Förrgår, igår och idag

I lördags gick vi till mamma för att hälsa på. Jag hjälpte henne att ta bort dekoration från nyårs och hon bjöd på colasåskladdkaka, ugnsteckt päron med mint på och hemma gjord mintchockladglass. Förbannat gott! Vi gick senare hem i kylan som isbitar!

Igår och idag fick vi finbesök av gudmor Nazanin och hennes syster med respektive. Vi fikade och pratade en stund innan dom drog vidare. Till middag lagade jag kycklingkebab med ris och tomatsås. På kvällen tog vi en kvällspromenad i kylen sen hoppa vi direkt i ett varmt skönt bad jag och Alina då vi kom hem. En film efter det sen god natt för oss alla.

Idag kom Gladys och Daylan förbi för en fika,prat och lekstund. Alina har äntligen växt om Daylan som är 1 månad yngre. 
Tur att dom bor nära för det var storm när dom skulle gå hem. Till middag idag blev det friterad kyckling med ris a la madre. Finns inget som heter så men kallar den så pga att receptet kommer från mamma hihi. 

Alina sover just nu och jag ligger i badet och uppdaterar på bloggen. Borde lägga bort mobilen och njuta men det är så mycket som händer med Alinas utveckling nu att jag vill få med allt. 


Vill så gärna veta hur mycket Alina väger nu. Har ett bvc besök inbokat nån gång i slutet på månaden. Spännande. Vi som har köpt så mycket i stl 62 och dom kläderna har hon snart växt ur.. Tog på henne en body och en byxa i stl 62 här om dagen som satt tight! Har hört att bebisar kan hoppa över en storlek och det verkar som Alina gjort det. 

Det verkar även som att Alina kommit ur utvecklingsfasen för nu kan hon allt förutom att skaka skallran från fasen. Nu njuter vi av hur lätt hon är att ha och göra med. Nästa fas kommer i slutet på månaden och det blir den värsta fasen säger forskarna. Det är fasen då bebisen tror att man lämnar dom föralltid då man lämnar rummet dom är i vilket leder till separationsångest. Vad som hjälper dom att förstå att man kommer tillbaka är tittutlekar och att släppa ner en leksak och ta upp den igen. Vi över på båda redan nu så att vi kanske aldrig behöver känna av det/hon uppleva det då hon går in i den fasen. 

Bilder från i lördags

Bilder från igår

Bilder från idag
Gud vad man saknar dom när dom sover..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0