Lördag och Söndag

Lördag
Lördagen började kl 08. Helt slitna men med en dotter som tyckte att vi skulle stiga upp. Efter lite lek drog vi oss i sängen till kl 12. Göra sig i ordning och åka och lämna Alina till Jonathans moster Sandra som skulle sitta barnvakt till Alina hos hennes farmor. Efter vi lämnat av henne fick upphämtning och skjuts till en arbets kollega till Jonathan. Där var det firma fest för alla hans kollegor och deras respektive. Jätte trevligt. Vi ute i två ihopsatta partytält. Musik, lekar och grillat till middag. Mycket skratt och lek. En toppen kväll blev det. Kl 01:15 tvingade jag Jonathan att gå hem. Han vinglandes och jag typ helt nykter. Vi hämtade upp lillgumman i farmors vagn till Alina och direkt hemma sövde jag om henne. Allt hade gått finfint för Sandra att sitta barnvakt och det kändes tryggt att lämna Alina i hennes händer.

Bilder från när Alina var med Sandra och Natalie

Söndag
Igår vaknade vi upp ganska pigga då Alina väckte oss. Inte alls bakis men sugna på bakismat så vi åkte upp till stan och köpte mat på Max sen åkte vi förbi pappas grav där jag gick och hälsade på han ensam. Alina hade somnat i bilen. Efter det rullade vi hem till tvärt där hon fick besök av Jean luc och hans dotter. Busade och lekte med hon sedan åkte vi till Jonathans mormor och karl för lite kaffe och massa prat. Alina var snäll till och från men trött. Kl 22 tänkte vi åka hem men det blev istället så att vi hämtade upp mamma, förbi hennes vän där hon hämtade upp en dator att låna och sedan till stan för att köpa en sak på statoil. Alina sovde. Vaknade tvärt hemma men somnade snabbt om efter lite ersättning.
Igår lärde sig Alina att krypa hos Inga och Loa. Så duktig. Hon verkar även vilja somna själv så länge hon är i famnen. Vaggandet funkar absolut inte. Hoppas det håller i sig det här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0