Träning ger resultat

Just nu övar vi mycket med Alina att greppa saker själv, att sitta, jollra, skratta, vända sig, stå upp på sina ben med hjälp och lyssna vart ljudet kommer ifrån.

Händerna
Att greppa saker har hon inte riktigt förstått än. Jag visar en leksak och uppmuntrar henne till att greppa genom att stoppa saken i hennes hans medan hon ser på.

Nacken
Att sitta gå faktiskt bra. Så länge hon får stöd såklart. Förut sjönk hon ihop så hon har utvecklats på den fronten. 

Pratet
Jollra och skratta försöker hon än med. Jollrandet blir mer och mer tydligt och skrattet kommer nog snart. Man kan smått höra att hon försöker få ut ett skratt ibland.

Vändtekniken
Vända sig övar hon på än. Hon är ganska sen på den fronten. Hon har ju vänt sig men dom flesta gångerna har det skett i sängen. En gång hod mormor på golvet. Men hon övar och övar. Vi är dock dåliga på att hinna med lek och träning på golvet varje dag pga hennes sömnsvårigheter. 

Benen
Att stå på sina ben har vi just börjat med och hon tycker verkligen att det är kul. Hon ler ofta när hon får stå på sina ben. Dock viker dom sig nästan direkt. 

Hörseln
Hon är väldigt sen i utveckling då det kommer till att höra vart ljudet kommer ifrån. Jag har övat mycket med henne på det men hon tycks inte förstå på vilken sida ljudet kommer ifrån. Men det kommer nån dag. Vi övar på iaf.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0