En dag för oss!

Hej jag inte orkat blogga i helgen. I fredags så var vi ju på begravning sen chilla vi hemma hos mamma och snacka om lite allt möjligt. Hjälpte henne också att göra lite mat inför morgon dagen. På lördag cykla jag till mamma och hjälpte henne med resten som skulle göras sen börja jag fixa mig. Mamma hade ljusparty och hade bjutit dit alla hennes vänner. Hon bjöd på jätte mycket mat och såklart var det gudomligt gott! Det var en riktigt lyckad kväll om jag får säga det själv. Har bokat själv ett ljusparty men ska inte ha den förän vi flyttat. Fick hem en goodiebag som man kallar det. Mycke trevligt. Idag så har vi kommit till dagen jag och älskling längtat efter. Vi ska nämligen ha en dag för bara oss själva. Vi har ladda ner två nya filmer till ikväll, tacos ska lagas till middag, ljus ska tändas, bingo ska spelas och det kommer helt enkelt bli en jätte mysig kväll! Vi planerade faktiskt kvällen för några dagar sen och skulle ha den i fredags men vi fick skjuta upp den till dag. Hoppas ni andra har det mysigt denna höst kalla söndag! Puss
 
                                          

Usch vilken dag..

Har varit på begravning idag med mamma för att ta förväl av Danne. Många tårar kom från mina ögon, det var så himla jobbigt att vara där! Trots att jag inte kände han så väl så gjorde det ändå så ont att se familjen, släkten och vännerna må dåligt. Just för att deras vän, bror,son eller kusin lämnat ett så stort tomrum! Ett tomrum som alltid kommer finnas i deras hjärtan. Jag sörjer med dom! Det gjorde det inte bättre då jag minns tillbaka när jag och min familj förlorade pappa. Från den dagen han gick bort till idag så saknas någonting i vårat liv, någonting som ingen kan fylla, någonsin!
 
Varför är livet så orättvist?! Ingen ska behöva vara med om sånt här, ingen! Varför ska fina personer dö så tidigt, folk som faktiskt förtjänar att leva! Det är orättvist! Men vi alla kommer dö förr eller senare för ingenting varar för evigt.
Känslan när någon så nära dör...ja, jag minns den känslan än idag. Man kände sig maktlös, förtvivlad och lurad. Det var som att vakna upp i en helt annan värld, en värld utan dig. Saknaden och tomheten uppstod då du rycktes bort så obegripligt plötsligt för tidig i livet. Nu har man lärt sig att hantera smärtan och saknaden genom att utgå efter orden Tro, hopp Och kärlek !
 
Tro - att du vakar över oss, ser oss och finns bland oss.
Hopp - att det är möjligt att vi en dag kommer ses igen. 
Kärlek - att man har minnen kvar av dig och att folk än idag stöttar en och tar hand om varandra.
 
Daniel har nu lämnat djupa spår efter sig och så som vi alla uppfattat han så var han en person som spred mycket glädje och ville alla väl. Nu plötsligt är han borta och  folk kommer minnas han med både skratt och glädje. 

Daniel, må du finna frid i döden och tack för all kärlek och omsorg du gav..
 
 
 

 


Keeping it on till the day stays strong. Keepin till the night time blazes on!

Just nu håller vi på att städa,rensa tvätt,diska, lyssna på musik, och laga mat. No stress.. 
 
Mamma älskar när jag gör sånna här bilder till henne så tänkte dela med mig av två som jag gjorde igår kväll. 
 
Tre gerationer...kanske snart fyra. Haha näe inte riktigt än! Några år till så är jag redo. Man ska aldrig stressa med att föda barn, förlova sig, gifta sig osv. Min dröm är att bo i ett hus redan innan jag får barn och vara gift så då kan ni ju förstå att det är ett tag kvar. Hur som helst har jag haft en bra dag. Har varit på secund hand här utanför och fynda lite. Nu måste jag återgå innan jonathan ger mig smisk. Kram
 
 

Ibland hittar du var du söker när du slutar att leta!

Dunkar musik och taggar inför ikväll! Hahaha nä nu var jag busig, vi taggar inte inför nått utan vi prövar våra nya högtalare som vi köpte idag...himla bra är dom! Ska dunka sönder imorgon på morgonen..längtar redan hihi! Ikväll har jag varit på solbacken och käkat på tatung med mina pärlor! Mycket bra dag och kväll må jag säga ♥ 
Nyduschad och nu är det dags för att krypa ner i sängen med den bästa..ska upp tidigt imorgon! God natt fina ni!
 
 
 
 
 
 

 
 

Salut!

Inte tråkig sol idag och inte humör heller! Ha en jävligt bra dag idag, lovar ni mig det!? BRA. Hörs ikväll ♥

 
 

 

Det som överhuvudtaget är värt att göras, är värt att göras bra!

 Den här veckan ska jag ta tag i en massa saker så vet inte riktigt om jag kommer hinna blogga nått den här veckan. Kommer kanske komma med ett god natt inlägg men det duger väl. Nu ska vi handla sen göra nån god middag. Efter det ska vi tvätta. Vi fick en dålig nyhet idag, vet inte hur vi ska tackla den men på nått sätt gör vi väl det. Ni andra får ha en fortsatt bra dag!! Puss på er!!
 
 

RSS 2.0