2009

Såådär,nu är nyårs outfiten fixad! Skönt!
Har båda duschat och fixat mig lite redan så man slipper stressen senare.
Vaknade kl 9 imorse,haha jag trodde att jag skulle för vi gick och la oss kring 4-5 tiden igår. Iaf så drog vi till stan vid 10 och hittade tillslut en väldigt fin tröja  och en hög midjekjol! Så det blev det:) Plus att jag köpte lite andra små saker till ikväll.

Hörs lite senare! PUSSS♥


Något jag skulle kunna tänka mig ha på mig på nyårs






Snart gäller det!

Jaha då har man köpt det sista till nyårs..men har dock ett väldigt stort problem kvar..har inte hittat min nyårs klänning. Vafan ska man då ta sig till? Sitter och tittar omkring på olika hemsidor och upptäcker nu att det finns flera stycken som jag skulle kunna ha. Varför ska man alltid hitta saker i sista sekunden! Blir så himla arg! Kan ju inte heller beställa dom för då lär dom ju inte kommer förrän nästa vecka..ååååååååh Får tvinga upp mig till stan imorgon och titta snabbt om jag hittar nått. Känner nu hur jävla stressig dagen kommer bli imorgon!

Har iaf hunnit köpt raketer och allt annat så det känns hur skönt som helst!

Snart gäller det folket!

Iyaz - Replay


Tisdag

Godmorgon! vaknade nyss upp av att älskling slet upp mig. Skulle igentligen fara kl 12 till solbaken och handla till nyårs men orkade helt enkelt inte stiga upp så tidigt..jaa enligt mig är det tidigt. Har börjat gå och lägga mig nu varje natt kl 4-5 tiden för att vänja mig till på nyårs! Nu ska jag fika sen får vi se om vi drar ut med skotern en sväng:)

Mysigtmysigt

Nu ska vi ut och grilla!
Seeya!

måste göras nu!

Bröt mot min regel..att mitt första köp skulle vara dom där skinnbyxorna. Har nu köpt två tröjor...kunde inte motstå. Iaf så ska jag strax beställa hem dom där skinnbyxorna så jag någon får dom!



It ain´t a question of it,just a matter of time


Kan det sluta snööa nångång!

Känner verkligen nu hur mycket jag hatar vintern! bortsätt från att man kan åka/köra skoter. Det har fan snöat nu i flera dagar..räcker det inte nu? Man vill ju knappt sätta sin fot utanför huset när det är sånt här väder. Senare blir det iaf kanske dra ut med skoter med älskling,blir nog roligt om man tar på sig rejält med kläder!


Omg

Hejhej! Kom nyss hem från Nazanin och robin där vi festade lite. Trevligt trevligt! Hemfärden var nog det värsta jag varit med i hela mitt liv,jag svär! Ramlade nog minst 5gånger på vägen med cykeln och kunde knappt värken röra mig eller höra nått. Mina händer var helt frysta och jag hade lock för öronen. Fy fan, vill inte ens tänka tillbaks. Nu är jag iaf inne och jag njuuuuuter verkligen. SKA INTE UT NÅ MER! Plus att jag var så jävla dum i huvet att jag hade på mig mina nya skor som just nu är dyyng sura..åååååååh


Ända bilden jag har på mina nya skor som togs idag
när
älsklings lillasyster ville låna dom:)

Skönaste låten just nu!



!

Ni får bli mitt första köp från och med nu!


thats life

it's sad when people you know, become people you knew

00.45

HAAAAALLÅ BLOGGEN!


Allt bra? för mig glider det på. Sitter hos älskling nu och fikar. Ska snart tvinga ut älskling och leka i snön lite haha. Men har iaf öppnat yttligare lite presenter från jonathans familj. Alltså från hans lillbror,hans mamma,hans morfar osv. Fick ett present kort på ginatricot,en jätte god parfym och massa goooooodis,och sist men inte minst fick jag en liten nalle från älsklings lillebror. Och det roliga med det var ju att han tagit nallen från sitt rum och slagit in den med ritpapper HAHA. Gud så söt han är!:)




Nu ska jag kila,pussar!




Juldagen..

Hejhej! idag är det juldagen och jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Vi hade först tänkt fara till umeå till jonathans morfar och fria med dom men jonathans mamma fick magsjuka inatt så det blir inge av med det. Men nu hade vi iaf tänkt att dra igång en film för att vi är så pass trötta efter igår. Vi gick och la oss typ 3 efter en party kväll. Alltså efter vi fick julklapparna och så, så festa vi. Ganska galet att göra det på julafton menmen!;)

Jag fick iaf masssor med presenter,ojoj vad glad jag är för dom! Fick nog nästan ingenting jag inte önskade mig. Kan säga det jag fick här: En väska,skor,massa kläder,massa smink,smycken,hudprodukter,hårprodukter,en jacka. Det är vad jag minns iaf. Inte så dåligt med bra saker iaf:)


Juloutfit!







GOD JUL ALLESAMMANS!

Hoppas att ni kommer ha en lika bra jul som mig! Passa på nu att umgås med alla nära och kära OCH HA TREVLIGT!


Under våran gran ligger det massor med julklappar,det har nog aldrig legat så många där. Nu väntar vi bara på att jultomten ska komma! Puss och kram!!








20.38

HejsaaN

Nu ska vi strax ut och busa lite i snön. På med täckbyxorna och täckjackan. Det är ju inte så värst kallt nu men ska man leka i snön så lär man nog frysa..plus att det blåser som fan! Hörs senare! PUSS OCH KRAM!




min lilla snuttidutt!


3 dagar kvar!!

ojojoj nu är det 3 dagar kvar till jul! Can´t believe it. Egentligen så tycker jag inte att julen är så speciell men ändå är man upphetsad inför den, men när det väl är så är det inget speciellt. Det var ju roligare då man var liten,då såg man verkligen såg framimot det och knappt kunde sova någonting innan jul. Nu känner jag bara att jag vill ha mina julklappar och sen inge mer. Men det är alltid lika trevligt att samlas med alla nära och kära!

Lägger in en jullåt här :)



I wanna take abow

Hejhej! Nu är vi hemma hos mig och ska strax spela skippo med min bror. Har ni aldrig prövat spela det så tycker jag verkligen att ni ska pröva på det. Idag har vi inte gjort så mycket mer än att tagit oss till mig,sen har vi slagit in lite julklappar och njutit av att julen snart är här. Imorgon drar jag till stan och möter upp mamma på jobbet sen går vi nog på stan ett tag.

Vi hörs imorgon PUSSII!!






riktigt lyckad kväll igår!

tjoho!
Idag har jag varit helt seg hela dagen,har knappt orkat ta mig ut och är fortfarande lite bakis, för Igår blev det festa och det blev riktigt lyckat!! Kom hem igår kl halv 4. Verkligen en bra start på lovet,hoppas det fortsätter så=D Ska snart äta och till middag blir det pizza,mums. Ikväll får vi se om vi drar och grillar eller nått.


''Idag är en sånn dag man verkligen älskar livet!''





GIRLS JUST WANNA HAVE FUN!

Är du ledsen och inte mår så bra,lyssna på den här låten då! Jag blir alltid så glad när jag hör den=DD



help meee

Sitter och funderar på vad man ska ha på sig på nyårs. Har tittat på nästan alla butiker men hittar inte någon som jag vill ha. Har bara några ''kanske'' men jag kan inte bestämma mig för vilken.

Kan lägga ut två alternativ som jag har.


1.



2.


Till några leggins eller nått sånt.


Har också funderat på en midjekjol med paljetter eller skinn men vi får se hur det blir,det är ju trots allt länge kvar så varför oroar jag mig så mycket?


5 dagar kvar till jul!

..haha jag kan knappt fatta det. Det känns som typ just vintern börjat..har iaf börjat inse nu att det är jullov och allt känns så bra! Älskling sover men jag ska snart dra upp han så han inte sover bort dagen. Idag ska iaf jag och älskling gå enda till OKq8 i ursviken men jag skulle nog tro att vi får skjuss dit och hemvägen får vi nog gå..Vi ska hämta några paket som ligger där och skruttar..så vi får det gjort för dom har legat där i nu 2 veckor,så man får ju hoppas på att dom finns kvar..




Love the outfit!


Btw någon som vet vars man hittar sånna här leggings någonstans?

JULLOV

JULLOV!!!!!!!!!!!!!!!!! ÄNTLIGEN JULLOV! Ni fattar inte hur glad jag är just nu! Nu kan jag sova hur länge som helst,sitta uppe hur länge som helst,Alltså göra vad jag vill! Nu hinner jag också uppdatera varje dag utan problem så det känns bra.

Vad ska jag ha hunnit gjort på lovet då?


  • Fara ut på äventyr med skotern
  • Festa minst 5ggr
  • Njuta av det,alltså bara vara med älskling och mysa
  • Åka twintips minst 1gång
  • Busa i snön hur kallt det än är..
Ja,jag ska verkligen ta vara på det här lovet! Men nu ska jag och älskling göra nå middag sen får vi se ikväll om vi festar!

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


:)

Hejhej!
Idag är det onsdag vilket betyder att det snart är torsdag sen fredag!! Den här veckan har nog varit den långsammaste veckan på hela året. Det kan nog bero på att jag vet att det snart är lov. Jag längtar iaf jätte mycket till lovet,kan inte förklara så mycket jag ser framemot det! Ska verkligen njuuuta av lovet.

Idag har jag sovmorgon,vilket är hur skönt som helst. Jag vaknade typ just nyss och jag känner mig faktiskt utvilad nu med tanken på att jag egentligen brukar vakna halv 6 varje dag. Vi börjar iaf kl 25 över 10 så det är läänge kvar men man har ju massa bussresor framför sig också..

Igår slog vi in en massa presenter och tog fram granen så nu har man verkligen fått upp julstämmningen! Men nu ska jag ta en snabb dusch om jag orkar,Pussochkram!



DAMN your hot!



3advent..

Hejhej Godmorgon!

Nu hade jag tänkt börja skriva igen. Kände där för ett tag att inte skriva på bloggen,menmen:)
Iaf så bestod helgen av mys på fredag och på lördag så hade vi tänkt mysa hemma igen men det blev att vi mys/festade hemma hos Nazanin&robin,mysiigtmysiigt!
Vaknade för ungefär 1timma sen och kan inte somna om nu. Älskling ligger och sover som en stock och jag är jätte rastlöss,JAG VILL FARA UT OCH ÅKA SKOTER=D men det kanske är för tidigt för det...Men nu ska jag ta mina rastlösa ben och pallra mig till duschen,haha!

PUSSPUSSPUSSPUSS




TIMON,PICASSO & PUMBA I MITT HJÄRTA ♥ + Nosen då!

I´m so hood

Tjohooo!

Idag hade vi sovmorgon vilket var hur skönt som helst! Kom typ inte till skolan förän kl 11 och då var det lunch och till lunch var det julbord,hade förväntat mig att det skulle vara gott men potatisarna smaka konstigt och typ allt annat också..Det verkar ju som att dom inte ens kan laga mat. Men iaf så gick dagen fort och imorgon är det redan onsdag,fan va skönt!

Håller på och plugga till Lpl provet imorgon och det går väl sådär..för att älskling stör mig hela tiden! Shame on you gubben!





KYSS

Hejhej! idag har vi städat hela mitt rum,så nu är mitt rum helt fint! Har t.o.m tagit bort datorn och bytt gardiner i mitt rum. Nu kan det nog inte bli bättre! känner mig riktigt duktig nu:) Just nu är älskling i duschen så när han är klar blir det sova men nu ska jag göra mig redo för sängen, innan jag går lägger jag upp några av de bilder jag tog i helgen,Peace out!










helgen är nu över..

Gårkvällen var jävulskt rolig,för en gång skull! Vi körde ölspelet och hade trevligt! Kom hem igår natt vid halv 3 tiden..men jag måste nog säga att hemfärden var roligast! (snöbollskrig) haha

jaja iaf så vaknade jag 12 så jag är ganska så nyvaken just nu..märkte nyss att jag glömt ta bort sminket igår natt så det var ju inte så trevligt,har iaf tagit bort det nu.

Ska väcka älskling nu för han har lovat att vi ska till stan idag och julhandla! Frågan är ju bara om vi hinner..

Let the beat rock!

Hallåhallå! Här hemma hos jonathan dunkas det musik på högsta volym. Haha fattar inte varför jag blir så himla sugen på att festa på dagen och sen på kvällen så försvinner det. Ska försöka att hålla kvar det till kvällen för då blir det festaaaaaaa! Hade egentligen tänkt hålla partysuget kvar till nyårs men med de blev det verkligen ändringar på. Men efter den här helgen så blir det inge mer! Nu ska jag börja göra mig iordning så jag slipper stress ikväll! PUSS HA EN TREVLIG KVÄLL!



helt klart Min förebild!

Lika som bär..

Jag trodde att det bara var jag som såg en likhet mellan Erik Grönwall i idol och Kalles kaviar pojken men så var det tydligen inte,för nu står det i tidningen också.

>
haha visst är dom lite små charmiga båda två?:)










Nyttigt somfan!

har nyss proppat ner lite tacos i magen sen ikväll blir det chips,godis och popcornidol börjar,haha fan va fet jag känner mig;D Blir iaf mysigt mysigt ikväll,älsklings lillebror joinar oss också:) haha måste nog träna imorgon känner jag! Har ändå lovat mig själv att inte äta nå mer godis på veckorna..hm undra hur det kommer gå.

Nu ska iaf vi börja dra oss ner till kiosken,Puss Ha en bra kväll allihopa!


Btw chipsen rekommenderas!



another day, another way!

Idag så har allting varit rätt så chill på skolan,vet inte varför men det bara var det:) Det blev inge julhandla idag för att vi skulle istället ta det på söndag. Ikväll så blir det bara att mysa framför tvn med massa bra på tvn för att imorgon blir det Festa för att älsklings syrra har kommit till skellefteå=D FAN VA KUL!
Nu sitter jag iaf hemma hos älskling,vi ska nämlligen äta tacos! Fan va stort plus det är på det!


Sååå fin...och jag älskar nitarna på axlarna!

Stress..

God morgon!
Har lite bråttom nu eftersom att jag inte är riktigt klar och min buss går 20 i 8 så jag har ingen aning varför jag uppdaterar nu. Jag är så himla stressad för att jag typ inte hittar nått att ha på mig idag. ÅH! Det är iaf fredag idag så det GILLAS! Hoppas dagen går fort! Ska iaf på stan efter skolan,för vi måste julhandla klart allting nu.

måste skynda mig nu,KramKram



Sov gott!

..för nu går jag och lägger mig för imorgon är det fredag och då måste jag vara utvilad!
Har inte så mycket mer att säga än God natt, vi Hörs imorgon,pussochkram!


♥♥♥

:)

Tjoho
har inte skrivit på några dagar för att jag har kände att jag behövde bloggfria dagar, för att jag har lagt hela min fritid på bloggandet. Nu har jag fått dom dagarna jag behövde. Känner mig utvilad och är redo för att blogga massor men först så skulle jag uppskatta att ni läsare kommer på förslag som jag kan skriva om för det ända jag skriver om är typ alla fina skor/kläder jag älskar. Men eftersom att jag har så blyga läsare så förväntar jag mig inte heller så mycket men om det är så att ni skäms så får ni vara anonyma,duger lika bra!:)


Ikväll blir det garanterat en innekväll för att det är så himla kallt och för att ingen är ute så jag får hoppas på att det är bra program på tvn ikväll,får iaf inte missa ''mammas pojkar'' kl 20.00.
Men ska ta en snabb dusch nu PUSSAR!

(Och glöm inte bort att kommentera vad ni vill att jag ska skriva om!)


RSS 2.0