Älskade fredag!

Stor städa lägenheten om det ska bli nå förkrök här!! Det behövs verkligen städas från topp till tå. För att orka det så måste jag ha reggae i högtalarna! Ett måste för fröken josefin!
 
 

Lagar mat!

Jag håller på att laga mat nu medan älskling är och handlar på Ica. Vilket underbart par vi är haha. Idag har jag hängt hos mamma och betalat räkningar och skickat nå papper. Vuxen poäng till mig. Därför jag hängde hos mamma, hon vet som hur man gör. Det kunde ha gått riktigt fel om jag gjort det själv. Det här var liksom första gången jag betala en räkning och det sved. 



Ny vecka!

                            
Vilket roligt väder vi fått idag. Ni måste väl hålla med mig om att man blir sugen på att gå ut och göra nått! Eller så inte. Hade tänkt köra gokart idag efter älskling slutade jobba men så blev det inte. Har pluggat matte och bara slappat idag. Ganska skönt det också. Det är svinkallt i lägenheten och elementen verkar inte vilja bli varma så får se hur gott vi kommer sova i natt haha. Nu hade vi iaf tänkt ta oss ett bad. KRAMKRAM
 
 

Baby shower

Imorse var det stress upp till solbacken för att hitta presenter till janinas babyshower. Hittade jätte mycket gulliga saker och kläder som jag plocka med mig hem. Hann bara hem och lämna en pall vi köpte sen var det dags för babyshower. Blev upphämtad av svärmor och kom dit en timme sent, men bättre sent än aldrig. På babyshowern var det jätte mysig. God mat och tårta.  Bara tjejer och en massa babysnack. Runt 20.00 var det dags att rulla hem, vilket ja trodde men så blev det inte. Blev upphämtad av min pojkvän och hans vänner och drog till bion i stan och såg Grannpattrullen. Perfekt slut på helgen. Bra var den inte men mysigt var det iaf. Nu är vi hemma och jonathan jobbar imorgon så nu blir det sova. Natti på er!
girls baby shower

Lördagsmys

Bakis efter gårdagens utgång och 600kr fattigare. Aldrig mer krogen för man lovar alltid sig själv att inte köpa nån drink men det slutar ändå alltid upp med att man gör de ändå och många blir dom. Ikväll har vi iaf tittat på en stor brand bredvid oss. Standard här i ghettot vett ni. Det brinner så ofta här så lika bra att man gör det till en hobby. Vi har även spelat tennis men det gick inte så bra för vi såg inte bollen för att det var så mörkt så vi gav upp till slut och spela basket istället. Nu är vi hemma och ska mysa framför en film och dipp doppa nå blomkol eller så. Hörs imorgon. God natt!
 
 
 

Har internet snabbt så snabb uppdatering

 
Har inte haft internet på jätte länge och får inte internet förän på fredag. Den här veckan har jag bestämt mig för att försöka få in en rutin i mitt liv igen. Vakna tidigt, gymma och äta hälsosam mat. Har lagt på mig nå kilo efter sommaren men dom ska bort! Det känns som att hela sommaren bara bestått av massa festande.Det har varit jävligt kul och spontant men inte nyttigt!! I helgen blev det 3 dagars. Fre - Lör - Sön haha! Eller på söndag så drack jag inget men det har ändå blivit mycket festande på sistone. Ska köra på en vitmånad som man brukar kalla det. Hur det kommer gå får vi se! Redan nästa helg så har älskling bestämt sig för att festa.. Jag får väl vara nykter på fest, precis som jag var i söndags och det var dötråkigt. Men när jag bestämmer mig för nått så slutar det oftast som planerat. Vi hörs på fredag med uppdateringar. Pussar och kramar! 

Hemma i skehamn

Nu är vi hemma eller vi kom hem klockan 1 men har varit och badat till 4. Nu har vi just ätit mat och sitter och pratar om att ha en filmkväll ikv. Helgen har iaf varit helt underbar!! Har haft sjukt jävla kul och vill tillbaka nu nu nu! Vi planerar att åka tillbaka dit då lönen kommer. Om det händer återstår att se. Har iaf ett minne för livet och en ny idol hihi. Orkar inte berätta vad vi gjorde där för jag är så himla trött efter helgen så det får bli i nästa inlägg med bilder från helgen och det inlägget kommer förmodligen imorgon om ni har tur. 
 
 
 

mobilbloggar från piteå - sitter på puben och njuter av cidern som jag har i min hand

 

God natt

Nu är jag klar med allt! Känner mig som en ny person. Kommer sova som en stock! Ska upp klockan 9 och det var ett bra tag sen jag steg upp så tidigt så nu måste vi sova..God natt! 
 

Hemma spa

NU så fick jag lite ensam tid. Jonathan är ute och går med sin kompis så nu ska jag lägga mig i ett efter längtat bad,raka mig, skrubba och ha mitt eget lilla spa. Måste lägga i en hårinpackning, noppa ögonbrynen och fixa mina naglar inför imorgon. 
 
Har lagt upp allting som ska göras.
 

Håller på att packa

Det går sådär. Hatar att bestäma rak på sak vad jag ska ha på mig för man vet aldrig hur man känner just den dagen för man klär väl sig efter humöret, eller har jag fel? Har iaf packat klart nu så nu äter jag risifrutti.
 
  
Jontes sida och min sida.
'

middag för två

Stekt kött marinerad med röd paprika, lök, allkrydda, vitlökskrydda och svartpeppar. Till det hade vi potatissallad, sallad och vit stekt sparris. Satt riktigt fint i kistan!
 

Efter regn kommer sol!

Precis va som hände. Det regna och åska nyss och nu är solen framme, men varm var den då inte. Kanske ska ta gummibåtarna och ro ut en sväng trots kylan. Det här är jonathans sista lediga dag i Skellefteå så vi måste utnyttja den. Han börjar om på måndag och som ni vet så kommer helgen spenderas i Piteå. 
 
 

Pite-havsbad!

På fredag sticker vi till Piteå och badar, bor i havsbadsstugorna och har det trevligt med jonathan, hans mormor och hennes man. Vi blir där hela helgen. Det ska bli riktigt trevligt!! Hoppas det finns massa aktiviteter där. Kollade lite på deras hemsida och såg att dom har beachvollyboll, spa, norra Sveriges hetaste krogshow , skeppet, relaxavdelning, golf och biograf. Kan bara bli roligt.
sommarstuga_exterior sommarstuga_allrum_kok
sommarstuga_sovrum1

MIDDAG

Ungssteckt kyckling, blomkålsmos, lök och tomater! MUMS

Szliten josefin

Sliten efter går dagen/kväll/natten! Det blev grillat till middag, fest och sen efter fest hos oss till 4 någon gång. Idag har jag bara slappat men nu ska jag dra på mig skorna för att gå ner till källaren och tvätta. Sen blir det storstäda. Känns som att man gör det allt för ofta men nu behövs det verkligen. Ikväll ska vi se beck filmer och mysa. Det var ett tag sen man såg beck så jag tror att jag ska ladda ner ett x antal stycken.

RSS 2.0