Lördag och Söndag

I lördags vaknade vi upp tidigt och åt frukost. Efter lite lunch i magen åkte vi till Nosens grav och gjorde fint sedan vidare till pappas grav och satte dit två lökar. Efter det åkte vi och hämtade Alinas kompis Daylan som skulle söva över hos oss. Vidare till mamma och hämta upp henne sen hem till oss och börja grilla oxfile och kyckling till middag. Åh så gott det blev! Älskling har blivit så duktig på att grilla och även marinera. Lägga Alina och Daylan för natten. Han fick sova i Alina tidigare sovplats, babykorgen. Vi åt middag och sedan skjutsade Jonathan hem mamma och vi somnade. 


Söndag
Runt 04 vaknade Daylan och var lite små hungrig så gav han lite ersättning sedan somnade vi om. Kl 06 vaknade både Alina och Daylan och vill ha morgon så det var bara att stiga upp för mig och Jonathan. Kropparengöring och påklädning för båda sedan åt dom gröt till frukost. Det var väldigt fint väder så Jonathan och Alina gick ut och tvättade bilen efter en kort sovstund för Alina. Daylan sov vidare ända till kl 11. Då fick han lite ersättning och fick leka lite. Vi lämnade Daylan någon gång efter lunch hos sin pappa magnus och vi rullade upp till stan till en vän där vars Daylans mamma befann sig. Hälsade på och tittade på vännens nya lägenhet. Umgicks lite sedan var vi tvungen att åka hem för Alina var förstoppad och hade ont när bajsen skulle komma. Daylans storebror Jaden var också där men ville hem så han fick åka med oss hem till sig. Dom bor ju bara bredvid oss. La mig och solade i den varma solen. 
Kort därefter fick vi besök av vännerna Rickard och Nazanin. Dom låg i solen med oss. Innan Nazanin skulle åka hem hoppade vi lite studsmatta. Som bak in the days. Jätte kul! Ska försöka hoppa så mycket som möjligt i sommar. Det är ju så kul och bra träning för mig som blivit så osmidig och stel sedan graviditeten. Efter maten åkte vi och fiskade med mamma, min bror och hans tjej. Alina fick se hunden och titta på mamma som kastade stenar i vattnet. Vi blev inte allt för länge där för att Alina skulle läggas. Efter vi lagt Alina var det god natt för oss också.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0