Fredags

I fredags vaknade vi upp yttligare en dag hos mamma men denna gång sov både jag och Alina i mammas säng. Älskling fick lov att sova ute i vardagsrummet på madrass men det gjorde inte han nått. 

Jag ammade Alina då hon vaknade och sedan steg vi upp. Busade i tvrummet och sjöng till alla möjliga barnvisor innan det var dags för lunch. Efter lunch. Älskling kom hem på lunch med blöjor. Vi hade råkat packat för lite så nästan hela morgonen fick hon vara blöjfri. Tänkte perfekt då kan hon få ligga och lufta rumpan i ungefär 2h. Men inom det loppet så kissade hon ner sig sammanlagt 4 gånger....en gång på mig. Då älskling äntligen kom satt vi i badet. Det fick bli så hihi. 
När älskling sedan slutade jobba gick vi till ica med mamma och handlade inför middagen. Vi skulle fira storebrors födelsedag som var dagen innan.
Christoffer kom och även mammas kompis Carmen och hennes karl Jörgen. Vi åt tacos som Christoffer hade önskat och glass/marängtårta. Jätte gott!
Vi hade jätte trevligt, skrattade en massa och hade det helt underbart. Runt 20:00 rundade vi av och begav oss hemmåt. Vi skjutsade först hem storebror som var nöjd med firande.
Väl hem somnade vi alla tre fort. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0