Måndag

Idag väckte Alina mig kl 07. Bärde över hon och försökte mysa/sova lite till men det ville hon verkligen inte så det vara bara att stiga upp och göra morgon. Efter lite lek på hennes rum åt vi lunch. Efter lite lunch fick vi besök av Michaela och lilla söta Minou som var så liten. Alina kändes plötsligt jätte stor. Har verkligen Alina varit "sådär" liten! Åh, varför går tiden så fort...hjärnan hinner verkligen inte reflektera till hur fort dom växer. För mig är Alina forfarande en lite plutt men utåt är hon nu en stor bäbis som snart kan gå! Mammas hjärta<3

Vi fikade iaf och mös sen på Alinas rum. Efter hennes son Ryan slutat förskolan mötte vi upp han och storasyster Milla och gick sedan till lekparken nedanför oss. Alina fick gunga lite. 
Vi blev inte där så länge innan vi vandade hem till oss igen. Efter lite bus och lek åkte dom hem och Jonathan kom hem från jobbet. Han sövde Alina och jag gjorde ordning lite middag.
Efter maten gick vi ut på gården och kratta/klippte ner buskar. Alina vaknade upp efter ett tag och fick komma ut och leka på gräset. Det gick bra ett tag innan hon tyckte att det var tråkigt, då gick vi förbi Alinas faster. Efter det gick vi även och hälsade på Alinas farmor och andra faster en stund innan det var läggdags. 
En bra måndag med andra ord!

Bilder från dagen



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0