Helgen

I fredags tog vi det lugnt på morgondet finnn. Badade Alina. Städade och tvättade även lite. Efter eftermiddagen tog vi 1 timmes promenad. Alina var vaken typ 20 min innan hon somna. Kanske dags att byta till sittdelen snart. 
När älskling kom hem gjorde vi middag och på kvällen satt vi alla tre och lekte tillsammans i Alinas rum. Sedan tog vi yttligare en kvällspromenad innan det var läggdags för Alina.

På lördagmorgon åt vi frukost och sedan gick vi direkt och hälsade på grannarna Magnus, Gladys och barnen Jaden, Lui och Daylan. Så himla fina namn! 
Dom bjöd på kaffe. Dom skulle iväg på bröllop på eftermiddagen så jag sminkade Gladys och hjälpte även hennes kompis litegrann. Dom blev så fina!
Gladys son Daylan är ju Alinas kompis. Dom kunde tyvärr inte leka för han var förkyld. 
Dom dom åkte iväg gick vi hem igen och sövde Alina. Då hon vaknade igen åkte vi till mamma som bjöd på middag och efterätt. Min vän Eva kom förbi en stund och det var kul. Efter en jätte rolig och trevlig kväll ihop var det dags att rulla hem. Då vi just skulle hem kom Eva och hennes kille Jean förbi tvärt och försökte dra med oss på fest. Det är inte riktigt aktuellt med ett barn hehe. 

På söndagen vaknade vi tidigt. Åt vi frukost ihop sedan åkte vi till Alinas mormor och lämnade henne där för att åka ut med skotern med vänner. Det var riktigt roligt. Första gången i Skellefteå och kanske sista...
Vi åkte runt och burkade på isarna. Hatar verkligen att åka på isen. Litar sällan på den. Särskilt inte nu när det varit plus grader några gånger. Efter ungefär 2-3 h ute lämnade vi skotern hemma och åkte och hämtade Alina. Allt hade gått bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0