Söndag och Måndag

Söndag
I söndags vaknade vi upp runt 09 jätte trötta men Alina vägrade sova mer så det var bara att stiga upp. Till lunch fick Alina som alltid gröt men denna gång lät vi henne försöka äta själv med händerna. Det resulterade i nästan bara kladd men det uppskattades nog. Efter ett bad var hon ren igen.
Kl 13:30 var vi bjudna på Minou och Ryans dop. Det var ett jätte fint dop. Kl 15 var vi tvugna att lämna och åkte till Jonathans mamma för att säga hejdå och byta bil med dom. Dom lånade våran bil för att kunna hämta en husvagn söderut. Efter det åkte vi hem och mös resten av dagen.


Måndag
I går tog Jonathan ledigt från jobbet. Jag, Alina, Jonathan och Rickard tänkte bada på falkträsket. När vi kom dit var det proppfullt så vi åkte och handla fika och sedan vidare till Laura och Kira för att hälsa på. Vi gick till en lekpark och barnen lekte i sanden, åkte ruschkarna och gungade sedan gick vi tillbaka till dom och fikade. Jonathan åkte iväg tidigare för ett ärende i stan men hämtade upp oss efter vi fikat. Vi åkte och köpte glass sedan packade vi skötväskan för en lång bilfärd till Sundsvall för att hämta våran bil som gick sönder där för Jonathans familj som lånade den i söndags. Efter ca 5h var vi framme. På med bilen på släpen och tillbaka hela vägen hem. Självklart stannade vi några gånger både dit och på hemvägen för mat och för att sträcka på oss. Kl 05 var vi hemma och extremt trötta. Endast en gnutta sömn i bilen. Även Alina kanske 3-4 h av sammanlagt 10 h bilfärd. Det var jobbigt men nu är bilen hemma igen och måste lagas.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0