkt håller på att försvinna men har inte ont i halsen längre och då kan jag helt klart stå ut med lite hosta. Jag saknar sommaren faktiskt..less på att frysa hela tiden...här har ni några bilder på mig i sommar.
Saknar min bränna!!!

Never apologize for what you feel. It´s like saying sorry for being real!



Det var länge sedan! Var hemma från skolan idag..förkylningen har tagit över min kropp igen så jag kände att jag ville vara hemma idag från skolan så jag är hyfsat ''frisk'' till ikväll. Nu kommer älskling så måste göra mig klar nu..om jag får mig upp ur sängen haha...Ha en bra fredag! ♥

Hejdå fina hårfärg!

Jaha då har jag mörkrött och jag ångrar mig som fan! Jag har hela dagen haft beslutångest och jonathan får det ju inte bättre då han inte vill att jag ska färga det,  han vill att jag ska ha ljus brunt. Fan varför lyssna jag inte på han. Jaja nu är det gjort, back on track.




Hårfärgen jag har nu!



Hårfärger jag haft!

Snälla kommentera vilken färg jag ska färga till!
SVART
CHOCKLAD BRUNT
LJUS BRUNT - HÅRFÄRGEN JAG HAR NU

MÖRK RÖTT

MÖRK LILA?


MÖRK BLONT


"Livet är som att bygga med legobitar - alltid är det nån jävla bit som fattas!"

God morgon allihopa!
igår tog vi det bara lungt här med några vänner. Vi såg filmen crash som förövrigt var kung! Efter filmen spåra de, vi var så raslösa så vi blev rätt så omogna där ett tag men de va kul! Idag ska vi hem till mig..skönt! har lite funderingar om jag ska färga håret men vill ändå inte det för att hårfärgen jag har nu vart så bra men bli alltid less efter ett tag.Nej vi får se hur det blir. Här hos jonathan går det iaf magsjuka så ska börja packa och fara hem till mig nu.



Kyckling filé med ris!


Jag börjar tro att min pojkvän valt fel linje på gymnasiet. Han borde gå hotel och restaurang...för han lagar fan som en gud!


If you don't stop there, you'll make it through.

Igår for jag och min pojkvän hem till mig där min mamma hade en liten fest med dom närmsta så vi for dit och åt tre rätters och hade det mysigt sen for jag och några till och basta hos Jonas, det var jätte sköönt! Då vi inte satt i bastun så var vi i hans garage där han hade ett bord och stolar och skön musik. Kvällen var jätte bra, kom hem runt 5, halv 6 på morgonen. Idag mår jag som jag förtjänar men det bästa med idag är att jonathan har hela huset för sig själv så vi ska laga lite kycklig och ris sen får vi se vars kvällen tar oss. Linus och janina kommer iaf förbi för lite kvällsmys.
Ha en bra lördag!
(gammal bild i sthlm)

We don't sleep when the sun goes down, we don't waste no precious time!

Har fotolektion som slutar snart sen ska jag göra ett matteprov sen far jag hem till mig och hjälper mamma med lägenheten! Ikväll blir det basta och dricka med vänner! Kameran följer med! Här har ni lite bilder från förra helgen....




Someone like you!


Sitter och lyssnar på musik i datasalen och har snart fotolektion. Taggar halloween som fan men har ingen aning vad som händer då..det blir väl planer på det snart! Imorgon har vi en lektion, fotolektion i två timmar sen har jag helg!!



Ice bank mice elf!

Var ute en sväng och gick med jonathan..så härligt! Kommer sova gott inatt! Det är dags att göra sig redo för kvällen, tvätta bort sminket och bädda sig ner i sängen framför en rolig film tillsammans med världens bästa! Mina ögon sjunker ihop snart så jag säger väl god natt så hörs vi förmodligen imorgon, om ni har tur. ♥




Naglar!

Någon som kan svara på vad det ger att spara ut naglar när dom ändå går av förr eller senare. Det händer mig hela tiden! Hinner knappt ha dom i en vecka så går nån av naglarna av. Jag har alltid varit en nagelbitare men det verkar som om jag tröttnat på att gnaga på dom.

MAN MÅSTE DÖ NÅGRA GÅNGER INNAN MAN KAN LEVA

Har varit och ätit på Venne med jonathan och hans vän. Kebabsallad fick det bli den här gången...det satt fint i magen! Igår var det bullens dag! Tur att man har en svärmor som jobbar på Ica!

Inte värt det!

Läste att Sanna från Big brother försökt ta självmord i gbg. Hon hoppa tydligen från en bro. Hoppas inte att det är sant! Fan va tragiskt! Förstår inte hur man kan ha mod till att göra något sånt..sänder massa tankar till dig Sanna. Kram!

Dessa besvär!

Idag mådde jag skit dåligt på skolan! Måste kolla upp vad det är imorgon hos skolsyster. Känner mig spyfärdig hela tiden..till och med nu. Jag är inte gravid, de vet jag! Hur som haver så har jonathan haft besök av en gubbe som är intresserad av hans skoter..men vad händer..jo skotern går inte igång när han ska visa att den går haha! Skotern går annars skit fint men det var tendstiftet som surade ihop. Nu har han köpt ett nytt så imorgon blir det ett försök till. Härlig snubbe som förstod och fortfarande ville ha skotern. Imorgon kommer också en kille från Umeå för att kolla/köpa jonathans stora cross(hans andra älskling). Han ska sälja både skotern och crossen för att köpa en dyrare skoter om ni undrar. Medans jonathan pysslar på med det imorgon så ska jag hem och börja packa ur vårat stökiga förråd..får se hur det går när man inte ens kommer sig in i förrådet så man måste klättra på alla saker för att hitta nått...ibland kan nått gå sönder så för det mesta ska nog slängas därinne. Har inge plugg att göra så nu kan jag äntligen känna lugnet. Dock har vi prov nästa vecka men det tar jag i helgen. Ska lägga mig och sova nu. Rutiner är bra! God natt ♥

Att skriva av sig efter två veckor!

Det var ett tag sen. Jag saknar bloggen.. Att kunna skriva av mig osv. Har hundra saker att tänka på hela tiden. Mycket plugg och annat som stör min fritid. Jag hinner knappt kolla bloggar längre..vad händer med mitt liv
Har inte så mycket till liv just nu känner jag. Vilket suger ganska hårt.
!
Har inte så mycket till liv just nu känner jag. Vilket suger ganska hårt.
!

Har nått virus i mig..har spytt många gånger i helgen och sprungit på toa minst 6 gånger per dag. Då jag äter mår jag sämre, någon som vet vad det är som pågår i mig? Har även kallsvettas och känt mig yr några gånger. Jag har inte feber..tror jag. Men när jag har feber så brukar det bli hundra gånger värre än det här.

Mamma har sagt upp våran lägenhet eftersom att hon ska flytta till en mindre i Ursviken. Jag känner att det blir för mycket för både mig och mamma att jag flyttar nu så jag tänker hjälpa mamma med flytten och bo kvar hemma sen när allt är klart kan jag flytta. Vi har 2 och en halv månad kvar sen bor inte vi kvar där längre:/. Känner värsta ångesten nu när allt blev så allvarligt att flytten blir påriktigt..vill inte bo utan mamma men nångång ska man ju flytta. Så nu börjar allt packas i kartonger. Även packa och sortera det som ska till min lägenhet och till mammas eftersom att jag får ärva vissa möbler och inredning.

Ont

yr,mår illa,spyr,toan hejdå

RSS 2.0