menblää

Idag så hade jag ett jätte låångt hål,typ 3 timmars hål. Att dom inte gör något åt hålet,alltså tex förkorta hålet elr nått gör min förbannad! Jag orkar verkligen inte sitta på skolan i typ tre timmar och vänta på att nästa lektion ska börja, elr typ fara hem och typ komma tillbaka,fy de är också jobbigt. Amen nog om det,blir bara arg då ja pratar om det.haha Komme iaf nyss från duschen,I love it! SAKNAR EVELINA OCH SARA!,KOM HEM NUU.. A hejdå,ska gå ut och vänta på älskling nu. puss

What´z up ?

fyy för måndagar, alltid den värsta dagen i veckan. särskilt idag, fick en innebandy boll i ögat av Samuel på gympan det var verkligen inte roligt,även om mitt öga såg roligt ut. Hela dagen var förstörd för att mitt ena öga var cp. Och Samuel som fick helt mycke skuldkänslor,Jag menar verkligen att det inte gjorde nått haha. tur att det bara blev lite blått och svullet. Skulle vääägra att fara till lasarettet,heh det gillas inte! aamän nu ska jag gå och fika lite så att magen kan sluta kurra nån gång=) hih min söta älskling som sover! Jag älskar jonathan mest i världen.

älsklingskor.

fy,va dom är min!!

tja bloggerz!

har ni tittat ut vilket äckligt väder de är,jag som trodde de var på väg mot sommaren..men jag hade visst fel. äh sitter här och gör ingenting, gubben for just till hans mormor på kalas för att hans faster fyller år.. Nu ska jag iaf ta en skön dusch sen dra till min älskling alltså när han kommer hem från kalaset. Har iaf en sköön låt här! Listen.

Ohlala

Heejsaan bloggen, kom just hem från världens tråkigaste fest,näe skojja det var faktiskt ganska så trevligt där,mycke drag osv haha. amen det blev ju lite spårat där i slutet men annars så var de en rolig kväll med hannah och mirre som man inte träffar så mycket!och många mer,Ska iaf lägga mig och se en film med älskling nu ,fast nu så sitter vi och vräker i oss med mat, ÄR Fett hungrig! det brukar man alltid var när man kommer hem från fest men idag så kände jag att jag var extra hungrig hehe:], aja vi ses,sov gott alla glada!!Puss. här har ni iaf kvällens party låt!

Nothing gonna stop me now!

hellu! sitter och dunkar musik! jag helt besatt av musik,utan den vet ja inte va jag skulle göra HEHE.. Idag så for jag inte till skolan för att jag hade så PAIN i magen,går inte att förklara hur ont de gjorde alltså! HELT SJUKT. men iaf så försökte jag sova bort smärtan..och de funka ,nu mår jag Skiiiit bräh. Imorrn så ska min bror ha fest så de ska bli jätte roligt", slå en pling om du vill me=). Ikväll så blir det nog vara med älskling för att det inte blev av igår.. men de ska bli mysigt! Saknarhanfaktiskt :). ^ En sak som ni inte vet är att jag fyller år om 34 dagar,ganska länge kvar men jag längtar så himla mycket,för då händer det en grejj,You will never know!!! amen nu ska jag dra vidare men vi ses. * HÄR HAR NI DAGENS LÅT!

you got a piece of me.

hejjj bloggen!, just nu så sitter jag och pluggar somfan. Jag känner att jag inte orkar mer snart, jag förstår inte ett skit men bara man kan de utan till så duger det:) Idag hade jag tänkt vara med älskling men de blev inget av med det för att vi har prov imorrn och jag har inte ens tittat igenom vad vi har men jag hoppas att det kommer att gå bra ändå! Som ni har sätt så har jag inte skrivit på läänge,men de har ju någonting med min lathet att göra hehe Men jag lovar att skriva oftar nu. Fram över kvällen så blir det nog bara sitta inne om inte de blir en tväris ut. Känner inte för att sitta inne helt enkelt men vi får ju se hur de blir med det. Nog måste det finnas nån som längtar till sommaren lika mycket som jag, Jag kan verkligen inte stå ut med kylan!, vill ha sommar och sol nuuuu.. aja nu måste jag verkligen fortsätta plugga!, Hejråå.

RSS 2.0