29 mars!

Heeej!
Blev att jag stannade hemma idag från skolan för att jag inte alls mådde bra! Hade fixat mig och var helt redo för att fara men mådde så himla dåligt så jag stannade hemma hos älskling och såg massa filmer:)
Älskling spydde nyss och han spydde inte bara spya utan även blod! Är jätte orolig men jag håller tummarna att det ska bli bättre!
Har inte gjort så mycket idag mer än att städat hemma hos mig eftersom att mamma är så himla dålig i ryggen!..jaja nog om detta. Det här är iaf sista veckan innan påsklovet! Ser verkligen framemot det!
Nu ska jag göra allt klart för imorgon så Puss och God natt! ♥


Torsdagen!

Dagarna går så himla snabbt! Redan torsdag och nu är det inte alls länge kvar tills vi har påsklov! I helgen blir det iaf att ta det lugnt eftersom att vi festar allt för ofta så de blir inge mer förrän då Tess och Stina ska ha fest.

Idag hade vi nån slags mässa på skolan där 3orna fick visa sitt projektarbete som dom gjort. Det var riktigt roligt att se vad dom hade att visa. Men det roligaste måste nog ha varit då vi dansa Afrikansk dans i spegelsalen med massa andra:)


Det jag mest saknar med sommaren!

Att man kan gå med högklackat utan att halka!!!

Tisdag...

..vilket betyder att det blir en tvkväll ikväll!
Skoldagen var inte alls jobbig! haha men ni förstår nog varför:)
Har inte så mycket mer att säga mer än att det är rusigt fint väder idag! få se om man orkar ta en promenad ner till isen senare. Sitter iaf nu och väntar på älskling som snart ska dyka upp.
Jag älskar dig! ♥

Live by it!

Hallåhallå!
Det var länge sen! Har iaf som vanligt haft fullt upp och jag kommer inte lova er nå mer ''jag kommer blogga oftare nu'' osv. För jag orkar inte sätta mig vid datorn ibland så ni får helt enkelt checka in här då ni känner för det. Men iaf så kom jag nyss hem från en lång och tung dag på skolan! Men som tur är så har vi Påsklov snart!
Idag fick vi veta att vi slutar 20 över 12 imorgon,vilket kommer att bli helt underbart!
Jag måste kila nu. Puss och kram!
''Va rädd om det du har, för man vet aldrig hur länge man har det kvar!''



Tisdag

God morgon!

Jag har sovit så himla dåligt inatt. Haft massa skumma drömmar och vaknat upp flera gånger av att jag varit rädd. Jag och älskling vågade knappt ha lampan släckt inatt, så rädda var vi! Vi vaknade vid 9 tiden av att massa byggarbetare som höll på att hammra och såga hela tiden utanför mitt rum. Nu är det fullrulle här! Dom håller på att ränsa alla ventilationer så det blåser väldigt kallt här inne just nu. Men vi klara oss:)
Jag och älskling hade iaf tänkt dra till han snart eftersom att vi varit här hos mig i två veckor typ. Vi måste måla och fixa klart i hans(vårt) rum så vi kan börja vara där också. Men vi hörs lite senare!

Jag lovar att försöka skriva oftare nu!!


PUSS!

kortfattat!

Hejhej! Tänkte bara säga att det är okej med mig och att det brann i mitt hus för ni som inte gått in på länken jag visa. Men vi alla är iaf oskada och allt kommer bli bra! Vi kommer nu att få ett nytt kök och typ nya tapeter i hela huset eftersom att det ligger giftig rök i hela lägenheten! Men det hann inte brinna mer än runt spisen och runt omkring där. Ska nu lägga mig ner och bara ta det lugnt sen får vi se om jag orkar skriva imorgon! PUSS PÅ ER!



NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Orkar inte ta det nu,Läs här istället: http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/article410143.ece
Berättar mera senare! :(

!

Vad tycker du om min blogg?

 

Va vänlig och svara!:)

 


..

Jag säger bara PAIN! Hörs imorgon istället..


HEEEJ

Hejhej! Sitter här på datorkunskapen och pysslar med min powerpoint som nog aldrig kommer bli färdig..har bara två lektioner efter den här! SKÖNT! Ska tvärt på stan efter skolan,måste köpa ett par jeansleggings! Kommer inte kunna blogga senare heller för att jag måste direkt till älskling och hjälpa han att måla vårt rum sen lägga in sängen och allt annat! Men vi hörs nog imorgon!

Slägger in en pussbild innan jag drar! PUSS


I promise that!!!

Nazaningustavssons.blogg.se har utmanat mig att berätta 7 saker som ni inte visste om mig.

1. Jag brukar sjunga jätte högt i duschen
2. Jag älskar all musik
3. Jag har fobi för trasor
4. Jag älskar lösögonfransar
5. Min störst rädsla är att att dö
6. Jag har dålig syn
7. Jag tycker att min blogg är bäst!

Jag utmanar jag följande personer (INGEN)   : )


Har det bra,pusie!

RSS 2.0