Håret..

Tänkte visa er hur risigt mitt hår redan blivit efter min nya plattång..





Jag brukar vakna upp och säga till mig själv att '' idag skippar jag plattången
och kör på mitt natuliga hår'' Men det blir inte alltid som man vill. Kan verkligen
inte leva utan det.. Beroande?




Ni som har natuligt oplattat hår. Ska verkligen inte börja platta håret.
Man förstör verkligen sitt naturliga hår!



Hittade gamla bilder på datorn


Men gud!, hur kan man låta sig själv gå runt så hur
risig?


Alla trodde nått på den tiden.


En bild som jag aldrig trodde jag skulle våga visa er..





guuuud, hitta 1000 fel på mig där`?!


Jag ville goosa:$




Kan knappt tro att det är jag! Vad har lixsom hänt med alla
åren?..

I want it that way!

tjoho! Dags för mig att skriva kanske? vaknade faktiskt kl halv 10 idag!! Rätt bra gjort av mig. Kunde inte somna om så var tvungen att väcka min älskling för det var så trist att vara vaken själv. Stackars gubben som va så trött haha.

Iaf så är det fint väder idag,så något roligt ska man göra! Nu dunkar jag ''Knock You Down'' låten,orkar inte kolla vad den heter och älskling sitter och målar en bil Hih:)

Köpa eller inte?

Eftersom att det regnar just nu så kan man ju klicka runt på lite hemsidor:)

Jag hatar regn!

Hejhej! Jag uppdaterade ett inlägg igår kväll som kom upp idag, ganska skumt! Jag hatar när det händer sånt där.

Iaf så vaknade jag nyss och jag sovde hur gott som helst! :) Idag får vi se vad som händer. Älsklings föräldrar kommer iaf vara bort tills i natt så man får ju se om man festar eller inte ,men jag skulle nog inte tro att jag INTE orkar för det regnar ju som bara den. Trist!

skönt att vara hemma i värmen igen

jag fryser! jag är blöt! jag är trött och jag vill sova:) visst låter det bra?

Kom nyss hem från ugglebo eller vad man nu kallar det. Trevlig var det väll med lite drygt att komma till en fest helt nykter och ofixad. Okej låter kanske lite fjortis nu,men är absolut ingen fjortis. Fjortis har nått med beetendet att göra inte utseendet! Det stör mig så himla mkt att det finns folk som säger - åh kolla fjortisen där! ''men hallåå?? känner du ens henne??'' jaja iaf back to ugglebo. Träffade faktiskt några högstadiets kompisar. Roligt roligt.

Nu fara jag,ni når mig på mobilen!

DANCE !

Rihanna misshandlad av sin pojkvän Chris brown!

Skandalen vid Grammygalan i helgen skapade stor uppståndelse i Hollywood. Artisten Chris Brown gav sig på flickvännen Rihanna i bilen på väg till galan - där de båda skulle uppträda! Rihannas familj är skogstokig, vilket man kan förstå, och gör just nu vad de kan för att hålla henne borta från sitt psycho till pojkvän. Chris blev gripen, men släpptes tyvärr senare mot borgen. Tack och lov bekräftade ändå Rihanna att det faktiskt var just pojkvännen som var skyldig till hennes rejäla bulor i pannan, den spruckna läppen och näsblodet. Han verkade inte ha sparat på krutet direkt. Man upptäckte även kraftiga bitmärken på hennes armar, men enligt en källa är man ännu inte säker på hur de uppstått. (Kanske har någon bitit henne, det skulle åtminstone jag gissa på...)

Nu får man bara hoppas att hon står på sig och ser till att den där ynkliga varelsen får vad han förtjänar. Blir han dömd för misshandel kan han riskera upp till nio års fängelse. Bara att hålla tummarna alltså!


 Lyckliga? knappast!


      

MONEY MONEY!



haha tänk om man hade allt det här,jaaaa tänk om!

va händer ikväll?

Har egentligen inga planer för ikväll,förutom att vi kanske drar förbi en fest i skogen skulle jag tro. Några kompisar där som partar för fullt ikväll! Så då kan man ju dra dit och hålla lite koll på dom;) Annars vet jag inte vad som händer men har endå ganska lust att festa men helst inte inne i skogen..(hemskt!) jaja vi får se vart kvällen tar oss, nu ska jag  snart ta bussen till ÄLSKLINGSBABY!  


Guess what?;)

God natt!!

Nu blir det dums i säng! Har skola imorgon och kommer att vakna halv 6 så nu dör jag absolut sova. vill verkligen inte vara trött på skolan imorgon! jaja nu ska jag sova pusspusspusspusspusspusss


Bärbar dator?

En bärbar dator tror jag nog inte att nån skulle tacka nej till. Det är fan jätte praktiskt. Man kan ta med sig den var som helst och hur som helst typ. Eller beror ju på hur stor den är. Jag har iaf fått låna min brors bärbara dator för den andra datorn är lite cp just nu. Men heldre har jag en bärbar än nån klumpig stor dator som är fett seg!

Men jag har iaf ett problem just nu med den här datorn och det är att jag inte får ladda ner varken bilder eller låtar? Åh hur ska jag då klara mig? Ska försöka göra allt för att jag ska kunna/få ladda ner utan problem.
Blir ju hur tråkigt som helst om man inte kan lägga ut bilder på bloggen. Man tappar ju lätt läsar då,för vem vill läsa en blogg som bara har en massa texter i. Boring säger jag iaf! tycker om att läsa bloggar som lägger ut massa bilder.


SHOPPA!!

Jag får mina 2000 kr på måndag! wiiho

* va behöver/vill jag mest ha just nu?

skor!  och jeans,det är viktigast just nu!


sick and tired!

Hejbloogg

Idag är jag sjuk som sagt.. ,det är inte roligt och vakna upp då man känner sig jätte sjuk. Har ont i huvet och på alla möjliga ställen. Fryser som bara den. Och det är inte alls roligt:( Hade inte alls heller tänkt bli sjuk i veckan för det är så himla mkt man måste ta igen på skolan då man kommer tillbaka. Men nu har iaf feber och orkar inte gå längre än till den här datorn. '
Ska lägga mig och se på ''17 again'' och fixa lite gott fika. Pussar!





Varför så kallt?

Nu börjar vintern närma sig! jag längtar faktiskt lite smått. Köpa nya vinterkläder och vinter skor,ojoj ser verkligen framemot det! Ingen mer som gör det?

Ikväll så skulle jag och min vän skulle åka rullskridskor till skehamn..duktiga är vi eller så inte. Det blev inge av,Vi kom oss typ 30 meter från mitt hus och var helt slut haha näe men vi kände inte för att åka hela lååånga vägen till hamn,gud så jobbigt det skulle vara. Iaf så vände vi och ringde min väns pojkvän och bad han hämta oss och såklart gjorde han det. Sen drog vi förbi alba och köpte oss en mjukglass,MUMS. Vi for och åt den på kurjan vid vattnet,mycket musigt! Nu är jag hemma hos älskling och ska strax ta en lång och skön dusch. Inte behöva tänka på att man ska stressa,ska bara ta det lungt och njuta!

Skriver senare ikväll kisses!


My baby in the future

Mitt och älsklings barn i framtiden!
Dom blandade ihop oss och så här blev resultaten:




Små söta va?!

Är det bara jag,eller visst liknar dom oss litegran

skolaan suger när man egentligen bara vill sova

jaa thats ture! skolan suger ibland,särskilt om man är trött på skolan! Känner mig dock också lite små sjuk så vi får se om man ens far dit imorgon. Kommer då måste missa en hel del saker som jag bör vara med på. Men är man sjuk så är man!

RIGHT 

JAG VET ATT NI HÅLLER MED MIG!?


God Morgon

God morgon!
sovit gott..jag har då sovit hur underbart som helst! skulle lätt kunna lägga mig ner och sova lite till,men tyvärr så ska jag till skolan idag och min buss går snart må jag tro. Kan inte titta på Tabussen.nu för det funkar tydligen inte för mig!!
Men jag har för mig att den går typ 07.48.
Nu direkt på morgon har vi Svenska,det ämnet jag ogillar mest..jaja det får bli så.
Nu ska jag kila,och ska försöka lägga in mer bilder då jag kommer hem.
pusssss

Hitta på ikväll?

Har lust att sätta mig vid en eld ikväll och bara ta det lungt. Alltså  grilla! Men är just nu är jag med älskling och han vill förmodligen inte det. Får se vad man hittar på ikväll,men borde faktiskt komma på nått nu för kl börjar närma sig 8..Kanske ta en promenad? se film?..(tråkigt!) eller något sånt.

Har iaf fått mig en liten sömnstund. Somnade vid tv och sov en halv timma,tills älskling väckte mig:(

Nu ska jag dra mig från datorn så att jag inte fastnar här, Puss å Kram

Trööttt Tröttare Tröttast!

Åh gud vad trött jag är efter en lååång dag på skolan. Det har liksom varit ett helvete med tanken på att man somna 2 och steg upp halv 6...Egentligen hade vi sovmorgon till 10 men jag och min vän hade inte lyssnat då läraren sa det innan vi slutade i fredags. Typiskt oss då, att tro att vi börja vanlig tid. Nu är jag fett sliten och har fett ont i fötterna. Det får bli en fotvårdskväll ikväll,haha eller så inte. Nu vill  jag  bara  sova  men  måste  försöka  hålla mig vaken så jag är trött till kvällen. Skoldagen var treeevlig! Nu har man typ liksom kommit in i klassen,alltså man känner varandra lite bättre iaf. Vi pratade iaf om att typ ha klassfest snart så alla va med på att ha det,Vilken bra klass ja har då! Det blir förmodligen om 3 vecker men det blir skit bra! Men det kommer inte bli en öppenfest iaf! BARA så ni vet:)

NU VILL JA SOVA!!

Jalla Jalla

hejhej bloggen!

har verkligen bråttom nu. Min buss går 20 i 8 och jag är inte ens påklädd..sitter just nu och försöker proppa i mig min macka men kan verkligen inte få ner den så fort. Nu hinner jag inte skriva mer,sluter iaf 4 så skriver jag dirket jag kommer hem. PUSS!

Skola imorgon..

Förlåt för att jag har varit så upptagen och inte hunnit skriva idag. Idag har jag iaf bara tagit det lungt. Liksom det som ingår på en söndag. Nu sitter jag iaf hos älskling och vi har det ganska så mysigt vi. Vi var tvugna att cykla hit för att vi skulle sova här så vi kom nästan just fram hit. Nu blir det förmodligen sova för imorgon är det skolan..Jiiiiipii:(
Har hittat ett par skit snygga skor! Får se om man köper dom?


Skulle faktiskt behöva en dusch nu innan jag lägger mig men det får bli imorgon på morgon om jag nu hinner med allt;)
Men nu ska jag försöka sova ,Godnatt vi höres imorgon!
Pussar.

Blondin..vetu


Inte lika dum bara. Inte helt nöjd heller,
men varför inte ;)

Älskar du att shoppa?

Innan jag drar ut så kan ni medans jag är borta,kicka in på den här hemsidan->http://www.freestreet.se/?r=19111
Om du älskar att shoppa så tycker jag definitivt att du ska bli medlem där. Man får massa present kort osv.
Nu vet du det,sticker ut nu! tjingeling.


abow

Sitter här hemma medans alla är och festar...Suck. Kan inte festa för att jag har pojkvän och vi festar inte utan varandra. Ganska konsigt men så är det. Kanske skulle behöva förändringar med det. Men iaf så ska jag försöka få mig ut även fast typ nästan alla mina kompisar festar. Ganska typiskt. Vill också festa =(  Men nu ska jag försöka dra ut till nån PUSSIE!



Stockholms bild - I tåget

Juliiiia!

Hahah hittade den här fina bilden på julias blogg. Vad vi nu gjorde vet jag inte men vi skulle iaf kissa så bussenchaffören stannade bara för att vi skulle kissa :$ Dock gick typ alla ut och ståd och kollade på oss då vi kissa haha.
Vi skulle och forsränna som jag har skrivit om ganska längre ner i bloggen.



Hahah snygg pose!;)

GALEN I SKOR!

Ålltså jag kan inte fatta att Scorett har öppnats just här i skellefteå! Är överlycklig just nu. Nu slipper man gå in på deras hemsida och köpa därifrån hela tiden,nu drar man istället till stan där affären står just vid ingången till ck, UNDERBART.
Gick in dit idag och fann massor med skor!! Det var dock jätte trångt och jobbigt att gå runt där men det är ju självklart att det är massa folk där,scorett öppnar ju! Kan nästan tänka mig ha på mig alla skor där!? Bara snygga skor,jag svär! Tänk att just den perfekta affären öppnades här..det behövdes verkligen.

Här är lite skor som jag såg där idag
Som var mer än bara underbara.


(det gick tydligen inte att ladda upp bilderna. Men jag får väll försöka senare.)
 
Ska dra fram nå fika nu pusspuss!

Har verkligen Sömnproblem!

Jag fattar inte hur jag kan låta mig själv vara uppe så här sent när jag har skola imorgon. Kan inte heller säga att ''nä men imorgon ska jag verkligen sova tidigt'' för självklart så håller jag det aldrig. Är så himla dålig på att passa tider. Kommer typ alltid försent till allting! Typiskt mig haha.  Måste försöka förbätta mig med sånt där. Typ fixa allt innan jag lägger mig och sånt.Kan inte heller lägga mig i sängen om jag är pigg för då ligger jag bara och vrider och vänder hela tiden. Ligger och tänker på massa saker när jag egentligen ska försöka sova hah. Min mama tycker inte alls om att jag sitter uppe nu..hon kommer hela tiden in och tjatar på att jag ska lägga mig nu! Men självklart så lyssnar jag aldrig. Får helt enkelt skylla mig själv om jag kommer försent och inte för mitt studiebidrag.. Nej det får inte hända. Nu ska duktiga Josefin sova,men innan det så måste jag leta rätt på min fina katt som jag vill mysa med. Pussar på er!




Uppdateringen min suger! javet

Hejhej,kom nyss hem! Såg att flera hade ringt..förlåt! Glömde mobilen hemma. Hade själv inte märkt att den inte va med mig. Haha jaa så mkt bryr jag mig om min mobil. Längtar tills jag får min Nya mobil. Fan va skönt det kommer att vara! Då slipper jag dampa med mina knappar för att alla knappt funkar typ inte eller man måste trycka jätte hårt och flera gånger för att dom ska funka. Fattar inte hur jag orkar med den ens. Skoldagen var väl ganska nice! Började 1 och slutade kvart över 4,vi slutade egentligen 4 men typ halva klassen stannade kvar för att fortsätta med pysslet till Forumspels mappen. Tog direkt bussen hem,fast egentligen skulle jag förbi Scorett som ÖPPNAR HÄR I SKELLFTEÅ IDAG! Men  jag  var  för  lat  för  att  stanna  i  stan, fast  Imorgon är det iaf en mode visning som kommer att visas där så BE THERE! 

Ni ser säkert min nya bloggdesign! Jag vet att jag byter typ 24/7 men det är så himla roligt att hålla på med dom och göra dom som man vill! Jag tycker iaf att den andra var lite så där små jobbig. Den här är lite enklare ,natuligare  och mkt finare.
Nu ska jag sätta mig och plugga lite eller plugga och plugga , Ska bara skriva klart ''En vanlig dag i mitt liv'' berättelsen som jag inte hann klart på skolan. Så det går nog fort. Nog om det! Ska försöka skriva senare ikväll om jag hinner! PUSS&KRAM




MASSOR MED UNDERBARA SKOR!  LOVE IT!

Damn!

Dom måste jag ha!
Give it to me!


                                                                 739kr på Chapnlle.com


Första skoldagen..

Idag missade jag bussen till skolan..Helvete!!! haha kunde inte göra så mkt och jag var så sjuk trött så jag gick och la mig igen...Inte bra! Nu har min nya mentor ringt och hon va inte glad hon. Imorgon måste jag absolut komma dit för min mor är inte glad på mig just nu och jag har missat typ allt från idag. Kommer förmodligen möta upp Nazanin min kompis på stan så att vi kan åkta tillsammans till Anderstorp för jag har typ ingen aning vars jag ska och vart allt ligger. Tur att hon finns då:)

Ikväll bör jag sova tidigt! Om jag nu kan för jag råkade vakna 2 idag så jag kommer nog måsta ta sömntabletter haha.
Näe ,nämen helst inte det.
Har iaf nyss ätit så nu är jag proppmätt,ska nog lägga mig i älsklings säng och smälta maten till han kommer hem hit:)

Omg !

Alltså skit va klockan går fort! Redan är den kvart över 12. Have to sleep now!

Mitt schema har jag iaf kolla igenom..och inga sovmorgon har vi ''Suck''
Lägger iaf ut den här så ni kan få se:)
men nu måste jag tvinga mig till sömns för jag är nämligen jätte pigg just nu!
Pussie


Lyckad färgning..not

Har färgat mitt bruna hår nu med den här hårfärgen


Okej, nu tänker ni säkert hur fan jag kan färga mitt hår blont..men nejnej ni kan vara lugna,jag har självklart inte tänkt ha blont hår..Jag skulle ju se förjävlig ut. Men iaf så tog jag den färgen för att jag tänkte att det skulle bli mörk blont men haha så blev det inte. Mitt hår blev istället orange..jaa tror ni att jag är glad just nu? Skolan börjar fan imorgon. Ska nog ta mitt liv nu! Jag kommer aldrig gå till skolan så här,aldrig i mitt liv!! Har redan färgat 2ggr men aldrig lyckas till den färgen jag vill ha. Ska jag måste riskera att färga mitt hår igen..hm känner att jag inte har något val. Ända sättet för att komma bort från den här Äckliga hårfärgen!Åh va sur jag är just nu..



Måste skynda mig!

Mamma kommer snart hem från stan,så jag måste skynda mig. Idag har jag fullt upp hela dagen. Ska färga håret/fixa det Osv. Så nu ska jag skynda mig och fixa mig sen måste jag dra till frisören och höra med dom om en sak. Ska hinna köpa hår färgen också. Oj Oj oj hur ska jag hinna med allt!
jaja måste rusa nu PUSSpuss skriver när jagkommer tillbaka!

Snart börjar skolan..

Det här är sista natten man får sova ut innan skolan börjar ''SUCK''.. Hur kommer jag orka upp kl 6 på tisdag?! vaknade idag 10 men somnade om direkt och sov till halv 3...

Ikväll blir det inge sova för mig,ska försöka vara vaken hela natten så jag blir trött på måndag kväll. Vet inte hur jag kommer lyckas med det. Men jag måste försöka!
Känns som att sommarlovet har gått hur snabbt som helst! har knappt hunnit med att räkna dagarna. Har inte längtar ett dugg till gymnasiet. Nu vet jag vilka som ska gå i min klass,så det är skönt! Kommer dock börja med några folk som jag redan känner så det blir ju ganska skönt.

Här är min nya klass
Och ni som inte vet vilken linje jag ska gå så blir det Spectrum Skapande komunikation.

Spsk

Bergman Gabriella
Bergman Josefine
Bjurman Amanda
Eriksson Malin
Furberg Rebecka
Grahn Fanny
Gustavsson Nazanin
Hellsten Josefin
Holmberg Runa
Holmlund Jennie
Häggström Felicia
Johansson Matilda
Larsson Lisa
Larsson Sebastian
Lind Ariyan
Lindahl Sandra
Lindmark Johanna
Lundgren Nina
Lundkvist Rebecka
Lundström Julia 
Luojukoski Jessica
Normark Jenny
Stenlund Isak
Vallström Evelina
Vestermark Emilia
Vestermark Johanna
Ådell Mimmi


Hemma hos mig

Sitter hemma hos mig nu,och fryser gör jag som fan!  Har lindat in mig i mitt täcke. jätte mysigt!
Ganska skönt att vara hemma,det var faktiskt ett tag sen.. Men lite ensam känner man sig haha. Har så stor säng,egentligen till för två men ikväll ska jag sova ensam i min stora säng,mycket trevligt! näee inte värst. jaja nu måste jag sluta PUSS OCH KRAM sov gott

Älskling!



Du är det bästa som har hänt mig älskling. Utan dig vet jag inte vad jag skulle göra. Det är du som gör mig hel! Jag älskar dig så fruktansvärt mycket hoppas att du vet det!

Nu ska vi göra mat . KYSS på min älskling


Knock You Down!

Tjenis!
 
Musik är verkligen det bästa jag vet,efter älskling då. Men alltså gud vad jag älskar det! Sitter och dunkar allt från rmb till disco musik. Hoppas jag inte spränger älsklings högtalare bara;) Ikväll får vi se var vindarna vänder. Men jag satsar på att det blir fest ikväll också. Jag och älskling har också huset för oss själva ikväll så vi ska laga pitabröd med annat. Min favorit! Har just duschat håret,raka benen och sånt. Känns ganska skönt att få det gjort så att man inte ska behöva stressa och sånt ikväll.

Fick just höra att vi inte äter ensam för att en kille som har hyrt älsklings garage för att han ska ha nånstans att tatuera ska äta med oss. Det blir trevligt trevligt! Iaf med tanken på tattuera så ska jag snart göra det=D nice va?!
Men ni får veta mer om det nån annan dag. Nu ska jag fortsätta med det jag nu gör. Puss&kram

Hemma igen


 
Nu är vi hemma igen och kvällen bestod av att vi var hemma hos nån snubbe,vad han heter minns jag inte sen gick vi till kurjan även fast jag vägrade. Men trevligt va det. Är verkligen i dimman nu=D Ni vet vad jag menar:) aja ska sluta babbla på PUSS skriver sen!


Skynda skynda

hellu !

Sitter och äter mat nu:) Ikväll blir det förmodligen festa! Vart vet vi inte än men det lär nog finnas många fester ikväll för det är ju kurjan idag. Fast kurjan är ingenting för mig så jag ska då inte dit. Nu måste jag skynda mig att äta och börja göra min klar för jag tar väldigt mycket tid på mig;)


Ut och cykla blir det!

jaa precis,nu ska jag och älskling ut och cykla. Vart vet vi inte men vi hittar säkert nån som är ute nu. Har suttit här i typ en timme och inte haft en blekaste på vad vi ska göra. Vi är helt rastlösa och vi göra nått NU.
jaja ska ta på mig lite varmare kläder nu sen dra ut! Pussie


Min snart!

Snart kommer min nya mobil! Nokia express music, Kanske inte världens bästa men den duger skit bra!
Kommer om någon vecka WIHO:) Får högtalare med också ! Blir bara bättre.
Måste ringa och höra om jag får byta till den lila mobilen,det är samma men den är bara lila istället för röd. Mycke finare!



Nu sticker jag ut.

Blev klar nu. Lite sent men whatever! nu går jag ut,ni når mig på mobilen annars skriver jag när jag kommer hem!
Puss&kram:*


Godmorgon...

(Gäsp)

Godmorgon!
Blev väldigt sent igår natt. Somnade typ halv 6 igen.. jag kommer aldrig klara vända tillbaka dygnet.
Vaknade av att min kompis nazanin ringde och hörde om vi hade lust att följa med till Vintbergsbadet. Vill jätte gärna följa men har dock inga pengar förrän typ 5 idag så det blev inge av. Nu sitter jag och fikar och har jätte lust att shoppa! Vill ha min pengar nu. Idag blir kankse fixa håret,ska typ färga det men vi får se hur allting blir. Kommer inte berätta hur jag ska göra utan jag visar bild då det är klart;)

Nu ska jag fixa mig sen blir det säkert dra ut någonstans:)
Pusspuss.


Ny design!

Som ni ser så har jag skaffat en ny design. Mycket finare än den förra. Den här duger iaf tills vidare! Alltså tills jag skaffat en bättre.Och anledningen varför jag har en sko bredvid är för att jag älskar skor!:)
Men nu ska jag isäng för att jag måste vända tillbaka dygnet. Har somnat 6 typ varenda natt. Inte bra inte bra. Skolan börjar snart och jag kommer aldrig orka mig upp då? det kommer nästan vara så att jag inte sover alls och drar till skolan ändå..
nää så vill jag inte ha det! jaja som sagt, nu ska jag sova GodNatt!

Omg,helt kolsvart ute!

Alltså vafan man ser ju inte ett skit om man skulle gå ut nu. Hela skellefteå är ju typ helt kolsvart! Inga lampor eller nått? Va ska det betyda? Nu kan man ju typ inte ens gå ut ensam utan att bli våldtagen. Våldtäktsmännen kommer ju lätt gå ut nu,eller va säger ni? haha

Allt på plats!

Hej bloggen!
förlåt för att jag inte skrev igår. Hade så mycket att göra. Mitt rum såg ut som en svinstia och min cp katt hade tydligen kissat på några av mina skor! TROR ni att jag var glad?!? Nej inte alls! fy vad jag hatar kattpiss,det luktar fan inte gott!
jaja mitt rum är iaf jätte rent och fint nu. Det blev jätte mysigt efter mobleringen! Det har nog aldrig varit bättre efter alla min mobleringar som jag gjort i mitt rum. Har också fått in min dator eller rättare sagt den jag lånar av min pojkvän. Det är den jag sitter på just nu och den funkar skit braa=D
 

nu ska jag nog lägga mig ner och mysa med min pluttieälskling för vi ska tidigt fara till min älskling för att han ska på polisförhör för att nån har sagt att han varit och förstört på fotbolls planen. Så han är anklagad nu men jag vet och tror inte heller att han gjort nått:)
Men nu håller jag på att somna Godnatt!


Har inga bilder på datorn än så länge men jag
hittade den här bilden som jag lagt upp på bloggen
förut men jaja Här har ni iaf Nosen min katt som pissa
på mina fina skor!!!

Hem till ursviken

Just nu håller jag på att pilla med blogg designen. Går inte så bra men jag försöker iaf.
Idag ska jag ta hem datorn som jag ska låna av älskling för att min dator snodde min dumma bror av mig haha. Ska också försöka hinna med att moblera om mitt rum. Får se hur det går.Måste iaf hem idag. Har typ varit här i en vecka,så mamma saknar nog mig jätte mkt. Och hon vill ha mig hemma ikväll så det blir hem till ursviken nu.
Pussiiilu

15.00!?

God morgon!
Jag har verkligen sovit hur skönt som hellst. Bortsett från att jag har svettas som satan. Slängde mig upp ur sängen och var helt dyngsur... Drog upp alla fönster här inne och satte ingång fläcken på starkaste! Nu är det iaf hur svalt som helst här inne. Älskling for ut med crossen ett tag med sina kompisar. Fast han borde nog vara hemma snart för det åskar ju,hör jag!
Jag ligger här nyvaknad med min goda saft i handen. Det är helt underbart hur god den kan vara. Märkte nyss också att jag fått lite brunfärg på kroppen. Wiho! lång faktiskt och steecke igår så det är nog därför.


min saft!


Där ser ni;) Jag kan också lyckas.

Kan inte hålla mig vaken längre!

Nä nu måste jag sova. Kan inte hålla mig vaken längre. Mina ögon faller ihop snart! Jag får ställa väckar klockan på 12 och hoppas på att jag hör den. Puss


Jag har snyggaste linnet i sverige!!!!!!

Who´s that girl?

haha alltså fett skum kväll. Folket där borta var ju helt skumma. Särskilt en jävla noll 8a som va där. Ja hon va ju helt störd!
Iaf när vi kom till festen så rusa hela folket mot oss och började hälsa och sånt. Sen när den där jäävla 08an kom fram och hälsa så blev det ju fan spårat för robin ville inte hälsa på hon och då fick hon ju serriöst damp och börja säga bög och allt till han så det blev helt spårat. Vi drog typ lika snabbt som vi kom.
Iaf så kunde vi inte dra hem för vi hade ju börjat dricka,så vi drog upp till mullberget som ligger en liten bit in i skogen. Iaf ringde vi dit folk så vi blev till slut många där som festa. Ganska mysigt men jag stör mig fortfarande på den där jävla fjortisen! åh gå och häng dig lilla flicka.

Vi blev kvar i mullberget till typ 3 så sen drog vi hem till älsklings kompis och sovde där bara för att vi inte orkade vara tysta hemma:) Nu under ni säkert varför jag skriver den här tiden. Ja det börja med att jag hade skit ont i magen hos den där kompisen. Och jag sovde skit sumt så jag kände att jag var tvungen att väcka älskling så att vi kunde dra hem så vi tog våra saker och drog med en stört. Nu ligger jag här i jontes säng och kan inte sova. känns onödigt att somna om nu med tanken på att jag ändå ska måste vakna 12 imorgon. Älskling sover helt djup,ser ganska skönt ut! Ska jag sova fast än det är morgon? Börjar faktiskt bli trött.



Äkta fjortisar med vitt läppstift och som använder
upp sitt hårspray på en kväll!!


fest i snesviken

Nu blir det fest,och den här gången blir det i snesviken. Får hoppas att kvällen blir bättre än den förra partynatten.
Nu dunkar vi fett me musik! och jag kan inte sluta sjunga med varenda låt. Sjunger fast jag typ inte ens kan det haha. Jag och älskling är fett hungriga! Har inte ätit nått sen kl 1 på dagen. Så ni kan ju gissa hur tom våra magar är. Kanske inte så bra att festa med tom mage,för då vet nog alla hur den kvällen slutar;)
Kanske lite skumt att festa på en söndag,men jag är fan skit peppad! Och det är fortfarande sommarlov,så nog måste man passa på då man har chansen! Nu måste jag göra mig klar och sånt så ring om det är något.
0767888229

Men innan jag går så ska jag visa er några bilder från stockholm.
Men det blir inte många för jag har inte haft tid att ladda upp alla.



Richard som var helt galen i sin nya iphone!




Grabbarna!


Älsklingälsklingälskling så söt


Man kan väll sitta ute på en bänk med en laptop också?


Fick iaf med en bild på dig=D

åh

Idag vet jag inte riktigt vad man ska hitta på men det är ju faktiskt sol så då måste man göra nått och det är lördag också! Fan jag som är helt trött och bara vill sova. Men nu när jag insåg att det var lördag så känns det ju som att jag verkligen inte bara kan sitta här inne. aja vi får se vart dagen bär av. PUSSI=D

Tråkigbloggare?!




Okej ska jag vara helt ärlig så känns det som att min blogg är jätte tråkigt nu för tiden. Alltså jag har typ aldrig tid att skriva och oftas sitter jag i typ 10 min och funderar på vad jag ska skriva. När man sitter och bloggar märker man att alla skriver typ 4-5 inlägg om dagen medans jag skriver en per dag och inte ens varje dag. Lite underligt att mina läsare sjunker,hehe. Ska verkligen ta tag på min blogg nu! Förut hade jag inge problem med att skriva hela tiden. Men nu orkar jag inte ens sätta mig vid datorn. Och att tänkta på bloggen är jätte jobbigt..

Bure camping:)

Hej bloggen!
kom nyss hem från bure camping, där jonathans familj och släkt står och kampar. Iaf så kom älsklings mamma och hämtade oss för att vi skulle grilla med dom. Det blev bada där även fast vi inte hade några badkläder eller handuk. Hade inte heller nå smink eller min kära plattong:(, Men jag klarade mig skit bra ändå. Nu ligger jag iaf här i älsklings säng och dunkar T.I - what ever you like ( fett skönt ). Väntar också på att älsklings ska komma hit för han är och träffar hans syster som är här i skellefteå nu. Orkade inte följa med. Är för lat för att fixa mig nu heheh;)


Funderar på vad man ska hitta på ikväll?, men har redan tackat nej till att dra och grilla med några men har ändå lite lust att festa men med tanke på all tjaffs som blev igår så skippar vi nog det ikväll:)


Här kommer det en bild på campingen. Det är ganska litet tycker jag iaf,
men det ändå på nått sätt jätte mysigt där!

Tog den dock inte själv,snodde den från google:)

Festa i skogen


idag har vädret varit helt gudomligt skönt! Hoppas att värmen hålls kvar till kvällen för det blir festa på snesviken ikväll.
Ni vet säkert inte vars det håller hus för det ligger nämligen långt långt in i skogen. Vet knappt heller vars det ligger men det blir iaf att cykla dit,wiho visst låter det bra?;)
Nu ska jag göra mig i ordning,ställa mig i duschen och sånt.
Och det bästa med kvällen är att jag och älskling blir ensama hela kvällen och delvis helgen! YEAHYEAH!
så det blir förmodligen förfesta här:)

Onsdag kväll

Ikväll blir det tjuvplinga med lite folk. Blir säkert trevligt. Bara man nu inte blir fast tagen. Och det skulle inte förvåna mig att det kommer bli jag som kommer bli det. Jaja det blir det kort inlägg för nu jag måste skynda mig. Ska hinna klä på mig och sen springa ner och möta upp nazanin och robin. PUSS

Hemma Igen!!

Hallå hallå!
sorry för att jag inte haft tid till att blogga. Har helt enkelt glömt bort bloggen totalt. Eller har tänkt på den litegran men har inte haft tid då. Men nu är jag på gång igen och jag har tagit massvis med bilder men tyvärr så kommer bilderna från mobilen men skit samma:)
Måste säga att jag haft FETT roligt i Stockholm. Har varit helt underbart fast vädret har varit kaos. Rain everyday. Sucks, men vi har ändå kunnat styra ihop bra dagar där. Iaf nu när man kommit hit tillbaka till skellefteå så ser man att vädret är helt underbart här. aja Jag ångra då inte att jag for. Skönt att komma iväg ett tag.

Har varit på stan mycket där också så nu har jag fått med mig hem massa kläder. kan visa sen.
Iaf Tur att det rymdes i min proppfulla väska.
Annars hade jag varit tvungen att slösa pengar på en resväska...


Resan hit till skellefteå kan ni ju ana att den var himla jobbig!

Först åkte vi pendeltåg till T-centralen därefter nog vi tåget mot märsta och sen mot Gävle,där vi var tvungna att vänta i 3 timmar till nästa tåg och då ploppa det upp för alla att det var jävligt kallt här i norrland. Tog på mig 3 tjocktröjjor och två byxor men frös ändå. Iaf så drog jag och älskling igång en läskig film så tiden kunde pasera 06 på morgon då tåget till sundsvall skulle komma. När vi var i Sundsvall tog vi bussen mot Skellefteå och vi var tvungna att sitta där i 6  hela timma. Not bad?! Sovde ändå för det mesta men fick fett ont i rumpan av dom hårda säterna:(
Nu är vi iaf hemma eller bussen släpte av oss här i skellefteå 2 på dagen och var fett risig efter tåg/buss resan men jag åkte hem med älskling och hans mormor. Snabbt och skönt.
Har sovit i massa timmar nu och är rätt utvilad nu men ändå ganska sliten i kroppen. Har inte sovit nått förutom på bussen. Men nu ska jag bara ta det lungt och mysa med min efterlängtade katt!


RSS 2.0