No spotlight on me!

Hoppas ni förstod att jag skämta i andra inlägget.  Jag blir sån ibland...
Är så sjukt peppad men det kanske är för att jag sitter i ett rum utan fönster så jag tror inte jag insett hur pissit väder det egentligen är. Vi börjar dra härifrån vid 18.00 så det är inte så länge kvar. Men jag tror inte att jag hinner bloggen innan det. För nu måste jag börja fixa mig!
Ha en trevlig valborgs! Se bara till att dricka med måtta,om ni nu ska dricka. Puss och kram!



Jag är rastlös,vill festa nu!

Hittade en jätte mysig mössa som jag tänkte använda ikväll. Den skyddar håret och håller det på plats hela kvällen! Så vad säger ni?  Kiss or miss eller vad man nu säger?

Dåliga bilder pga dålig kamera!

Kan visa er vad jag köpt!
Nelly Skor 399:-
Nelly jacka 250:- eller mer
H&M Tunika 99:-
H&M Nagellacket 59:-
Nelly två örhängen 19:- dom små och 49:- dom stora
Leggings
Minns inte vad dom kosta men dom är iaf till min mama!

Sådär!

Sådär då var nästan allt gjort! Mycket har jag hunnit med idag..till och med en tväris förbi stan,shoppa och tillbaka! Nu när det regnar/snöar så har man liksom tappat all pepp inför ikväll så jag drog igång lite musik och blev direkt mer peppad:)
Sitter och dunkar Taio Cruz om och om igen. Så jävla sköööön





God morgon!

Sitter här nyvaken som aldrig förr och gespar gör jag också! Ska strax bege mig till tandläkarn..och borra ett hål så jag är livrädd just nu! Men det går nog bra...hoppas jag. Sist jag var där så var jag tvungen att ta 3 sprutor och ändå var jag inte bedövad.
Har en väldigt stressig dag framför mig,orkar inte ens förklara allt jag ska göra. Vet knappt om jag hinner med allt,men jag får ta det i min takt. Ska iaf hämta ut alla kläder efter tandläkarn så det är gjort.
Men vi får höras efter det, Puss så länge!

Vad hände liksom!?

Jag som:

Sneaky!
Glad!
Sexig!
Söt!
Småglad!

29 april!

Hejhej!
Måste börja med att säga Tack för alla gratulationer, det värmer verkligen! ♥
Min dag idag har varit helt underbar! Först frukost på sängen av min darling sen massa gratulationer på skolan efter det for jag och mamma på stan ett tag och där fick jag lite gött sen hem och där började jag och älskling göra min tårta, mums så god den blev! Tog till och med kort på den för att fresta er lite,haha.
Mamma gjorde också en jätte god middag bara för att jag fyllde år! TACK MAMI!

ååh


Hur lyckas man? Försovde mig imorse och sen så skyndar jag mig ut för att inte missa bussen nästa buss och då kommer det ingen..Jaha då har man alltså kollat fel buss också...
Jag vet att jag är dålig på att hålla tider..måste bättra mig!
Nu måste jag skynda mig ut för att inte missa denna buss också! Puss
BTW IDAG FYLLER JAG 17 år!

Neeeej...

Ser jag rätt eller kommer det regna på fredag?..vore ju lite trist eftersom att man ska vara ute och allt ju. Hoppas jag sett fel eller att det blir ändringar på det! Vi ska vara i Antons stuga så det blir nog mysigt hur som helst. Brännboll,kubb och grillat till middag, mums!

Har beställt hem en massa kläder och sånt som jag hoppas hinner komma innan fredag! Ska till tandläkaren på fredag också så jag hinner inte komma till skolan eftersom att vi ändå har två lektioner. Sköönt

2år och några månader!

All my life 
I've prayed for someone like you
And I thank God that I, that I finally found you
All my life 
I've prayed for someone like you
And I hope that you feel the same way too
Yes, I pray that you do love me too

fyra dagar kvar!

SHIT,Om fyra dagar fyller jag år! 17 hela jävla bast! Åren går fort och nu är det ju inte länge kvar tills man får gå på krogen. Haha det är nog det jag mest längtar till! jaja nog om det. Vet iaf allt jag kommer att få men kommer ju givetvis inte berätta det förens jag fått det.

Nu drar vi ut! Puss så länge!

Gud vilket härligt väder!

Hejsan!
Det var länge sen! Ser att min statistik håller på att dö ut...så det kanske är dags nu att komma tillbaka nu på spåret. Vaknade iaf för två timmar sen så nu håller jag på att fixa mig lite smått för att det är fullrulle här hos älskling plus så är det riktigt härligt väder ute så jag får ju inte missa det. Idag ska kenny fixa vårat golv så det ska bli jätte skönt att äntligen få gå på ett varmt golv!


RSS 2.0