Jag har dåligt immunförsvar..

Jag är sjuk. Är förkyld och jag har feber:(
På skolan,trodde jag helt seriöst att jag skulle dö. Hostade varje minut och det har jag gjort ända tills nu så nu har jag ett sår i halsen pga att jag sväljer hela tiden och hostar så hårt att det måste ha hänt nått i halsen. Det är inte roligt!!! Ibland kan jag hosta så mycket att jag håller på att spy..Jag vill döö...Blir ingen skola imorgon,fan jag VILL för första gången till skolan och nu kan jag inte det. Great! Ni kanske tror att jag överdriver men jag gör inte det, Jag har fan de dåligaste immunförsvaret på hela jorden? Jag är alltid förkyld,någon som håller med mig? Jag kanske bär för lite kläder eller nått..Att jag har feber är något väldigt nytt för mig,eller sist jag hade det var jag typ 12. Jaja nu ska älskling få pyssla om mig eller mamma ♥

They think they can stop us!

Jag är vaken, tro det eller ej! Känns bra att vi vakna när alarmet ringde vid 1,trodde aldrig det. Måste ju hinna bli trött tills ikväll så att jag kan sova nå. Idag ska jag klippa älskling ännu en gång men hans hår växer som om dom vore på en buske så nu är det dags igen och den här gången blir det att ta mycke mer.
-Jag har fått in några kommentarer att dom läser min blogg som jag inte publicerat fram på bloggen så ni kan få vara anonyma för varandra om det nu känns bättre. Jag fortsätter blogga som vanligt en vecka sen får vi se hur jag gör,det är ju inget jag bestämt mig för helt och hållet. hörs sen ♥

06.27 Sunday morning

hallååå!
Frågan är vad jag gör vaken nu! Jo det är så här att jag inte kan sova. Jag och baby har suttit och spelat sanning eller konsekvens tills nu. Har ni inte spelat det så rekommenderar jag verkligen det här spelet till er som har tråkigt om kvällarna. Ikväll har vi spenderat nästan all tid hemma hos älskling där vi suttit barnvakt till Natalie sen förbi ''mormor och loa'' nån timme sådär. Spelet kanske inte är sådär roligt om man känner varandra väl så skippa det och kör på bara konsekvenserna men JAG säger bara va beredd på att göra saker du aldrig trodde att du skulle göra eller saker du kommer bli röd i fejjan av. Har haft det underbart,för att vi har skrattat så mycket så att vi till slut satt tårögda i soffan,båda två, så det måste ju vara ett tecken på att vi haft lite kul ikväll trots allt. Ska lägga mig bredvid älskling och mysa lite innan vi slocknar så hårt att vi kommer vakna runt 16.00 på dagen imorgon? natti


Det bästa just nu!

Robyn - Indestructible!
Jag har aldrig gillat Robyn förrut men nu, Skit va grym hon blivit. Jag gillar hon till hundra och tillbaka! Hon är annorlunda men helt underbar i sina låtar.

-
Tim berg - Seek bromance

GRYM låt! Dunkas om och om. Får aldrig nog. En av dom bästa låtarna jag hört!

-
Pink - Raise your glass


Har alltid gillat Pink, ända sen jag var liten. Mamma dunkade alltid henne,så på det sättet har jag fastnat för henne. Grym i sin musik!

-
Bruno Mars - Just the way you are

Gör väldigt fina låtar. jaaa döör! Rösten ska vi inte ens tala om! Han ger mig rysningar.
Underbar,underbar!

-
September - Mikrofonkåt

En riktig partylåt. Påminner mig så mycket om nyårsen. Hon är underbar,har grym röst och riktigt snygg är hon också.




Till er läsare!

Hej på er bloggläsare.

Det här inlägget är faktiskt till er. Jag har funderat grymt mycket på att lägga ner min blogg bara för att den är så himla tråkig och att jag typ tappat jätte många läsare. Känns varken roligt eller effektivt att skriva i bloggen längre. Då jag skapade den här bloggen tänke jag,'' gud va roligt att ha en dagbok på internet'' sen började jag fundera och inse att man typ inte skriver längre för att se tillbaka i bloggen då man blivit lite äldre utan nu skriver man mer för att uppdatera för att man inte ska tappa läsare eller att dom ska tycka att min blogg är så tråkig.
.
Jag orkar inte tänka som jag gjorde förrut,typ som nu måste jag blogga och sätta mig vid en dator och uppdatera vad jag gjort under dagen. Intressant? Nej, jag har inget intressant liv. Har inget att skriva förutom skola,hem,sova,äta,shoppa,festa osv. Jag vill fortsätta blogga för att det är kul att läsa sen om några år men orkar samtidigt inte. Jag vill också sätta lösenord på bloggen bara för att jag inte orkar ha nå anonyma läsare som bara läser för att. Några läsare vet jag självklart om men resten där ute som läser min blogg har jag ingen aning om. KOMMENTERA!
Så snälla kommentera vilka ni är som läser min blogg, alltså vad ni heter för det är faktiskt roligt att veta vem som nästan vet allt om mitt liv. Ni som kommenterar får lösenordet som jag ska sätta sen så ni kan fortsätta läsa min blogg,ni har på er till helgen. Kul att ni iaf fortsätter läsa min blogg fast den är så pass tråkig.

Puss.


Har inte sovit en blund i natt...

Hej på er.
Skolan började idag och det gick jätte bra, vi har fått nya lektioner så det ju roligt iaf. Hade nog världens tröttaste skoldag idag. Jag och älskling hade vänt hela fel på dygnet så vi låg inatt och prata och mös till 3 och då bestämde vi oss för att vaka och så fick det bli. Vi satt helt ensamma i vårat tvrum och spela kort,drack kaffe och såg lite tv sen hoppa vi i duschen och då var kl alltså 6 så jag börja fixa mig redan då. Så ja...jag kan inte fatta att jag inte sovit någonting idag! Var helt hängig och trött idag på skolan,känner mig spyfärdig och yr? Faktiskt första gången jag hållt mig vaken så här länge. Nu väntar jag in älskling,sen blir det äta och sen hälsa på sängen för att sova hela natten lååååång. Gott natt då!
(bilder på kattungarna kommer,ni kommer döö så söta dom är)

Nosen har fött sina kattungar!!

Fick nyss ett chockat samtal av min mamma där hon säger att Nosen min katt har fött sina kattungar. Så just nu sitter jag här chockad och kan inte fatta att min lilla kisse misse har fött (än så länge tre) kattungar. Vi som har gått och funderat och hela tiden haft i bakhuvudet att hon är gravid men aldrig insett det förrän förra helgen. Har inte sätt kattungarna men det ska bli kul att göra det. Ska snart hem och titta lite på dom ♥ 
Lägger upp bilder så fort jag tagit dom!

2011!!!!!

Jaha då var det 2011! 

Firade mitt nya år hos jocke där vi åt tre rätter. Mycket gott! Sen kom folket och vi hade trevligt. Dansa,skratta och tog massa kort. Kvällen slutade lite annorlunda men allt är som vanligt nu och nu är det ett nytt år med nya möjligheter och nya tag. Ser framemot det! 2010 var ett bra år,mycket bättre än alla andra så det här året blir nog ännu bättre,får vi iaf hoppas på. Igår mådde jag piss,spydde och var allmänt seg. Ska nog aldrig mer dricka,man kan ha roligt utan alkoholen faktiskt. 1 vecka till skolan börjar,så ska ta vara på dagarna och inge mer bloggande på den tiden. Puss hej leverpastej!

RSS 2.0