Måndag

Idag har Alina blivit lite bättre i rumpan. För att det ska läcka så använder vi inga vipes då vi rengör henne där utan istället sköjer vi med ljummet vatten från kran och lufttorkar eller duttar försiktigt med handuken. Efteråt tar vi zinksalva och smörjer ett tjockt lager på det rosiga såret. Det ser betydligt mycket finare ut nu och hon är mycket gladare idag. 
Hon vaknade i natt kl 03. Bärde över henne till våran säng och ammade hon sedan sov hon bredvid mig till på morgonen. Hon vaknade 07:30 och var hungrig igen. Ammade och sedan steg vi upp. Alina är väldigt gnällig nu och vill vara i famnen hela tiden. Beror nog på att andra tanden sprickt upp. Nu har hon två tänder. Yejj! Dom är dock väldigt små för dom har inte kommit fram helt. 
 
Vi har bara lekt och myst hela dagen. Alina sov långa stunder då hon vilade under dagen. Det är faktiskt väldigt ovant nu för tiden. Då älskling kom hem åt vi kycklingwok och ris. Då lillhjärtar vårt lagt sig började vi måla igen. Nu börjar det bli klart men det är lite annat små tjafs som ska göras i köket innan vi kan kalla det klart. Bilder kommer då allt är klart. Blir hur fint som helst!
 
Vi övar mycket på "titta lampan osv", färger, djur, föremål osv. Hon börjar ju förstå lite och ännu roligare är då hon härmar än med ord man säger. Vart har liksom tiden tagit vägen? Om en vecka är hon 7månader! Jag förstår ingenting...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0